Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Miskoop' Balotelli niet ontevreden: 'Ik geef mezelf een zeven'

Laatste update:

Liverpool verkocht Luis Suárez in de afgelopen transferperiode aan Barcelona en is Daniel Sturridge al sinds augustus kwijt door blessureleed. Mario Balotelli is nu de man die voor de doelpunten moet gaan zorgen, maar brengt nog niet wat er van hem verwacht wordt. Veel supporters zijn Balotelli alweer zat, maar de aanvaller is zelf helemaal niet zo ontevreden.

/

Balotelli weet dat hij nog beter kan, maar geeft zichzelf toch een ruime voldoende voor zijn prestaties tot dusver bij Liverpool. "Ik geef mezelf een zeven", zei de Italiaan in een gesprek met FOX Sports America, dat Balotelli vroeg om zichzelf een rapportcijfer te geven, nadat hij zijn tijd bij Manchester City had beoordeeld met een 6,5.

"Ik geef mezelf nu een half puntje meer, omdat ik veel meer ren", legde Balotelli uit. "Ik heb nog nooit zoveel gerend... Ik heb geen mensen nodig die in mij geloven, zolang ik maar in mezelf geloof. De doelpunten zullen vanzelf komen, daar ben ik van overtuigd. Het zit op het moment niet mee, maar ik weet zeker dat ik het scoren niet ben verleerd." Balotelli scoorde pas tweemaal voor Liverpool: een keer in de Champions League en een keer in de Capital One Cup.

Denk je dat het nog goed komt met Mario Balotelli bij Liverpool?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
21 november 2014 om 12:41

Dat is heel goed

21 november 2014 om 17:19

Dat is echt heel goed

22 november 2014 om 07:02

Dat is echt heel erg goed

Haha wat een gek is het ook, zichzelf een 7 geven. Eerder een 5, omdat het steeds net niet was en vrijwel onzichtbaar in de champions league. Moet wel weer om hem lachen, maar kan hem niet meer serieus nemen. Misschien als hij zijn mentaliteit verandert, dat ik hem weer serieus ga nemen, maar momenteel nog niet.

21 november 2014 om 12:31

Hij zegt nergens 7 op 10, hij zegt gewoon 7 . Of toch niet in de passage die vz citeert.

21 november 2014 om 12:41

Het gaat hier over een rapportcijfer. Dat staat letterlijk in de tekst. Ik weet op welke school jij hebt gezeten. Maar bij mij was toch echt een 10 het hoogst haalbare. Je mag er dus zeker van uitgaan dat hij 7 uit 10 bedoeld.

21 november 2014 om 12:42

Ik weet niet hoor, maar voetballers worden altijd beoordeeld in een schaal van 1 tot 10. Ik denk dat het wel duidelijk is dat in dit artikel er een schaal van 1 tot 10 wordt gehanteerd. Hij vind zichzelf beter als in zijn Man City tijd en wel met een 0,5 punt, omdat hij meer loopt. Is niet realistisch, hij is een spits en spitsen worden afgerekend op goals en assists.

21 november 2014 om 12:43

Da's dan een verschil met België, ik leer bij.

21 november 2014 om 13:10

In België hebben ze een systeem van cijfers tussen 0 en 20. Een 10 is de minimale voldoende.

In de Verenigde Staten gebruiken ze letters om prestaties aan te geven. A t/m F (van goed naar slecht).

Balotelli bedoelt een cijfer tussen 1 en 10. Een 7 is veel te hoog, hij presteert onvoldoende vind ik. Maar dat ligt niet alleen aan hem, hij wordt misbruikt want hij is geen puntspeler. Waarom probeert Rodgers hem niet op de vleugel terwijl Lambert diepe spits is?

21 november 2014 om 13:15

Ben je serieus? Balotelli op de vleugel diep gaan, zijn man uitspelen en een puntgave assist geven?

21 november 2014 om 13:35

Ik wist niet dat ze in België een ander systeem hanteerde dan in Nederland, maar heb het even opgezocht. Balotelli heeft zijn jeugd doorgebracht in Italië. 2001 tot 2006 zat hij bij AC Lummezane en van 2006 tot 2010 bij Inter.

In Italië worden er twee beoordelingssystemen gehanteerd. het eerste systeem is de beoordeling van 0-10 en deze wordt gebruikt op het lager en voorgezet onderwijs. Op de universiteit worden de beoordelingen 0-30 of 0-110 gebruikt. Het lijkt me niet dat Balotelli de universiteit heeft afgerond.

bronnen: http://nl.wikipedia.org/wiki/mario_balotelli en http://www.nuffic.nl/bibliotheek/landenmodule-ital...

21 november 2014 om 15:45

@ Drayton,

Balotelli speelde bij Inter ook vanaf de vleugel, hij was inderdaad in staat zijn man uit te spelen en een goede voorzet te geven.

21 november 2014 om 13:01

Misschien heeft Balotelli in Duitsland of Frankrijk op school gezeten.

21 november 2014 om 16:29

Hier in duitsland is een 6 het laagste cijfer en een 1 het beste

21 november 2014 om 16:33

Ja, een 7 bestaat niet, maar dit zou betekenen dat hij het zo matig doet dat hij van zichzelf vindt dat hij geen cijfer verdient.

Achja, nevermind. ;p

'ik geef mezelf een half puntje meer omdat ik veel meer ren.'
Kom op Mario, even je best doen, veel lopen en je hebt zo een 10!

Zonder grappen, hij moet beter. Hij heeft zeker kwaliteit, maar bij Liverpool loopt het nog totaal niet.

Een 7 op 20 of 30? Nee, de kritiek op Balotelli is overdreven. Hij doet het niet goed maar dat kan van elke speler bij Liverpool gezegd worden. Als nieuwkomer is het dan ook moeilijk om het gewicht van het hele team te dragen.

21 november 2014 om 12:34

Het zou hem alleen wel sieren om eens wat anders te zeggen als hij de kans krijgt om iets te zeggen. Ik heb hem nog niet één keer over het team als geheel horen praten. Zoiets als, we doen er met z'n allen alles aan om te verbeteren. Nee, hij geeft zichzelf een 7, wat een dropsleutel.

21 november 2014 om 12:39

Ik weet niet hoe het interview ging, maar als hij gevraagd wordt om een cijfer op zijn seizoensbegin te plakken, dan is dat toch normaal dat hij dat doet? Dan moet je niet over het team beginnen, saaie clichés.

21 november 2014 om 12:44

Saaie clichés idd, maar als Mario een beetje nadenkt gebruikt hij zijn mediatraining om zichzelf een beetje krediet te verschaffen. Maar goed, het is niet de slimste natuurlijk.

21 november 2014 om 12:50

Het wordt hem toch gevraagd, hij geeft gewoon antwoord op de vraag van de journalisten. Dat is alles.

21 november 2014 om 12:46

Vind ik ook, het beoordelen van spelers begint veelste vroeg. Je kan nu zeggen dat zijn start niet heel goed was, net zoals die van heel Liverpool.

Net alsof een Sterling of Henderson nou zo goed hebben gespeeld, ik vond die namelijk erg tegenvallen vergeleken met vorig jaar.

uit die dip komen is het voornaamste en dat is aan de trainer, spelers of een nieuwe aankoop.

Je moet het hem nageven, zelfvertrouwen heeft hij wel. Normale voetballers zouden hun kop allang hebben laten hangen na zoveel waardeloze wedstrijden achter elkaar.

Zelfreflectie is niet iedereen gegeven.

Hij moet gewoon wat meer scoren dan is het gezeur ook weer klaar

Hahahahaha 'ik heb nog nooit zoveel gerend..' Och och, nou als hij dít al veel rennen vond (de afgelopen wedstrijden bij Liverpool) ben ik bang dat we het maximale van Balotelli bij Liverpool al wel gezien hebben. Wat een drama is die gozer zeg.

Kan wel weer a la Balotelli zijn, maar om hem nu al te bestempelen als 'miskoop' kun je geen 1 speler aandoen na nog geen 3 maanden.

Maar ja al de schapen gaan er in mee en hierdoor worden ook veel trainers ontslagen

Nou hij blijft iig positief. Of het nou realistisch beoordeeld is.... maargoed alles wat deze man zegt wordt toch wel breed uitgemeten en negatief opgevat.

Als mensen niet zo gaan zitten zeiken, dan zie ik het zeker nog goed komen. Heel liverpool is zeer matig en toch ligt het allemaal aan balo? Sure.
Hij doet meer zn best dan hij ooit heeft gedaan(meer dan bij mijn milan).
De goals komen, relax.

21 november 2014 om 13:05

'de goals komen' 'heel Liverpool is slecht' 'straks als Sturridge terug is' ...blablabla, hij is gewoon een dramatische aankoop.

21 november 2014 om 13:26

ow sorry vind jij dan dat liverpool goed bezig is?, tuurlijk balo moet op top presteren terwijl heel liverpool slecht mag spelen. sure.

21 november 2014 om 13:32

Het zijn allemaal zwakke excuses. Het ligt niet alleen aan Balo, maar van hem mag wel iets meer komen dan wat hij tot nu toe laten zien heeft. 'hij werkt hard' is ook zo'n kulargument. Torres werkte ook hard, maar ze wisten bij Chelsea niet hoe snel ze van hem af moesten toen de kans zich voordeed.

21 november 2014 om 15:24

Waren de arsenal fans maar ook net zo realistisch met Ozil. Mar nee, bij hem kunnen jullie inderdaad wel al die drogredenen gebruiken. Dan kunnen jullie hier stoer de realist uithangen tegenover de liverpool fans...

21 november 2014 om 16:54

Hield J.mourinho jr. maar eens zijn mond. Maar nee, hij begint weer over özil terwijl het artikel toch duidelijk over Balotelli en Liverpool gaat. Dan komt hij hier stoer doen tegenover de Gooners...

21 november 2014 om 17:06

Ozil presteert niet naar behoren, maar nog altijd beter dan Mario lijkt me?

Ai,ai,ai,ik ben buiten adem.
Heb meer dan 30 minuten moeten lachen.
Hij geeft zich een 7.
Awel ik geef je een 1.
Die 1 is omdat ik daarom heb kunnen lachen.

Hij moet snel weer idioot gedrag vertonen, als een toneelspeler te keer gaan.. Want anders is gewoon echt nutteloos.

Voor de rest is hij gewoon de grootste miskoop die ik ken. Hij heeft alleen een redelijk techniek, voor d rest zakt hij overal door de mand.

21 november 2014 om 13:53

Het is zijn gedrag, ligt niet zozeer aan zijn voetbal kwaliteiten. Hij was bij Inter, City en Milan gewoon goed, maar mijn gedrag zit hem in de weg. Ik bedoel hij begint vaak bij een club sterk, keek bij Milan alleen daarna is het gewoon weg. Alsof die er geen zit meer in heeft.

En hij zuigt vaak ook alle ballen naar zich toe en denkt aan zichzelf. El Shaarawy had daar veel moeite mee, dat merkte je wel aan zijn statistieken voor en na dat Baloteli kwam.

Hij moet eens een spiegel voorhouden en alles op alles zetten, ondanks dat je club niet geweldig presteert moet je als spits altijd je goaltjes hier en daar meepikken. Ook al heeft die soms gewoon pech (in de herhalingen die ik soms zag)

Een 7? kan die uberhaupt wel tot 7 tellen?

Een 7 omdat hij nu meer rent.
Het lijkt me wel de bedoeling dat je je als spits op je goals of assists beoordeeld, maar ja.

En weer een artikel over Mario....

Overal net niet, hij pakt afentoe zijn doelpuntjes mee maar verder is het nie veel byzonders, en zijn gedrag is bagger

Wat een heerlijke speler om niet in je eigen team te hebben.

Een 7 lijkt me wel heel erg hoog voor zijn prestaties. Nou moet ik wel zeggen dat hij werkelijk geen enkele fatsoenlijke bal krijgt in dit elftal van alleen maar matige houthakkers + een over-the-top Gerard. Denk niet dat er veel spitsen zijn die momenteel bij liverpool zouden slagen....en Ballo werkt inderdaad vrij hard, zeker voor zijn doen....maar ja, daar wordt een spits niet op afgerekend. Zou fijn voor hem zijn als hij er eens 2 maakt in een wedstrijd....ballo is wel een hele aardige spits, maar nu eenmaal niet van het niveau Suarez....

die man heeft ook wel echt een rot team!! Ik keek nooit Liverpool tot hij er ging spelen en wat stelt dat team mij teleur zeg.klungelige verdedigers, middenvelders die geen diepte pass kunnen geven, een dravertje aan de zijkant die veel doet alsof hij een man voorbij gaat maar nooit een voorzet op zijn spits geeft.
Bij AC had hij ook zo'n kutteam, maar dat team speelde toch een beetje in dienst van hem, dit Liverpool denkt dat ze zelf talent genoeg hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren