Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Moeilijk om Real of Barça te negeren, dat zagen we al bij Suárez en Coutinho’

Laatste update:

Mohamed Salah is zijn eerste seizoen bij Liverpool met 36 doelpunten in 41 wedstrijden op overdonderende wijze begonnen en de Egyptenaar wordt alweer in verband gebracht met een vertrek naar bijvoorbeeld Real Madrid. Paul Ince hoopt echter dat Salah de lokroep van de Koninklijke zal kunnen weerstaan en ervoor zal kiezen om uit te groeien tot een legende op Anfield.

“Het zou dwaas zijn als hij Liverpool nu gaat verlaten, hij past daar perfect. Begrijp me niet verkeerd, het zal moeilijk worden als de grote jongen aan komen kloppen. Het is moeilijk om Real of Barcelona te negeren, dat hebben we eerder gezien bij Luis Suárez en Philippe Coutinho. Maar ik denk dat Salah moet blijven zitten waar hij zit”, schrijft hij in zijn column voor Paddy Power. “Er zit veel groei in Liverpool, ze zijn langzaam maar zeker aan het evolueren.”

“Ze klimmen omhoog in de stand en doen het fantastisch in de Premier League. Als Salah blijft en die route meemaakt, kan hij volgend seizoen zomaar in een prijzen winnend team zitten, waar hij ook nog eens de sterspeler zou zijn.” Salah maakte afgelopen voor 42 miljoen euro de overstap van AS Roma en de aanpassing aan zijn nieuwe club lijkt hem geen enkele moeite te hebben gekost. Ince haalt Alexis Sánchez en Paul Pogba aan als voorbeelden van hoe het ook anders had kunnen lopen.

“We hebben vaak gezien dat spelers waar veel geld voor is betaald floppen, maar hij is echt een uitzonderlijk talent. Liverpool speelt volgend seizoen weer in Europa, ze zullen een paar nieuwe spelers halen en hij zal weer meer dan dertig doelpunten maken. Hij is pas 25, hij heeft nog tijd zat. Hij moet nu van het voetbal genieten en hij zit bij een club met een erg goed team en een erg goede trainer, die hem precies zo laat spelen als hij zelf wil. Hij zou er spijt van kunnen krijgen als hij dat weggooit en wellicht bij een ander team op de bank belandt.”

Denk jij dat Mohammed Salah jaren bij Liverpool zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mo Salah moet zeker bij Liverpool blijven. Liverpool is absoluut aan het groeien sibds Klopp daar de trainer is. Klopp is in mijn ogen, na Guardiola, de beste trainer ter wereld. Hij brengt elk gevallen ploeg terug naar de absolute top. Bij Dortmund was dat het geval en nu weer bij Liverpool. Hopelijk haalt Klopp nog een creatieve middenvelder, zoals Lemar, Draxler of Fekir, een keeper als Allisson, Horn of Trapp, en een CV, zoals Stefan de Vrij. Als Liverpool die investeringen nog doet, kunnen ze definitief mee doen om prijzen en zeker ook de landstitel en CL. (CL doen ze nu al zelfs nog mee)

24 maart 2018 om 14:32

Keeper vind ik niet nodig Karius speelt steeds beter

24 maart 2018 om 15:41

Stel je kan Allisson oppikken dan moet je dat altijd doen he, die is echt 10 keer beter dan Karius.

24 maart 2018 om 17:44

Het ligt er uiteraard aan wat de prijs dan is. Want in principe kunnen ze hem altijd oppikken als ze er 200 miljoen voor over hebben.

Met alle respect als je naar Real of Barca kan dan moet je gaan. Je weet nooit of die trein nog voorbij komt. Hij heeft ook bewezen zonder sterren (bij Egypte) te kunnen scoren tegen grote ploegen en land naar WK geschoten. Als Ronaldo gister in blessure tijd niet 2x kopt. Wint Egypte gewoon door Salah van de Europees kampioen met alle sterren Sl Ronaldo, quaresma, Silva enz

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren