Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Vijftien seizoenen bij Manchester United? Waarom niet?’

Laatste update:

José Mourinho staat voor zijn tweede seizoen bij Manchester United. De Portugese manager werd in mei vorig jaar aangesteld als opvolger van Louis van Gaal en wist in zijn debuutjaar onder meer de Europa League te winnen met zijn elftal. Mourinho zegt tevreden te zijn bij United en ziet zichzelf nog jaren werken op Old Trafford.

"Ik ben klaar voor de volgende, laten we zeggen, vijftien seizoenen. Bij Manchester United? Ja, waarom niet?", zegt hij gevraagd naar zijn toekomst tegen ESPN. "Ik moet toegeven dat het wel lastig is vanwege de druk die altijd aanwezig is. Elke manager heeft te maken met druk, maar uiteindelijk is er slechts één iemand die kan winnen en het wordt elk jaar lastiger."

Mourinho kende een prima debuutjaar bij United, met naast de eindzege in de Europa League ook succes in de EFL Cup. De oefenmeester beseft desalniettemin dat zijn positie niet gegarandeerd is. "Het ene jaar boek je succes, het andere jaar boek je geen succes en word je eruit gegooid", vervolgt de oefenmeester. "Het is mij overkomen bij Chelsea en het overkwam onder anderen Claudio Ranieri vorig seizoen bij Leicester City. Vandaag de dag kijken mensen vooral naar de korte termijn."

Zie jij José Mourinho vijftien seizoenen bij Manchester United werken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die laatste zin, ik moet echt m'n best doen niet alleen daarop te reageren.....

Ik zie Mourinho daar wel blijven, hij heeft eindelijk zijn gewenste positie in Engeland te pakken. Vanaf dat hij bij Chelsea begon was hij al bezig met de opvolging van Fergie.

19 juli 2017 om 09:25

Nou toe maar? Mits je iets wouzeggen over ironie zou dat redelijk misplaatst zijn.

Mourinho heeft bij United spelers als Lukaku, Pogba, Lindelof, Bailly gehaald, goeie spelers van 24 en jonger die dus een kern kunnen vormen voor jaren. En dit jaar krijgen talenten als Martial, Shaw, Fosu Mensah, Rashford, Andreas Pereira, Mitchell, Tuanzebe ook de kans om hun waarde te bewijzen. Staat best een jong elftal bij United. Long term planning lijkt het me.

19 juli 2017 om 09:30

Ik hoop het van harte dat die spelers ook daadwerkelijk (langere tijd) de kans krijgen om zich te bewijzen, zodat Utd uit de miseire kan kruipen van de afgelopen jaren en weer een stabiele grootmacht kan worden. Alleen dan zou Mourinho toch echt van zijn geloof af moeten stappen en een vos verliest wel zijn haren.....

19 juli 2017 om 10:00

Rashford heeft vorig seizoek bijvoorbeeld al het vertrouwen gekregen als basisspeler (wellicht niet als spits), maar we zijn verder naar mijn weten ook niet opzoek naar een back, of een middenvelder of verdediger. Dus deze jongens zouden inderdaad dan de eerste selectie opvullen.

19 juli 2017 om 10:26

Ik mag toch echt wel hopen dat er een verdedigende middenvelder bij gaat komen. Dat lijkt me echt ontzettend hard nodig na het vertrek van Schweinsteiger en Schneiderlin. Fosu-Mensah doorschuiven is natuurlijk een optie, maar het is toch ook wel duidelijk dat er echt directe kwaliteit nodig is.

Pereira is natuurlijk ook terug gekomen en biedt op het middenveld weer wat meer aanvallende opties, waardoor je zou kunnen opperen Herrera structureel iets terug te gaan schuiven. Toch lijkt een aanwinst, een type sloper, echt nodig.

19 juli 2017 om 11:01

Ja dat hoop ik ook echt! Eigenlijk is alleen Carrick er voor die positie. Alle andere opties zijn eigenlijk een noodverband.

Denk het niet. Vorig seizoen zat hij er aan het eind al helemaal doorheen. Die is over een paar jaar te ver doorgedraaid om nog als manager te functioneren.

19 juli 2017 om 15:00

Klopt hele impulsieve manager maar dat kan ook werken. Het werkt met simeone.

Hij heeft nog nergens langer dan 3 jaar gezeten, maar nu plots wel bij United? Lijkt me dat hij geen lange houdbaarheidsdatum heeft (op basis van zijn geschiedenis).

19 juli 2017 om 09:53

Alleen bij Chelsea werd hij ontslagen. Voor de rest kreeg hij een aanbieding van Real toen hij bij Inter zat. En kreeg hij een aanbieding van Inter, toen hij bij Porto zat. Bij Real werd zijn contract niet verlengt, dus hij heeft geen korte houdbaarheids datum. Hij kreeg steeds aanbiedingen toen hij succes had. Alleen bij Chelsea faalde Mourinho 1 seizoen.

19 juli 2017 om 10:23

Je chronologie laat te wensen over... Daarnaast is het zo op papier wel uit te leggen, maar iedereen weet dat Mourinho wel degelijk een houdbaarheidsdatum heeft. Niet voor niets dat iedereen altijd zegt dat zijn tweede seizoen altijd het beste is en dat hij na 3 jaar weer weg gaat.

19 juli 2017 om 12:24

Mourinho vertrok naar Inter na onenigheid met Abrahamovic. Vanaf Chelsea dus en niet vanaf Porto. Dus nu hou je alleen de overstap van Inter naar Real over om te beargumenteren dat hij geen korte houdbaarheidsdatum heeft.

Volgens mij laat zijn carrière een tendens zien, waarin Mourinho nog nooit langer dan 3 jaar bij 1 club heeft gezeten

19 juli 2017 om 09:54

Net als spelers zullen ook managers zich ontwikkelen lijkt me zo. Of Mourinho zich dusdanig zal ontwikkelen dat hij jaren bij dezelfde club zal werken is nog maar te zien, maar in mijn ogen zeker niet uit te sluiten.

Het was altijd zijn droom om sir alex op te volgen en united te trainen en nu hij daar zit wil hij daar blijven !
Of hij het zolang zal uithouden hangt af van hemzelf want ik zie united hem niet te snel te ontslaan na moyes / vangaal .
Het mooiste zou zijn dat hij daar iets opbouwd en moois achterlaat voor een giggs bijvoorbeeld

Denk dat Mourinho qua clubs zijn lijstje wel afgewerkr heeft nu. Ik zie hem United verlaten voor nationale ploeg van Portugal of Engeland eventueel. Het kan dus heel goed zijn dat hij lang blijft maar zeker geen 15 jaar, 5 jaar is al lang voor zijn normen,

"mourinho kende een prima debuutjaar bij United." Hoe komt de schrijver van dit stukje daar nu bij? De grootste, rijkste club van Engeland werd kansloos 6e, en speelde daarbij nog eens heel slecht voetbal. Ze wonnen dan wel de EL, maar de weg daarnaartoe ging langs clubjes met een budget dat hoogstens op een kwart van Manu ligt. Deze club begint steeds meer van haar glans te verliezen, en dat beschouw ik toch niet als een 'prima debuurjaar'.

19 juli 2017 om 11:00

Omdat er alleen naar prijzen gekeken wordt en niet naar hoe die gewonnen werden. Waar ik het overigens niet mee eens ben.

19 juli 2017 om 11:13

Het is maar hoe je het bekijkt. Die zesde plaats is ook weer niet geheel representatief, omdat ze op dat moment met enkele blessures op 2 fronten streden en een keuze tussen de 2 competities moesten maken.

Dat werd de Europa League, omdat dat nu eenmaal de simpelere route leek. Dat is uiteindelijk gelukt, maar heeft ze wel uit de strijd voor de top 4 gekegeld.

Er is een groot gedeelte van het seizoen gewoon prima gevoetbald. Later in het seizoen werd het om diverse redenen vaker wat minder aantrekkelijk. Stellen dat het echter allemaal waardeloos was is echter gewoon niet correct.

Uiteindelijk ligt het er maar aan hoeveel gewicht je zelf aan de term prima geeft. Doel was plaatsing voor de Champions League. Het doel is gehaald, dus an sich is dat toch prima. Daarbij hebben ze dit seizoen 3 prijzen gewonnen, waarvan 1 Europese prijs. Ook dat lijkt me toch een prima score in een seizoen.

Uitstekend debuutseizoen zou ik onterecht vinden. Prima als term lijkt me vrij passend. Het moet nog veel beter, maar onderaan de streep is het resultaat van afgelopen seizoen gewoon prima.

19 juli 2017 om 20:48

Het zijn inderdaad 3 prijzen en dat wordt steeds maar herhaald maar 2 van die 3 prijzen stellen niets voor en dient alleen ter opvulling van de prijzenkast. Alleen de kleine clubs zouden daar trots op zijn maar nu de heer Mourinho ze heeft gewonnen doet men of het uiterst speciaal is. De Europa League waarvan hij 4 jaar geleden nog zei dat hij die helemaal niet wilde winnen is nu ook ineens een prestatie van formaat.

Mij lijkt de term 'teleurstellend tot matig' beter op zijn plaats.

19 juli 2017 om 20:03

Het afgelopen seizoen van United, was een seizoen van twee kanten. Je kunt zeggen dat het seizoen geslaagd is omdat ze 3 prijzen hbben gepakt en CL spelen volgend seizoen, maar je kunt ook zeggen dat het seizoen is mislukt omdat Man Utd 6e is geeindigd. Ieder heeft zo z'n mening.

Ik heb deze uitspraak eerder gehoord alleen was het bij een andere club 🤔

Heeft volgens mij deze uitspraak al meerdere malen gedaan plus daar komt bij dat hij nergens echt super lang heeft gezeten ik ben eens benieuwd. Maar misschien blijft hij nu wel wat langer zitten, Zou best kunnen natuurlijk aangezien zijn kinderen daar naar school gaan en daar hun vriendjes en zo hebben. Misschien is de vrouw daar ook wel super gelukkig.

Het zou zomaar kunnen ja ik zie hem er qat Man U betreft wel voor aan.
De "" druk " op hem zal denk ik ook wat minder worden naarmate tijd verstrijkt.
Was idd niet een heel verkeerd jaar.
En zijn gezin heeft het vlgensmij prima naar hun zin en hij ook.
Wie weet.

En wat Morata betreft haha ik zei het al in enkele draadjes maar Real zal geen spelers aan Man U verkopen vermoed ik, tenzij Man U bereid is De Gea te laten gaan.
ps: zelf hoef ik Degea niet te zo bij Real te zien.
En maar dan lees ik net : Morata verkocht aan Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren