Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Pogba kon ook naar een andere club, ik heb hem moeten overtuigen’

Laatste update:

Manchester United slaagde er afgelopen zomer na lang onderhandelen in om Paul Pogba over te nemen van Juventus. The Red Devils moesten wel het transferrecord verbreken om de Fransman terug te halen en José Mourinho onthult dat hij er alles aan heeft gedaan om de middenvelder te overtuigen naar Old Trafford te komen. De Engelsen hadden tot het laatste moment concurrentie van Real Madrid, dat echter niet bereid bleek hetzelfde te bieden als United deed.

/

“Oh! Het was moeilijk om hem te overtuigen! Ik heb vele gesprekken met hem gevoerd via de telefoon, veel sms’jes. Volgens mij kreeg hij er ’s ochtends eentje van de trainer van een andere grote club (Zinédine Zidane, red.) en eentje in de middag van mij. Ik heb hard moeten werken om hem ons boven die andere club te laten verkiezen”, vertelt de Portugees aan Goal.

United speelt dit seizoen in de Europa League, met onder andere Feyenoord als tegenstander, maar volgens Mourinho hoort dit niet: “De Champions League zonder Manchester United is niet de Champions League en Manchester United zonder de Champions League is niet Manchester United. Dus dit is de eerste grote stap. Maar om terug te keren in de Champions League, moeten we het goed doen in de Premier League, dus de eerste stap is om het zelfvertrouwen weer te herstellen. Ik denk dat we dat nu aan het doen zijn.”

Denk jij dat Paul Pogba er goed aan heeft gedaan door Manchester United te verkiezen boven Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zwaar overschatte speler. Heeft nog niks bewezen bij zijn nieuwe club

13 september 2016 om 09:56

Helemaal gelijk!! Niks bewezen nog eens 20 wedstrijden gespeeld bij zijn nieuwe club!

13 september 2016 om 09:56

We zitten nog vroeg in het seizoen, wel ben ik het met je eens dat hij overschat is.

13 september 2016 om 12:21

Iedereen die jong is en voor veel geld wordt verkocht is overschat, nee zelfs iedereen die voor veel geld wordt verkocht is overschat, worden jullie niet moe ban jezelf?

13 september 2016 om 13:27

Nou noem dan maar even op wie je met 'iedereen' bedoeld?

13 september 2016 om 17:34

Bale, suarez, higuain, depay, martial etc etc

13 september 2016 om 20:44

En voorheen Neymar.

13 september 2016 om 09:58

Inderdaad. In zijn 3 wedstrijden had hij al makkelijk 2x de cl kunnen winnen 3 keer de pl en toch zeker 1 wk

13 september 2016 om 10:36

Bij Juventus vond iedereen hem weer geweldig en was het dom van United dat ze hem lieten gaan. (Wat ook nog eens niet waar was, hij wilde zelf weg). Tuurlijk speelt hij nu nog niet de sterren van de hemel. Maar hij is nog jong en heeft pas 3 wedstrijden gespeeld. Gun hem de tijd!

13 september 2016 om 12:54

Ben van mening dat pogba niet goed speelt in een 4231. Pogba heeft in deze opstelling minder vrijheid om te spelen zoals hij wilt. Hij moet gewoon de vrijheid krijgen om constant aan te vallen en te verdedigen. Dan is hij op zijn best.

13 september 2016 om 15:21

Volgens voetbalzone was Neymar ook overschat. Stelde in het eerste seizoen qua spel ook iets teleur maar is toch uitgegroeid tot wereldvoetballer. Geef Pogba eens wat wedstrijden de tijd.

Wat heb je gedaan om hem te overtuigen , want ik had gelezen dat hij de avond voor dat pogba zijn contract had getekend in het hotel van pogba was. En uit betrouwbare bronnen kan ik melden dat Mourinho een string aan had die avond.

Ik vind het wel heel knap dat hij Pogba heeft weten te overtuigen zonder Champions League.

Aan de andere kant is het weer mooi van Pogba dat hij niet persee Champions League wilt spelen.

AL zal het salaris echt geen hongerloontje zijn.

Ik ben nog steeds van mening dat je voor dat geld beter Griezmann had kunnen ophalen, en eventueel een Koke. Griezmann 80 mil, Koke 40 mil, had je hetzelfde kwijt geweest voor 2 spelers, en had je nu een zieke 4-4-2 gehad met Griezmann en Ibra voorin. Maarja, wie weet gaat Pogba ineens de sterren van de hemel spelen.

13 september 2016 om 10:21

@michael90

Probleem is Champions League. Man Utd kan de spelers die je opnoemt wel willen, maar als zij niet weg willen bij hun club, kun je hoog of laag springen, maar die komen dan gewoon niet.
En terecht.

Waarom zou je het veilige Atletico Madrid, waar je een ster bent en ver in de Champions League komt, verruilen voor een ploeg die weer in opbouw is, en in de Europa League speelt.

En dan ook nog eens 85% van de wedstrijden in de regen spelen ipv het zonnige Spanje.

13 september 2016 om 10:30

Voor dat bedrag kon je alleen griezmann halen aangezien zijn clausule op de 100mil zit en koke krijgen ze voor 40 mil ook niet maar er waren inderdaad betere opties dan pogba

13 september 2016 om 12:31

Die clausule van 100 miljoen is er pas aan het einde van de transferperiode ingekomen toen hij zijn contract verlengde.

13 september 2016 om 12:35

In theorie natuurlijk wel. Zelfs dan zou ik nog kiezen om Pogba naar Real te laten gaan en zelf james Rodrigues, koke en hummels te halen. Maar zo gaat het niet. Spelers hebben ook zelf nog wat te vinden en een club als altetico laat heus niet twee sterspelers in één transferwindow vertrekken.

Daarnaast kun je de transfersommen wel delen door twee of drie maar het salaris niet. 2 spelers van dat kaliber zullen enorm veel salaris extra eisen he..

"de Champions League zonder Manchester United is niet de Champions League "

LOL jawel dat blijft de CL alleen was Man U niet goed genoeg laatste jaren.
Wat een bla zeg Mou.
Maar goed dankzij Mou denk ik wel dat Man U zeker weer terug zal zijn in Europa.was wel een goede beslissing van Manu om Mou te halen lijkt me.

Inderdaad zwaar overschatte speler. Heb hem de verwachtingen nooit zien waarmaken. Verwacht dit seizoen weinig van United. Zie ze in uit en thuis wedstrijd ook niet van Feyenoord winnen. Heeft met mentaliteit en inzet van spelers te maken. Alleen goede spelers hebben is geen garanties voor succes.
Je zag dit vorig jaar ook al van United tegen Psv.

13 september 2016 om 12:22

Ah je bent vast ook zo een die elke enorm dure speler overschat vindt puur omdat ze enorm duur zijn. Wordt je niet moe van jezelf.

13 september 2016 om 12:35

Wordt jij niet moe van jou zelf als je elke keer dezelfde aannames en opmerking blijft maken. Niemand hier zegt dat elke dure speler overschat is, jij bent de enige die dat de hele tijd aanneemt als men het over Pogba heeft. En in Engeland is het trouwens belachelijk dat spelers die niet zoveel gekost hebben overschat worden genoemd en de grond in worden geboord. Bij Arsenal is dat Lucas en bij Chelsea Luiz, die gelijk afgemaakt worden in de media terwijl Pogba ook niks presteert maar wel de tijd moet krijgen.

13 september 2016 om 20:48

Pogba is net 23 en officieel een talent die een finale EK heeft gespeeld, finale CL en in beide teams ondanks zijn leeftijd(waardoor hij logischerwijs mindere wedstrijden heeft) belangerijk was. Bij Juventus het laatste jaar deed hij me enorm denken aan de dominantie die Zidane liet zien. Net als voorheen Neymar, Bale, Suarez en dergelijken werden afgemaakt door iedereen is er een reden waarom men zoveel publiciteit krijgt en er zoveel wordt betaald. Omdat ze duidelijk potentie tonen. Ik ben er klaar dat men na een enkeling aantal wedstrijden beslissen dat zulke spelers overschat zijn. Daar wordt ik zeker moe van ja.

13 september 2016 om 20:49

Wat jij net als al die anderen zullen weer de eerste zijn die dit soort spelers veren in hun kont steken als ze het 'wel' laten zien.

100 miljoen voor hem is veel te veel. Hij is een geweldige speler, maar NOG geen wereldtopper ik vind middenvelders als Modric, Iniesta, Muller, Kroos en ook Verratti gewoon beter. Hij heeft alles om de beste te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren