Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Modric mocht er niet in: ze zeiden dat de minimumleeftijd 16 jaar was’

Laatste update:

Luka Modric heeft het geluk er jong uit te zien, maar soms werkt dat tegen hem. De middenvelder werd een aantal jaren geleden niet toegelaten tot een bar voor een drankje met wat teamgenoten, omdat de security niet geloofde dat Modric op dat moment al ouder dan zestien was.

Oud-international Dovani Roso vertelt de komische anekdote in een interview met Sportske novosti. Het speelde zich allemaal af in november 2006, na een uitwedstrijd tegen Israël in de kwalificatiereeks voor het EK 2008. Na een 3-4 overwinning wilde oud-international Roso met wat landgenoten de stad Tel Aviv verkennen, waar hij zelf had gespeeld voor Maccabi.

“Ik nam Darijo Srna, Luka Modric en nog wat anderen mee uit eten”, roept Roso in herinnering. “Daarna gingen we nog wat drinken in een bar, maar bij de ingang lieten ze Modric er niet in: ze zeiden dat de minimumleeftijd toch echt 16 jaar was. We hebben er hard om gelachen en uitgelegd wie dat ‘jochie’ was. Nu kennen ze Luka daar erg goed”, knipoogt Roso.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2006 was modric toen 20 ofzo?
Dan gebeurt dat weleens.
Is niet alsof hij 30 was. Overigens lijkt hij toch nog wel op een kindje .
Ik ben superknap enzo. Maar zou best net zo goed willen voetballen als hem en mn looks inruilen.

27 augustus 2016 om 04:30

Inderdaad. Toen ik 20 was moest ik ook vaak genoeg mijn legitimatie laten zien. En Modric kwam er dus gewoon wel binnen.maar wat heeft jouw fantastische uiterlijk hiermee te maken? Sterker nog, ik geloof je niet eens hahah.

27 augustus 2016 om 11:32

Zal wel zo zijn als je het zelf zegt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren