Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho wil kou uit de lucht halen en plant groepsgesprek bij United’

Laatste update:

José Mourinho gaat nog deze week met de gehele selectie van Manchester United in gesprek. De Portugese manager wil alle problemen tussen hem en diverse spelers oplossen, om zodoende het seizoen te redden. Mourinho lag de laatste weken onder vuur doordat hij overhoop zou liggen met verschillende spelers uit zijn team, onder wie Paul Pogba en Luke Shaw.

Tussen Mourinho en Shaw botert het al langere tijd niet en twee weken geleden zouden de twee een aanvaring hebben gehad op de training. Ook met Pogba ligt de coach overhoop. De middenvelder is niet zeker meer van een vaste basisplaats en zou zelfs al niet meer praten met Mourinho. The Sun meldt dat de manager verdere escalatie wil voorkomen en daarom een onderhoud met de complete selectie heeft ingelast.

Mourinho heeft er een paar vrije dagen in Portugal opzitten en is inmiddels teruggekeerd in Manchester. Donderdag en vrijdag keren ook de internationals terug van hun verplichtingen bij de nationale teams. Op het trainingscomplex in Carrington wil Mourinho in gesprek met zijn spelers, om alle neuzen weer dezelfde richting in te krijgen om zodoende het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het echt grappig hoe Sun zelf een hele verhaal maakt inclisief einde. Begon allemaal met problemen tussen Mourinho en spelers, dan Shaw en dan Pogba die via assistent met Mourinho praat (grootste onzin ooit). Nu komen ze met groepsgesprek. Als de resultaten beter worden zal dat hun afsluiting worden, anders zullen ze verder iets verzinnen.

29 maart 2018 om 10:00

Mooier nog dat vz hier een heel artikel omheen bouwt, terwijl het bij andere teams 'gewoon' in de rubriek wandelgangen komt.

Ik ben toch benieuwd wat er van al deze geruchten waar is. Mourinho zou ondertussen volgens al die boulevard media zelfs al overhoop liggen met de kantinedame. Er zal geheid wat spelen, maar volgens mij wordt het allemaal nogal uit zijn verband getrokken. Mourinho is als trainer natuurlijk niet al te best bezig, maar spelers schieten ook tekort dit seizoen. Kun je alles op Mourinho gooien, iets wat ik ergens kan begrijpen, maar ik vind het objectief bekeken te makkelijk. Ook in wedstrijden waar United meer druk naar voren toonde, en die zijn er zeker geweest, haalden veel spelers hun niveau niet.

Mourinho heeft altijd ingezet op een tactisch sterk team, spelers die het spel heel goed snappen. Ik noem een Deco, Maniche, Ricardo Carvalho, Zanetti, Sneijder, Chivu, Milito, Alonso, Essien, Khedira. Momenteel heeft hij bij United ingezet op fysiek, en dat lijkt verkeerd uit te pakken. De ploeg mist tactische intelligentie en creativiteit. Tel daarbij op het standaard verdedigende betonvoetbal dat Mourinho graag speelt (zijn goed recht verder) en je hebt de huidige situatie.

Mourinho is een coach die prijzen weet te winnen, maar ook extreem goede spelers kapot kan maken...

29 maart 2018 om 10:40

Of spelers extreem goed kan laten functioneren. Maar noem eens wat spelers die hij kapot heeft gemaakt dan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren