Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘MLS-transfer van de baan; Feyenoord en Twente sluiten nieuwe deal’

Laatste update:

Calvin Verdonk vertrekt in januari niet naar LA Galaxy en maakt het seizoen vrijwel zeker af bij FC Twente, zo meldt TC Tubantia. De linksback speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis in Enschede. Aanvankelijk zou de Feyenoord-verdediger in de winterstop de overstap naar de Major League Soccer maken, maar die overgang is volgens het regionale dagblad van de baan.

De deal tussen Feyenoord en FC Twente wordt zo goed als zeker verlengd tot medio 2020. Daarmee zet Verdonk definitief een streep door een winterse overstap naar LA Galaxy, de club die in augustus nog interesse toonde. “Ik heb gehoord dat transfers daar wat ingewikkelder zijn dan in Nederland. Het is even afwachten wat ik ga doen in januari”, zei Verdonk afgelopen zomer nog tegen FOX Sports.

De back, dit seizoen goed voor veertien wedstrijden en een doelpunt voor FC Twente, stak niet onder stoelen of banken dat hij graag de oversteek naar de Verenigde Staten zou maken. “Ja natuurlijk. Dat heb ik tegen mijn zaakwaarnemer gezegd. Hij is in contact en eigenlijk kan ik er niet meer over zeggen. Het is een mooi land. Het lijkt me prachtig om daar te spelen en te wonen. Ik denk dat jij er toch ook wel naartoe zou willen? Heel veel mensen zullen dat wel willen.”

In tegenstelling tot Verdonk trekt Lukas Browning de deur van de Grolsch Veste in januari wel achter zich dicht. De Zweedse centrumverdediger maakt de overstap naar Örgryte IS uit Göteborg. Hij kwam in 2017 terecht in Enschede en stond nog tot aan het einde van dit seizoen onder contract. Desondanks laat Twente hem transfervrij gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws. Vind verdonk echt een goeie back. Mooi dat hij blijft

Wat een goed nieuws op deze vroege morgen!

Waarom haal je hem niet terug dan.
Wat er nu staat kan toch niet ?

13 december 2019 om 09:26

Dat is toch een grapje neem ik aan? Verdonk heeft meermaals aangetoond absoluut niet beter te zijn dan Malacia en zeker Haps. Hij voegt niks maar dan ook niks toe aan Feyenoord.

13 december 2019 om 09:37

Ik vind Verdonk ook geen hoogvlieger maar Haps is zo'n 87x geblesseerd en Malacia is ook allesbehalve een stabiele factor. Dan wordt de spoeling bij jullie vrij dun toch?

13 december 2019 om 10:08

is toch wel grappig dit..was in de jeugd echt 1 van de absolute parels van de jeugdopleiding van feyenoord. Iedereen voorspelde hem een grote toekomst. Ook snel een contract gekregen en bij het eerste gehaald. Maar dan zie je wat je ontwikkeling tussen je 17e en 21e nog met een speer kan doen. Een Toornstra, Kuijt ontywikkelden zich toen van amateur tot echt heel goed. Een Calvin Verdonk, Bouy juist van toptalent naar leuke voetballer voor Twente en Pec...

13 december 2019 om 10:16

Toornstra en Kuyt zijn nou beiden niet het toonbeeld van echt heel goed, beiden een Jantje Modaal...
Bij echt heel goed op die leeftijd denk ik aan Ihattaren, Boadu, Stengs etc

13 december 2019 om 10:26

Gozer als jij van de amateurs van Alphense/quick Boys uiteindelijk Liverpool of Feyenoord 1 haalt, dan heb je mega stappen gemaakt. Calvin de andere kant uit.

Goed nieuws. Prima speler voor Twente. Had dit niet verwacht aangezien de linksbacks van Feyenoord week in week uit staan te schutteren.

13 december 2019 om 09:25

Ik snap er ook geen jota van. Haps continu geblesseerd en Malacia is het gewoon nog niet. Stukje vrijgevigheid op de vrijdagmorgen.

13 december 2019 om 09:41

Linksback of linksbacks? Want Haps is juist altijd een van de beteren op het veld als hij speelt. Malacia laat het de laatste duels wel enorm afweten, maar kan echt beter. Hopelijk trekt hij de lijn snel weer omhoog. Maar een hele degelijke Verdonk voor Twente hoeft echt niet terug gehaald te worden.

13 december 2019 om 10:08

Klopt, maar hoe vaak is Haps geblesseerd? Ik snap best dat je hem niet terug wil hoor, maar de spoeling is niet breed bij Feyenoord wat dat betreft. Als Haps er minder uit zou liggen prima, maar hij is echt vaak geblesseerd.

13 december 2019 om 10:42

Is ook zo, maar ik bedoel Verdonk is ook geen enorme verbetering en dan zie ik liever Hendriks of van der Zeeuw doorgeschoven worden. Als Verdonk terug gehaald wordt zit hij (klinkt nu misschien gek gezien prestaties Malacia) toch weer voornamelijk op de bank en hij is juist weggegaan omdat hij 3e keus was.

13 december 2019 om 14:59

Nou ja, zo goed is Verdonk nou ook weer niet. Hij doet het gewoon redelijk, maar ook niet meer dan dat. Ik mag toch voor Feyenoord hopen dat ze wel wat hoger mikken dan dat. Als FC Twente niet afhankelijk was van goedkope en transfervrije spelers, zouden ze ook nooit bij spelers als Verdonk uitkomen. Zo eerlijk moeten we gewoon zijn.

Haal hem dan gewoon terug als Feyenoord zijnde, hij is duidelijk beter dan Malacia.

13 december 2019 om 14:58

Zo goed is hij nou ook weer niet. Hij doet het gewoon redelijk bij de huidige nummer 12 van de Eredivisie. Als FC Twente niet in de schulden zat, hadden ze hem nooit aangetrokken (evenals ruim 90% van de huidige selectie). Feyenoord moet echt wel hoger mikken dan Verdonk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren