Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Mondeling akkoord bereikt: João Félix stelt twee Premier League-clubs teleur

Laatste update:

Chelsea is dicht bij de komst van João Félix, zo meldt The Athletic. Volgens de Britse sportwebsite hebben the Blues een mondelinge overeenkomst bereikt om de 23-jarige Portugees te huren van Atlético Madrid. De aanvaller heeft geen goede relatie met trainer Diego Simeone en wil daarom zo snel mogelijk vertrekken bij los Rojiblancos.

The Athletic benadrukt dat er van een deal nog geen sprake is, maar Chelsea betaalt naar verwachting circa elf miljoen euro om Félix tijdens de tweede seizoenshelft op huurbasis over te nemen van Atlético, dat eerder naar verluidt nog vasthield aan een vraagprijs van 21 miljoen euro. De Londenaren hebben geen koopoptie bedongen bij de huurtransfer. Manchester United en Arsenal waren ook in de markt voor de aanvaller. Félix geeft echter zijn voorkeur aan ‘het project’ van Chelsea. De Spanjaarden wensten nog geen definitief afscheid te nemen van Félix, voor wie Atlético drie jaar geleden ruim 130 miljoen euro betaalde aan Benfica.

Félix maakte zijn wens om te vertrekken al voor het WK kenbaar bij de Spaanse clubleiding. Ángel Gil Marín, de algemeen directeur van Atlético, gaf begin december nog aan dat hij hoopte dat de Portugees zou blijven. “Het binnenhalen van Félix was de grootste gok die de club ooit gemaakt heeft. Ik vind hem een wereldspeler, maar door zijn relatie met de trainer, zijn speeltijd, zijn motivatie... Het zou logisch zijn om naar een optie om te vertrekken te kijken als die zich voordoet. Ik zou het liever anders zien, maar hij wil weg.”

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano zijn de onderhandeling tussen Atlético en Chelsea in een stroomversnelling geraakt na de 4-0 nederlaag van de ploeg van managar Graham Potter tegen Manchester City in de FA Cup en recente blessures van Raheem Sterling en Christian Pulisic. Chelsea, dat zich deze winter al versterkte met Benoît Badiashile (AS Monaco), David Datro Fofana (Molde FK) en Andrey Santon (Vasco da Gama), staat momenteel op een teleurstellende tiende plaats in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ceo in het kiezen van verkeerde clubs. Beland bij chelsea of op de bank of ergens op wingback ofso. Deze jongen zou perfect zijn voor united

9 januari 2023 om 17:36

Ik vond Arsenal echt een prachtige club voor hem, Jesus zwaar geblesseerd en met alleen Nketiah (doet het leuk) ga je het lastig krijgen. Maar Chelsea had ik momenteel niet gekozen, dan nog liever half seizoen invaller zijn en in de zomer de opties bekijken

9 januari 2023 om 18:07

En dan zeggen het project bij Chelsea spreekt me als meeste aan🤔
Een huur van een half jaar zond koop optie, echt een top project 🤣

9 januari 2023 om 18:25

Arsenal gaat waarschijnlijk nog wel een aanvaller halen deze winterperiode. Jesus is daarnaast naar verwachting over 6 weken terug, tijdens de drukke maanden.

Ik had hem wel bij Arsenal willen zien, maar niet met deze voorwaarden. 16m euro voor een huurperiode van 5 maanden en zonder optie tot koop. Als hij het goed doet betaal je in de zomer 100-150m euro.

Blij dat Arsenal uit deze deal is gestapt.

9 januari 2023 om 18:52

Misschien lees ik ergens overheen, maar er staat in de tekst toch echt 11m euro. Wat in de pl helemaal geen gekke som is voor een half jaar loonkosten bij een topclub, hoe gek dat ook klinkt.

9 januari 2023 om 18:56

Schijnt dat er wel degelijk een koopsom genoemd werd bij Arsenal en als je hem zou willen tussen 70-100 miljoen. Dat is geen gekke prijs voor een speler met het talent van Felix.

9 januari 2023 om 19:02

11m is inderdaad de loan fee. Daarnaast moet de club die hem huurt ook zijn salaris van 300k per week overnemen, waardoor de totale kosten voor een huur van 4-5 maanden op ongeveer 16m uitkomen.

9 januari 2023 om 19:33

Ze zijn nog aan het onderhandelen dus zonder koopoptie is nog niet 100% zeker.

Dat is toch wel hele andere koek dan de vermeende interesse van topploegen als Man U en Arsenal. Eeuwig zonde als zo'n talent bij een grauwe middenmoter belandt.

9 januari 2023 om 17:37

Yep! Hadden een leuke periode onder Abramovic.
Zo’n 19 jaar.

Beetje een soort Parma dus eigenlijk 😁

9 januari 2023 om 17:43

United die om de 2 jaar in de top 4 eindigen is momenteel toch ook geen topclub te noemen en Arsenal doet dit jaar ook pas weer bovenin mee. Op dit seizoen na doet Chelsea het meestal beter dan United en Arsenal

9 januari 2023 om 18:00

Mwah, ben het niet met je eens Japie. Zulke clubs zullen altijd een topclub blijven. Daarvoor zijn ze te groot, te bekend, geschiedenis, zeer groot prijzenkast, druk, ambities, supporters, topspelers, budget, etc.

In Nederland vinden we toch ook dat Feyenoord nog steeds een topclub is ondanks magere resultaten en lage klassering.

9 januari 2023 om 18:12

Natuurlijk is United een topclub, maar dat is Chelsea toch net zo goed?

9 januari 2023 om 18:18

Ja eens. Chelsea, Arsenal, United, Liverpool, City.....allemaal topclubs in Engeland.

9 januari 2023 om 18:29

Chelsea is natuurlijk over de afgelopen 10 jaar ook een topclub. Ik weet alleen niet hoe na het vertrek van abramovic de financiën er voor staan en daarmee of het de komende tien jaar ook een topclub is

9 januari 2023 om 18:38

Lijkt erop dat we er financieel op vooruitgegaan zijn. Die Boelhy koopt alles wat los zit lijkt het

9 januari 2023 om 18:39

Inderdaad Japie. Volgens mij is Chelsea ook het meest succesvolle Engelse team van deze eeuw. 5 x de PL gewonnen, 6x FA CUP, 2x de CL en 2x de EL. Zelfs City en ook United kunnen daar niet aan tippen. Chelsea met een aantal gerichte versterkingen heeft gewoon een ijzersterk team staan. Ook Nkunku komt volgend jaar.

9 januari 2023 om 19:53

Nu dat Ronaldo weg is bij united ,zullen ze wel weer tweedes eindigen ,dat was ook zo voor dat kwam.
Als je het over de laatste tien jaar hebt en s Chelsea idd beter maar united blijft een grotere club .

9 januari 2023 om 23:44

@Marc 433 ondanks de relatief kleine prijzenkast zeker deze eeuw kun je Tottenham ook wel bij de Engelse eliten plaatsen hoor. Heb het altijd gezien als 6 topclubs die elk jaar ongeveer om elkaar heen klasseren en een aantal verassingen hier en daar zoals Leicester bijvoorbeeld. Misschien dat we over 10 jaar zeggen dat Newcastle daar ook onder zal behoren.

10 januari 2023 om 10:15

felix moet gewoon ergens op 10 kunnen spelen en het liefst een wat aanvallender team. dus niet bij united in de spits of ergens linksbuiten. Chelsea is ook niet echt de club voor felix maar Nu wil chelsea geloof ik wel het roer om gooien en af van het eeuwige defensieve spel dacht ik of heb ik dat fout? eigenlijk zou ik felix wel voor tchoumeni en modric (en toekomst camavinga) op de 10 positie bij real willen zien. bij barca op 10 lijkt me ook een mooie plek maar dan krijg je wel een heel klein licht middenveld met pedri gavi en felix dus dat lijkt me dan weer niet handig. Misschien als vervanger van muller op 10 bij bayern? kimmich en gorretska achter hem.

9 januari 2023 om 17:43

Chelsea een grauwe middenmotor en United een topploeg? Ben je sarcastisch? Of zijn er daadwerkelijk Nederlanders met zo'n gigantische plaat voor hun kop dat ze alles dat plots lichtjes met Ajax of ex-Ajax werknemers te maken heeft gruwelijk overroepen?

9 januari 2023 om 17:53

Hij geint maar wat.. maar los daarvan zou ik zelf op dit moment ook eerder tekenen bij Man United ipv Chelsea. Dat project met ten Hag straalt wat meer vertrouwen uit, hij is daarbij ook gewoon een betere trainer/coach dan Potter.

9 januari 2023 om 18:27

Kwam redelijk grappend over naar mijn mening.

Dat gezegd hebbende zie ik de toekomst niet heel rooskleurig in voor Chelsea. Het is dat ze een bodemloze put hebben met geld, maar de aankopen zijn echt verschrikkelijk. Chelsea heeft middenvelders nodig en haalt dan een carbon copy van Havertz en Nkunku.

Hoe Felix hier een 'project' in ziet is mij een raadsel. Ga dan naar United waar ze een spits nodig hebben en waar ze ook aan iets aan het bouwen zijn. Maar het schijnt dat Arsenal en United beiden gewoonweg niet wilde betalen voor deze deal. En terecht

9 januari 2023 om 19:37

Denk dat ze het project met de velen jong talenten die worden aangekocht bedoelen. Het ziet er alles behalve rooskleurig uit op dit moment maar er wordt wel zwaar in de toekomst geïnvesteerd.

9 januari 2023 om 20:26

Nouja, met Fofana, die nieuwe cv van Monaco, Nkunku enz. hebben ze wel goede jonge spelers gehaald. Nu is het wel zaak om daar een team van de smeden, maar ik vind het wel goede aankopen.
Felix zou ik dan weer niet snappen, maar een kat is het nauw maakt rare sprongen.

9 januari 2023 om 20:56

LondonIsBlue, als ie voor een half jaar verhuurd wordt, zonder koopoptie, is dit natuurlijk een waardeloos project voor Felix. Daarom slaan zijn woorden daarover nergens op.

9 januari 2023 om 21:20

Dat klopt voor een half jaar zou nergens op slaan. Maar wat ik heb vernomen is dat Chelsea nog aan het onderhandelen is en een koopoptie wilt.

10 januari 2023 om 20:33

Dat vind ik niet Consy. Ja Chelsea lijkt lukraak vanalles in de rondte te kopen maar kopen desondanks wel meer kwaliteit imo. Bij United lijkt het kopen iets gerichter maar die kopen wat mij betreft voornamelijk B-garnituur tegen A-garnituur prijzen.

Die kopen ook echt gewoon alles wat los en vast zit 😅.

Verder ook wel een vraagteken want er is al sinds Costa geen spits meer geslaagd bij Chelsea (en dat komt niet alleen door die spitsen). Voor hem zelf dus ook wel een relatief risico.

9 januari 2023 om 18:11

Niet, ze huren hem.

9 januari 2023 om 19:29

Als je 11m uitgeeft aan een huurperiode van nog geen half jaar dan zie ik dat gewoon als een aankoop. Chelsea is echt hard op weg om helemaal af te glijden. Geen CL komend seizoen, slechte prestaties, Abramovich weg en maar geld uitgeven aan spelers die vervolgens niet renderen.

9 januari 2023 om 19:40

En toch is het geen aankoop en betreft het een huurdeal (is een feit trouwens)

9 januari 2023 om 20:22

Je koopt het recht om een speler een half jaar te hebben. Het is niet moeilijk.

10 januari 2023 om 04:59

En nog steeds betreft het een huursom. Huur is het gebruik van goederen die aan een ander toebehoren in ruil voor een vergoeding. Het betaalde bedrag wordt eveneens huur genoemd. Het is inderdaad niet zo moeilijk als je gewoon bij de feiten blijft.

9 januari 2023 om 20:04

Sterker nog Sjevsjenko en Torres slaagde er ook niet, dat waren ook geen misselijk spelers.

Je gaat toch niet naar chelsea..
Naja wie weet dat hij daar goed presteerd ben bang van niet

"chelsea betaalt naar verwachting circa elf miljoen euro". Dit zal exclusief zijn salaris zijn denk ik, wat Chelsea ook over zal moeten nemen. Atletico is dus wel 9 miljoen gezakt in de eis.

9 januari 2023 om 17:45

Klopt. Salaris wordt ook volledig overgenomen. Totale kostenplaatje zal rond de 16 miljoen liggen voor 6 maanden.

11 miljoen om een speler, wel een hele goede, voor een half jaar te huren. En Felix kiest voor het project van Chelsea? Welk project is dat dan? Voor Felix is het sowieso maar een project(je) voor een half jaar.

9 januari 2023 om 18:28

Een hele goede? Ik vind Felix zijn stijl van spelen zeer sierlijk, maar met +- 35 goals en 20 assists in 135 wedstrijden gooi je toch geen hoge ogen. En dat in La Liga.

9 januari 2023 om 21:38

Zou dat ook niet deels aan de manier van spelen van Atletico liggen? Ik denk dat Felix in een iets meer aanvallend spelend team veel beter tot zijn recht komt.

10 januari 2023 om 08:23

Hij kiest vast voor het project wonen in London, wat ook bij Arsenal had kunnen zijn. Echter staat Chelsea er bij veel spelers hoger op ook omdat zij meer hebben gepresteerd dan Arsenal de afgelopen 10 tot 15 jaar. Maarja als Chelsea en Atletico er niet uit komen in de zomer of je presteert niet lekker, dan sta je weer naast Simeone waar je zo een hekel aanhebt,. Slim is het niet. Vast ook een speler van Jorge Mendes, die maken de domste keuzes lijkt het vaak.

Je gaat dus weg bij een club waar je nie in je kracht speelt. Vervolgens ga je naar een club waar aanvallers laatste tijd nie goed uitpakken. Ga dan naar Arsenal.

Ga verdorie toch naar een stabiele club man. Zoveel aanvallers die daar misbruikt worfen

Wauw alweer Chelsea. Die kopen letterlijk alles wat ze vinden. Ik mag hopen dat die Boehly weet wat hij doet. Die Potter krijgt straks niet normaal veel spelers zeg haha.

Chelsea is letterlijk geld aan het verbranden alsof het niets is en alsnog weten ze niet te leveren.

Dit had ik echt nooit gedaan. Slangenkuil voor goede spelers dat chelsea. Was dan gewoon naar united gegaan.

10 januari 2023 om 00:20

Je spreekt jezelf hier enorm tegen

Of dit dan de oplossing is voor ons spitsenprobleem weet ik niet, maar blij ben ik zeker. Chelsea heeft creativiteit nodig en Felix heeft dat uit zijn oren lopen!

Nou kan Arsenal gewoon die volle 100 mil neerleggen voor Mudryk en dan ben ik tevreden hopelijk blijven ze niet te lang sukkelen. Heb verschillende filmpjes gekeken van die Mudryk. Daar kunnen we een mooie aanwinst in binnen hengelen.
Joao Felix zal toch alleen voor de korte termijn wat voor Arsenal zijn. Want ik zie in hem niet iets wat op dit moment ontbreekt in het elftal. En een Felix op de bank zetten vind ik zonde van zijn talent.

9 januari 2023 om 17:50

100 miljoen voor Mudryk is natuurlijk absurd. Hij wordt ook gewoon back up achter Martinelli. Felix zou voldoende minuten maken en past goed in dezelfde rol als Jesus. Is ook multifunctioneel wat ideaal was geweest.

9 januari 2023 om 17:50

Die Mudryk, sow... kan echt veel meer dan Felix met een bal, supersnel en sterk ook. Ben echt zwaar onder de indruk van hem, Arsenal moet hem binnenhalen. Ik zou Felix ook echt weer zo'n net-niet aankoop vinden, we moeten nu voor de potentiele toekomstige ballon d'or winnaars gaan.

Btw, ik blame Shakthar niet dat ze 100 miljoen willen; hij haalt veel betere statistieken dan Antony... de markt is verpest door die transfer.

9 januari 2023 om 18:12

Door de transfer van antony? De markt is al veel eerder verpest

9 januari 2023 om 18:17

Zo hey jij volgt echt pas het voetbal he? Haha man. Psg heeft met name de markt opgeblazen! Met Neymars transfer voor 222 miljoen! Kijk alleen wat er daarna gebeurde!

Maar ja verwacht weer lompe reacties van sommige dat nja... Je weet wel. -_-

9 januari 2023 om 18:32

En de honderden miljoenen die daarvoor uitgegeven tellen dan niet mee?

9 januari 2023 om 18:51

Wat Dsquared volgens mij bedoelt is dat door de transfer van Antony veel clubs hoog in de boom gaan zitten voor hun doorsnee talentjes. De markt was al verpest, maar de transfer van Antony zorgt weer voor een effect op de markt.

Ik citeer de Technisch directeur(?) van Shaktar: "Mudryk is wat ons betreft meer waard dan Antony, en die kostte Manchester United honderd miljoen euro"

9 januari 2023 om 18:52

Makkelijk scoren zulke opmerkingen, jullie begrijpen wat ik bedoel neem ik aan?
Die transfer heeft nu ervoor gezorgd dat iedereen die ook maar een bal kan raken 100 miljoen waard is. Tuurlijk was de markt ervoor al opgeblazen, maar in principe werden de megabedragen alleen betaald voor echte toppers, niet voor spelers uit de Eredivisie met matige statistieken?

9 januari 2023 om 20:29

Vind 100 wel echt veel te veel. Eigk 70 al, want krijg dan Pepe vibes. Geen idee ook hoe goed die Mudryk is. Weet alleen dat ie kneitersnel is en daardoor 1-op-1 heel sterk is. Natuurlijk geweldig om te hebben. Daarnaast nog een jonge jongen, dus met Martinelli, Saka, Jesus, Nketiah, Marquinhos en Mudryk zit je de komende 10 jaar goed haha.

Tja die gozer wilt dan ook gewoon geen club die hij hem past hè? Eerst Atletico en nu Chelsea. Als je echt lekker wilt voetballen ga je naar Arsenal. Dan beland je gewoon bij een club die echt wilt voetballen en waar de sfeer geweldig is. Zie odegaard de afgelopen tijd.

United had ook gekund en was zeker een betere stap geweest dan Chelsea. Chelsea haalt Potter en koopt letterlijk alles wat los en vast zit. Totaal geen idee achter. Erg jammer van Felix.

Gelukkig komt hij niet naar Arsenal, zwaar overhyped deze speler als je het mij vraagt. Zijn prijskaartje is totaal niet representatief, zijn statistieken zijn waardeloos; 25 goals gemaakt sinds 2019 in 96 wedstrijden en ook maar een handjevol assists.

Nee, doe mij maar Mudryk.

9 januari 2023 om 17:51

Mudryk heeft zelf ook niks bewezen natuurlijk en zou 100 miljoen moeten kosten. Dat lijkt mij nog veel absurder hoor.

9 januari 2023 om 18:02

Mijn mening over Mudryk is gebaseerd op dat ik hem regelmatig heb zien spelen, en verder heb geanalyseerd sinds de interesse van Arsenal. Hij heeft imo meer in huis dan Felix, meer potentie en is nog niet ergens gefaald (dat geeft het mentale van een voetballer ook een klap). Mudryk echt een snelheidsduivel, maar houdt altijd de controle over de bal. Hij is ook fysiek best wel sterk; ontzettend lastige speler om tegen te spelen als verdediger. Spelers met zo'n fijne dribbeltechniek in combinatie met snelheid ben ik een groot fan van.

Daarnaast heeft hij ook een ontzettend goeie kop erop zitten, zeer sterke mindset met een gigantische wil om de beste te worden. Hij past perfect bij de groep die Arsenal nu heeft lopen en wilt zelf ook heel graag komen.

Is hij echt 100 miljoen waard? Nee waarschijnlijk niet. Maar zoals ik hierboven heb gezegd begrijp ik Shakhtar wel; Antony was immers 100 miljoen waard en deze jongen heeft veel meer in zijn mars dan hem.

Misschien een beetje off-topic, maar er zitten hier toch veel Arsenal fans haha

9 januari 2023 om 18:10

Ik geloof direct dat je hem veel hebt zien spelen en ook dat je hem graag ziet komen. Maar moet je echt 100 miljoen betalen voor een back up? Martinelli zal hoe dan ook de man op links blijven.

Felix leek mij wel een goede back up spits. Vergelijkbaar met Jesus. Nketiah vind ik nog steeds niks ondanks dat die het niet slecht fiets

9 januari 2023 om 18:59

Is ook veel teveel man, met een miljoen of 80 zou Shakhtar al uitermate tevreden mogen zijn. Buiten dat, eens dat Felix een prima backup was geweest maar met Mudryk erbij zou Martinelli in de spits kunnen spelen.

Zoals eerder vermeld in andere topics heb ik ook geen hoge pet op van Nketiah, leuke spits voor de middenmoot/bodem PL.

Denk dat speeltijd een grote rol heeft gespeeld. Concurreren met Nketiah en later Jesus had ie geen zin in denk ik. Ben er niet rouwig om. Volgende zomer komt Balogun terug als 3e spits denk ik voor Arsenal.

9 januari 2023 om 19:44

Nee, Arsenal wilde niet voldoen aan de eisen van Atletico, Chelsea wel. That's it.

Arsenal good voor hem techniche voetballers

Chelsea heeft zijn eigen Woodward
Veel sterkte aan de fans voor de komende jaren.

Geen koopoptie en 11 miljoen voor een halfjaar, terwijl wij 8 miljoen krijgen voor een jaar Lukaku uitlenen. Maar goed, goed beleid hoeven we sowieso niet te verwachten bij Chelsea. De speler Felix charmeert mij overigens wel en kan ook wel zijn wat we nodig hebben. Op dit moment is niemand in staat om kansen te creëren, dus in dat opzicht is hij een goede toevoeging. Dat er niemand is om het af te maken (ondanks de bizarre uitgaven) is dan weer een ander probleem, maar dat terzijde.

Dat Chelsea is echt ongelooflijk bezig haha. Spelen gewoon carriere mode. Halen iedereen die te halen valt. Nog ff, en Chelsea kan 3 elftallen opstellen als iedereen fit is. Snap ook niet waarom Felix in zo chaotische Chelsea moet doen.

9 januari 2023 om 19:18

Ongelooflijk slecht ja. Kopen alles wat los en vast zit en er lijkt totaal geen idee achter te zitten. Ben ook benieuwd wat de rol van die nieuwe TD is. Lijkt me niet dat hij binnen komt en meteen een briefje uit zijn binnenzak trekt met deze spelers die moeten komen. Had verwacht dat we met die man met meer beleid zouden inkopen, maar hij laat die gestoorde Amerikaan ook vrolijk zijn gang gaan.

9 januari 2023 om 19:43

Hoezo? 20 miljoen voor een jaar huur is toch super!

Ik vraag me af of dit een aanwinst is. Hij komt toch een beetje over als een Havertz, geweldige techniek maar het ontbreekt aan mentaliteit. En als Simeone het er niet weet in te krijgen, dan gaat Potter dat ook zeker niet lukken.

Ze hadden beter het geld in een type als Enzo kunnen stoppen, of misschien eens bij Juventus kijken om te winkelen. Die zitten tenslotte toch wel licht in de problemen met het volgende schandaal.

Of dit nu de beste stap is betwijfel ik. Wat ik wel hoop is dat Atletico een nieuwe aanvaller haalt. Het liefst een echte spits, want anders wordt plek 4 een hele opgave.

Hmm vreemde zet zeg. Ga lekker naar Arsenal of Man U waar ten Hag hem zeker kan laten renderen. Chelsea, nou een volgende aanvaller dat niks wordt. Kamp Felix hebben ook geen idee wat voor clubs juist nou goed hem zijn. En Chelsea, sneue club blijft maar tig spelers binnenhalen. Lachwekkend. Half miljard in 6 maanden tijd! 🤦

9 januari 2023 om 19:42



Arsenal is de kans op kampioenschap, past er beter in de speelstijl, Chelsea is toch van het verdedigende.. Nou ja ik zou zeggen koop neiuwe verdediger en koop nieuwe middnevelder en koop nieuwe aanvallers ðÿ˜‚ðÿ•ºðÿ¥´ï¸

9 januari 2023 om 20:48

Haha ja apart. Maakt niet echt slimme keuzes. En tja chelsea lachwekkend, kopen een heel nieuwe selectie straks. Ze geven in 6 maanden tijd even meer dan 200 mil aan de defendie uit! Absurd!

9 januari 2023 om 19:43

Arsenal was niet bereid 20 mil te betalen voor huur van een half jaar.

Wat een slechte keuze lijkt dit te worden. Ik zie hem het niet ineens omdraaien…
Utd was op het oog veel beter geweest spelen ook een leukere filosofie.
Overigens nog steeds pas 23 jaar..

Was leuk geweest voor bij Ajax, alleen dat salaris.. poeh..

Conclusie is eerder; alleen Chelsea was bereid aan de exorbitante eisen van Atletico te voldoen. Atletico vroeg ruim 20 miljoen voor huur (!)

Het gemis van Abramovic is groot. Maar snap eerlijk gezegd niet waarom die spelers zo graag naar Chelsea willen gaan nu.

10 januari 2023 om 13:02

Gemis van Tuchel ook

Goeie versterking. Het is veel gebleken dat een goeie tweede seizoenshelft spelen genoeg is om in de top 4 te eindigen. Als tegen begin februari de meeste geblesseerden terug zijn. ( mount / chilwell / james ). Hopelijk en eindelijk Kante, aangevuld met de nieuwkomers.. Dan staat er een zeer goeie ploeg, enkel zonder spits.

10 januari 2023 om 13:03

Auba is spits

Het zal wel aan mij liggen, maar zo goed is deze gozer toch niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren