Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho kon terug naar Madrid: Pérez was bereid viertal te lozen’

Laatste update:

José Mourinho kwam in 2010 terecht bij Real Madrid, met de missie de club weer eens de eindzege in de Champions League te bezorgen. Aangezien dat hem al was gelukt bij FC Porto en Internazionale hadden velen goede hoop dat het Mourinho zou lukken, maar in de drie jaar die hij de tijd kreeg, bleef de Europese beker uit. Daarna scheidden de wegen van club en trainer zich.

/

De breuk in 2013 betekende echter niet dat voorzitter Florentino Pérez vervelende herinneringen overhield aan de samenwerking met Mourinho. Hij benaderde de Portugees in 2015 namelijk weer om in Spanje te komen werken, zo staat opgeschreven in het meest recente boek over de trainer. In het onlangs verschenen José Mourinho: Up Close and Personal geeft auteur Robert Beasley aan dat Pérez een poging deed Mourinho weer aan te stellen.

Na de scheiding met trainer Carlo Ancelotti vroeg de rijke voorzitter zich af wie Real Madrid het beste onder handen zou kunnen nemen. Hij kwam dus uit bij een oude bekende. “De voorzitter is gek op me en wilde dat ik de boel kwam opruimen. Het was oké als ik van spelers als Pepe, Iker Casillas, Sergio Ramos en Marcelo af wilde. Ik zei echter tegen hem dat hij daar te laat mee kwam”, zo citeert de Daily Mail zaterdag uit de correspondentie tussen auteur Beasley en Mourinho in de zomer van 2015.

“De voorzitter denkt aan Zinédine Zidane vanwege zijn naam en status, maar die heeft het klote gedaan met Real Madrid B. En hij is bang om een risico te nemen. De enige die ze kunnen halen is Jürgen Klopp. Rafa Benítez? No wayyy”, zo gaf Mourinho aan. De trainer had het echter mis, want een maand later koos Real Madrid toch voor Benítez als opvolger van Ancelotti. Hij mocht tot januari blijven en werd toen alsnog vervangen door Zidane.

Denk je dat José Mourinho ooit weer terugkeert bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo klote heeft Zidane het ook niet gedaan met RM Castilla. Volgens mij stond Castilla er goed voor 1e of 2e.

Perez is er wel de smiecht voor om van spelers af te komen om zijn zin te krijgen.
Ben zo blij dat Mourinho nee heeft gezegd ( mocht het verhaal waar zijn ). Ancelotti ruimde de puinhoop van Mourinho op en dan dan ontsla je een coach die qua karakter uitstekend bij de club past en wil je de zelfde controversiële coach aanstellen die zo een chaos heeft gecreëerd.
Real Madrid moet zo snel mogelijk van Perez af voor dat het hem lukt om echt iets stoms te flikken.

24 september 2016 om 11:59

Als je dit een half jaar geleden had gepost dan gaf ik je groot gelijk!

Maar als je nu het volgende plaatje schetst, de transferban komt er aan en moeten ze dus een jaar met dezelfde selectie.
De oude Perez had deze tranferperiode een paar honderd miljoen uitgegeven om in ieder geval niks te kort te komen.
Dit heeft hij echter niet gedaan omdat Zidane hem vertelde dat de selectie meer dan sterk genoeg is.
En daar sluit ik mij volledig bij aan!

Real staat weer als een team op het veld en ik durf het aan om te zeggen dat Perez aan het bij draaien is naar een "normaler persoon"

24 september 2016 om 13:23

Dit heeft hij niet gedaan simpelweg omdat er geen ruimte was op financieel vlak om die investeringen te doen. Zidane wou Pogba graag maar was te duur. Dus werd de aandacht verlegd naar spelers als Gomes en Verratti, die uiteindelijk ook te duur werden bevonden. Waarom lijkt niemand dit voor mogelijk te houden? Perez kan soms als een gek smijten met geld voor de meest onnodige aankopen, maar als ie dat doet dan is die mogelijkheid er gewoon. Boven alles is Perez een economisch genie, als er geen geld beschikbaar is zal ie ook geen domme investeringen doen. Dat is de reden dat het vuurwerk uitbleef de voorbije 2 zomers. Hoe dat komt weet ik niet, maar momenteel is het geld er gewoon niet voor

24 september 2016 om 15:54

@Real

Real heeft simpelweg niks verkocht. Alle voorgaande jaren verkochten ze om grote transfers bij wijze van spreken gratis te maken.

Verwacht het wel van Perez dus zo bullshit is het niet denk ik. Pepe zal er volgend jaar ook niet meer zijn denk ik dus dat is al 2 van de 4 dan. Nu maar kijken hoe de spelers op dit verhaal zullen reageren vooral Ramos zal zich wel zorgen maken over de loyaliteit van zijn eigen voorzitter hiermee.

24 september 2016 om 15:14

Maar iedereen verwacht ook dat mourinho onzin praat. Dus wat dat betreft heft het elkaar een beetje op.

Ja, Pepe moet ook een keer ruimte gaan maken voor Varane. Heeft al bewezen er gewoon te kunnen staan.

24 september 2016 om 12:57

Pepe moet geen ruimte maken. Varane moet Pepe gewoon eruit spelen. Varane heeft een top potentie en is nu al goed genoeg voor Real. Maar zolang Pepe en Ramos beter zijn is het terecht dat hen basis staan.

24 september 2016 om 13:16

Inderdaad, en zelfs als ze alle drie fit zijn dan komen ze allemaal genoeg aan spelen toe. Denk niet dat er iemand ontevreden was met zijn rol in de afgelopen jaren.

24 september 2016 om 15:12

Nou Varane is de laatste tijd heel zwak. Doe mij maar Pepe voor nu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren