Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho vernietigt hem zoals hij dat met Robben deed bij Chelsea’

Laatste update:

José Mourinho gaat verkeerd om met Marcus Rashford, stelt Garth Crooks. De manager van Manchester United wisselde de aanvaller afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Southampton (2-2) een kwartier voor tijd, terwijl Mourinho volgens Crooks midweeks theater maakte toen Rashford een kans miste tegen Young Boys. De oud-voetballer vindt het gedrag van de manager ongehoord.

“Dit kan niet zo doorgaan”, stelt de voormalig aanvaller van onder meer Manchester United en Tottenham Hotspur bij de BBC. “José Mourinho 'vermoordt' Marcus Rashford. Het joch greep zijn ploeg bij de lurven en voorkwam een nederlaag tegen Southampton. En dan haal je de enige die gretig was om te winnen van het veld? Het slaat nergens op.”

“Het kind was op dreef, iedereen die de wedstrijd zag, kon dat constateren. Mourinho heeft weliswaar veel prijzen gewonnen, maar hij vernietigt spelers tussen de bedrijven door. Hij vernietigt hem zoals hij dat met Robben deed bij Chelsea. Rashford moet vertrekken bij United, voordat het weinige vertrouwen dat hij nog heeft alsnog wordt vermorzeld.”

The Red Devils staan door het gelijkspel tegen Southampton op 22 punten na 14 wedstrijden, reeds 16 punten minder dan koploper Manchester City. Woensdagavond neemt de formatie van Mourinho het op tegen Arsenal, dat momenteel op de vierde plek in de Premier League is terug te vinden. De Londenaren hebben tot dusver dertig punten verzameld.

Verwacht jij dat José Mourinho het seizoen gaat afmaken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weer een domme schreeuwerd in dienst van de BBC die maar roept.. Robben ging ten onder aan blessures bij Chelsea, iets wat niet aan Mourinho heeft gelegen aangezien Robben daar constant last van gehad heeft!

Mourinho was een fel tegenstander van Robben's vertrek. Dat was een van de redenen voor zijn uiteindelijke vertrek. Het feit dat Avram Grant Mourinho's machtpositie over had genomen bij Chelsea en besloot Steve Sidwell te kopen en Arjen Robben bijvoorbeeld te verkopen!

Het grote probleem van de BBC tegenwoordig is dat ze geen kwalitatief goede analisten kunnen betalen, want SKY en BT betalen veel meer, dus nemen zij mannen zoals Robbie Savage, Chris Sutton of Joey Barton. Mannen die veel roepen, waardoor je lekkere headlines krijgt, maar die 0,0 toe te voegen hebben aan een serieus debat! Bij de BBC zouden ze lekker alleen maar journalisten een platform moeten geven.. De radioanalisten zijn te triest voor woorden en ook Match of the Day wordt met het jaar slechter.

4 december 2018 om 15:30

Helemaal mee eens. Bovendien: de reden van de wissel was dat Rashford geblesseerd raakte / iets voelde waarna hij zelf vroeg om een wissel. Maar hey, het is de schuld van Mou! ;

Het is en blijft schandalig wat Mourinho aan het doen is. Is eigenhandig heel de club voor lul aan het zetten.

4 december 2018 om 15:25

Ik kan alleen niet echt medelijden krijgen met Man U. Zijn gedrag kan namelijk geen verrassing zijn geweest.

Zoals Mourinho zelf al eerder riep, zelfs als de zon niet schijnt of niet regent is het zijn schuld.
Los van Robben's blessureleed hij was een enorme egoïst op dat moment die het liefst 99% voor zijn eigen kans ging dan breed leggen en dat viel ook niet goed binnen de selectie.

Mourinho heeft al heel veel spelers vernietigd dus die ene extra kan er ook wel bij. Ik weet voor 90% zeker dat zodra Pogba verlost is van hem hij ook beter gaat spelen. Je kan van raspaarden niet verwachten dat ze hooiwagens gaan trekken maat Mourinho wil dat wel.

4 december 2018 om 14:15

Ach ja en eigen spelers die die heeft aangetrokken zoals Milito, Sneijder, Eto'o, Motta en Lucio hebben bijvoorbeeld allemaal goed uitgepakt bij Inter. Of wat te denken van Drogba, Essien, Carvalho, Ferreira, Cole, Cech en Mikel bij Chelsea. Bij Real groeide Khedira, Ozil, Di Maria, Modric en Varane uit tot sleutelspelers en ook allemaal voor relatief weinig geld gehaald. In zijn 2de periode bij Chelsea ook gewoon weer veel succesvolle spelers gehaald die het goed deden zoals Costa, Willian, Fabregas. Bij United heeft Zlatan goed uitgepakt, Matic doet het goed, Pogba en Lukaku zijn wisselvallig en Sanchez is totdusver wisselvallig. Maar misschien ligt het ook gewoon aan het feit dat United een hele matige selectie heeft.

Moet je nagaan dat ik spelers als Terry, Maicon, Cambiasso, Zanetti, Ronaldo, nog buiten beschouwing laat. Die presteerden allemaal top onder zijn periode. Zijn periode bij Porto zelfde verhaal zon Mccarthey voor slechts 3 miljoen opgehaald destijds en was een van de successen in 2004.

Mensen zoeken graag na haat van Mourinho. Maar het wordt allemaal wel heel erg overdreven.

4 december 2018 om 14:45

@elphenomeno

je noemt allemaal gearriveerde vedettes op die al geweldig waren voordat Mourinho ze onder zijn hoede kreeg. noem mij eens een paar spelers die nog niks hadden gepresteerd, bv talenten die Mourinho echt beter heeft gemaakt? misschien ergens in zijn Porto tijd maar daarna kan ik me niemand heugen

4 december 2018 om 16:23

Allemaal gearriveerde vedettes? Kom op Japie, nu sla je wel door.. Ga de namen eens 1 voor 1 af en reageer dan nog eens.

4 december 2018 om 16:54

wie van die spelers waren geen gearriveerde spelers dan? misschien 1 of 2 niet, maar dat waren zowat allemaal geweldige spelers al onder hun voorgaande trainers voordat ze onder Mourinho kwamen te spelen

4 december 2018 om 17:36

Wat lul je nou dan. Varane speelde slechts bij Nantes. Di Maria kwam van de Portugese competitie, Ozil van Bremen. Carvalho en Fereira zijn groot geworden bij Porto en Chelsea door Mourinho. Motta was een onbekende speler die misukte bij Barca voor zijn tijd bij Inter. Lucio zat op een zijspoor bij Bayern, Sneijder hetzelfde bij Real, Milito werd onder Mourinho de beste spits vd wereld. Pandev groeide uit tot wereldtop onder Mourinho. Drogba en Essien zijn groot geworden onder Mourinho. Moet ik doorgaan?

4 december 2018 om 18:42

@elphenomeno

Di Maria was de grote man bij Benfica, Drogba de topscorer van de Franse competitie en Ozil het grootste talent van Duitsland voordat ze onder Mourinho kwamen te spelen

dat is hetzelfde als dat je nu gaat zeggen dat Sane geen topspeler zou zijn als hij niet onder Guardiola had gespeeld. dat was al een geweldige speler bij Schalke en nu heeft hij zich gewoon goed doorontwikkeld bij City

4 december 2018 om 18:48

Uiteindelijk zijn deze spelers uitgegroeid tot wereldtop onder Mourinho, of niet soms? Hoe vaak is een topscorer in Frankrijk wel niet mislukt in Engeland? Of hoe vaak is een duits talent wel niet mislukt bij Real. Moeilijk he om Mourinho soms eens wat credits te geven.

4 december 2018 om 19:45

@elphonemeno

ik zeg niet dat hij nooit wat goed heeft gedaan maar ik zie maar weinig spelers die onder hem beter zijn geworden. misschien in zijn begintijd als coach toen hij nog iets wat op voetbal leek wilde spelen, maar de laatste jaren zeker niet. hij is helemaal doorgeslagen in zijn gedrag en zijn anti voetbal

4 december 2018 om 21:04

Japie hou nou toch eens op met je onzin. Alles dat goed gaat komt niet door Mou, maar alles slecht gaat wel. Dat spelers het goed doen in frankrijk en portugal zegt heel weinig. Wat Mourinho bij met name Porto Chelsea en Inter heeft laten zien is bizar. Dat hij het nu waardeloos doet klopt ook. Beide op zijn conto! Niet cherrypicken anti-mourinho-bot!

4 december 2018 om 21:49

@dante

ik vind het gewoon een zwaar overschatte coach die zijn grootste resultaten heeft gehaald door alleen maar tegen te houden met geweldig materiaal en geweldige budgetten om uit te geven. in het voetbal was het helaas alleen zelden terug te zien.

er zijn misschien mensen die het leuk vinden elk seizoen naar 38 zaadpotten te gaan zitten kijken om een titel te kunnen vieren, maar ik als liefhebber van goed voetbal kan er niet vrolijk van worden

5 december 2018 om 17:08

Dat je het niet leuk vind wil niet zeggen dat het niet bijzonder is. Er zijn maar een paar coaches ter wereld die vergelijkbare prijzenkasten hebben. Dat is gewoon geweldig.

Ook vind ik dat hij bij bijv Chelsea en Inter soms geweldig voetbal liet zien. Vaak wel heel verdedigend inderdaad, maar wel echt goed. Die treble bij Inter heb ik echt wel van kunnen genieten.

Bij United nu lijkt het aan alle kanten nergens op, dus daar moet hij zsm weg. Daar zijn we het wel over eens.

22 punten uit 14 wedstrijden... dat is gewoon beschamend voor een van de grootste clubs ter wereld. Waarom ontslaan ze die gek niet.

4 december 2018 om 14:42

@rasdago

een totale wanprestatie idd. na 14 wedstrijden hebben ze al 16 punten achterstand op City

de afgelopen 2 jaar had United onder Mourinho naast City ook veruit het meeste geld uitgegeven van alle Premier League clubs en eindigden ze op een belachelijke achterstand van 20 punten op City. dan word er daarna ook nog gedaan of die 2e plek vorig jaar een geweldige prestatie was van Mourinho

die Emery zit nu in zijn eerste seizoen bij Arsenal en daar zie je nu al beter voetbal dan bij United terwijl die er al 2 jaar ziten veel meer geld heeft mogen uitgeven als Emery

4 december 2018 om 15:15

Zijn afkoopsom is een struikelblok voor United, ondanks het grote budget dat de club heeft. Daarnaast weet ik ook niet of je dan ook echt iets gaan oplossen. Eerlijk gezegd zie io ze na dit seizoen in overleg uit elkaar gaan.

4 december 2018 om 15:17

@andres13

ik hoop dat ze uit elkaar gaan. United was altijd een van mijn favoriete clubs in Europa, maar sinds Mourinho er zit heb ik er helemaal niks meer mee

Of Rashford is gewoon niet zo'n hele bijzondere speler.

4 december 2018 om 14:48

@master D

onder Louis Van Gaal speelden Martial en Rashford toch echt stukken beter en hetzelfde kan gezegd worden over bv een Lukaku, Pogba, Bailly en Sanchez onder hun vorige coaches. welke spelers zijn nou echt beter geworden bij United onder het bewind van Mourinho? ze lijken eerder allemaal slechter geworden sinds hij bij United zit

4 december 2018 om 17:44

Ik vond Rashford onder van Gaal een leuk talent en dat is hij nog steeds. Hij heeft zich totaal niet ontwikkeld t.o.v. zijn debuutseizoen, waarin hij het leuk deed, maar niet zo heel bijzonder presteerde. Ik zie het grote talent gewoon niet. Een leuke modale Premier League speler gaat ie worden meer niet.

Lukaku speelde vorig seizoen prima onder Mourinho. Dat was toen zeker niet zijn verdienste. Bailly deed het leuk bij Villareal, maar komt te kort voor United. Ligt niet aan Mourinho. Onder Mourinho zijn Fellaini, Lingard, Herrera en Matic gewoon beter gaan spelen dan onder hun vorige trainer. Maar dat komt jou waarschijnlijk niet uit. Sanchez eindigde ook klote bij Arsenal, die lijn trekt hij door. Dat het bij Arsenal op het eind slecht ging was zeker ook de schuld van Mourinho?

4 december 2018 om 21:08

@japie Ik vond rashford en martial helemaal niet beter spelen. Ook niet slechter trouwens.

Lukaku speelt volgens mij nog beetje hetzelfde. Scoort een tijdje aan lopende band en wisselt dat af met tijdjes droogte.

En Bailly vond je onder zn vorige coach beter spelen, in die wedstrijden van Villareal die je wekelijks bekeek?

Mourinho vernietigd elke aanvaller met zijn anti voetbal. dan zal iemand weer gaan zeggen ja maar onder hem scoorde Real Madrid aan de lopende band maar hoeveel jonge talenten heeft Mourinho nou echt beter gemaakt in zijn carriere?

hij heeft voor Chelsea aardig wat kapitaal vernietigd door spelers als De Bruyne, Lukaku en Salah weg te sturen zonder ze ooit een keer de kans te geven. De Bruyne ging bv een jaar na zijn vertrek bij Chelsea al voor 75 miljoen naar City

4 december 2018 om 14:45

De CL bepaalt of dat Mourinho bij Man U blijft. Dat houdt hem in leven. Met wat geluk komt hij in de halve finale. En dan gaat het circus Mourinho vrolijk door.

4 december 2018 om 14:50

@oker

ik hoop het niet. ik vond het United onder Moyes nog indrukwekkender voetballen als het huidige United van Mourinho waar een kapitaal in is gepompt. ik kan me ook niet voorstellen dat United ver gaat komen in de Champions League.

dat anti voetbal werkt af en toe misschien een keert maar dat houd vaak snel ook weer op. om structureel goede resultaten te halen moet je goed voetbal spelen en het voetbal dat United onder deze coach speelt lijkt niet eens meer op voetbal. ze doen maar wat in het veld en er zit geen enkel idee achter

4 december 2018 om 17:57

Daar valt natuurlijk iets voor te zeggen. Ik ben geen fan van Mourinho, maar De Bruyne was destijds helemaal nog niet klaar voor Chelsea. Salah heeft genoeg kansen gehad bij Chelsea, maar wist ze destijds niet te benutten.

Soms zijn spelers direct klaar voor de Premier League, soms hebben ze nog 1 of 2 seizoenen nodig. Chelsea is wel even iets anders dan een AS Roma, Wolfsburg of Everton.

Bovendien maakt Rashford nou zelf ook niet bepaald dermate veel indruk dat je hem kunt laten staan. Die jongen wordt in Engeland al jaren gehyped als toekomstige wereldster en zo goed is hij nou eenmaal niet.

Robben ging van Chelsea naar Madrid... Kan dan toch moeilijk zeggen dat Mourinho hem slechter heeft laten spelen bij Chelsea. Blessures waren er toen wel genoeg bij Robben.

Rashford had twee assists, maar was ook super slecht en op een gegeven moment op.


Verder is Garth Crooks met afstand de stomste analist van de BBC, dus persoonlijk let ik weinig op wat hij zegt. De opmerking over Robben is ook onzin. Die speelde wanneer hij kon. Hij was alleen vaak geblesseerd. En toen kwam Real Madrid met een hoog bod.

Persoonlijk vind ik Rashford vooral een overschat talent dat het met name van zijn snelheid moet hebben. Daar heeft Mourinho verder niet heel veel mee te maken. Even voor de duidelijkheid; ik zeg niet dat ik Rashford slecht vind, ik vind hem echter wel overschat. Bovendien speelde Rashford helemaal niet zo vreselijk goed. Dat argument met Robben is ook nergens op gebaseerd.

Vergeet Debruyne, Lukaku, Salah en Mata niet die hij heeft laten gaa bij Chelsea voor een prikkie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren