Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Ik heb hem gebeld, maar Modric wil niet naar Chelsea komen'

Laatste update:

Chelsea trok deze transferperiode de knip voor de komst van Cesc Fàbregas, maar de vraag is of de van Barcelona overgekomen middenvelder wel de eerste keuze was. José Mourinho is een groot fan van Luka Modric en geeft toe dat hij heeft geprobeerd om de Kroaat naar Stamford Bridge te halen. Modric gaf echter aan dat hij niet van plan was om Real Madrid te verlaten.

/

Mourinho werkte in het Santiago Bernabéu samen met Modric, die twee jaar geleden overkwam van Tottenham Hotspur. De middenvelder veroverde direct een basisplaats in het sterrenteam van Real en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers. "Ik heb hem gebeld, maar Luka wil niet naar Chelsea komen", zegt Mourinho in gesprek met Sportske Novosti. "Ik ben een fan van Luka en van zijn kwaliteiten, maar hij wil Real Madrid niet verlaten."

De 28-jarige Modric speelde in twee jaar tijd al meer dan 100 officiële wedstrijden voor Real, waarmee hij drie prijzen pakte: de Spaanse Supercup, de Copa del Rey en de Champions League. De middenvelder heeft nog een contract voor drie seizoenen bij de Koninklijke.

Luka Modric past beter bij Real Madrid dan bij Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Modric is natuurlijk twee klassen beter dan Fabregas, maar die zit momenteel uitstekend in Madrid.

Wel een gewaagd telefoontje trouwens.

29 juli 2014 om 13:04

Een fabregas in Engelse vorm doet echt niet onder voor luka hoor! Als hij zijn Arsenal vorm weer oppakt en vertrouwen krijgt durf ik zelfs wel te zeggen dat hij beter is dan Luca.

29 juli 2014 om 13:11

Die Arsenal vorm zal hij niet makkelijk weer oppakken want hij speelt waarschijnlijk in een heel ander systeem bij Chelsea. Ik hoop dat Mourinho aanvallend gaat spelen, maar ik ben er bijna zeker van dat hij (zoals altijd) eerst het verdedigend potdicht wil hebben alvorens aan aanvallen te denken en zodat hij bij het minst of geringste de bus weer kan parkeren. Helaas maar waar en dan zal de enige manier dat Cesc van waarde kan zijn, in de omschakeling zijn. Of je daar nou zo blij van wordt...

29 juli 2014 om 13:13

@degijp

Al haalt ie weer zijn Arsenal vorm, hij zal echt niet beter zijn dan Modric vorig jaar.
Die man was weergaloos, zelfs als spelers als Ronaldo en Bale een offday hadden trok hij Real Madrid erdoor.. Hij was zo belangrijk, en een echte dragende speler voor Madrid!

29 juli 2014 om 13:18

Subjectief...de Cesc van Arsenal was 1 vd beste vd wereld op die positie. Captain van de ploeg op jonge leeftijd en sleepte zijn team er ook regelmatig doorheen. Ik begrijp jouw voorkeur voor Modric en ik begrijp mijn voorkeur voor Cesc, maar die doen in vorm echt weinig voor elkaar onder.

29 juli 2014 om 13:22

Ik weet wat Cesc was voor Arsenal, 1 van de beste ter wereld op dat moment.
Maar dat was Modric vorig jaar voor Real op zijn positie, als je Real Madrid het hele seizoen hebt gevolgd.
Ik vind Cesc iets minder in zijn beste tijden dan Modric vorig jaar.
Er is maar 1 middenvelder die ik op dit moment beter vind dan Modric en dat is en blijft voorlopig Iniesta (alleen erg jammer dat hij bij de concurrent onder contract staat)

29 juli 2014 om 14:36

Ik vind dat iniesta anders maar weinig heeft laten zien, in vergelijking met Modric afgelopen seizoen hoor. Een geweldige speler, dat absoluut, maar modric heeft gewoon een topjaar achter de rug en beter gepresteerd. Al zijn die twee natuurlijk niet helemaal te vergelijken, maar dat terzijde

29 juli 2014 om 15:19

Iniesta was eigenlijk nog een van de weinigen die bij Barcelona en Spanje nog enigszins zijn vorm had. Het was wellicht niet zijn absolute top, maar nog altijd een heel hoog niveau. Volgens mij is het niet mogelijk te stellen dat Modric beter was.

29 juli 2014 om 15:40

Nee, Cesc heeft nooit het niveau gehaald van Modric, dat is gewoon een feit. Maar zijn ook andere type spelers.

29 juli 2014 om 16:41

Hoe kan dat nou een feit zijn?? Sommige mensen denken echt dat alles maar te rechtvaardigen is als ze het een feit noemen. Ongelooflijk.

29 juli 2014 om 16:58

Het is een feit.

30 juli 2014 om 01:06

Dat hou je helaas altijd... Mensen die of geen premier league hebben gevolgd in de betreffende periode, of simpelweg te jong zijn, die doen alsof ze er verstand van hebben.
Als ze Fabregas namelijk wel bij Arsenal hadden zien spelen, dan hadden ze geweten dat hij toen beter was dan Modric. Ik kan me trouwens ook ergeren aan mensen die zeggen dat Torres nooit echt goed is geweest, want hij was absoluut de beste spits ter wereld in zijn Liverpool tijd.

30 juli 2014 om 13:14

Sowieso zit er een hele hoop jong grut hier op de site zichzelf als een orakel te profileren. Zoals je zegt, Cesc in zijn prime bij Arsenal was sowieso gelijkwaardig aan Modric in zijn prime bij Madrid nu. Wie beter is laat ik in het midden, ook omdat ze moeilijk te vergelijken zijn qua posities.

Haha en terecht Modric heeft een basis plek bij de beste club ter wereld waarom zou hij nu een stap terug doen.

29 juli 2014 om 13:00

1 reactie was wel genoeg, je hebt er nu 4 achterelkaar geplaatst.

29 juli 2014 om 13:51

wat is jouw definitie van de beste club ter wereld?

historisch gezien als je naar de prijzenkast kijkt?
of alleen naar afgelopen jaar waar ze derde werden in spanje?
of gewoon puur vanuit jouw oogpunt?
of laat je nog andere factoren mee spelen?

29 juli 2014 om 16:27

Real Madrid heeft de Champions League gewonnen, en als ik me niet vergis is dat het hoogst haalbare voor alle clubs. Dus, ja, op dit moment is Real Madrid nog steeds de beste club van de wereld.

29 juli 2014 om 16:37

dus griekenland was na t ek van 2004 het beste land van Europa??
oh nee..natuurlijk niet.

Maar goed..lekker boeiuh verder. Topclub met topselectie

29 juli 2014 om 16:55

Haha, je doet alsof ze derde werden met een achterstand van 10 punten. Dat was natuurlijk niet zo.

29 juli 2014 om 17:00

Wat is dan jouw criteria voor de beste cluh ter wereld? Duitsland is nu toch ook de beste van de wereld?

30 juli 2014 om 01:10

Ik zou zeggen het WK voor clubs.. En Real heeft dat toernooi niet als laatst gewonnen. Jouw beredenering is krom. Is de winnaar van het EK ook direct het beste land ter wereld? De CL is een Europese voetbalcompetitie, geen mondiale

30 juli 2014 om 09:02

@jf_psv
duitsland was wel het beste land op het wk, dus je kunt min of meer zeggen dat ze op dit moment de beste van de wereld zijn.
Maar ze hadden de finale ook zo kunnen verliezen van Argentinie, die hadden ook wat kansen. Was Argentinie dan de beste?? lijkt me niet...ze waren de winnaar.
Of met iets meer geluk had algerije gewonnen in de 1/8 finale.

Als je met voetbal een knockout toernooi wint hoef je niet gelijk de beste te zijn. Bij voetbal wint niet altijd de beste ploeg van de dag.

Spanje wint 3 grote toernooien achter elkaar, dan kun je wel zeggen dat je de beste van dat moment bent.

Als je alle hoofdprijzen als club wint, dan kun je wel zeggen dat je de beste bent.

Real wint (zeker niet onverdiend) de CL, maar in de competitie bleken ze toch erg kwetsbaar. Om dan te zeggen dat je de beste bent?

Ze zijn gewoon 1 van de beste ploegen in de wereld.
En natuurlijk sowieso 1 van de grootste ploegen met een weergaloze geschiedenis

Modric moet niet in een te verdedigende tactiek spelen. Hij is een echte voetballer en past dus beter bij Real dan bij Chelsea

Tja, ik zou ook liever bij RM spelen dan bij Chelsea. Bovendien doet Modric het daar fantastisch!

Modric speelt goed in Madrid, en is denk ik bijna zeker van een basisplaats. Hij kan nu weer meer de rol gaan vervullen die hij bij Tottenham ook had. Iets verdedigender en dan met Kroos en James op het middenveld. Dan heeft Real een ijzersterk maar wel aanvallend middenveld wat ook weer nadelig voor ze kan zijn. We gaan zien hoe Ancelotti het neer gaat zetten.

Ik denk ook dat er daarom voor Modric geen redenen zijn om Real te verlaten. Hij heeft het er naar zijn zin en ze pakken na genoeg elk jaar een prijs. Modric heeft het afgelopen zijn geweldig gespeeld en zal ook wel een redelijk salaris hebben bij Real gok ik, dus als je het zo bekijkt zie ook ik niet echt een reden om te vertrekken uit Madrid

Haha waarom zou hij daar in godsnaam heen willen. Mourinho zette hem nota bene op de bank wat overigens echt belachelijk was.

29 juli 2014 om 14:48

Mourinho is een zwart-wit trainer.
Een grijze-zone speler wil hij niet.

29 juli 2014 om 15:55

Mourinho zette wie op de bank?????????

Wrm zou hij naar dat grauwe chelsea gaan? Bij dit real is hij publiekslieveling en iedereen houdt van hem. En speelt bij de sterkste en kleurrijkste team van de wereld.

In vind hem de beste middenvelder op dit moment, fenomenale speler! De sterkhouder van dit Real, Hij is heel erg onderschat.

29 juli 2014 om 14:54

Modric moet gewoon bij real blijven spelen beter voetbal met betere spelers en moet zeggen dat chelsea toch wel 1klasse minder is dan real.

Mourinho zal ramires meer Wetstrijden in de basis hebben dan modric omdat modric geen pure verdediger. Is en Mourinho speelt het liefst met 9 verdediger en 1 spits.

29 juli 2014 om 13:30

Jy bend erg goet in Nederlands.

29 juli 2014 om 13:37

Duitsland schrijf je zonder Hoofdletter.

Waarom zou hij? Hij wereld helemaal verkeerd gebruikt door Mourinho, Ancelotti weet hoe en waar Modric wilt spelen. Modric is een publiekslieveling in Madrid. Is bij Real verzekerd van een basisplekje met Ramos en Ronaldo

29 juli 2014 om 15:56

Onder Mourinho was hij ontzettend goed. Zeker tweede seizoenshelft. Of vergeet je de wedstrijd tegen Utd? Sindsdien speelt hij de sterren van de hemel. Die lijn heeft hij dus tot afgelopen seizoen trokken.
De eerste seizoenshelft (onder Mourinho) moest hij zich gewoon aanpassen.

29 juli 2014 om 16:19

Haha!

En dan kom je echt aan "of vergeet je de wedstrijden tegen Utd" ja alleen tegen United viel hij goed in. Voor de rest moest hij achter de bal rennen van Mourinho!

29 juli 2014 om 18:38

Nope, want als jij een Madridista bent of iig een Madridista met een beetje 'geheugen' (met alle respect), dan weet je natuurlijk ook, dat hij na die wedstrijd tegen Utd heel goed bleef spelen, uitstekend zelfs, tot en en met de laatste speeldag van het seizoen 2013/2014.

Ik vind hem wel passen bij Chelsea eerlijk gezegt. Maar ik zie geen belemmeringen voor Modric bij Real Madrid dus geen reden om te vertrekken. Ik denk misschien wel te weten hoe Mourinho het in gedachten had Modric naar Chelsea en Ramires naar Real Madrid.

Heel simpel.
Modric is een positieve speler.
Mourinho is een negatieve (busplaatser) trainer.
Plus wie traint nu graag onder het toppunt van een arogantie-trainer.
De trainer van Modric nu ( Ancelotti) is de tegenpool van de gekke Portugees.
Het geld buiten beschouwing gelaten,maar als ze mij zouden laten kiezen Londen en Madrid verkiest ik toch 12 maanden zon in Spanje.

Hier geloof ik dus helemaal niks van modric had niet niet eens een basisplaats bij real na zijn optreden tegen man u werd hij vaker geselecteerd
En onder ancelotti is modric zeker van een basis plaats

Op dit moment is modric een van de beste op zijn positie

Begrijp modric wel , mourinho speelt veel te verdedigend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren