Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho: ‘Als ik dat had gedaan, had ik een stadionverbod gekregen’

Laatste update:

De wedstrijd tussen Chelsea en Arsenal werd (2-0) werd gekenmerkt door een akkefietje tussen José Mourinho en Arsène Wenger. De coach van Arsenal gaf zijn collega van Chelsea een duw, maar Wenger kwam weg zonder straf van de voetbalbond FA. Mourinho staat er niet van te kijken.

/

Volgens Mourinho heeft het alles te maken met zijn reputatie. “Na de wedstrijd heb ik mijn reactie al gegeven, ik zei dat er weinig gebeurde. Of ik verbaasd ben dat Wenger geen straf heeft gekregen? Nee, ik ben niet verbaasd”, laat de Portugees optekenen.

“Als ik die duw had gegeven, dan had ik een stadionverbod gekregen”, reageert de oefenmeester van Chelsea. Mourinho geeft ook nog zijn mening over Roy Keane, die in zijn biografie weinig vleiend over de coach is. “Misschien wil hij veel boeken verkopen en heeft hij mijn hulp nodig. Ik doe het de volgende keer gewoon weer”, zegt Mourinho, die managers van de tegenstander altijd voor het laatste fluitsignaal een hand geeft.

Denk je dat José Mourinho wél gestraft was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho... je bent een wereldcoach, maar waarom maak hij het zich zo moelijk? doe gewoon normaal, dan krijg je niet zoveel vijanden.

18 oktober 2014 om 16:02

Mou is eigenwijs. Maar vind wel dat ie gelijk heeft!

18 oktober 2014 om 16:15

Nee joh! Mourinho is 'the special one', dan verdient 'ie ook een speciale behandeling t.o.v. andere coaches

18 oktober 2014 om 17:25

Gelijk? Ja inderdaad, maar daar heeft ie t ook zelf naar gemaakt. Als je je al jaren niet kunt gedragen langs de lijn dan zorg je er toch echt zelf voor. En nogal logisch dat de straffen dan eerder komen of hoger zullen zijn. Recidivisten worden nou eenmaal anders aangepakt, en terecht!

18 oktober 2014 om 18:36

Hoe noem je dan alex ferguson ?

18 oktober 2014 om 18:43

mariodestrop

Ik noem Mourinho niet zo, zo noemt Mourinho zichzelf

18 oktober 2014 om 20:44

Mourinho is een arrogante klootzak.

18 oktober 2014 om 17:09

Wie pakkies wil op fifa ps4 voeg toe: timbundyy

18 oktober 2014 om 17:30

Hahahahha had je graag een pakkie gegeven helaas heb ik geen Ps4. Is het verschil groot met spelen tussen de 3 en 4? qua besturing kwalitiet beeld etc

18 oktober 2014 om 18:46

Ik weet het niet heb het niet gespeeld op de ps3 ik weet alleen wel dat er een verschil is in graphics bij fifa 14 op de 3 en 4 dus denk ook bij fifa 15

Helemaal gelijk,had je maar geen domme dingen voorheen moeten doen ook al vind ik hem hilarisch

18 oktober 2014 om 16:57

Wat een topargument zeg!
Als je fout zit, zit je fout. Als je een moord pleegt, pleeg je een moord. Ongeacht wie je bent.

Mourinho heeft hier gewoon gelijk, Wenger wordt beschermd hier. Bullshit.

18 oktober 2014 om 17:27

Haha, neem jou argument dan. Die is wel top! Een moordenaar, goede vergelijking joh! Mourinho gedraagt zich al jaren als een idioot, recidivisten worden eerder en feller aangepakt. Dat is niemands schuld behalve zijn eigen. En dan nu niet zielig gaan zitten doen.

18 oktober 2014 om 17:45

Recidivisten worden zwaarder gestraft ja. Maar een ander die fout zit moet ook bestraft worden.

18 oktober 2014 om 18:17

Om ff in jouw woorden te spreken: Hij heeft toch geen moord gepleegd? Kwam ene mourinho niet ooit weg met het feit dat hij een vinger in iemands oog prikte? Soms komen mensen ergens mee weg, leer er maar mee leven. Dat moeten wij ook.

Niks van te merken, hij mocht ten slotte ook met vingers in andermans ogen porren. Denkt zeker weer dat de wereld tegen hem is, naar ventje.

18 oktober 2014 om 17:20

ziet die haat zo diep jongen? Mensen die jaloers zijn, dat zijn pas nare mensen...

Goede trainer die josé

Hij blijft toch provoceren. Ze slikken wel veel van hem, maar het is op het randje

Hij zegt altijd gewoon wat hij denkt en praat niet in clichés en dat kan ik zeer waarderen.

Typisch Mourinho, wil niet zeggen "ik vind dat Wenger een stadion verbod verdient" dus draait hij zich weer wezelachtig in de slachtofferrol.
Kreeg hij een stadionverbod toen hij Tito een vinger in zijn oog prikte? nee gewoon 0 wedstrijden, inderdaad 0! omdat? Nouja om maar als Mourinho te antwoorden: "als hij Barca trainer was geweest had hij 10 wedstrijden gehad".

18 oktober 2014 om 16:07

Wat heeft het vinger incident hiermee te maken? Dan kan ik ook zeggen dat Villa niet gestraft is (correct me if i'm wrong) voor de klap aan het adres van Ozil. Ook dat heeft hier niets mee te maken.

Mijn reactie zal wel weer verwijderd worden, maar is het niet de bedoeling om inhoudelijk te reageren?

On: De FA is totaal niet serieus te nemen. Ze meten daar met bijzonder veel verschillende maten en Wenger is een van die heilige maten. Ik sta nergens meer van te kijken als het aankomt op de FA en haar tuchtcommissie.

18 oktober 2014 om 16:14

Ik snap jouw reactie niet, het zijn 2 incidenten langs de zijlijn, 1 waar Mourinho "slachtoffer"was en 1 dader en het toont aan hoe hypocriet zijn opmerking over Wenger is.
Dus is de vergelijking compleet relevant en sowieso inhoudelijk.

Wat heeft Keane over Mourinho gezegd dan?

18 oktober 2014 om 16:14

Dat als Mourinho in een amateurdivisie was weggelopen voor het einde van de wedstrijd hij een stomp voor z'n smoel zou hebben gekregen en in zijn biografie ronduit negatief over gedrag van Mourinho

Het is vast een geweldige coach. Maar toch wel een heel naar mannetje. Altijd iedereen aan het provoceren en nu huilen om een duwtje. Hij daagt mensen expres uit om daarna de slachtoffer te kunnen uithangen. En daarna nog proberen een collega een straf aan te praten. Het is wel een zielig mannetje!

18 oktober 2014 om 17:24

Kan je even voor mij citeren waar hij zegt dat Wenger een stadionverbod verdiend? Mensen die de tekst niet lezen en dan nog durven te reageren zijn pas zielige mannetjes. Moeilijk eh, tekst lezen?

18 oktober 2014 om 18:06

@thebeastcfc

Had jij verwacht dat Mourinho dat letterlijk zou zeggen? Nee zo dom is die man echt niet hoor.

Maar je kan niet ontkennen dat deze man niet houdt van provoceren. Daar zijn legio voorbeelden van te vinden wat deze man wel niet aan uitspraken heeft gedaan.

En door te stellen dat wanneer hij zoiets had gedaan dat hij dan een stadionverbod had gekregen. Dat zegt hij duidelijk met een bedoeling. Anders was dit een overbodige reactie geweest.

Een goede lezer begrijpt wat hij bedoelt maar kan hem inderdaad niet direct beschuldigen. Ik heb ook nergens beweerd dat hij dom is. Hij is juist een sluwe vos.

En ik walg van dergelijk gedrag. Maar kennelijk ben je het eens anders nam je het niet zo voor hem op.

18 oktober 2014 om 18:12

men vroeg u de tekst te lezen .... en dat lijkt echt wel moeilijk te zijn voor u ! neen mourinho bashen is leuker zekers !

18 oktober 2014 om 18:22

@domburg

Weer iemand die het probeert persoonlijk te maken zonder een eigen tegenargument.

Ik ga het toch nog een keer proberen.

Waarom is deze uitspraak nodig van Mourinho? Wat wint hij ermee?

Hij doet dit alleen om een collega extra zwart te maken. En als jullie dergelijke gedrag proberen te verdedigen dan zegt dat meer iets over jullie omgangsnorm dan de mijne.

Ik heb een hekel aan dergelijke mensen en vind dat inderdaad zielig gedrag!!

18 oktober 2014 om 18:30

Wat zielig zou zijn is als hij zou gaan zeiken dat wenger een schorsing zou moeten krijgen. Hij heeft groot gelijk, als hij die duw gaf dan komen alle mensen die Mourinho haten opeens uit hun hoekje tevoorschijn om hem neer te bashen.

type mensen zoals jij zijn precies die mensen die hem zouden neer bashen als hij bijvoorbeeld een keer glimlacht en hem dan uit zou maken voor een arrogante zak.. Waarom? Omdat het mourinho is.

18 oktober 2014 om 18:40

@thebeastcfc

Ik heb helemaal niets tegen de persoon Mourinho. Misschien is hij in het dagelijks leven wel een geweldige vent. Ik noemde hem zelfs een geweldige coach.

Maar bepaalde uitspraken keur ik af en vind ik deze niet netjes naar een directe collega toe. Ook is er door de bond al een uitspraak gedaan en deze heeft Mourinho gewoon te respecteren. Zonder op of aanmerkingen achteraf te doen.

En dat maakt het wel zielig om op iets terug te komen waar al een uitspraak over is gedaan. Door te stellen dat hij wel een stadionverbod zou hebben gekregen zwengelt hij bewust de discussie opnieuw aan. En een hoop mensen trappen erin!!

18 oktober 2014 om 18:49

Nee, hij komt er niet op terug. Dit gebeurde op de persconferentie waarbij een journalist op dit onderwerp kwam. De journalisten vragen om Mourinho zijn mening over dit geval, en Mourinho geeft dus zijn eigen mening hierover. Hij praat over zichzelf, niet eens over Wenger.

18 oktober 2014 om 19:48

Maar het onderwerp ging wel over het incident met Wenger. En n.a.v. het incident is hem die vraag gesteld. En daarom had hij beter kunnen zwijgen of blij zijn voor een collega dat het voor hem goed is afgelopen.

Dit is echt een calimero antwoord.

Boehoehoe! Wat een slachtoffer is deze man toch. Maarja wat wil je bij iemand die zichzelf de bijnaam special one geeft.

het is al heel ongewoon dat wenger niet gestraft is geweest met zijn actie voor de ogen van de vierde ref ! en mourinho heeft hier dus wel over de gehele lijn gelijk , dit had altijd moeten bestraft worden en men heeft niets gedaan ..... zo is meteen duidelijk hoe de FA handelt en alleen maar ingrijpt als het hun net even past !

Ben geen Mourinho fan; maar hier heeft ie zeker een punt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren