Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho baalt: ‘Zijn seizoen is voorbij, hij zal niet meer in actie komen’

Laatste update:

Chelsea was dinsdagavond de morele winnaar in het Champions League-duel met Atlético Madrid (0-0), maar de krachtmeting in het Vicente Calderón eiste wel slachtoffers. Petr Cech moest het duel door een ontwrichte schouder al na een kwartier staken en John Terry viel in de tweede helft uit met een enkelblessure. José Mourinho kan dit seizoen niet meer over Cech beschikken, terwijl Terry mogelijk alleen nog een eventuele Champions League-finale kan spelen.

/

Nader onderzoek in een ziekenhuis in Madrid bracht de ernst van de blessure van Cech aan het licht. “Zijn seizoen is voorbij, hij zal niet meer in actie komen”, erkende Mourinho na afloop. “Maar ik hoop dat hij in ieder geval een prijs kan vieren. Het zal lastig worden zonder onze doelman.” Mark Schwarzer was de vervanger van Cech en was met zijn 41 jaar en 198 dagen de oudste voetballer ooit in de knock out-fase van het belangrijkste Europese clubtoernooi.

“Ik ben altijd klaar om in te vallen”, vertelde Schwarzer na afloop. “Het was niet makkelijk, maar ik heb mijn werk zo goed mogelijk proberen te doen.” De ervaren Australiër staat zodoende in de resterende vier duels van het seizoen, en mogelijk vijf, onder de lat bij de Londenaren. Frank Lampard en John Obi Mikel pakten een gele kaart in het Vicente Calderón en moeten de return van volgende week door een schorsing missen.

Zonder Petr Cech maakt Atlético Madrid meer kans om de finale te bereiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was het niet Mikel die geel pakte en geschorst is?

23 april 2014 om 00:02

Volgens mij zijn zowel Lampard als Mikel geschorst

23 april 2014 om 00:04

Dat klopt, beide kregen een kaart en beide zijn geschorst

23 april 2014 om 00:03

Lampard ook met die handsbal toen.

23 april 2014 om 00:05

Lampard zette een tackle op arda, bij die handsbal kreeg die niks.

23 april 2014 om 00:08

Ahja dat klopt, ik dacht dat hij die kaart kreeg bij de eerste handsbal tussen de baklijn en uitlijn.

23 april 2014 om 00:03

Beide hebben geel gekregen en zijn geschorst.

23 april 2014 om 00:04

Lampard kreeg ook geel. Hij kon zijn tweede gele kaart krijgen dan had hij rood gekregen. Maar geschorst was hij zeker al .

Ik denk dat chelsea toch doorgaat want thuis zijn ze heel sterk en zeker als hazard mee doet

23 april 2014 om 00:09

Bedankt iedereen.

23 april 2014 om 00:30

Reageer je nou op jezelf?

23 april 2014 om 00:34

Nee hij bedankt iedereen voor het antwoord op zn vraag. Niks mis mee toch?

23 april 2014 om 00:38

Zeker niks mis mee

Zou ideaal zijn mocht Chelsea volgend seizoen een nieuwe twee doelman halen. Dit jaar gaat het nog omdat hij vorig seizoen een gans seizoen in de basis stond bij Fulham, maar volgend seizoen is hij er 42. Enkel Brad Friedel is ouder.

Nee, dat was lampard die volgende wedstrijd geschorst is. Na een tackle op Arda Turan..

23 april 2014 om 00:30

Hoe bedoel je??

Tja..Schwarzer of Cech is toch wel een groot verschil. Overigens vind ik de suggestie van Mourinho op de persconferentie over een mogelijk b elftal zondag tegen Liverpool wel opmerkelijk..of zijn dit weer de gebruikelijke mindgames?

23 april 2014 om 00:14

Ik denk niet dat hij zondag Liverpool wil laten winnen. Zal wel weer iets achter zitten, maar zou het wel kunnen begrijpen als je de CL de hoogste prioriteit geeft. De PL is zo goed als beslist terwijl je in de CL als het goed is nog twee finales gaat spelen!

23 april 2014 om 00:24

Mourinho en Rodgers zijn oude bekenden van elkaar en Chelsea speelt "in principe" nergens meer voor Liverpool zou dan 2x moeten verliezen en City ook nog een keer..
Dus ik zie Mourinho best met een veredelde B opstelling op de proppen komen

Schwarzer had een foutje tegen Sunderland, maar is toch altijd een degelijke doelman. Vandaag ook gewoon goed. Daar gaan ze niet heel veel problemen mee krijgen de laatste paar wedstrijden.

Courtois terughalen van zijn huur dan maar?

Stomme poll want met of zonder Cech. Atletico heeft altijd een kans om door te gaan.

Ik hoop dat Atletico kan stunten daar. Misschien dat Mourinho dan eens ophoud met zijn k*t voetbal.

23 april 2014 om 00:18

Wat is er anders aan Atletico dan aan Chelsea dan? Die proberen elke beetje grote wedstrijd precies hetzelfde als wat Chelsea vandaag deed.

23 april 2014 om 00:23

Je kunt wel zien dat je nooit Atletico kijkt want die spelen niet dat afgrijselijke voetbal zoals Chelsea dat doet hoor het is misschien minder verzorgt als dat van Real of Barca maar daar zit wel voetbal in.

23 april 2014 om 00:38

Je kunt wel zien dat je nooit Chelsea kijkt want die spelen normaal gesproken niet zo afgrijselijk als vanavond het is misschien minder verzorgd als dat van Liverpool en City maar er zit wel voetbal in.

23 april 2014 om 00:57

Nou sorry hoor maar het voetbal van Chelsea is verre van mooi voetbal maar goed als je al zag dat de supporters van Chelsea stonden te juichen bij de 0-0 zegt al genoeg hoe saai dat het is.

23 april 2014 om 08:00

Ja heel goed van je om alle wedstrijden van chelsea te vergelijken met deze. Wel grappig, toen PSG vorige keer ging verdedigen tegen chelsea was het niet erg, doet chelsea het uit tegen een ploeg die razendsnel kan counteren is het afgrijselijk. Het was ook een afgrijselijke wedstrijd. Maar normaal gesproken speelt Chelsea prima voetbal. Alleen CL uitwedstrijden niet.

23 april 2014 om 00:21

@Ledenis

Als je de poll eens leest er staat 'meer' kans dus niet 'geen' o.i.d

Net als bij Barca onbegrijpelijk dat je met zo'n budget zo'n tweede keeper hebt! 41 jaar terwijl je Courtois nota bene verhuurd! Het blijkt wel dat je een goede tweede keeper nodig hebt in de laatste maanden waarin de prijzen worden verdeeld...

23 april 2014 om 00:26

Die keeper zag er toch gewoon fit uit en keepte gewoon uitstekend, dat hij 41 jaar is doet er dan niet toe. Zolang hij presteert dan is er toch niks aan de hand.

23 april 2014 om 01:18

Ik vind het juist goed ze Courtois verhuurd hebben, zo'n geweldig keeperstalent kan je toch niet op de bank laten verpieteren. Schwarzer heeft misschien zijn leeftijd tegen, maar dit is echt wel een jongen die je voor een boodschap kan sturen. Hij gaat misschien geen punten pakken voor Chelsea in de eindfase, maar ik denk ook niet dat hij ze punten gaat kosten.

Dit moet gewoon Mourinho's tweede thuis nederlaag worden! Ik irriteer me zo erg aan zijn uit wedstrijden zo als deze, toch is het een zakelijke 0-0 voor hem, maar het is gewoon saai om naar te kijken. En de hoe de spelers zich dan aanstellen en tijd rekken om de kleinste overtredingen maakt het spel gewoon belachelijk.

Courtois maar terug halen dan? Atletico wil die 3 miljoen ook niet betalen.

Genoeg keuze bij Chelsea volgende week . Ivanovic centraal. Ramires, Luiz en Oscar of Willian op het middenveld en het staat prima.

Als je verdediging sterk en stabiel is hoef je niet zorgen om te maken om keeper. Schwarzer is een prima keeper die redelijke reddingen heeft gemaakt.

Lampard,mikel(allebei geel gepakt) en Cech en Terry(blessures)zijn er niet bij in de terugwedstrijd.toch wel heel wat gemis voor de terugwedstrijd terwijl Atletico maar 1 speler moet missen Gabi,maar tiago zal dat dan opvangen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren