Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho schaamt zich na historisch verlies: ‘Ik gebruik hetzelfde woord’

Laatste update:

Het is tot dusver een maand van uitersten voor Chelsea en José Mourinho. De club gaat in de Premier League aan kop en was geruime tijd vrijwel niet te kloppen, maar verloor op Nieuwjaarsdag wel met bijzondere cijfers (5-3) van Newcastle United. Na de klinkende 0-5 overwinning in de competitie op Swansea City werd midweeks gelijkgespeeld tegen Liverpool in de Capital One Cup en zaterdag volgde uitschakeling in het belangrijkste bekertoernooi, de FA Cup.

/

Nota bene Bradford City, de nummer zes van de League One, slaagde erin the Blues grondig te kijk te zetten. Op Stamford Bridge werd het liefst 2-4 voor the Bantams en voor Mourinho was het de eerste keer ooit, dat een van zijn clubs op eigen veld vier doelpunten tegen kreeg. “Wat je vandaag hebt gezien, is voetbal en voetbal is schitterend. Ik denk dat dit wel de schoonheid van het voetbal is”, sprak Mourinho, enigszins confuus.

“Een team dat veel beter is, kan toch verliezen. In andere sporten zie je dat zelden gebeuren, maar in dit land en in deze sport kan het. De mentaliteit van kleinere clubs is speciaal, daar neem ik mijn hoed voor af. Bradford City heeft geschiedenis geschreven voor de club. Ik zal hetzelfde woord gebruiken, dat ik gebruikte tijdens mijn voorbeschouwing: het is een regelrechte schande voor een grote club om te verliezen van een lager geklasseerd team”, aldus Mourinho, die zijn team niet mooier wilde maken dan het was.

“We moeten ons schamen. Ik en de spelers, we moeten ons schamen. Frustratie is niet het goede woord, beschaamd is hier meer van toepassing”, sprak de trainer van Chelsea. Ook Southampton (tegen Crystal Palace), Manchester City (tegen Middlesbrough) en Tottenham Hotspur (tegen Leicester City) vonden zaterdag hun Waterloo in ronde vier van de FA Cup. Vrijdag speelde Manchester United met 0-0 gelijk tegen Cambridge United.

Ik zie liever kleine clubs doorgaan in de FA Cup, dan de grote clubs

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk dit. Arsenal gaat die cup weer pakken!

24 januari 2015 om 19:20

Niet te vroeg juichen, herinner je nog toen Chelsea verloor tegen Newcastle en Arsenal dan zelf werd ingemaakt door Stoke? Juist ja.

De FA Cup is het mooiste bekertornooi waar er vanalles kan gebeuren, paar jaar terug verloor Arsenal zelf bijna van Brighton ( tegenstander van morgen) dus je weet maar nooit. Besides, Liverpool en United zijn ook nog niet uitgeschakeld.

24 januari 2015 om 19:21

Maar toch tottenham, city en chelsea uitgeschakeld. United 0-0 en liverpool ook nog steeds. Wie weet wat er dit jaar in zit

24 januari 2015 om 19:24

Ja, maar Arsenal moet toch hoger beginnen mikken dan de FA Cup, ookal blijft het een mooie en prestigieuze prijs. Misschien dat ze dit jaar nog eens winnen voor de 12de keer, een record dat erbij kan.

Maar toch blijft het opletten, vorig jaar ook bijna verloren in de finale tegen 'maar' Hull City.

24 januari 2015 om 19:26

Laten we hopen een mooi seizoen maar wees eerlijk PL zit er niet meer in dus moete we gewoon vol voor de FA Cup gaan

24 januari 2015 om 19:28

De PL zit er sowieso niet meer in, hoogst haalbare is waarschijnlijk de derde plaats. Een FA Cup erbij zou mooi zijn, en wie weet kunnen we nog eens verrassen in de CL ook, gunstige loting!

24 januari 2015 om 19:49

Uiteindelijk zullen ze wel bayern loten. Dus om nou voor de CL te gaan lijkt me ook overdreven. Moeten ze echt betere verdedigers aanschaffen

24 januari 2015 om 19:33

Nou, leuk voor ze. Als je hier als Arsenal supporter nog blij mee bent na al die jaren en investeringen nu.

24 januari 2015 om 21:12

Ik snap het wel. De kans dat ze de FA Cup winnen is gewoon heel erg vergroot nu met die drie grote clubs eruit. De beker is in Nederland misschien niet zo prestigieus, maar wordt in Engeland echt niet gezien als een troostprijs hoor.

Überhaupt heeft Arsenal inderdaad jaren moeten wachten op prijzen en hebben ze best wat geïnvesteerd, maar die investeringen zijn natuurlijk niet vergelijkbaar met wat de huidige titelkandidaten City en Chelsea hebben gedaan.

24 januari 2015 om 20:16

Chelsea verloor toch met 5-3 van de Spurs?
Er staat dat ze hebben verloren van Newcastle.

Newcastle utd? Aub vz ga toch buiten spelen

24 januari 2015 om 19:25

Wat is er fout in het artikel dan? edit: je hebt gelijk, ik zie het, laat maar.

@@ voetbalzone het was tottenham en niet newcastle (5-3)

verder is dit gewoon logisch tegenwoordig is het bijna onmogelijk een hoog niveau een heel seizoen vol te houden meeste spelers krijgen te maken met een terug valletje en dan is het aan de andere om op te staan dan blijf je namelijk mee doen!

Is het vandaag officele schaamdag voor het voetbal?
Al die toppers staan voor schut.

24 januari 2015 om 19:48

Free wop

24 januari 2015 om 20:51

Burr!!

Het is Tottenham en niet Newcastle. Maar er zijn nog wel 2/3 grote clubs over. Maar er kan ook nog van alles gebeuren.

Wauw, Mourinho die gewoon een keer eerlijk is en zijn hand in eigen boezem steekt, het kan dus wel.

Het scheelt voor Chelsea dat ook City en Spurs er uit liggen, gedeelde schande is halve schande zullen we maar zeggen.

24 januari 2015 om 19:36

Dit kan je ook op niemand afschuiven. De spelers en de coach hebben gefaald.

Hij zou na de wedstrijd iedereen, van spelers tot staf, een hand hebben gegeven van Bradford City om ze te feliciteren. Dat is ook Mourinho.

24 januari 2015 om 19:43

Maar daar hoor je niks over, haha.

On: United moet nu echt alles er aan doen om de FA Cup te gaan winnen. De 2 grootste concurrenten liggen er nu uit, en het is de grootste kans om nog een beker te winnen dit seizoen. Is ook veel te lang geleden dag United de Fa Cup gewonnen heeft.

24 januari 2015 om 20:29

Inderdaad (ook een reactie op je eerste opmerking). Voor United echt een uitgelezen kans en met het resultaatvoetbal dat er gespeeld wordt dit seizoen zie ik ze ook gewoon winnen van Arsenal en/of Liverpool. Het is al lang geleden dat de grootste club van Engeland die FA Cup heeft gewonnen, 2004 zie ik nu op Wikipedia.

Ik gun het United ook meer dan Arsenal en Liverpool trouwens.

Eerlijk, harde maar ook prachtige woorden van Mourinho. Na afloop alle spelers plus manager en coaches opgezocht in de kleedkamer en ze allemaal persoonlijk gefeliciteerd.

Klasse van Mourinho.

De afgelopen tijd heb ik regelmatig leden kritiek zien geven op Arsenal, de spelers en de fans over het hypen etc.etc.
Nou gisteren las ik dat Chelsea wel is 4 prijzen kon pakken dit seizoen. Overal gebeurt het hypen of hoe je het ook noemen wilt!

24 januari 2015 om 20:37

Precies, tot aan de wedstrijd bij Newcastle hadden mensen het erover dat Chelsea de nieuwe Invincibles kon worden, daarna over dat ze alsnog een goede kans hadden op een quadruple, nu zullen ze wel alleen voor de triple gaan.

25 januari 2015 om 01:18

En wie riepen dat allemaal? Vooral niet de fans van Chelsea. De spelers hebben het af en toe gezegd, maar mou heeft het ook altijd tegen gesproken.

Veel media en andere mensen die er niet zoveel verstand van hebben zijn dat gaan roepen.

Bekerstunts komen overal voor beste Mourinho, niet alleen in Engeland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren