Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Misschien moeten we paar spelers meer speeltijd geven bij een andere club'

Laatste update:

Tim Matavz kreeg donderdag tegen Napoli weer eens een basisplaats en greep de kans die hij kreeg met beide handen aan. De aanvaller maakte als vierde PSV'er ooit zijn tweede Europese hattrick en Matavz zal waarschijnlijk ook zondag tegen FC Twente in de basis staan, zo verklapte Dick Advocaat: " We waren al van plan om hem zondag te laten spelen. We wilden iets anders, met een echte 'goalscorer' in de basis. Vanavond pakte dat goed uit."

/

Matavz heeft Advocaat dus kunnen overtuigen, maar dat geldt niet voor alle spelers die tegen Napoli op het veld stonden. "Het is heel belangrijk dat er in zo'n wedstrijd zoveel jonge spelers meededen die konden laten zien wat ze waard waren", zei Advocaat voor de camera van Eredivisie Live. "Het is voor ons belangrijk om te zien of ze het op dit niveau kunnen oppakken. Aan het einde van de maand moeten we gaan kijken hoe we de selectie voor de tweede seizoenshelft gaan invullen."

"Niet iedereen heeft zich kunnen bewijzen. Misschien moeten we een aantal spelers meer speeltijd geven bij een andere club", vervolgde Advocaat, die geen namen wilde noemen. Aan het resultaat hechtte hij weinig waarde: "Maar hier 1-3 winnen, dat is voor weinig ploegen weggelegd. Het resultaat is goed. Je kunt verder ook niet verwachten dat zo'n geïmproviseerd elftal de sterren van de hemel speelt."

PSV moet in januari een paar spelers verhuren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou beginnen met speeltijd bij andere clubs voor Marcelo, Bouma en Hutchinson....

al vraag ik me af of andere clubs wel interesse hebben.

7 december 2012 om 00:02

Pak dan meteen de hele verdediging. Maar is idd de vraag wie er staat te springen om zulke vedettes .

Ben benieuwd wat de opstelling zal zijn tegen Twente.

Bij PSV vond ik het nog meevallen hoe de jeugdige spelers overeind bleven. Aan de titel te zien dacht ik dat het over de jeugd van FC Twente ging. Want die kan je beter opdoeken.
Ik vond dat talentje van Ooijen heel goed spelen. Hij groeiende helemaal in de wedstrijd na die eerste fout van hem, waaruit Cavani scoorde. Hij kreeg hem niet lekker aangespeeld en was gelijk wakker toen Cavani dat afstrafde.
Depay moet leren om zich wat meer in te houden. Met die Italianen en zuid europeanen heb je zo rood te pakken.
Voor de rest speelde hij wel redelijk goed. Lens had zijn dag niet. Manolev was goed voor z'n doen.
Zanka komt nog wel wat te kort. Maar vond de mening van René en Johan wel wat overdreven. Want zo slecht was het ook wel niet.
Waterman is samen met Matavz Man of the match. Wat stond hij goed te keepen zeggen. Matavz en Waterman sleepten PSV er doorheen en bracht het de broodnodige punten voor Nederlands voetbal.
Van mij mag PSV nu wel winnen van Twente. Twente gooit er helemaal met de pet naar. Nog wel voor eigen publiek. Dus die gun ik echt niks meer dit jaar. En zolang die trainer aanblijft.

7 december 2012 om 00:13

Goede samenvatting, met de meeste punten ben ik het wel mee eens.

' 1-3 winnen is niet voor iedereen weggelegd ' , als je tegen een B - Team van Napoli speelt wat het geen reet boeide hoe ze speelde , ga toch weg man .

6 december 2012 om 23:55

Maggio, Inler, Cavani, Vargas, invallers als Pandev. Je moet ook weer niet doen alsof het Almere Boys 3 is. Verder ben ik het met je eens dat we het ook niet moeten overdrijven. Maar netjes is het wel.

7 december 2012 om 00:03

Toch knap dat het B team van PSV dan 10x sterker is dan de wissels van Napoli en dat B speler Zanka Cavani uit de wedstrijd speelt

7 december 2012 om 03:41

B team van Psv rules!!!!!! Volgende keer maar beter opstellen tegen Ajax. Die hebben me toch een jeugdteam. Poulsen is nu definitief doorgebroken vanuit de jeugd.! Hij heeft nu meer dan 250 minuten gespeeld in Ajax 1. Dat maakt hem "eigen jeugd". geweldig gedaan van die opa.. Doetie tof! Die ouwe....ahum eigen jeugd!.

8 december 2012 om 16:46

@fdgaf en @ismail26 ,

Het was ook duidelijk te zien dat Napoli voor de winst ging #sarcastic .

maar wat ik ook niet snap een B-team van psv , alleen Van Ooijen en Engelaar en Depay erbij ? , dat kan je geen B-team noemen ..
En toevallig 3 vd 4 spelers die Fdgaf opnoemde werd 25 minuten voor tijd naar de kant gehaald..

En @biggles als Napoli druk had blijven houden was psv weggespeeld , en wat probeer je nou te bereiken , bij Ajax - psv had Ajax zoveel spelers die uit de jeugd kwamen en PSV precies 0 .

Nog maar een paar weken geleden: 'wij (psv) hebben niet de selectie om op 4 fronten mee te doen.', en nu komt hij met spelers uitlenen, en zodoende een nog smallere selectie te krijgen.

6 december 2012 om 23:56

De Europa League valt weg natuurlijk. Bovendien heb je na de winter nog maar maximaal(!) 3 bekerwedstrijden en 2 interlandperiodes.

7 december 2012 om 00:00

Dat is natuurlijk waar, maar als je voor 4 competities heel erg tekort komt qua selectie, is het niet slim om die in te dunnen, ook niet als er een competitie wegvalt en de opkomende wedstrijden niet super veel zijn.
Wat zou je na een paar blessures en schorsingen moeten doen? Dan zit je (weer) met een probleem qua selectiebreedte.

7 december 2012 om 00:17

De selectiebreedte maakt niet zo veel uit. Sommige jongens komen totaal niet aan spelen toe, daar moet een oplossing voor komen. Een Nijland zou misschien naar Duitsland kunnen, lijkt me een goede stap. Engelaar en Vukovic hebben ook geen toekomst, die mogen denk ik ook wel weg. Voor een van Ooijen zou misschien in deze fase van zijn ontwikkeling het beter zijn als hij wekelijks speelt. In de spits zijn er drie opties: Lens, Matavz, Locadia. Misschien dat een van die drie (tijdelijk) vertrekt.

7 december 2012 om 00:20

Hij heeft het dan over spelers als v ooijen , brenet en zo ,
Dat zijn jongens die er Kunnen !! komen.
Het uitlenen van manolev engelaar heeft geen zin.
Tevens zal bekeke worden of ze zanka ergens kunnen slijten voor een half jaar want op deze manier boekt hij geen progressie

Meestal leen je jonge spelers uit om ervaring op te doen en beter terug te komen, maar wie weet heeft Advocaat wel gelijk dat het voor Engelaar ook goed kan zijn....

Ik vond Engelaar vandaag echt tegenvallen. Veel balverlies en ongelukkig met zijn balcontrole. Hij vertraagd het spel ook behoorlijk in de opbouw. Fysiek sterk aan de bal en kan wel eens een leuke bal geven, maar over het algemeen is het technisch allemaal niet zo vloeiend meer. Inzicht heeft hij ook niet , als ik zie hoe hij gepositioneerd staat en vaak op de verkeerde momenten loopt te passen.

als matavz zondag speelt zal lens of narsingh eruit moeten, het lijkt me het meest logisch dat narsingh dat wordt, hoewel het mij lijkt dat het voor matavz beter is als narsingh speelt.
ik ben benieuwd hoe matavz (als die speelt) gaat spelen.

7 december 2012 om 08:15

Ik denk dat dickie het zo gaat doen:

waterman
manolec
derijck
marcello
willems
hutchinson
strootman
narsingh
lens
mertens
matavz
8 december 2012 om 05:54

Ik zou het zo doen..
Mertens geeft nooit thuis in "toppers" , dus dat scheelt je dan weer een keer wisselen.

Waterman
manolev
Derijck
Marcelo
Willems
Hutchinson
Wijnaldum
Strootman
Narsingh
Matavz
Lens

Engelaar altijd heel matig gevonden, Heeft alleen een behoorlijke pas in huis en dat houdt het op! hij is veel te statisch, bezit geen dynamiek en is stijf links , dat vind ik een nadeel als opbouwende middenvelder, Want een pas naar links moet ie altijd opendraaien met zn lichaam en dat kost tijd. Daarom vertraagd meer de opbouw dan dat ie tempo maakt!

'zanka" vond ik behoorlijk spelen, vergeet niet dat die jongen van een hele zware knieblessure vandaan komt. Hij was 2 jaar geleden het grootste verdedigende talent van Denemarken en international, Hij heeft tijd en een serie wedstrijden nodig om de ouwe "zanka te worden!!!!

En betreft Matavz: het is geen spectucalaire spits, maar wel heel bruikbaar als hij de juiste aanvoer krijgt van de zijkanten. Lens en Mertens zijn jongens die vaak actie maken en dan vaak op doelschieten. Matavz is een type Makaay spits erg dodelijk, ziet hem de hele wedstrijd niet maar einde 90 minuten ligt er vaak toch 1 in het netje!!!!!! Meevoetballende spits is het niet want daar ligt zn kracht niet! Hij is op zn best in de 16 waar die vaak 1 balbehandgenoeg heeft om te scoren!

7 december 2012 om 00:47

Een soort versie van Huntelaar dus

Ik zou Van Ooijen verhuren, dat is echt een prima speler. Had ik niet gedacht, viel me positief op gisteravond. Wijnaldum speelde ook eindelijk eens een fatsoenlijke wedstrijd, erg gretig. In de winterstop gewoon hopen dat iemand PSV verlost van Manolev en dat Pieters snel in het centrum kan spelen. Jörgensen speelde best een goede wedstrijd, probleem opgelost.

7 december 2012 om 03:58

Zanka speelde ook redelijk, mja de meeste hier zal dat niet opvallen omdat die allemaal blindelings die "autist" van VI volgen de een aantal uitzendingen achter elkaar een grapje heeft gemaakt.

7 december 2012 om 09:01

Ben het ook met jou eens, jij praat ook tenminste niemand na, het mag gezegd worden dat pispaaltjes als wijnaldum en zanka goed hebben gespeeld, en van ooijen viel mij ook positief op!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren