Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Drie situaties waarin een strafschop terecht was geweest’

Laatste update:

Na drie remises op rij heeft Manchester United de tweede plek moeten inruilen voor de derde positie op de ranglijst. Afgelopen zaterdag kwamen the Red Devils voor eigen publiek niet voorbij Southampton (0-0). De achterstand op koploper Manchester City is opgelopen tot vijftien punten. José Mourinho baalt van de slechte serie en vindt dat zijn ploeg veel pech heeft gehad. De Portugees is van mening dat blessures en arbitrale beslissingen die niet in het voordeel van United uitpakten ten grondslag liggen aan de tegenvallende resultaten.

“Het geluk zit ons niet mee. En wanneer dat zo is, dan moet je op jacht”, aldus Mourinho tegenover diverse Engelse media. “Er waren drie grote beslissingen. Drie situaties waarin een strafschop terecht was geweest. Een mogelijk doelpunt maakt een enorm verschil. Ik denk dat we daarom niet veel geluk hebben gehad, zo voel ik het. Je moet tegen ons zijn om te zeggen dat we tegen City, Leicester en Southampton geen strafschoppen hadden moeten krijgen.”

Mourinho zag verder Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic geblesseerd raken. Laatstgenoemde was juist weer bijna volledig fit na een zware knieblessure. “Dat betekent dat Ibra opnieuw moet beginnen nadat hij bijna hersteld was. We zijn hem weer een maand kwijt en ook Lukaku gaan we missen”, aldus Mourinho, die nog meer spelers mist door blessureleed. “Van Marouane Fellaini weet ik niet eens meer wanneer hij voor het laatst gespeeld heeft. Dat geldt ook voor Michael Carrick. We hebben dus problemen en daardoor is het lastig om te rouleren met spelers.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

zou veel meer respect krijgen als die zijn mond een keer hield, hier wordt je toch gek van

1 januari 2018 om 16:31

Dit zegt hij niet op Twitter maar in een interview waar zijn mening wordt gevraagd. Verder denk ik niet dat hij wakker ligt dat jij minder respect voor hem hebt.

1 januari 2018 om 16:57

Ik denk dat hij eerder bedoelt dat mou in het algemeen meer respect zou krijgen, niet alleen van benjamin.lpb

Zat het mee? Nee. Had United meer strafschoppen moeten krijgen? Ja. Is dat dan de oorzaak van de tegenvallende resultaten? Absoluut niet. Het spel moet gewoon beter.

1 januari 2018 om 19:19

Had united meer strafschoppen tegen moeten krijgen? Ja. Had united meer rode kaarten moeten krijgen? Ja. Het mes snijdt aan 2 kanten, behalve bij Mourinho. Triest figuur

Het meeste wat tegen zit is dat Mou de spelers niet goed gebruikt! Geef ze meer een vrije rol em ze kunnen beter spelen en sneller excelleren. Lijkt erop bij bal verlies allemaal terug verdedigen. Dan vind ik het niet gek dat Ronaldo niet onder de indruk is van Mou tactiek. Mou loopt achter met de tijd. Denkt bij Man u het zelfde kunstje te flikken als destijds bij Porto en Inter. Niet dus! Beter spelers en nog kunnen ze niet excelleren onder Mou. Tijd voor een andere trainer?

Dan laten we de niet gegeven rode kaarten buiten wegen? Ik kijk uit naar de dag dat deze man met pensioen gaat.

1 januari 2018 om 17:40

Ik ook
Ik heb de neiging dit feit groots te gaan vieren

Triest als je begint te zeuren om niet gegeven strafschoppen, wat andere clubs uitgeven en ga zo maar door...
Man Utd speelt gewoon de laatste twee maanden niet goed, daar is hij toch echt verantwoordelijk voor niemand anders

En maar afvragen waarom de media hem zogenaamd altijd zoekt. Dat eeuwige gezeur van hem is nou eenmaal vermakelijke tv. Het is een soort Geer en Goor, tenenkrommend, maar je blijft kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren