Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho staat ook in januari voor intern gevecht bij Manchester United’

Laatste update:

Manchester United heeft ruim honderd miljoen pond vrijgemaakt voor versterkingen in januari, claimde The Guardian eerder deze week. Volgens ESPN kan trainer José Mourinho het transferbudget echter niet naar hartenlust aanwenden. De clubleiding is bereid om eventuele doelwitten van Mourinho te vetoën, als die niet overeenkomen met de wensen van het bestuur.

Prioriteit nummer één is de komst van een nieuwe centrumverdediger. Spelers als Milan Skriniar, Alessio Romagnoli en Nikola Milenkovic, die respectievelijk uitkomen voor Internazionale, AC Milan en Fiorentina, worden als kandidaten genoemd. Het bestuur hoopt dat Mourinho in zijn zoektocht oog heeft voor het langetermijnbelang van de club. Afgelopen zomer, toen Manchester United tevergeefs naar een mandekker zocht, zou het bestuur zijn bedenkingen hebben uitgesproken over Jérôme Boateng vanwege diens blessuregevoeligheid.

Ook was de clubleiding op Old Trafford geen voorstander van de komst van Yerry Mina, omdat zijn zaakwaarnemers naar verluidt te veel commissie vroegen. Bovendien werd Harry Maguire van Leicester City beoordeeld als te duur en had het bestuur ook twijfels over Toby Alderweireld: de verdediger van Tottenham Hotspur wordt in maart dertig jaar en is komende zomer waarschijnlijk goedkoper, omdat hij nog geen nieuw contract heeft ondertekend.

Manchester United is volgens ESPN bezig met 'structurele veranderingen' in de transferpolitiek. Daarbij zou de aanstelling van een technisch directeur kunnen komen kijken. Voor Mourinho is duidelijk dat hij dezelfde obstakels zal tegenkomen als in de zomer en mede daardoor zou hij zich richten op jongere doelwitten als Skriniar, Romagnoli en Milenkovic. Manchester United staat momenteel op de achtste plek in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betwijfel of dat Skriniar haalbaar is, ik zie niet waarom Inter zou willen verkopen.

Wat Romagnoli en Milenkovic betreft, ben bij beiden niet echt overtuigd dat ze de directe versterking zijn die Mourinho zoekt.

Misschien is een coach aanstellen met een aanvallende visie. Dan gaan misschien leuke spelers als Pogba, Martial etc. renderen. Kijk eens wat voor leuk voetbal Chelsea nu kan laten zien. Spurs, Liverpool, City, Arsenal hebben dit ook allemaal. Als United dit ook voor elkaar kan krijgen, zou de PL nog aantrekkelijker zijn

1 november 2018 om 20:29

Lul geen onzin als je United nooit ziet spelen. Het is niet altijd fantastisch en er zit veel meer in deze groep maar Park the Bus is er allang niet meer

1 november 2018 om 20:50

Dat zegt die ook niet? Maar feit is wel dat met een aanvallende coach dat soort spelers beter tot hun recht komen. Zie bijvoorbeeld hazard nu bij Chelsea. Ik snap dat je Mourinho wil verdedigen maar je kan niet ontkennen dat Jos gelijk heeft..

1 november 2018 om 21:04

Hazard kende het beste jaar uit z'n carrière onder Mourinho. Zowel qua spel, als cijfers..
Werd kampioen.
Werd speler van het jaar.
Hazard geeft nota bene zelf aan een paar weken geleden dat Mourinho de coach is met wie hij ooit weer samen zou willen werken.

Maar toch zijn er een aantal analisten op vz die ons weten te melden dat hij het niet goed had onder mourinho.

Zo aandoenlijk dat tegenwoordig
de mening van hazard zelf er niet eens meer toe doet.
De vz analisten kennen hazard blijkbaar beter dan hazard zelf.

1 november 2018 om 21:16

De mening van Hazard doet er zeker toe, hij gaf namelijk zelf aan dat hij nu beter tot zijn recht komt. Maar van jou had ik niets anders verwacht Monique. Bovendien zegt elke analist (betaalde) dat Hazard nog nooit zo aanvallend heeft gevoetbald. Onder Mourinho en Conte kwam die vanaf het middenveld, nu vanaf de vleugel. Dat scheelt al heel veel energie, maar hey. Geloof vooral jezelf.

1 november 2018 om 22:00

@Isco24

Hazard is maar een enkeling in een hele selectie, wel een hele goeie natuurlijk! Misschien vind hij dat hijzelf nu beter tot zijn recht komt, dat betekend niet automatisch dat Chelsea daar prijzen mee gaat pakken. Mourinho werd in zijn eerste jaar kampioen met Chelsea, de eerste landstitel van Hazard bij Chelsea. Mourinho mist gewoon spelers van wereldklasse. Vroeger had United Ferdinand, Vidic, Scholes, Ronaldo, Rooney en ga maar door. Nu hebben ze geen spelers van dit niveau op een aantal na, en zelfs dat betwijfel ik.

1 november 2018 om 22:44

Wat zeg je nu eigenlijk? Je praat er een beetje omheen.
Ineens kom je met de mening van betaalde analisten. Alsof we serieus de mening van een Wim Kieft als argument kunnen aanhalen.

En nogmaals: heel leuk al je verhalen over hoe aanvallend het nu is, maar feit blijft dat hazard z'n meeste productieve seizoen onder mourinho gekend heeft, dus veel last had die dan niet bepaald van de verdedigende tactiek...

En dat verhaal over vleugel en middenveld is natuurlijk onzin.
Hazard heeft onder elke coach het vaakst een vrije rol vanaf links gehad. En ook onder Sarri wordt gewoon verwacht van hem dat hij mee verdedigt....

2 november 2018 om 10:50

Monique, je roept hier wel dat Hazard zijn meest productieve seizoen ooit onder Mourinho heeft gehad, maar je lijkt het huidige seizoen te negeren.
Hazard heeft nu na 11 wedstrijden al 8 goals en 3 assists voor Chelsea.
In zijn meest productieve seizoen (2014-2015) maakte hij in 52 wedstrijden 19 goals en gaf 11 assists.
Hij ligt dus vooralsnog ruim op schema om zijn productiefste seizoen ooit te verpulveren.
Isco24 heeft dus gewoon een punt.

Ik geef Mou gelijk dat de CV nu de zwakst bezette rol is, maar het is ook wel aan hem zelf te wijten nadat hij al Bailly en Lindelof haalde. De Ligt in de zomer halen zou best een goed idee kunnen zijn. In de winter doe je zelden een goede deal.
Met een stabiele defensie zal mou ook meer in staat zijn om zijn ploeg vooruit te laten spelen. Ik ben verder overigens geen Mou fan, maar hij heeft op dit moment ook niet het materiaal om in de top 3 van engeland mee te doen.

Zie inter niet skriniair niet verkopen deze winter. Helemaal niet mochten ze zich plaatsen voor volgende ronde CL. Wel mooi dat het bestuur (als het waar is) een cv voor op de lange termijn wil halen!! Korte termijn is ook niet alles

Het is niet meer zo belangrijk wat de mening is van die clown uit Portugal. Ze helpen hem wel naar buiten komende zomer. Al blijft het jammer dat er Zo veel tijd mee verloren gaat.
Deze vent hadden ze uberhaupt nooit moeten aanstellen want hij is al die tijd al en schande voor alles waar United ooit voor stond.

1 november 2018 om 21:04

Hoe is wat hij heeft gedaan een schande? Sinds ferguson weg is gegaan is utd gewoon een subtopper op de ranglijst geworden. Hier is mourinho toch niet alleen schuldig aan? Ik neem het bestuur het meeste kwalijk

Snap niet dat man u de porto niet wil trekken voor verdedigers, maar wel gestoorde bedragen (salarissen) uitgeeft aan middenvelders en aanvallers. Man u moet gewoon forst investeren in de verdediging. op het middenveld en aanval zijn ze naar mijn mening ruim voorzien. Alderweireld voor de korte termijn zou mij prima lijken en dan nog een talentvolle cv erbij voor de lange termijn.

Met andere woorden. Het beleid waar LVG mee bezig was! Koekebakkers. LVG dacht aan de lange termijn.
Ben het er wel mee eens dat er een CV moet komen. Prio nr1. Voorhoede genoeg opties en middenveld eigenlijk ook. Wellicht nog een back er bij.

Ik moet zeggen dat ik weinig weet over alle 3 de namen die genoemd worden in dit artikel, aangezien ik geen serie A kijk. Iemand die me meer kan vertellen?

Eerst zullen ze dan eens een grote schoonmaak moeten houden! Jones, Schmallig, Lindelöf... allemaal middelmaat! Valencia is ook niet goed genoeg! Baily en Shaw houd ik nog wel vertrouwen in voor de toekomst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren