Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: 'Dan ontslaan ze de beste manager ooit bij deze club'

Laatste update:

Chelsea zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van José Mourinho verloor al vier van de eerste acht competitiewedstrijden en heeft al zeventien tegentreffers moeten incasseren, het hoogste aantal van alle ploegen uit de Premier League. Zaterdagavond ging het mis tegen Southampton en Mourinho kwam na afloop met een aantal opmerkelijke uitspraken.

/

Zo had Southampton twee strafschoppen moeten krijgen op Stamford Bridge, maar durfde Mourinho toch met een beschuldigende vinger naar de arbitrage te wijzen. “We moeten eerlijk zijn: scheidsrechters durven op dit moment geen beslissingen te nemen voor Chelsea. Het maakt mij niet uit of ik nu wordt gestraft door de FA”, zei Mourinho. Hij doelde daarmee op het moment dat Radamel Falcao naar de grond ging en een gele kaart kreeg voor een vermeende schwalbe. Mourinho was van mening dat de spits wel degelijk was neergehaald door Maarten Stekelenburg.

De harde realiteit is dat Chelsea de slechtste seizoenstart in 35 jaar meemaakt. “Als de clubleiding besluit om mij te ontslaan, dan ontslaan ze de beste manager die deze club ooit heeft gehad”, vervolgde Mourinho. “Bovendien zenden ze dan een boodschap dat bij slechte resultaten altijd de manager wordt geslachtofferd. Ik neem mijn verantwoordelijkheden, ik hoop dat mijn spelers hun verantwoordelijkheden nemen en ik hoop dat bepaalde mensen binnen de club hun verantwoordelijkheden nemen. We moeten bij elkaar blijven, dat is wat ik wil.

Denk je dat José Mourinho zal worden ontslagen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsnog wijst hij naar de arbitrage! FA, laat deze man zien wie de baas is en schors hem voor een wedstrijd of 5.

3 oktober 2015 om 21:08

Nou dat is ook weer het andere uiterste... Zijn wel meer managers het niet eens met de arbitrage hoor. Dat hij ongelijk heeft betekent toch niet meteen dat hij geschorst hoeft te worden?

3 oktober 2015 om 21:19

Tuurlijk zijn er andere managers die hun ongenoegen uiten. Maar er is maar een manager die het op zo een denigrerende manier doet, en dat is meneer Mourinho.

3 oktober 2015 om 21:46

En Mourinho is natuurlijk een recidivist in hart en nieren, hoe vaak hij de scheidsrechter er bij haalt als het niet lekker loopt, dat is gewoon bijna zielig. Doet me denken aan het einde van zijn Real Madrid era, toen was er ook geen goed woord meer over voor de arbitrage.

De tijd heeft geleerd dat Mourinho gewoon een enorm slecht verliezer is, en daarin niet altijd sportief blijft.
Blijft natuurlijk wel één van de beste coaches aller tijden.

3 oktober 2015 om 22:08

@Cfcrottrrdam. Het verschil met Mourinho en andere trainers is dat Mourinho het heel algemeen maakt met de arbitrage. Zo haalt hij de termen 'arbitrage' en 'Chelsea' erbij. Hij zegt gewoon dat scheidsrechters tegen Chelsea.. Je kent het verhaal. Vorig jaar kreeg hij al een flinke schorsing door een dergelijke uitspraak

3 oktober 2015 om 21:09

En vijf wedstrijden is al helemaal kansloos. Zeg dan één of twee.

3 oktober 2015 om 21:47

Als het de eerste keer zou zijn dat hij dit flikt zou ik het met je eens zijn.
Maar dit is de zoveelste keer dat hij de schuld bij de scheidsrechters of de FA neerlegt en totaal geen zelfkritiek heeft!

Ook al ben je beste manager van chelsea ooit. De realiteit is dat je nu 16e staat! En dat is voor de kampioen van vorig seizoen echt beschamend. Ontslaan zou niet verkeerd zijn

3 oktober 2015 om 21:23

Dus 1 slechte seizoen is gelijk ontslaan lekker dan dat slaat tog nergens op

3 oktober 2015 om 21:48

Bij Porto wordt de trainer niet ontslagen als ze rond deze periode 16e staan.....

3 oktober 2015 om 21:49

Als een speler 3 of 4 wedstrijden slecht speelt wordt hij toch ook door diezelfde Mourinho op de bank gezet?
Het slaat ook nergens op om zoveel geld aan spelers uitgegeven te hebben en dan 16e te staan.
Daarnaast is die man zo onbeschoft als wat en bezorgt hij Chelsea een zeer slechte naam.

3 oktober 2015 om 22:55

Carlito; met het budget en de spelers van Chelsea zou een "slecht seizoen" een vijfde of zesde plek zijn.

Dus als je 16e staat, tja... Welk bijvoeglijk naamwoord zullen we daar dan op plakken? Abominabel? Schokkend? Wanstaltig?

En voeg daar het gedrag van Mourinho aan toe, dan zijn niet alleen de resultaten slecht, maar lever je als club ook nog het laatste restje zelfrespect en klasse in.

3 oktober 2015 om 23:29

Ja oke maa het ging ook slecht met untid en nu weer goed gewoon afwachten niet gelijk denken dat het zo gaaat blijven met chelsea . Wat maakt het uit het gedrag van mourinho niet iedereen is lief en aardig kijk naar zlatan die doet en zegt wat hij wilt en iedereen houd van hem . Mourinho is gewoon een hele goeie ttrainer maar omdat het nu slecht gaat met hem gaat iedereen hem afkraken. Wie het laatst lacht lacht het best

4 oktober 2015 om 08:50

Carlitosporto

Haha, snap niet waarom je Zlatan erbij haalt.
Totaal niet te vergelijken.
Zlatan is arrogant, heel vol van zich zelf vooral.
Maar ik hoor hem weinig klagen over alles en iedereen.
Mourinho daarentegen is gewoon een oud wijf, alleen maar zeuren, zaniken en naar anderen wijzen.
Het is gewoon net een klein kind, iets wat hè zeker niet over Zlatan kan zeggen

Goeie korte termijn trainer, maar moet ook snel weer weg bij een club voordat hij het hele imago naar de klote helpt met dat debielen gedrag van m

4 oktober 2015 om 09:31

Mourinho is arrogant en heel vol van zich zelf en ja zlatan kan veel klagen en ook over scheids. En als je wilt kijken wie imago verpest van een club dat is je berlusconi want kijk hoe slecht het met hun gaat al jaren en tog rot hij niet op dus als je wilt zeggen wie weg moet begin te kijken naar je ac milan

4 oktober 2015 om 10:24

Je lijkt wel een beetje op Mourinho, je probeert ook de aandacht te verleggen naar iets anders zoals Mourinho als geen ander kan. Is dat een eigenschap die alle Portugezen hebben ofzo?

4 oktober 2015 om 12:16

Ben jij een stalker ofzo je volgt me naar elke topic van voetbalzone kill.

4 oktober 2015 om 13:04

Ten eerste gaat dit over Chelsea en Mourinho, niet over Milan en Berlusconi.
Maar je kan lullen wat je wilt, Mourinho had van real een zooitje gemaakt, in Madrid waren ze blij dat ie opgerot was.
En Zlatan wijst een heel stuk minder naar andere dan dat Mourinho doet.
Maar jij zit waarschijnlijk hetzelfde in elkaar aan je oerdomme Posts te zien, ook doorwijzen naar andere situaties

4 oktober 2015 om 14:30

Je doet het zelf ook kill dus weet niet wat je zeurt kill en ja je berlusconi maakt je ac milan kapot geniet er nog van want over een jaar of 2 is ac milan gone uit de serie a

4 oktober 2015 om 21:41

Ohja, waar doe ik het dan? Kill...

Gelukkig dan maar dat Berlusconi de helft verkoopt. Kill...

5 oktober 2015 om 05:40

Tjullie hebben 4-0 verloren en hebben maar 9 punten gaat lekker he

3 oktober 2015 om 23:55

Vond het belachelijk dat die dat over zichzelf zegt..

4 oktober 2015 om 08:40

Je zal hem met ziekteverlof moeten sturen, als je dit van jezelf zegt ben je echt ziek!

Maar Mourinho, indien de beste speler die je ooit hebt gehad opeens minder gaat spelen zet je hem toch ook op de bank of verkoop je hem zelfs. Je bent rijkelijk beloond met geld, liefde van de fans en de voor jou o zo belangrijke aandacht voor je eerder behaalde resultaten, maar een voetbalclub is niet een goed doel dat om jou draait. Soms is er gewoon een grote omslag nodig, en als jij daar niet voor kan zorgen dan word je maar de omslag.

Ik zou zeggen: laat hem nog effe, hij is een hele goede manager, maar als hij het nog goed kan maken dan laat hem.
De seizoen is al 8 wedstrijden bezig

3 oktober 2015 om 23:29

Hij heeft een houdbaarheidsdatum van 2 jaar. De arrogante en denigrerende houding tegenover spelers pakt het eerste paar jaar goed uit. Vervolgens raken de spelers geirrititeerd en gaat dit tenkoste van de teamspirit. Om deze reden gaat het derde seizoen altijd zo niet bijna altijd slecht met mourinho

Ik kan hier zo erg van genieten, Mourinhotje blijft zich zelf maar voor schut zetten.

3 oktober 2015 om 21:26

Helemaql mee eens

Dit soort uitspraken typeert de persoon José Mourinho. Zijn boodschap(pen) in zijn uitspraken zijn altijd het zelfde.. Het lijkt me gewoon dat hij ernstig overspannen is, zo komt hij bij mij over. Ik vind dat hij de laatste tijd erg negatief in het nieuws is en hij ziet er ook niet zo goed uit.. Ik hoop maar dat Chelsea snel de weg naar boven bewandelt. 4 verliespartijen is niet zo goed nee, maar het komt wel goed ga ik vanuit! En het zou leuker voor de competitie zijn als Chelsea weer meedoet! Dit Chelsea lijkt wel op het Manu van 2 jaar geleden.

Ik zeg; Mourinho, geniet van je vakantie (schorsing als je die gaat krijgen van de Fa), en kom ontspannen terug en come on!

3 oktober 2015 om 22:15

Dit is gewoon de keerzijde van de medaille bij hem. Dat is geen vermoeidheid, zo is hij. Echte winnaars zijn vaak heel slechte verliezers.

3 oktober 2015 om 22:55

Je hebt wel meer echte winnaars natuurlijk en die doen niet zo achterlijk als mourinho ! Ik kan hier echt van genieten,die man is zo gek van zichzelf en heeft totaal geen respect voor anderen dat ik echt een gruwlijke hekel aan die man heb gekregen!ik hoop iedere wedstrijd weer dat ie verliest en dat ie de komende jaren helemaal niks meer wint.

hahaha wat een arrogantie... beste manager ooit bij Chelsea... zeker niet, oke goede achtergrond maar het niet alsof hij met Chelsea bijvoorbeeld de CL gewonnen heeft.

3 oktober 2015 om 21:07

Nee dat was di Matteo, maar dat is echt niet onze beste manager ooit hoor..... Mourinho is dat wel.

3 oktober 2015 om 21:50

Di Mattel, dat was een tijd dat ik Chelsea de champions league nog gunde, vooral door de goede pr van de manager.
Nu gun ik Chelsea he-le-maal niets, dit komt vooral door de huidige manager. Die heeft zoveel kapot gemaakt, kan hij met die titel echt niet goed maken.

3 oktober 2015 om 21:52

Dus omdat Mourinho paar keer kampioen is geworden nadat er vanuit Rusland paar keer de portemonnee werd open getrokken, maakt hem dat de beste manager van Chelsea ooit? Als je kijkt naar de statuur van een prijs, is de champions league de meest prestigieuze prijs in het club voetbal en wordt daar zwaarder aan getild dan een kampioenschap. Dat maakt, qua prestige van een prijs, Di Matteo een betere trainer. Het gaat volgens Mourinho immers altijd om behaalde successen..

3 oktober 2015 om 21:53

Op basis waarvan? Hij kijkt alleen maar naar de prijzen die hij wel heeft gehaald (en dat is ook zeer knap), maar hij doet af en toe net alsof hij alleen maar succesvol elk jaar.
Bij Real Madrid waar hij met de beste spelers ter wereld kon werken heeft hij ander bizar weinig successen gehaald en ging het kampioenschap grotendeels naar Barcelona en ook in Europa haalde hij geen succes met het grote Real.
Ook met Chelsea heeft hij nooit grote successen behaalt terwijl hij ook daar met geld kan smijten alsof het niks is.
En nu staat hij 16e...het is niet alleen maar succes en nog eens succes met die man hoor.

4 oktober 2015 om 21:59

Hij was gewoon de coach in de beste jaren van Chelsea met topspelers als Cech, Terry, Carvalho, Drogba, Ballack, Lampard en Essien dit waren echt wel de jaren waarin Chelsea op hun hoogste niveau ooit zaten tot nu toe.

De weg kwijt. Juist Soton had twee pingels moeten hebben! Dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet nemen ben ik met hem eens, maar de enige verantwoordelijkheid die hij kan nemen is zijn ontslag aanbieden aan de clubleiding en afwachten of die hem nog een kans willen geven!

Bizarre uitspraken Chelsea had de scheids op alle fronten mee

Haha trieste man. Altijd de schuld van een ander. En daarnaast is hij de manager die in zn eentje meer heeft uit gegeven dan alle managers in de hele geschiedenis van chelsea bij elkaar. Dan mag je ook wel wat winnen maar dat maakt je niet de beste

Ze zullen hem nooit ontslaan. Niemand heeft zoveel belangrijke prijzen gewonnen voor Chelsea als Mourinho.

Vorig jaar nog kampioen geworden met ruim 10 punten voorsprong.

Ik vond zelfs de commentator bij foxsport belachelijk subjectief. Hij had het meer over dat mourinho misschien wel ontslagen zou moeten worden of het creeren van een bepaalde hetze. Je merkte dat hij voor southampton was omdat er een Nederlandse coach zit. Vind dit belachelijk van een zender als Fox. Wees proffessioneel of ne ander personeel aan.

3 oktober 2015 om 21:13

Dat viel mij ook op. Hij was behoorlijk partijdig.

4 oktober 2015 om 08:54

@cydal

Ze hebben Mourinho al een keer eerder ontslagen bij Chelsea, ik zal dus niet zo zeker ervan zijn dat hij nooit ontslagen zou worden

Deze man is echt volledig van het padje

Arrogantie ten top. Wat is deze man helemaal de kluts kwijt. Weet zelfs niet wat hij lult. Zei het in de vorige topic ook dat hij gaat praten over de vermeende fout van Stekelenburg die er niet was, hier zo hij doet het. En natuurlijk komt hij terug af met z'n campagne tegen Chelsea, zielig. Ik begin het zelfs zielig te vinden voor Chelsea, hij waant zich groter dan de club zelf.

Door die uitspraak over de arbitrage zet hij zichzelf zo voor gek.... Southhampton had 2 pingels moeten krijgen... Door zo te praten, nemen steeds minder mensen hem serieus.. Echt niet slim..

Een kat in het nauw doet rare sprongen.

Co Adriaanse maakte een keer een crisis mee. Hij zei; als het zo onrustig is, is het beste om zelf rustig te blijven.

Maar ja, dit is voor het eerst dat Mourinho in een vrije val is belandt...

3 oktober 2015 om 21:27

Co had wel vaker cryptische uitspraken die ze tot de dag van vandaag niet hebben kunnen ontcijferen bij zowel de FBI als de NASA. Die man heeft een hoop kansloze termen de wereld ingeslingerd!

3 oktober 2015 om 23:17

Cfcrotterdam

Noem er dan eens een paar op, als je zegt een hoop dan verwacht ik er minstens 5.

3 oktober 2015 om 23:37

En toch speelde co adriaanse met az mooier voetbal dan mourinho met chelsea. Heerlijk.

4 oktober 2015 om 08:58

Cfcrotterdam

Co kon raar uit de hoek komen, maar altijd nog zinniger dan wat deze staatsgek allemaal uitkraamt.
Ook kon co zijn ploegen wel leuk laten voetballen in tegenstelling tot Pipo de clown

4 oktober 2015 om 20:44

Ik denk dat ik kan naar die 5 kansloze termen waar ik om vroeg

Ik weet niet waarom maar de arrogantie van bijv. ibrahimovic en Van gaal kan ik hebben maar van deze Mourinho echt totaal niet.

4 oktober 2015 om 09:02

@mancunian10

Komt denk ik omdat van gaal en Zlatan gewoon arrogant zijn, maar zo goed als nooit andere wijzen.
Bij Mourinho is het altijd de schuld van een ander.
Ook vind hij het vaak nodig om andere managers zwart maken.

Bij van gaal en Zlatan, is de arrogantie vooral naar hun zelf gericht haha

Moet zeggen dat Mourinho juist rustiger is vergeleken met jaren terug.

Ondanks al zijn uitspraken vind ik hem een geweldige man en ik geniet van hem.

5 oktober 2015 om 17:04

En hoe bevalt het level in een kliniek?

Wat heeft die Mourinho gerookt? Heerlijk dat ie weer te kijk wordt gezet

Idem voor Wenger, de chemie is uitgewerkt. Een nieuwe frisse wind is ndzk. Zowel Chelsea als Arsenal doen er goed aan om aan te kloppen bij Kloppo. Wellicht neemt hij Hummels, Bender en Goetze mee.

Dit gaat erg fout met Chelsea...

Zo snel mogelijk ontslaan voordat hij de club verkloot zoals hij ook bij Madrid heeft geflikt

Vind chelsea net als vorig seizoen toen ze het wel goed deden niet om aan te gluren. Mourinho staat voor afgrijselijk betonvoetbal. Voor mij part ontslaan ze hem!

Is er dan niemand binnen Chelsea die tegen Mourinho zegt dat hij even normaal moet gaan doen? Steek de Hand toch eens een keer in eigen boezem en concludeer gewoon dat je Team voor geen meter draait en je terecht verloren hebt. Chelsea straalde op een kwartiertje in de eerste helft na, totaal niet uit dat het een Topteam is. De ploeg voetbalt werkelijk zonder enig overleg en zonder overtuiging en bijna alle spelers faalden. Dat kan toch niet allemaal de schuld zijn van de FA of de boze buitenwereld? Beter eens bij jezelf te raden gaan hoe dit allemaal kan en hoe het Team zo diep weg kan zakken. Mourinho heeft een geweldig palmares en is absoluut een topcoach Maar zijn gedrag slaat helemaal nergens op.

En verder had Chelsea over de Arbitrage vandaag weinig te klagen, die koos eerder de kant van Chelsea dan van Southampton want je kunt je afvragen waarom Ramires het einde van de eerste helft haalde, waarom Southampton drie keer voor niets geel kreeg en waarom er niet twee strafschoppen gegeven werden. En de situaties met Falcao leek me gewoon een Schwalbe waarbij hij de bal wegtikt en naar de grond gaat, nog voordat Stekelenburg hem überhaupt raakt...

3 oktober 2015 om 23:20

Is er dan niemand binnen Chelsea die tegen Mourinho zegt dat hij even normaal moet gaan doen?

Blijkbaar heeft hij de vrije hand om te zeggen wat hij wil. Je zou denken dat iedere, zichzelf respecterende, club zo'n manager tot de orde zou roepen maar hij mag kennelijk alles zeggen.

Iemand waarvan de ego zo groot is dat ie zichzelf the special one noemt wordt op dit moment door alles en iedereen gefileerd en belachelijk gemaakt, en er is niks wat hij er aan kan doen. Hij zal hier mentaal wel helemaal kapot aan gaan. Kan me best voorstellen dat de frustratie nu ondraaglijk is. Maar ik geniet hier gewoon van, dit is heerlijk! Prachtig dat we toch nog zijn ondergang mogen meemaken. Hopelijk gaat hij zich na zijn ontslag weer een beetje normaal gedragen, doordat hij nu weer keihard met beide benen op de grond wordt gezet.

hij zal wel een te hoge afkoopsom hebben, dus zal hij jammer genoeg niet ontslagen worden..
Ongelofelijk dat hij met het materiaal wat hij tot beschikking heeft zulke slechte resultaten boekt.

3 oktober 2015 om 23:28

Nou, ik vraag me af of dat afkoopsom hoger is dan het geld dat ze mislopen als ze in het rechter rijtje van de BPL eindigen dit seizoen.

Prachtig om te zien hoe hij misgund wordt door ons nederlands volkhe wat een slappe mickey mouse competitie heeft voortgebracht. Wij houden van de braafste jongentjes van de klas. Mourinho is een klassse trainer nummer 1. Heeft zich vaak genoeg bewezen. Dat het een keer niet goed gaat kan gebeuren. Hij zal zijn team wel weer op de rit krijgen. En ik las net dat iemand iets zei over dat hij Madrid in een chaos heeft achtergelaten? Hij is kampioen geworden in spanje met een record aan punten en doelsaldo.

Als er iemand ter discussie staat is het wel Wenger. Mourinho leert elke dag nog bij, die zal hier alleen maar sterker uit komen.

3 oktober 2015 om 23:03

Wenger staat zeker ter discussie. Al jaren wat mij betreft.

Voor Mourinho is dit nieuw, maar het punt met Mourinho is dat zijn gedrag zo ver beneden peil is, dat iedereen het heerlijk vindt als dit gebeurt. Op zich is het inderdaad zo dat we in Nederland erg veel van de braafste jongetjes houden. Maar Mourinho is echt het andere uiterste. Je hebt winnaars die weleens over de grens gaan, en je hebt compleet losgeslagen dorpsidioten die alle realiteit kwijt zijn. Mourinho is de posterboy voor die laatste groep.

3 oktober 2015 om 23:25

Jij bent zeker in de leer bij Mourinho? Net als die dorpsgek verleg je het gesprek naar onderwerpen die niets met het artikel te maken hebben.

4 oktober 2015 om 09:10

@cydal

Hij heeft het bij Madrid gewoon heel slecht gedaan, ik 3 jaar 1x kampioen worden en een beker winnen, met een miljarden team.
Nou poe poe, wat goed, als je daar al van onder de indruk bent, heet je waarschijnlijk zelf Mickey mouse.
Wat denk je van het imago van real, deze man heeft in 3 jaar tijd het hele imaga daar vertiefd.

Het grootste probleem van Mourinho is Mourinho zelf. Hij is zo enorm narcistisch dat hij zichzelf altijd de betere vindt en het nooit aan hem ligt. Iemand die geen zelfinzicht heeft en geen realiteitsbesef zal ook nooit kunnen veranderen. Zolang Mourinho niet naar zichzelf kijkt en waarin/hoe hij moet verbeteren om een beter rendement uit zijn team te halen dan zal deze slechte koers voorlopig nog niet eindigen. Een paar nieuwe spelers halen in de winter periode is voor de korte termijn misschien een oplossing (dat is nou net hoe Mourinho te werk gaat, korte termijn denken), maar ook na een paar weken/maanden zal de dip weer komen, omdat Mourinho zijn werkwijze weigert te veranderen.

Zolang de eigenaar van Chelsea dit blijft tolereren zal Mourinho vrolijk verder gaan met deze clown voorstelling. De opvolger zal weer met de gebakken peren zitten om dit op te moeten ruimen, dat kost tijd en dat is misschien nou ook niet de sterkste kant van Abramovich, geduld. Mourinho heeft geen back up plan, kan het tactisch en verdedigend goed neer zetten in zijn 1ste en 2de seizoenen, het uiterste eruit halen qua werklust en mentaliteit. Alleen daarna is het spelletje gespeeld en weet iedereen hoe je speelt (dit Chelsea is enorm voorspelbaar geworden en omdat zij niet weten hoe zij ermee om moeten gaan, worden er onnodige fouten gemaakt), en wordt het moeilijker om elke keer hetzelfde kunstje te gaan vertonen. Op een gegeven moment weten de mensen de trucjes van de magician. Je zal je speelstijl en tactieken dusdanig moeten veranderen en aanpassen zodat het lastig voor je tegenstander blijft. Mourinho is alleen geen voorstander van veranderingen en dat kost Chelsea dit seizoen de kop.

Wat is mourinho een verschrikkelijke coach. Altijd maar andere de schuld geven, en presteerd nu echt dramatisch.

The special one is zeker alleen voor u van toepassing meneer Mourinho als het over met respectloos benaderen van collega managers en scheidsrechters.

Wordt Mourinho straks "the special exit"?

Als hij het team weer op de rails wil krijgen, dan moet hij toch echt naar zijn team kijken en minder wijzen naar anderen en hun de schuld geven. Het hele team draait gewoon niet.

Dit is gewoon gênant. Hoe kan hij in deze wedstrijd nou de scheids de schuld geven. Het zat Chelsea geenszins tegen vandaag.

Ik geniet ook van deze Mourinho. Wat mij betreft gaat het nooit meer goed met zijn teams, want iemand die zich zo voor lul zet is genieten geblazen.

Eerst huilen om de vermeende penalty van Falcao en een heel relaas over scheidsrechters die in het nadeel van Chelsea fluiten, en als de interviewer vraagt of ze bij Southampton een punt hebben als ze meerdere penalties moeten krijgen snel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren