Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miyaichi: 'Toen ik bij Feyenoord speelde was ik nog een kind'

Laatste update:

Ryo Miyaichi is terug in de Eredivisie. De vleugelaanvaller van Arsenal werd in het seizoen 2010/11 al een halfjaar verhuurd aan Feyenoord en de Rotterdammers toonden in juli weer belangstelling. Dat werd echter niet concreet, terwijl FC Twente wél toehapte. De Tukkers lenen Miyaichi voor een jaar van Arsenal en konden de Japanner donderdagmiddag presenteren.

/

De 21-jarige Miyaichi is blij met zijn terugkeer op de Nederlandse velden en denkt dat hij zich in de Eredivisie goed kan ontwikkelen. "Ik denk dat ik sterker ben dan vier jaar geleden, heb meer zelfvertrouwen", zegt hij in De Telegraaf. "Toen ik bij Feyenoord speelde was ik nog een kind. Nu ben ik volwassen, al ben ik nog altijd slechts 21 jaar. Of ik al een echte man ben? Bijna, haha..."

Miyaichi claimt helemaal fit te zijn en hoopt volgende week, thuis tegen Go Ahead Eagles, zijn debuut voor Twente te kunnen maken. Het is echter nog onduidelijk of dit zal gaan lukken: Miyaichi moet zijn werkvergunning nog in orde maken. Wanneer dat is geregeld, gaat hij de concurrentiestrijd aan met Youness Mokhtar en nieuweling Kasper Kusk.

Denk je dat Ryo Miyaichi een basisplaats zal veroveren bij FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede voetballer met veel talent en heel snel

Kan hij ondertussen al behalve Japans ook een andere taal (Engels) spreken?

5 september 2014 om 07:48

Hij kan engels ja.

In juli dus al. Ryo stond dus met Bilal, Villalba en Ontdaan op het lijstje.

Hopen dat hij wat meer potten breekt dan de aanvallen van de laatste tijd al zal dat niet zo moeilijk zijn op dit moment...

5 september 2014 om 20:11

Ik snap alleen niet waar hij zijn zelfvertrouwen vandaan haalt als je al vier jaar op rij aan andere clubs wordt uitgeleend. Ik zou zelf aan mijn capaciteiten gaan twijfelen.

Jammer dat zo'n jongen de laatste 3 jaar heeft stil gestaan.

Zit alleen bij Arsenal om commerciële redenen. Wel een leuk spelertje hoor maar zal nooit voor Arsenal gaan spelen. Heeft niet het fysiek voor de PL en zo technisch is hij nou ook weer niet.

5 september 2014 om 07:43

Nee want Theo Walcott of Aaron Lennon hebben heel veel fysiek

5 september 2014 om 07:51

Ja die hebben veel fysiek ja. Je hoeft niet groot en breed te zijn om fysiek sterk te zijn.

5 september 2014 om 07:57

Je hebt gelijk, ze hebben niet veel fysiek maar zeker meer dan Ryo. Bovendien deden vroegere talenten als Walcott en Chamberlain op hun 18e al invalbeurten. Ryo wordt elk jaar weer verhuurd en bakt nergens wat van (misschien een beetje bij Feyenoord).

5 september 2014 om 12:06

Zijn eerste uitleenbeurt bij als ik het goed heb WBA was wel een succes hoor. Zijn tweede periode was hij veel geblesseerd en lukte niet veel. Dat nam hij vervolgens mee naar Arsenal, waar hij nooit indruk maakte.

5 september 2014 om 10:28

Hij zit bij Arsenal omdat ze dachten dat Miyaichi een talent was , als hij er om commerciële redenen was zouden ze hem niet 4x verhuurd hebben, immers dan profiteren anderen van zijn commerciële waarde

5 september 2014 om 11:12

Wat dacht je van alle fans in Japan? Ook al wordt hij verhuurd, hij zal voor genoeg shirtsverkoop zorgen en bekendheid.

5 september 2014 om 11:28

Ja maar dat zijn dan shirts van Feyenoord, Wigan, Bolton Wanderes en FC Twente en niet van Arsenal, daar heeft Arsenal dus helemaal niets aan

Eigenlijk is zijn snelheid ook het enige dat hij heeft. Kan gewoon niet mee in Engeland maar misschien in de eredivisie wel. Zijn snelheid is een groot, maar ook zijn enige wapen.

Zo weinig gespeeld de afgelopen jaren, snap niet dat Twente hem haalt..
Bij ons had die ook maar een paar leuke wedstrijden, alleen omdat die Japanner is werd die bejubeld met Ryo Ryo Ryo.

5 september 2014 om 10:49

Snap je dan wel waarom Feyenoord interesse had in Dost en Guidetti?
Speelden ook bijster weinig..

Twente loopt met een huur natuurlijk weinig risico (net als Feyenoord destijds). Miyaichi is momenteel gewoon superfit, waar je bij Kusk en Mokhar eigenlijk maar over kunt twijfelen. Of het goed uitpakt zal nog moeten blijken natuurlijk. Ik hoop het....

5 september 2014 om 10:55

Ja zeker, bij Ryo gaat het over 5 jaar en met blessures. Guidetti niet nee die hoefde ik ook niet te zien bij ons, was ook een te groot risico. Die had twee jaar amper gespeeld.
Dost wel hoor, die heeft altijd wel zijn wedstrijdjes meegepakt, eerste seizoen 28. Vorig jaar 13 wedstrijden mede door een blessure. En dost had ook meer bewezen dan Guidetti en Ryo.

5 september 2014 om 11:28

Dat vraag ik me toch af... Dost moest het ook doen met invalbeurten, en daarnaast had hij eigenlijk 1 echt goed seizoen gespeeld met uitblinkende Assaidi en Narsingh aan zijn zijde. Een beetje hetzelfde wat Luuk de Jong kon met Chadli en John aan zijn zijde.
Aan de andere kant is Miyaichi alleen al op de training bij Arsenal al een hoger niveau gewend dan de Nederlandse competitie, en daarnaast heeft hij het al laten zien in een destijds ook niet lekker lopend team. Maar zoals gezegd: het blijft vooralsnog koffiedik kijken wat hij nu bij Twente gaat doen.

Als je zo'n groot talent bent, dan had hij ook met japan mee moeten gaan naar het wk. Ik weet het niet met hem. Heb mijn twijfels.

Twente of Japan is wel een verschil, in de eredivisie blijft iedere matige speler met gemak overeind

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren