Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho onder de indruk na nipte zege: ‘Hij was een monster’

Laatste update:

Manchester United startte het nieuwe Premier League-seizoen vrijdag met een 2-1 zege op Leicester City. Paul Pogba verscheen als aanvoerder aan het startsignaal en nam na enkele minuten al de openingstreffer voor zijn rekening, vanaf elf meter. Manager José Mourinho erkende na afloop van de krachtmeting op Old Trafford dat hij niet had verwacht dat de Fransman daadwerkelijk 84 minuten kon spelen.

“Pogba was een monster”, vertelde Mourinho over de Fransman, die 27 dagen geleden het WK in Rusland won. “We dachten dat hij maximaal zestig minuten zou kunnen spelen, maar hij kon uiteindelijk ruim tachtig minuten mee. Het was geen moeilijke beslissing om Pogba te laten starten. De bal lag bij hem. Door de blessure van Ander Herrera had ik maar twee opties: Scott McTominay of Pogba.”

“Als ik Scott had laten spelen, zouden we met twee kids en een nieuwe speler (Fred, red.) op het middenveld hebben gespeeld. Daarom vroeg ik Paul om zich op te offereren voor het team en dat was zeer, zeer goed voor ons.” Mourinho was ook zeer lovend over het spel van Luke Shaw, die in de 83e minuut met zijn eerste professionele doelpunt uiteindelijk ook de winnende treffer maakte. “Hij speelde een zeer complete wedstrijd.”

“Ook als ik de goal, die zeer belangrijk voor ons was, niet meetel. Ik denk dat er een defensieve fout was en waarschijnlijk had de grensrechter kunnen helpen door ons een vrije trap te geven. Maar het was een zeer, zeer complete wedstrijd van Luke. Nu moet hij deze lijn doortrekken. Zijn mentaliteit was goed, de tactische discipline was ook goed. Hij had nog de kracht om de aanval op te zoeken en een belangrijk doelpunt voor ons te maken.” Manchester United speelt volgende week zondag uit tegen Brighton & Hove Albion.

Denk jij dat Manchester United de landstitel zal winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk voor Luke Shaw! Hopelijk zijn we nu eindelijk van Young af op lb.pogba als captain is een hele slimme move en mag het van mij ook blijven.alleen maar motiverend.het zag er gisteren natuurlijk niet uit maar met valencia,matic,lingard en een fitte Lukaku terug hoop ik op een underdog spirit en dat het geloof groeit.

11 augustus 2018 om 07:39

Valencia zal al een hoop schelen en ik hoop dat Dalot straks een schot in de roos zal blijken te zijn. Darmian kan aanvallend gewoon nagenoeg niets. Je drukt een tegenstander toch veel meer terug als de backs er vaak gevaarlijk overheen denderen.

Shaw en Pereira prima gespeeld. Hopelijk spelen die 2 een fantastisch seizoen zodat ze zich eindelijk sterk door kunnen ontwikkelen

11 augustus 2018 om 08:06

Ik heb soms echt het idee dat 90% op vz kinderen zijn die nooit daadwerkelijk een en wedstrijd kijken en vervolgens wel als eerste op vz komen om hun o zo belangrijke mening te geven.

Young werd vorig seizoen door vrijwel iedereen die er toe doet gezien als 1 vd beste lb s van de pl. Was volgens mij ook gwn nr 1 lb van Engeland.

Maar dan komt er weer iemand roepen dat Young slecht is en alle schapen lopen mee.

Shaw was gister goed, maar ook weer bij tegengoal zie je het gebrek aan agressie bij hem.

11 augustus 2018 om 08:25

Nou, sorry hoor maar ik vind Young op linksback ook niets. Doet het gezien de omstandigheden prima, maar het is gewoon geen linksback en aanvallend irriteer ik me er mateloos aan dat hij constant terug moet kappen als hij zijn man voorbij is. Zijn werklust is prijzenswaardig, maar kwalitatief is het topclub onwaardig.

Doe mij dan maar Shaw die gewoon linksbenige is en er ook gewoon overheen kan denderen. De linksback positie was en is afhankelijk van Shaw in mijn ogen de zwakste positie bij United.

Dat Young basis stond bij Engeland zegt me weinig. Rose heeft vorig seizoen nauwelijks gespeeld. Bertrand had een waardeloos seizoen en was daarmee ook geen optie meer. Dat Young er speelde geeft louter aan dat Engeland momenteel net zo goed een zwakke bezetting heeft op LB.

11 augustus 2018 om 09:48

Ja want jou mening is echt als een heule grote meneer schei uit.is mijn mening en je doet het er mee maf.als Young aan de bal is kan die elke grasspriet tellen met ze kop naar beneden.aanvallend een beetje leuk maar niet bijzonder.luke Shaw is de echte talent op die positie alleen sinds zijn heftige beenbreuk is het er tot nu toe nooit uitgekomen en kreeg hij de kans ook niet van Mourinho om ritme op te doen.

11 augustus 2018 om 10:49

Heb jij de wedstrijd van gisteren wel gezien.
Ik betwijfel het omdat je zegt dat shaw gebrek aan agressie heeft.
Die man speelde een ontzettende goede pot en zeer zeker agressief.
Bepaalde tackles van hem waren kei en keihard kijk alleen maar naar het laatste halfuur van de wedstrijd.

En de keuze tussen young en shaw is voor mij makkelijk gemaakt.
Ik zou ten alle tijden voor shaw kiezen mits hij speelde als gisteren.

11 augustus 2018 om 09:26

Over Darmian en Sanchez ben ik het eens.
Maar Mata was echt niet slecht hoor. Is een speler die niet zo opvalt. Maar deed zo weinig verkeerd gister. Vaak aanspeelbaar en deed veel goeds met de bal. Met een assist op de 2-0

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren