Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wil niets weten van 'vernedering': 'Doe dat bij niemand'

Laatste update:

Een opvallende wissel van Chelsea in de 3-1 nederlaag van zaterdagavond tegen Southampton. Nemanja Matic kwam halverwege de wedstrijd in de ploeg voor Ramires, maar werd 27 minuten in de tweede helft alweer naar de kant gehaald door José Mourinho, die met Loïc Rémy een extra spits in het veld bracht. Mourinho ontkent dat hij de voormalig Vitessenaar voor schut wilde zetten.

/

Matic verliet het veld kort nadat Graziano Pellé de 3-1 had binnengeschoten. “Het was geen vernedering”, zei Mourinho over de wissel. “Dat was niet het geval. Ik doe dat bij niemand, in het voetbal en in het gewone leven niet. Ik hou van al mijn spelers en ik vertrouw ze. Ik weet hoe goed mijn spelers zijn, maar sommige spelers hebben het moeilijk en Matic is er daar een van.”

“Hij speelt niet goed, is verdedigend gezien niet scherp”, vervolgde Mourinho. “Hij maakt fouten aan de bal en maakt niet de juiste beslissingen. Ik bracht hem in de ploeg omdat Ramires al geel had gekregen en ik bang was voor een tweede gele kaart. Na de 3-1 moest ik een extra aanvaller brengen en ik wilde Oscar laten staan, omdat hij de middenvelder is die kansen creëert. Daarom haalde ik Matic naar de kant, maar het was zeker geen vernedering.”

Begreep jij dat Nemanja Matic weer naar de kant werd gehaald?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was wel een vernedering en niet zo'n kleine ook niet. Had Cesc eens gewisseld of een verdediger eraf! Matic had best wat defensiever kunnen spelen als inschuivende centrale verdediger.

4 oktober 2015 om 09:03

Hij is toch echt zijn eigen graf aan het graven nu, of niet? Rare fratsen uithalen, op de persconferentie vervolgens de druk bij Roman neerleggen, spelers vernederen etc.

4 oktober 2015 om 09:05

En toch heeft hij gelijk dat hem eruit sturen de domste zet zou zijn die Chelsea kan maken. Ze hebben stabiliteit nodig en als dat moet met een moeizaam jaar tussendoor dan is dat maar zo.

4 oktober 2015 om 11:09

Een gigantische vernedering inderdaad, en dan Oscar laten staan omdat hij de kansen creeert? Laat me niet lachen zeg, Matic voegt aanvallend nog meer toe dan de Oscar van gister.

Zijn uitspraak dat hij niemand vernederd is ook belachelijk, hij vernederde Carneiro op de meest walgelijke manier. Hij maakt zichzelf wel heel snel onmogelijk zo

4 oktober 2015 om 09:02

Velen genieten van mourinho die het zwaar heeft. Hij hoeft in ieder geval niet op medelijden of sympathie te rekenen

4 oktober 2015 om 09:04

Mourinho heeft door de jaren heen een hoop vijanden gemaakt, nogal logisch dat die hem nu allemaal aanpakken.

4 oktober 2015 om 12:45

Zijn 'vijanden' bestaan voor een groot gedeelte uit jaloerze haters die het niet kunnen hebben dat hij zo succesvol is. Gebeurt overal. Welke Nederlandse club is het meest succesvol, en wordt tegelijk het meest gehaat?

4 oktober 2015 om 13:44

Doe die Chelsea bril toch eens af. Het is gewoon een waardeloze vent.

4 oktober 2015 om 13:56

@jens88
Ja heh een waardeloze vent die met een zwakke porto in het verleden de champions league won. En een waardeloze vent die met internazionale bijna alle te winnen prijzen in 2010 won. Een waardeloze vent die in 3 landen landskampioen werd en verschillende bekertoernooien in die landen won. Wie is nou die waardeloze vent? Mou of degene die zoeen waardeloze uitspraak deed

4 oktober 2015 om 09:37

Dus een slechte seizoen en hij is gelijk nep hou op man kijk wat die man allemaal heeft gewonnen.

4 oktober 2015 om 10:58

Carlitosporto, als mensen in een moeilijke positie zitten komt de ware aard naar boven. Als het goed gaat merk je dat in mindere mate. De meesten weten allang dat Mourinho als persoon weinig respect geniet. Jij zit nog in de ontkenningsfase en ik vermoed dat je voor altijd in die fase zal blijven zitten.

4 oktober 2015 om 12:13

Hou op man dus stel messi of ronaldo hebben een slechte seizoen dan zijn ze gelijk nep. Beter voor beeld van gaal begon slecht bij united is hij dan gelijk nep. Jullie kunnen alleen kijken naar iemand wanneer het skecht gaat maar niet wat hij allemaal heeft gedaan en bereikt met teams

Wat ik grappig vind is dat nu Mourinho het lastig heeft ineens de fans van een bepaalde club waar dit al vaker is gebeurd de laatste jaren maar waar de trainer altijd mocht blijven zitten, nu allemaal roepen dat het echt niet meer kan wat hij doet en dat hij weg moet.

4 oktober 2015 om 10:54

Weet je wat nog grappiger is? De aandacht proberen te verleggen naar Arsenal fans in een draadje over het wisselbeleid van Mourinho. Je hebt geleerd van 'the special one' zie ik. De aandacht verleggen is hij meester in, alleen komt hij er nu niet mee weg. Als het tegenzit moet je daar doorheen, ook de 'grote' Mourinho. Daar kan hij totaal niet mee omgaan.

We hadden de wedstrijd eigenlijk al bij voorbaat verloren gisteren omdat Mourinho ervoor koos om zonder een defensieve middenvelder te spelen tegen een team dat heel snel naar voren kan drukken via de counter met de snelheid die spelers als Tadic, Mané en Davis bezitten. Als bewijs hiervan hoef je eigenlijk alleen maar de gelijkmaker terug te zien, de gemak waarmee Ramires en Fabregas worden overlopen en als resultaat bergen aan ruimte weggaven voor Davis die de bal in alle rust binnen kon schieten.

Tweede helft wordt Matic er als nog in gezet omdat Ramires een tweede gele riskeerde, wat gewoon logisch is als je ziet hoe makkelijk Southampton tussen de linies in kon spelen zonder dat Fabregas of Ramires ook maar enigszins in de buurt kwamen. Dat Matic dan als nog wordt opgeofferd voor een extra aanvaller ondanks dat de hoofdoorzaak op het centrale middenveld ligt valt dan ook absoluut niet te snappen noch goed te praten naar Matic toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren