Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho stelt intern onderzoek in na opnieuw uitlekken van opstelling’

Laatste update:

José Mourinho stelt volgens de Daily Mail een intern onderzoek in naar aanleiding van de uitgelekte opstelling van Manchester United in aanloop naar het duel met Chelsea (2-2). De Portugese manager van the Red Devils was laaiend toen hij zag dat zijn opstelling gefotografeerd en op sociale media geplaatst was. Mourinho wil weten wie hier achter zit.

De selectie van Manchester United bereidde zich afgelopen zaterdag in het Pestana Chelsea Bridge Hotel in Londen voor op de wedstrijd tegen the Blues. Alleen spelers en leden van de technische staf hadden volgens de Engelse tabloid toestemming tot de optstelling en de suggestie wordt gewekt dat iemand van binnen de club de opstelling gelekt heeft.

Het is niet voor het eerst dat informatie over de tactiek van Manchester United in aanloop naar een wedstrijd naar buiten wordt gebracht. Hetzelfde gebeurde een maand geleden, voordat de Engelse topclub op bezoek ging bij West Ham United (3-1). Het laatste wat Mourinho wilde was dat Chelsea op voorhand informatie kreeg over de speelwijze van United en daarom wordt nu onderzocht hoe het komt dat de opstelling ruim voor de aftrap op straat lag.

Manchester United ging slecht van start op Stamford Bridge. Antonio Rüdiger kopte de thuisploeg op voorsprong. Via doelpunten van Anthony Martial leken de bezoekers met 1-2 te gaan winnen, maar diep in blessuretijd zorgde Ross Barkley voor de gelijkmaker.

Denk jij dat José Mourinho het seizoen afmaakt bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een inside rat. Hoop dat Mourinho hem vindt.

Zou wel bizar zijn. Ik weet niet wie de opvolger van Rui Faria is, maar ik kan me niet herinneren dat het voor die tijd ook al gebeurde. Zou wel één van de redenen voor de tegenvallende resultaten kunnen zijn.

Hopen dat ze bij United schoon schip maken en Mou steunen als dit waar is. Net zo als met Cocu gedaan is.

Toeval of niet maar waarom heeft Mourinho altijd met dit te maken? Bij Real liep er ook een ‘rat’ volgens hem.. maar toevallig als het seizoen goed verloopt lopen er geen ratten.. bizar

22 oktober 2018 om 13:12

Iedere coach bijna krijgt te maken met dat. Zidane had het ook. Sommige coaches prefereren het intern op te lossen.

22 oktober 2018 om 14:36

Dus omdat bij Real hij hier ook mee te maken had, heeft Mourinho er volgens jou altijd last van? Suggereer je nou dat het met Mourinho te maken heeft?

pak die verrader maar eens hard aan. Echt zielig dit je eigen team, die zowieso in moeilijke tijden verkeerd, zo te naaien

Kwalijke zaak dat snel en hard aangepakt moet worden!

Een optie is om tijdens dit soort besprekingen geen telefoons toe te laten. Het is natuurlijk niet heel moeilijk om de 11 namen te onthouden, dus alsnog kan iemand daarna de informatie lekken maar in ieder geval geen foto's.
Schandalig dat dit soort maatregelen eventueel getroffen moeten worden, maar blijkbaar is er iemand die Mourinho graag ziet falen.
Ik ben benieuwd of dit stopt wanneer Mourinho ontslagen is.

Het is voor heel United overigens beter als hij ontslagen wordt. Die afkoopsom is ook te verwaarlozen als je daarmee alsnog CL voetbal weet te halen, dus zo snel mogelijk lijkt me een goede ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren