Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Misschien was hij het zat om de hele tijd ‘dilly ding dilly dong’ te horen'

Laatste update:

Voor Leicester City wordt het sprookje alleen nog maar mooier. De ploeg van Claudio Ranieri schreef vorig seizoen geschiedenis, door voor het eerst in de clubhistorie kampioen van Engeland te worden, en woensdagavond werd ook de eerste wedstrijd ooit in de Champions League gewonnen. In België werd het 0-3 tegen het Club Brugge van Ricardo van Rhijn en Ruud Vormer.

/

Riyad Mahrez scoorde twee keer voor Leicester. “Dat was geweldig, want hij heeft ook keihard gewerkt”, zei Ranieri na afloop. “Misschien was hij het zat om de hele tijd ‘dilly ding dilly dong’ te horen.” Met ‘dilly ding dilly dong’ beschreef Ranieri vorig seizoen een verzonnen bel waarmee hij de spelers wakker schudde als hij het idee had dat zij aan het slapen waren.

“De Champions League-hymne heeft Mahrez wakker gemaakt”, concludeerde Ranieri. “Ik had vooraf al tegen mijn spelers gezegd dat de Champions League-muziek de batterijen op zou laden en ervoor zou zorgen dat ze voor iedere meter zouden vechten. Na de 4-1 nederlaag tegen Liverpool is dit een heel belangrijk resultaat voor ons.”

Vormer had meer verwacht van zijn eerste optreden in de Champions League met Club. “Dit is een teleurstelling, mijn allereerste Champions League-wedstrijd en we gaan met 0-3 de boot in”, reageerde Vormer tegenover Het Nieuwsblad. “We hadden nog die eerste kans, tuurlijk moet die erin, maar wat we daarna doen kan gewoon niet. Op dit niveau wordt dat afgestraft.”

Denk je dat Leicester City de groepsfase gaat overleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat Leicester met dit begin gemakkelijk 2e kan worden in deze groep. Porto zal waarschijnlijk eerste worden, ondanks gelijkspel tegen Kopenhagen. Brugge zal de rug moeten rechten om niet 4e te worden, Kopenhagen is niet te onderschatten.

15 september 2016 om 08:16

Porto is niet meer zo sterk als paar jaar geleden zijn niet voor niets derde geworden in NOS Liga.. heel wisselvallig presteren ze zoals gisteren.

15 september 2016 om 08:58

Precies wat Pelie12 zegt, ze hadden in de voorronde ook geluk dat Roma een rode kaart had waardoor ze er makkelijk overheen walsde. Er zit te weinig lijn in het voetbal van Porto

15 september 2016 om 10:16

2 rode kaarten zelfs, en nog steeds hadden ze het lastig tegen die 9 Romeinen

Waarom wordt Vormer nooit opgeroepen voor het Nederlands elftal? Schat sowieso de Belgische competitie net iets hoger in dan de Nederlandse. Vormer is een sterkhouder in de ploeg van Brugge. Mooie overwinning van Leicester, gun het ze echt!

15 september 2016 om 09:15

Omdat Nederland op zijn positie sowieso alternatieven heeft die beter zijn.

15 september 2016 om 11:16

Belgische competitie beter dan de Nederlandse hahaha. Kan me niet meer heugen dat een Belgische club won van een Nederlandse

15 september 2016 om 12:01

Ajax dat Anderlecht uitschakelde door uit 0-3 te winnen die vergeten?

15 september 2016 om 12:04

Psv - zulte, appeltje eitje

15 september 2016 om 12:08

Laatste keer was in 2014 toen Feyenoord Standard wegzette toch? En deze zomer gaf Feyenoord Anderlecht er ook flink van langs, komt ook wel bij dan dat Gent ajax de baas was.

Ik denk dat niveau heen en weer schommelt maar in het algemeen kan onze top 4 het redelijk houden tegen de Belgen.

15 september 2016 om 14:11

Poulefase Europa League Feyenoord, 2-1 en 0-4. Vergeten?

Stefano Denswil is ook Nederlands en deed ook mee bij Club.

15 september 2016 om 09:54

Net als Van Rhijn

15 september 2016 om 10:01

Van Rhijn en Vormer worden in het stuk wel genoemd als zijnde spelers van Club en over Denswill wordt met geen woord gerept.

15 september 2016 om 12:57

Waar zou dit aan liggen?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren