Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho treurt en klaagt: ‘We hadden nooit mogen verliezen bij Feyenoord’

Laatste update:

Manchester United heeft goede papieren om de groepsfase van de Europa League te overleven, maar heeft buitenshuis nog geen punt gepakt. Donderdag moet daar op bezoek bij Zorya Luhansk verandering in komen. The Red Devils hebben genoeg aan een punt om door te stoten, maar José Mourinho wil een zege bijschrijven.

/

Feyenoord en Fenerbahçe waren respectievelijk met 1-0 en 2-1 te sterk. "We verloren van Feyenoord, maar die wedstrijd hadden we moeten winnen", vertelt de trainer op de persconferentie. "We speelden goed, hadden continu de controle en we gingen voor de overwinning. Fenerbahçe was ook een zware tegenstander. We incasseerden een vroeg tegendoelpunt en daardoor kregen zij de beste papieren om te winnen. Als we door willen, kunnen we het ons niet veroorloven om drie uitwedstrijden te verliezen. We hebben morgen punten nodig."

Mourinho vindt het lastig om de Europa League te combineren met andere competities. Hij baalt ervan dat United vaak op zondag en donderdag in actie komt. "We krijgen nooit een wedstrijd op maandag, zodat we een dag langer de tijd hebben om uit te rusten en ons voor te bereiden", citeert de Daily Mirror. "Maar zolang we erin zitten, willen de Europa League winnen. We willen stap voor stap zo ver mogelijk komen. De eerste stap is om deze zeer lastige groep te overleven."

Heeft José Mourinho gelijk over het speelschema?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een huilert is het ook zeg. Als die op maandag wedstrijden zou spelen had die daar wel over gehuild. Snap echt niet dat je als club hem als boegbeeld wilt. En garantie voor succes is hij al zeker niet (meer).

7 december 2016 om 21:35

Bij welke club heeft hij in zijn dienstverband de afgelopen 20 jaar geen prijs gewonnen dan? Tot United heeft hij minimaal 1 grote prijs gewonnen bij elke ploeg die hij coachte.

Pas als hij ontslagen is is het rechtvaardig om dit soort populistische opmerkingen te plaatsen

7 december 2016 om 22:09

Hij heeft bij bijna al die clubs ook de beste selectie gehad. Dus niet echt gek dat ie ook wat won. Maar het is niet echt iets uitzonderlijks wat hij gepresteerd heeft. Met zijn laatste 2 jaar erg slecht.

8 december 2016 om 02:44

Dat van de selecties valt ook wel mee hoor.. Als jij met ff porto in de cl speelt heb je bij voorbaat al niet de beste selectie en eerste seizoen bij Chelsea veel nieuwe spelers is zeer zeker geen garantie op succes bij real heb je in zijn periode een heel oppermachtig barca en je pakt toch prijzen.. Real wachtte sws al een poos op de 10e cl beker. Guess who did it

8 december 2016 om 06:58

Niet Mourinho in ieder geval. En ook niet met Chelsea

8 december 2016 om 07:01

Right guess again. Mourinho heeft helemaal geen cl gewonnen met real. Ancelotti won nummer 10 voor real. Je hebt blijkbaar geen idee waar je het over hebt!

8 december 2016 om 13:46

real ging er telkens in de kwartfinale uit. onder mourinho bereikte ze wel halve finales en finale dacht ik. hij bracht wel de titel met het hoogste doelpuntensaldo ooit. en won de copa waar real ook al heel lang niet meer in geslaagd was. maar de cl won hij niet met real

Het begint wel een probleem te worden dat Mourinho eigenlijk alleen maar loopt te klagen. Je moet het doen met de riemen die je hebt en wat gebeurd is, is gebeurd. Daar kan je niets meer aan veranderen. Bovendien vond ik Feyenoord in de eerste wedstrijd op de laatste 15 minuten na zelfs beter en sowieso een stuk scherper en effectiever.

Achteraf lopen klagen heeft geen nut. Verder heeft elke ploeg die Europees speelt een lastig schema. Dat is nou eenmaal het risico als je een ploeg hebt die in de top of subtop van een competitie meedraait. Dat argument gaat dus ook totaal niet op. Manchester United heeft voldoende geld om een brede selectie bij elkaar te kopen, geld dat Fenerbahce en vooral Feyenoord bij lange na niet heeft.

De ploegen die Mourinho coacht, verliezen bij mij sowieso automatisch al de gunfactor. Dat is des te zuurder, want United is normaal gesproken toch 1 van mijn favoriete clubs in de Premier League. Ik hoop dat ze zich snel ontdoen van Mourinho en Woodward, zodat de club weer naar de top kan.

Was gewoon een terechte nederlaag. United creã«erde niks en Feyenoord kwam er gevaarlijk uit. Als je niets scoort en je verliest is het altijd terecht.

8 december 2016 om 00:23

hij zegt nergens dat het onterecht was. hij geeft aan dat ze niet hadden moeten verliezen en de redenen die hij aankaart kloppen ook. ik snap het probleem niet.

8 december 2016 om 07:00

Hij zegt dat ze de wedstrijd controleerden en hadden moeten winnen. Dat was onzin

8 december 2016 om 09:11

terecht niet echt het kan ook zo de ander kant opvallen, het was gewoon een lelijke wedstrijd.

8 december 2016 om 09:17

Wel terecht, want Feyenoord heeft gescoord en United niet.

Mourinho blijft maar huilen . Hoe lang is het geleden dat United 3 wedstrijden op een rij gewonnen heeft ?? Mourinho is zich nu al weer in aan het dekken ( Voetbal in dec in oost Europa zou verboden moeten worden )

Ik vraag me echt af wie Jose eens gaat vertellen dat hij na moet denken voor hij iets roept. Net een v gaal 2.0. Tegen Feyenoord verdient verloren. Ze gaan het wel makkelijk krijgdn vanavond, want zorya speelt nergens meer voor

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren