Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Een goed team, maar ze zijn niet het laatste wereldwonder’

Laatste update:

De topper in de Premier League tussen Liverpool en Manchester United leverde maandag geen doelpunten en geen winnaar op: 0-0. Met name United zal met dat resultaat kunnen leven. De ploeg van manager José Mourinho wist amper kansen te creëren en had slechts 34 procent balbezit. Nog nooit in de Premier League-geschiedenis hadden the Mancunians het leer zo weinig in hun bezit.

/

Mourinho was desondanks te spreken over 'de goede wedstrijd' van Manchester United. "Het was voor beide clubs een lastige wedstrijd, maar wij hadden het grootste gedeelte van de wedstrijd de controle. En dat is niet makkelijk. Het resultaat is acceptabel. We wilden meer en lang was dat ook mogelijk, maar we scoorden helaas niet." David de Gea had daarentegen enkele goede reddingen in huis. "Het waren prima reddingen. Een doelpunt van Liverpool zou volledig uit de context zijn geweest. Liverpool heeft een goed team, maar ze zijn niet het laatste wereldwonder."

Collega Jürgen Klopp had zich veel meer voorgesteld van de krachtmeting op Anfield. "Ik ben niet gefrustreerd, maar ook niet blij met dit resultaat en ons spel. Niemand zal deze wedstrijd over tien of twintig jaar terugkijken", zo verzuchtte de manager van Liverpool. Met een punt schiet de Merseyside-club bovendien niet veel op. 'Het voelt niet als het hoogst haalbare, maar hier moeten we het mee doen."

"We speelden niet zo goed als waartoe we in staat zijn", liet de Duitser weten. "We begonnen oké, maar in de buurt van hun verdediging waren we niet zo dapper meer. We gingen niet voor de juiste pass. Zij creëerden geen kansen. De Gea redde twee keer briljant. Ons optreden was niet wat het hoorde te zijn. We hielden wel voor het eerst de nul. Dus jippie!", besloot hij toch nog positief.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een ziekte voor de sport deze man... normaal kun je nog enigszins begrip hebben voor defensief voetbal, maar dit was echt een gevalletje van probeer maar even aan te vallen en als niks lukt gooien we maar de boel dicht. Atletico probeert nog tenminste met tactiek te voetballen, maar Mourinho verkracht echt totaal dit elftal en het idee achter defensief voetbal. Zlatan is ook vanavond even flink door de mand gevallen zeg.

18 oktober 2016 om 01:23

Maar wat moet je dan? Het is duidelijk dat Liverpool op dit moment beter in vorm is qua voetbal dan United. Dan moet je daar naartoe en dan zou je leuk meegaan in dat hoge tempo en vol op de aanval? Mourinho heeft gewoon als tactiek dat hij uit een punt wil pakken en thuis 3. En dat is best wel een succesvolle tactiek. United controleerde de wedstrijd ook gewoon want zoveel grote kansen heeft Liverpool echt niet gecreeerd met dat vele balbezit. Een prima wedstrijd van United tegen een onmachtig Liverpool.

18 oktober 2016 om 01:53

Maar waarom is Liverpool beter? Niet op papier vind ik. Mourinho weet tot nu toe geen verbetering te brengen tov Van Gaal vind ik.

Waar hij Pogba haalt, haalt Liverpool Wijnaldum. Dat Liverpool beter is dan United is de verdienste van Klopp en het falen van Mourinho.

Dat hij dan spreekt over een goede wedstrijd snap ik dan ook niet.

18 oktober 2016 om 02:27

PSV heeft in mijn ogen ook een betere selectie en trainer dan Feyenoord. Maar Feyenoord heeft een veel betere flow waardoor zij nu terecht bovenaan staan. Klopp is gewoon een erg goede coach, maar dat betekent niet meteen dat Mourinho faalt denk ik. Met een betere selectie presteer je niet standaard beter, ook al ben je een goede coach. Guardiola presteert ook niet altijd opperbest met City. Mourinho is nu eenmaal een verdedigende coach, dus stralend voetbal zal er niet snel komen. Vandaag was United tactisch erg sterk in verdedigend opzicht. Dat is Mourinho. In deze wedstrijd zie je denk ik juist de kracht van Mourinho. Want hij kwam niet voor de 3 punten, maar hij kwam om de 0 te houden. En dat lukte. United stond erg goed georganiseerd over het algemeen. Dat Klopp en bv Guardiola sprankelender voetval voor ogen hebben, maken hen niet per se tot betere coaches dan Mourinho als hij met zijn verdedigende, lelijk tactiek, ook resultaat heeft. Liverpool heeft nu alleen een iets betere flow dan United en dan snap ik het helemaal dat United verdedigend speelt.

18 oktober 2016 om 06:58

Zal alvast verklappen dat hij thuis niet anders zal spelen. Behalve als uit of thuis tegen een topclub hij toevallig voor komt, lijkt t beter.

18 oktober 2016 om 10:23

Wat iedereen effe leuk vergeet is dat Klopp er al een jaar zit en Mourinho drie maanden.

18 oktober 2016 om 02:46

Zlatan zal alle wedstrijden door de mand vallen als je zo ver van t doel van je tegenstander speelt en ook nog eens twee buitenspelers opstelt die geen voorzetten geven. Verdedigend spel is niet erg en kan Ik af en toe best van genieten maar er moet wel idee zijn om n goal te maken en dat zag ik niet. Misschien was t hopen op corners of vrije trappen maar slechts 1 corner gezien dus dan houdt het snel op met de aanvallende intenties.

18 oktober 2016 om 07:05

Ach ja ergens toch wel knap dat hij wéér eens heeft behaald wat hij voor ogen had, een punt dus. Natuurlijk is het voor ons wel leuker als we 2 aanvallende ploegen zien die voor de 3 punten gaan maar het is zijn goed recht om voor een punt te gaan en zo geschiedde. Een Mourinho masterclass zou ik het niet noemen, maar knap is het wel.

Zlatan, tja... Een spits voor de 16, daar heb je niks aan als je op je eigen helft speelt.

Wat een commentaren zeg. Ik heb gewoon een tactisch goed team gezien, dat grote gedeeltes goed onder de druk uitspeelde en daarnaast zelf ook goed liverpool vast zette en pas het laatste halfuur echt de bus parkeerden.

18 oktober 2016 om 07:18

Echt he, mensen zien niet hoe geniaal mou is. United spelers waren zo gefocust en scherp en dat is toch de verdiensten van mou. Ik zie iig een hele andere united dan die van vgaal.

18 oktober 2016 om 08:11

Tactisch goed spelen is verdedigend, maar ook aanvallend hè. Aanvallend was united belabberd, dus je hebt maar half gelijk

Vraag me af of Mourinho tegen Fener met zijn beste elftal zal starten. Ze moeten van het weekend weer een kraker spelen en met deze wedstrijd in de benen lijkt het me sterk dat hij met zijn beste elf start. Maar je weet maar nooit met hem.

Aan de andere kant denk ik dat hij de EL niet eens serieus neemt. Hoe dan ook vandaag was United niet best, hopelook donderdag ook. Maar ik ga van het ergste uit.

Dat is waarom liverpool-arsenal ook meestal doelpuntrijk is.
Gewoon beide eigen strategie niet aanpassen aan tegenstander en lekker aanvallen.
Na arsenal vind ik liverpool de best voetballende ploeg.
Dus voor de liverpudlians als arsenal de titel buiten bereik heeft gun ik het jullie.
Vooral onder deze trainer is het spel gewoon er op vooruitgegaan.

Mouriniho's clubs spelen altijs met dezelfde soort strategie waardoor het in toppers meestal een schaakwedstrijd lijkt dan een prachtige voetbal wedstrijd.

Nouja beide ieder een puntje al had ik liverpool de 3 punten wel gegund!

18 oktober 2016 om 06:25

Volgens mij bewees de wedstrijd tegen Arsenal wel dat Liverpool de beter voetballende club is

18 oktober 2016 om 06:33

Sinds Koscielny weer speelt heeft Arsenal nog niks verloren de 1e wedstrijd speelde ze met Chambers en Holding als Arsenal met het team van nu tegen Liverpool speelt krijgen ze geen 4 doelpunten tegen.

18 oktober 2016 om 08:13

Mooie glazen bol, maar dan denk ik eigen schuld dikke bult. Had je mustafi maar eerder moeten kopen. Als je de goede vorm van arsenal en die van Liverpool naast elkaar legt en de tegenstanders bekijkt kun je ook andere conclusies trekken.

18 oktober 2016 om 08:55

Zo kan je het altijd wel een eigen draai geven. Arsenal staat gedeeld eerste en Liverpool niet. Dat zegt net zoveel als de tegenstanders die beiden gehad hebben, niets dus.

18 oktober 2016 om 10:11

Daarom is zo'n onderlinge duel het dichtste wat bij een vergelijking kan komen in dit geval, want zoals jij en ik al zeggen je kunt je eigen conclusies trekken op van alles en nog wat. Mijn voorbeeld was daarbij net zo sterk als dat van hierboven, maar wel net in het voordeel van de andere partij

Zlatan was deze wedstrijd ook weer lekker bezig (not). Maarja als je op deze manier speelt zal hij nooit veel goals maken. Hebben zlatan en mourinho niet samen bij Inter gezeten? Want dan moet je dat toch gewoon doorhebben lijkt me.

Mooie voor Liverpool is dat zij nu volgens mij eerst een aantal wedstrijden tegen clubs hebben die niet in de top 8 staan, hopelijk voor hun kan daar goed gescoord worden, waardoor ze iig wel in top 4 blijven.

Mourinho gaat maar lekker voor een punt voor Anfield, ik denk dat uiteindelijk Liverpool dat helemaal niet zo erg vindt. Natuurlijk had Klopp liever gewonnen, maar aan de andere kant, United is ook niks op ze ingelopen. Zeker gezien het programma wat Liverpool tot nu toe heeft gehad, doet Klopp het erg goed, wat mij betreft boven verwachting. Nu is het echter zaak om in in de wedstrijden die komen gaan, de op papier makkelijkere tegenstanders, flink wat punten te verzamelen om een rol van betekenis te kunnen spelen dit seizoen. Nog enkele van zulke misstappen als tegen Burnley kan Liverpool zich niet veroorloven. Voor het seizoen had ik getekend voor 1 verliespartij na deze 8 wedstrijden, maar toch wrang dat het dan tegen zo'n club is gebeurd.

Het verschil tussen Klopp en Mourinho is dat de eerste goed voetbal eist en dan resultaat en de tweede eerst resultaat en dan goed voetbal. En als voetballiefhebber heb ik persoonlijk voorkeur aan Klopp want wie wil nou wedstrijd na wedstrijd kijken naar saai voetbal? Prijzen winnen is natuurlijk het doel maar de weg naar het doel moet toch leuk en memorabel zijn? United verdient veel beter dan Mourinho ook al staan ze niet bekend om hun mooie voetbal. Dit United met zijn technische spelers en klasbakken moet ondanks dat ze nog niet in vorm zijn zich niet van het norm afwijken van hun eigen spel om zo een gelijkspel te kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren