Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho haalt uit: 'Sommige clubs stellen al vijftien jaar teleur'

Laatste update:

José Mourinho heeft Arsène Wenger indirect een steek onder water gegeven. Althans, dat is de conclusie die de Engelse media trekken uit de uitlatingen van de manager van Chelsea. De Portugees werd gevraagd of hij verrast was door het aanblijven van Manuel Pellegrini bij Manchester City, ondanks een teleurstellend seizoen.

/

Pellegrini tekende deze zomer zelfs een nieuw contract met Manchester City. "Sommige clubs stellen al vijftien jaar teleur", reageerde Mourinho. "En ze hebben nog steeds dezelfde manager." De Portugees noemde weliswaar niet de naam van de manager van Arsenal, maar er is geen enkele andere topclub die een trainer zo lang voor de selectie heeft staan. Wenger is zelfs al sinds 1996 manager van de Londenaren.

Mourinho en Wenger zijn niet elkaars beste vrienden. In de strijd om de Community Shield ontweek de Fransman de hand van zijn collega. Mourinho, die zondag met Chelsea tegen Manchester City speelt, vind het enigszins logisch dat Pellegrini nog in de Eastlands werkzaam is. "Het is heel moeilijk om een prijs te winnen. Als je een landstitel wint, is het nog moeilijker om een tweede te winnen. Waarom denk je dat geen enkele club de Champions League tweemaal op rij heeft gewonnen?"

Wie gaat dit seizoen meer prijzen winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft een akelige vent die Mourinho. Met name zijn persconferentie stijl staat me totaal niet aan. Net of hij het voetbal heeft uitgevonden, terwijl hij gewoon een ordinaire buschauffeur is die met name in topwedstrijden niks wil laten zien.

16 augustus 2015 om 08:27

Inderdaad, een laffe actie. Wees dan een man en noem een naam bij de daad. Dit vult niets aan bij het onderwerp Pellegrini. Het kan weliswaar zo zijn dat ze alleen deze zin quoten, maar toch.

16 augustus 2015 om 11:15

Nou is het natuurlijk ook een belachelijke vraag, wie gaat er nu aan de manager van Chelsea vragen of Man C hun manager had moeten ontslaan, dat gaat echt nergens over.

16 augustus 2015 om 11:17

En dan heb je weer fanboys die gaan roepen: wat zegt Mourinho nou verkeerd? Net of ze niet begrijpen of inzien wat deze man elke x zegt en hoe hij zich gedraagt. Wel een fantastische trainer moet ik zeggen.

16 augustus 2015 om 13:48

Wat een media-geile man... Altijd rotte dingen zeggen. Besteed meer tijd thuis aan wat hij zal zeggen bij de interviews en persconferenties dan de tactiek.

Man man man, ik snap niet wat deze man bezielt om dit te doen. Hou je gewoon bij je eigen ploeg. Geweldige coach, nare vent

Dan mag Wenger mij vaker teleurstellen met een ongeslagen kampioenschap.

16 augustus 2015 om 09:00

Dat was 10 jaar geleden

16 augustus 2015 om 09:14

Klopt. ..en als je dan nu het artikel goed leest weet je wat hij bedoelt

16 augustus 2015 om 09:28

Dat stelt toch ook niet zo veel voor?

16 augustus 2015 om 10:37

Tsja, het is vooral het idee dat je ongeslagen blijft, Chelsea had het seizoen erna bijvoorbeeld een hoger puntenaantal.

16 augustus 2015 om 11:18

Niet veel voor? Niemand heedt van je kunnen winnen en je pakt de landstitel! Dat is een bijzondere prestatie. Waarom lukt het andere teams dan niet?

16 augustus 2015 om 12:00

Sinaasappel, dit my friend, is nou sarcasme

16 augustus 2015 om 19:16

@ Legendaries

Dat is helemaal geen sarcasme, zo veel mensen definiëren sarcasme op de verkeerde manier. Sarcasme is namelijk bittere spot,uiting van verontwaardiging over onrecht of eigenwaan. Dat is hier helemaal niet van toepassing,

16 augustus 2015 om 12:56

Laat hem dan ook maar degraderen met Arsenal, want hij is immers wel ongeslagen kampioen geworden.

Sneu figuur blijft t ook. Zag gisteren nog mini docu over de jaren na het nieuwe stadion. Weinig prijzen was ingecalculeerd, ze hoopten alleen dat ze de aansluiting bij de top niet zouden verliezen. Dat is gelukt met elk jaar cl. In de tussentijd gaf mourinho honderden miljoenen uit. Knap hoor. Zelfs city wint prijzen nadat de geldkraan open ging

16 augustus 2015 om 09:34

Elk jaar CL, is ook niet zo heel bijzonder? Liverpool was sinds 2000, dus in 15 jaar tijd, 7x (!) buiten de top 4 geëindigd, en eindigde 3x op de 4e plek. Oftewel, een echte concurrent voor de top 4, buiten Chelsea en United, was er niet echt. Je hoeft ook maar minimaal 4e te eindigen, en je speelt al CL

16 augustus 2015 om 10:17

Isco, eindigde niet op de 4e plek omdat..? Daar een Arsenal was, slimmerd.

16 augustus 2015 om 13:47

Ja maar welke club was er nog meer, die liverpool erbuitenhield?

Is toch gewoon een feit...wenger is al zolang coach met met amper successen....is het omdat mourinho het zegt dat jullie zo para reageren...het is de media die domme vragen stelt en hij is gewoon eerlijk...was het geen domme actie van wenger om mourinho te ontwijken? Mourinho is gewoon top 3 trainer van de wereld en van gaal ook...ze zijn eerlijk en niet politiek correct (lees laf) daarom bekritiseert iedereen hun....erg jammer het zijn toppers

16 augustus 2015 om 09:41

Ben het met je eens totdat je over van gaal en niet politiek correct / laf begint.

Jij hebt de uitzending van voetbal inside niet gezien waarin Derksen haarfijn uitlegt dat alle teksten in de media eerst door van gaal akkoord gegeven moeten worden. Maw hij streept erin en eruit wat hij zelf wil! ... Dat is mega laf!!

16 augustus 2015 om 10:43

Derksen de man met een mening die denkt dat het altijd een feit is en vooral veel op emotie reageert en dan doet of hij de objectieve journalist is die zeer rechtlijnig is? Haha

16 augustus 2015 om 10:53

Geloof je datzelf? Laat je niet gek maken man. Media maakt alles juist erger. Die wachtten echt nuet op akkoord van v gaal.

16 augustus 2015 om 11:20

Haha iets over v Gaal zeggen, en dan Derksen quoten, dat vind ik wel humor, dank je voor de glimlach op deze regenachtige ochtend.

Nu hoop ik toch echt dat Arsenal kampioen word en zijn Chelsea 2x met ruime cijfers verslaat Grrrr

Europa cup 1 heeft Ajax 3x op rij gewonnen Jose'tje. En onterrecht de finale van '96 verloren van doping gebruikend Juventus. Nou niet doen alsof niemand je kan overtreffen. Waardeloze gozer die Mourinho.. Met de selecties bij de clubs die hij onder ze hoede had vind ik 'm een zeer matige tot slechte coach. Denk dat iedere andere coach dezelfde prestaties had gehaald. Minimaal. En hij is uiteraard een tikkeltje jaloers op Wenger want zelf houd ie het niet langer uit dan een paar seizoenen.. Nogmaals Jose'tje.. Je bent een waardeloos mens en trainer.

16 augustus 2015 om 12:56

Goed gezegd, de Europa cup 1, wat hij zegt is de Champions League,die heeft niemand geprolongeerd en waarom zou die jaloers op Wenger moeten zijn? Zijn prijzenkast spreekt voor zich! 2x CL en talloze kampioenschappen.

Verder vind ik dit heel dom van Mourinho wat die nu zegt, vooral na Eva Carneiro. Ontwijk gewoon verdomme die vraag, zeg bijv. dat je die vraag niet wilt beantwoorden.

Ktbffh!

Zeg dan gewoon 10 jaar. 2000-2005 won Arsenal gewoon prijzen. Wel een smet dat ze de Uefa Cup-finale hadden verloren

Arsenal gaat dit seizoen meer prijzen winnen omdat beide clubs niks meer winnen dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren