Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho sneert naar Sky Sports en Scholes na overwinning Man United

Laatste update:

José Mourinho is na de overwinning van Manchester United op Everton (0-2) enthousiast over het optreden van zijn elftal. Minder goed is de oefenmeester te spreken over Paul Scholes, die onlangs kritisch was op Paul Pogba en de rol van trainer José Mourinho ter discussie stelde. Maandag was Pogba een van de uitblinkers aan de zijde van the Red Devils. "Het enige wat hij doet, is kritiek uiten", zegt Mourinho na afloop.

"Hij geeft geen commentaar; hij uit kritiek. Dat is iets anders. Scholes gaat de geschiedenis in als een fenomenale speler, niet als een analist. Als Paul toch ooit trainer wordt, hoop ik dat hij 25 procent zoveel succes heeft als ik", sneert de Portugees. Ook Sky Sports, dat Mourinho voor de camera had, kwam er niet genadig van af. "Het was geen optreden van vermoeide jongens, ondanks het slechtst mogelijke programma dat jullie ons hebben gegeven", zei de trainer. Hij houdt de tv-zender medeverantwoordelijk voor het loodzware schema van zijn ploeg, die rond de feestdagen het laagste aantal rustdagen kreeg van de topclubs.

Positief is Mourinho over Jesse Lingard, die de eindstand bepaalde met een fraai schot. "Een jong talent zijn is één ding, een goede speler worden is iets anders. Sommige spelers kunnen die stap niet zetten. Ze hebben enorm veel potentieel, maar worden doorsnee voetballers. Lingard is bezig om die sprong wel te zetten", looft Mourinho zijn pupil. "Hij wordt consistenter, past zich goed aan en begrijpt het spel goed. Hij is goed op weg."

Voor Lingard was het alweer zijn zevende doelpunt in zijn laatste negen competitiewedstrijden. De 25-jarige aanvaller is blij met de vrijheid die hij krijgt van Mourinho, vertelt hij. "Ik heb mezelf opgedragen om dit seizoen zoveel mogelijk doelpunten te maken. Ik speel vanaf links, maar de trainer geeft me toestemming om naar binnen te komen. Het seizoen is pas halverwege, maar we zijn gebrand op het winnen van wedstrijden."

Was Paul Pogba tegen Everton de beste speler op het veld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan niet ieder waardig media besluiten deze man te boycotten voor de camera's en andere interviews.. Zijn eerst tijd bij Chelsea was het een geweldige trainer, sindsdien wordt het ieder jaar weer gênanter en irritanter.

1 januari 2018 om 21:59

Dus er mag wel van alles over Mourinho worden gezegd, en hij zou daar niet over mogen antwoorden? Beetje omgekeerde wereld, Mourinho mag natuurlijk ook gewoon zijn verhaal doen. Wat iemand daar dan van vind is niet erg belangrijk.

1 januari 2018 om 22:04

Klopt. En de meeste daar praten alleen maar onzin..en als ze de kans krijgen om een team te coachen falen ze keihard.
Een topspeler maakt geen topcoach/analist.

1 januari 2018 om 22:48

Pff jij hebt niet eens 1% van zijn voetbalcarriere man mourinho, maar hij kan jou als trainer zeker inhalen. Je jankt alleen maar, krijg langzamerhand medelijden met hem.

1 januari 2018 om 22:01

Ik vind zijn interviews juist leuker en interessanter dan trainers die altijd maar hetzelfde zeggen en geen scherpe mening durven te geven.

1 januari 2018 om 22:14

Zou nog leuker zijn als hij zijn ploeg leuk voetbal laat spelen, dan mag dit gehuil van mij achterwegen blijven.

1 januari 2018 om 22:21

Niet elke coach kiest ervoor om aanvallend voetbal te spelen en volgens mij is dat ook niet verplicht ofzo. Als de ene speelstijl je niet bevalt kan je ervoor kiezen om niet te kijken

1 januari 2018 om 22:23

Het zou helemaal leuk zijn als Mourinho zijn team's zou goed zou laten spelen als dat hij de schuld kan geven aan anderen.

1 januari 2018 om 22:51

@aze: maar voorlopig heeft ook mourinho een onberperkt budget, speelt zn team zwak, streeft het bepaald geen oogstrelend voetbal na en staat het een straatlengte achter op de grote concurrent. Maar dat is allemaa niet de schuld van mourinho.
Ik vind het prima als een trainer ervoor kiest (wat) verdedigender te spelen, maar met het budget van mourinho zou ik graag meer initiatief zien. Niet het ingraven zoals we nu vaak zien tegen ploegen uit de subtop en hoger geplaatst

1 januari 2018 om 23:14

Beetje raar om speelstijl te combineren aan budget. Hoezo moet je per se aanvallend spelen als je een groot budget hebt? Mourinho heeft een bepaalde opvatting en daar is hij succesvol mee geworden. Dat heeft ie al sinds Porto en heeft het bij elke club ook op die manier gedaan. Of hij nou bij een club zit met een budget van 30 miljoen of 300 miljoen dit is hoe hij gaat spelen. Als je naar een wedstrijd van zijn club kijkt weet je vooraf al wat je kunt verwachten.

1 januari 2018 om 23:49

Omdat adel verplicht. Voetbal is alleen interessant als ten minste een van beide teams probeert aan te vallen. Anders krijg je zaaddodende potten. Je kunt niet verwachten dat de clubs met minder kapitaal het spel blijven maken. Als dat niet door de clubs met een groot budget gedaan wordt krijgen we dus erg veel zaadpotten en dat gaat ten koste van de inkomsten.

Eigenlijk doet José Mourinho nu precies waar ik al voor vreesde bij zijn aanstelling; het imago van wereldclub Manchester United de vernieling in helpen. Probeerde me in te houden toen ik zijn opmerkingen over de blauwe stadsgenoot las, maar nu is de Portugees naar mijn mening nog een stap verder gegaan. Het gaat nu niet meer om het uit balans brengen van het ontketende Manchester City, nu gaat het om een clublegende die (meer dan terecht) kritisch is over het vertoonde spel. Paul Scholes was misschien wel de beste Britse middenvelder in de historie van het voetbal (al denk ik dat daarover wel gediscussieerd kan worden) en heeft er mede voor gezorgd dat Manchester United is wat het vandaag is. Waar haalt Mourinho het lef vandaan om zijn commentaar of kritiek (wat naar mijn mening overigens hetzelfde is) weg te zetten als onbelangrijk en vervelend? Dan begrijp je gewoon echt niet waar het om draait bij een topclub als Manchester United.

1 januari 2018 om 22:17

Nou hier ben ik het wel mee eens. Maar Mourinho heeft gewoon gelijk wat betreft Scholes. Scholes heeft zijn hele carrière in de schaduw gestaan van andere spelers, en dan niet qua talent maar als persoon. Hij gaf nauwelijks interviews en gaf ook zelden zijn mening ergens over. Sinds die gestopt is vind ik hem een waardeloze "analist" echt om te kotsen gewoon. Nu heeft die ineens overal wat over te zeggen en dan vooral over United en Liverpool. Alleen is Keane nog een tandje erger want die beweerd dat United beter voetbal op de mat legt dan bijvoorbeeld Liverpool 😂

1 januari 2018 om 22:37

Scholes is juist één van de betere analisten; hij is objectief, durft kritisch te zijn(dat mag ook op z'n eigen clubje ja) en heeft kijkt op het spelletje(ook te merken aan zijn sterke analyses). Maar kritiek uiten op Mourinho staat natuurlijk gelijk aan godslastering.

1 januari 2018 om 23:14

Scholes is een meester in een goede wedstrijd alleen het negatieve eruit te halen. Als hij coach wordt kan je gelijk een team van psychologen erbij nemen omdat anders al je spelers depressief worden.

2 januari 2018 om 09:05

Hij is toch analist om vooral alle slechte dingen eruit te halen?

1 januari 2018 om 22:18

als mensen kritiek hebben op mourinho, dan mag hij er toch op reageren?

1 januari 2018 om 22:21

actie is toch reactie? Dat doet mou toch?

1 januari 2018 om 22:39

Inhoudelijk ja, Mourinho speelt op de man. Het is nog geen tackle met de voeten vooruit, maar dat komt nog wel.

1 januari 2018 om 23:00

Hij hoeft niet inhoudelijk te reageren. En oud voetballers spelen ook vaak op de man. Ik ben Scholes fan. Maar hier laat mou Gwn zien dat hij het voor zijn sterspeler opneemt. Ging er ook een stuk beter van spelen.

1 januari 2018 om 22:51

Hoe slechter de resultaten worden bij United, des te meer komt de aard van Mourinho die hij ook bij Real en Chelsea liet zien naar boven komt. Het is gewoon een gek die goed is in het in de watten leggen van vedettes en dankzij deze topspelers (en veel geluk) veel prijzen heeft gewonnen. De laatste 5 jaar blijkt maar weer dat Mourinho ook gewoon pure middelmaat is en niet opgewassen is tegen echte concurrentie.

Vroeger (bij Porto, 1e x Chelsea en Inter) vond ik het een goede trainer die het maximale uit zijn selectie kon halen. Inmiddels zie je het verschil met de echte toptrainers die een elftal naar hun hand kunnen zetten, spelers beter maken en tactisch vernieuwend zijn. Daarnaast zijn veel van deze toptrainers ook nog eens veel prettiger en minder zeurderig in persconferenties.

Ik zou het als clubvoorzitter niet meer aandurven om Mourinho aan te stellen, aangezien hij er altijd een puinhoop van maakt bij zijn clubs na 1 of 2 seizoenen. En net als nu gaat hij na het 1e seizoen ook steeds vaker gek doen, alleen maar zeuren in de pers en ruzie zoeken.

Deze man is een schande voor United en was dat ook bij Real. Dat zijn clubs met statuur en grandeur, iets wat totaal niet past bij een type als Mourinho.

1 januari 2018 om 23:04

Bij dit soort reacties twijfel ik aan hoe lang mensen man united volgen. Als je aan man u denkt. Denk je aan fergie en langer terug busby. Maar fergie was alkes behalve charmant. Fergie deed geen interviews met BBC ookal waren die verplicht. Welke allure bracht dat.

4 januari 2018 om 22:48

Ik volg United sinds championship manager. Dus sinds 93 ongeveer. En je kunt veel van Ferguson zeggen, dat hij een hork is, koppig, eigenzinnig etc. Maar hij heeft van United wel een club met status gemaakt (die ze vanuit de busby tijd al hadden). En ja, Ferguson was een bikkelharde man, maar over het algemeen beschaafd richting collegae en andere clubs. Ik vond hem icm de spelers die hij groot maakte echt status en klasse toevoegen aan Utd. Dit in tegenstelling tot Mourinho.

1 januari 2018 om 23:50

Scholes is wel een waardeloze analist, daar moet ik Mourinho wel gelijk in geven.

Zielig figuur die Mourinho. Alsof er bij het samenstellen van een competitieprogramma bewust wordt geprobeerd om Manchester United te benadelen door de rest een of twee rustdagen meer te geven.

Wie denkt ie wie is om zo tegen Scholes te praten he. Dit is zijn club en niet die van Mourinho. Scholes mag zeggen wat hij vindt en kritiek moet je kunnen accepteren en helemaal van Scholes. Meneer moet oppassen dit is geen Chelsea maar Man Utd hier moet je je mond dicht houden en presteren. Scholes is een bijzondere persoon die je als Man Utd coach niks mag tegen zeggen. Scholes is een held in Manchester. Mourinho is vergeleken met Scholes een muis. Hij komt voor even en daarna gaat ie weer vervolgens weg. Zielig persoon waarom moet hij dit erbij halen? Hij moet echt op zijn plek gezet...

2 januari 2018 om 00:02

Misschien voor manchester united supporters maar in de coaching wereld is scholes een muis tov Mourinho. Het is makkelijk praten voor iemand die in zijn tijd bij een club speelde die geen concurrentie had. In zijn topvorm zou hij nu aan het banken zijn bij Real, City, PSG.

2 januari 2018 om 09:08

Hahahah wat. Scholes was veel beter dan bijna elke middenvelder van de clubs die je hier opnoemt.

2 januari 2018 om 00:23

Wie denkt Scholes wie hij is? Wanneer je een lange loopbaan hebt gehad bij een club en daar een goed salaris hebt verdiend ga je niet wekelijks zoeken naar problemen om daar een praatje van te maken en daarmee nog wat zakgeld opstrijken over de rug van je oude club. Kritiek mag je hebben, maar als de clubliefde hoog zat dan had hij het beter op een andere manier kunnen aanpakken, met zijn status had hij wel een invloedrijke positie kunnen hebben bij de club en er daadwerkelijk wat kunnen beteken. Voor dat laatste had ik meer respect gehad dan wat hij nu doet.

Eindelijk wordt het gezegd. Vind scholes ook een hele irritante commentator klinkt altijd boos op man utd. Ja is een zeer grote speler maar vind hem te vaak pessimistisch over utd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren