Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho ontwijkt vragen over arbitrage: ‘We verdienen veel meer’

Laatste update:
/

Manchester United wist zondag niet te winnen op Goodison Park. De ploeg van manager José Mourinho leek af te stevenen op een 1-0 overwinning, tot Marouane Fellaini een strafschop veroorzaakte. Leighton Baines schoot raak vanaf elf meter, waardoor the Red Devils puntverlies leden. Mourinho stond na afloop met een lang gezicht de media te woord.

Na alle commotie rondom zijn persoon door zijn gedrag van de afgelopen weken, besloot Mourinho geen commentaar meer te geven op de beslissingen van de arbitrage. “Geen commentaar”, reageerde hij op de vraag of hij de gegeven strafschop terecht vond.

In gesprek met de BBC gaf de Portugese trainer aan tevreden te zijn met het spel van zijn ploeg. “We waren verreweg de beste ploeg op het veld. Het gelijkspel geeft niet de juiste weergave van het krachtsverschil tussen beide teams. Ik ben blij met de manier waarop we hebben gespeeld, maar niet met het resultaat. Resultaten zijn belangrijk en die boeken we op dit moment niet. Ik kan daar niets aan veranderen. We verdienen betere resultaten."

Is José Mourinho de juiste trainer voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die man maakt zichzelf belachelijk. Ze verdienden na 10 minuten al met 10 man te staan. Verschrikkelijk dat zo iemand het imago van een prachtige club te grabbel gooit. Wees een vent en accepteer een keer de uitslag.

4 december 2016 om 22:23

Hij zegt toch niks verkeerds? Houd ie een keer zijn mond dicht is het weer niet goed... En Manutd speelt ook goed alleen scoren is een probleem.

4 december 2016 om 22:27

Ik heb de wedstrijd vandaag niet gezien maar de laatste weken is het inderdaad wel vaker zo geweest dat Man United eigenlijk helemaal niet slecht speelt maar zichzelf tekort doet. Tja; kansen afwerken is ook een kunst, net zoals verdedigen (fellaini...) dat is.

Maar dat aangeven is niet echt belachelijk (in mijn ogen).

4 december 2016 om 22:34

Vandaag deed het zich echt niet tekort. Gelijkspel misschien terecht, maar als iemand het had verdiend vandaag was het Everton wel.

4 december 2016 om 22:45

Op basis waarvan verdiend Everton de winst? United had meer balbezit en meer schoten op goal.

4 december 2016 om 22:50

Gelijkspel was inderdaad terecht, maar maakt het niet minder zuur. Het zit alleen maar tegen nu. Tegen Arsenal hadden ze ook de volle buit moeten pakken.

4 december 2016 om 22:52

Wat dacht je van werkelijke kansen? Alleen even op livescore gekeken oid?
Ik zeg toch dat gelijkspel terecht is. Slechts dat als ik er dan 1 moest kiezen...

5 december 2016 om 08:55

@ arsen(e)al,

Ik krijg zo de indruk dat je niet de wedstrijd hebt gezien?
Welke kansen van Everton heb je het over eigenlijk?
Heb je gezien hoeveel kansen United kreeg?

Je zegt in je eerste en tweede reactie totaal 2 verschillende dingen:

" Vandaag deed het zich echt niet tekort. Gelijkspel misschien terecht, maar als iemand het had verdiend vandaag was het Everton wel."
Deze uitspraak kan je niet eens onderbouwen want Everton heeft echt niet meer kansen gekregen of beter gespeeld als United.

Vervolgens zeg je "ik zeg toch dat gelijkspel terecht is. Slechts dat als ik er dan 1 moest kiezen..." Je hebt nergens gezegd aks he er 1 moest kiezen, je zegt duidelijk "als iemand het had verdiend vandaag was het Everton wel" en dat was zeker niet het geval!

5 december 2016 om 13:57

@ arsenal

Wat bedoel met werkelijke kansen? Nogmaals, schoten op doel zijn werkelijke kansen en daarin had United er meer van. Maar goed, een gelijkspel is inderdaad terecht.

4 december 2016 om 22:46

@ chimo
Mourinho zegt toch niet met zoveel woorden dat het door de scheids komt? Verder is voetbal nou eenmaal een sport waarin de scheids vaak beslissender is dan de spits. denk aan de vele onterechte rode kaarten in Cl halve finals bv.

Maar goed ook dat hij de vraag ontwijkt. Weet zelf ook wel donders goed dat Rojo er na een kwartier af had gemoeten en hij dus in zijn handjes mocht knijpen met de scheids. Wat een schandalige overtreding.

5 december 2016 om 08:58

Je hebt helemaal gelijk wat dat rode kaart van Rojo betreft, maar Barry had er ook met rood van het veld kunnen gaan. Zijn charge op Zlatan werd wonderbaarlijk genoeg met een waarschuwing 'opgelost' en voor zijn opzettelijke handsbal kreeg hij ook geen kaart.

Normaal gesproken krijg je voor deze 2 overtredingen 2x een gele kaart en dan is de pret voorbij, echter kreeg hij pas bij zijn 3e grote overtreding een kaart.

Maar dat was je waarschijnlijk al vergeten:-)

ik denk dat deze wedstrijd nog de minste was van de afgelopen weken. dat ze hier gelijkspelen door een domme fout van fellaini is gewoon hetzelfde als dat ze tegen arsenal verliezen door een gebrek aan verdedigend werk bij rashford. het zijn 2 persoonlijke fouten die 4 punten kosten. maar goed elke goal is wel ergens een fout van iemand. enkel zonde dat het in de laatste fase van de wedstrijd gebeurd en op een knullige manier.

maar dat toont ook dat ze nog veel spelers hebben die er net niet zijn. de spelers die de laatste 10% missen en die kunnen je goals kosten. voorbije weken speelde ze fantastisch voetbal met hele snelle mooie combinaties in de voorste linies maar die waren er vandaag minder. dit gelijkspel is meer verdient dan die van de voorbije weken. al is het natuurlijk gewoon dom puntenverlies.

ik verwacht ook gewoon van man utd dat ze een sterke periode tegemoet gaan en sterk eindigen. volgend seizoen zie ik onder mourinho een heel sterk team dat met enkele versterkingen gewoon weer meedoet om de titel. in mijn ogen was het ook onmogelijk om van een groep spelers een team te maken in 2-3 maanden. het begint toch al aardig op een team te lijken en dat is possitief. nu moet er op elkaar ingespeeld worden en dan zie ik de prestaties gewoon volgen in de goede richting. een sterke 2de seizoenshelft is daardoor zeker mogelijk

Ze proberen mourinho in de val te lokken zodat hij weer iets negatiefs zegt over de scheids opdat hij geschorst kan worden. Slim van Mourinho om nu zo politiek correct als mogelijk te zijn.

5 december 2016 om 03:27

Er is niets politiek corrects aan no comment antwoorden op de vraag of dat een penalty was. Met elk ander antwoord had ie direct meegenomen moeten naar een psychiatrische instelling, en het feit dat ie zei "no comment" wekt het vermoeden dat deze vent het er serieus niet mee eens was.

5 december 2016 om 13:59

@ bahaboy

Niet mee eens, no comment betekent no comment zo simpel is het. Wij moeten niet koffie dikkijken en zelf aan invullen wat hij ermee bedoeld. er is immers een verschil tussen neutraliteit en het goedkeuren van iets.

Wees gewoon een vent en zeg het was een overduidelijke penalty. Dat was het namelijk gewoon. Dan creeer je nog iets van goodwill.

Zou lachen zijn geweest als ie het vandaag in zijn hoofd had gehaald om iets over de arbitrage te zeggen. Rojo die ter plekke gearresteerd had moeten worden voor die poging tot moord en dan nog wegkomt met een gele kaart. Zonder twijfel de grootste arbitrale blunder van het seizoen.

5 december 2016 om 14:00

De actie van Rojo was een onbesuisde tackle. niet meer en niet minder. Ik zou zeggen welkom in de EPL want zulke tackels zul je vaker zien. Poging tot moord gaat veel te ver.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren