Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho hoopt op uitschakeling Arsenal: 'Ik draai er niet omheen'

Laatste update:

Arsenal heeft ondanks een dramatische start van de Champions League-campagne nog altijd kans op het bereiken van de volgende ronde. Daarvoor dienen de Londenaren over anderhalve week wel met twee doelpunten verschil te winnen bij Olympiacos Piraeus, dat na vijf wedstrijden op negen punten staat en met 2-3 won in het Emirates Stadium. José Mourinho hoopt dat de Grieken doorgaan.

/

De manager van Chelsea benadrukt dat hij in principe hoopt op Engels succes, maar in het geval van Olympiacos en Arsenal ligt dat anders. “De coach van Olympiacos (Marcos Silva, red.) is een vriend van mij”, zegt de Portugees. “Het zou fantastisch zijn voor zijn carrière als hij doorbekert. Ik draai er dus niet omheen en zeg eerlijk dat ik hoop op Olympiacos.”

Dat neemt niet weg dat Arsenal volgens Mourinho een realistische kans heeft om alsnog de laatste zestien te bereiken. “Dat is de realiteit. De kans is groot dat Arsenal gewoon wint in Athene”, denkt Mourinho. “Ondanks de slechte resultaten in het begin van de cyclus kunnen ze zich nog kwalificeren. En als het niet lukt komen ze waarschijnlijk in de Europa League en zijn ze daar meteen favoriet.”

Denk jij dat Arsenal alsnog doorgaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 november 2015 om 19:32

Hij is eerlijk , dat is wat vele coaches niet zijn. Niet dat ik fan van hem ben, want het blijft een arrogante man

28 november 2015 om 19:58

Mourinho eerlijk? Toch echt niet altijd..

Snap niet waarom zoveel mensen op ja stemmen. Ik zie arsenal echt niet met 2 doelpunten verschil winnen daar in Griekenland.

28 november 2015 om 19:44

Als het bij Arsenal loopt spelen ze de Grieken gewoon van de mat. Denk dat wenger wel weet hoe hij de ploeg op scherp kan zetten in zo'n laatste belangrijke wedstrijd

28 november 2015 om 19:46

En weer een Arsenal fan met zo veel zelfvertrouwen. We zullen het over 2 weken zien. Olympiakos verdient de volgende ronde! Ik hoop dat we dat ook laten zien in die wedstrijd

28 november 2015 om 20:02

Als het loopt ja en als het bij de Grieken niet loopt. Ik snap niet hoe je zo zeker kan zijn. In Griekenland is het niet makkelijk hoor en Olympiakos zal er ook alles aan doen. Ze weten dat Arsenal moet komen en dat speelt ze gewoon in de kaart. Arsenal is zeer kwetsbaar als ze moeten aanvallen, omdat ze dan vaak de verdedigende taken verwaarlozen. Olympiakos zal enorm gevaarlijk worden op de counter.

En ik hoop ontzettend erg dat chelsea er uit gaat.

het wordt voor beide teams lastig. Olympiakos speelt thuis en we mogen zelfs nog verliezen met 1-0 of 2-1. Ik hoop op een mooie wedstrijd, en dat mijn club natuurlijk door gaat.

Lekkere titel weer, hij hoopt op doorbekeren van Olympiakos. Dat houdt natuurlijk automatisch in dat Arsenal uitgeschakeld wordt, maar dat zegt hij niet, zoals de titel wel doet vermoeden.

Ik zie Arsenal het nog wel verprutsen, al zijn ze natuurlijk aan hun stand verplicht om door te gaan.

28 november 2015 om 23:05

Dag zegt hij wel. 'Ik hoop in dit geval op mijn vriend blabla.." daarnaast is doorgaan olympiakos automatisch uitschakeling arsenal. Maar het zal wel weer de schuld vd media zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren