Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Minteh, Timber en Paixão maken tussenstand nóg veel pijnlijker voor Ajax

Laatste update:

Feyenoord heeft in de eerste helft van de Klassieker tegen Ajax binnen twee minuten twee goals gemaakt. De Rotterdammers profiteerden via Igor Paixão en Yankuba Minteh in minuut 34 en 36 optimaal van grote fouten achterin bij de Amsterdammers. In de blessuretijd van de eerste helft maakte Dávid Hancko er zelfs 3-0 van. Ook na rust ging Feyenoord vol door op de aanval. Minteh, Quinten Timber en Paixão zorgden ervoor dat na 67 minuten een 6-0 tussenstand op het scorebord stond.

Een minuut later was de onvermijdelijk lijkende treffer daar dan ook. Yankuba Minteh snoepte de bal af van een veel te lakse Ahmetcan Kaplan en bediende Igor Paixão. De Braziliaan wipte de bal eenvoudig over Rulli heen: 1-0.

Nog geen vijftien seconden na de aftrap voltrok zich precies hetzelfde scenario opnieuw achterin bij Ajax, ditmaal met Jorrel Hato in de rol van Kaplan. De achttienjarige centrumverdediger dribbelde veel te nonchalant in en nu pakte Calvin Stengs de bal af.

De creatieveling stak Bart Nieuwkoop weg, die de bal terugtrok op Minteh. De Gambiaan, zonet aangever, werkte op hoogte van de elfmeterstip af: 2-0.

In de blessuretijd van de eerste helft werd het nog erger voor Ajax. Een omhaal van Santiago Gimenez bij een hoekschop mislukte, maar viel onbedoeld op het hoofd bij Dávid Hancko, die binnenkopte: 3-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Reacties

Van het Schip houdt alsjeblieft de eer aan jezelf en maak ruimte voor een ander. We worden een half uur overlopen en hij doet geen eens een poging iets te veranderd. Bedankt voor alles, maar stop alsjeblieft. En als je toch anders kiest stop met opstellen van Hlynsson, die heeft echt alles verkeerd gedaan vandaag en doet hij al weken.

7 april 2024 om 15:19

En dan?

7 april 2024 om 15:21

Dit Ajax is niet zo slecht als dat het er week in, week uit uitziet door die totaal incapable trainers die we keer op keer aanstellen. Maar sluit vooral in je ogen en blijf volledig achter Van Praag en van het Schip staan. Want het zijn eeuwige helden enzo. Dan ga ik me alvast voorbereiden op een seizoen zonder Europees voetbal en een instorting van de club die we ooit waren.

7 april 2024 om 15:36

Dit Ajax is wel zo slecht als het lijkt. Ze hebben een middenmoot selectie maar met de druk en verwachtingen van een topclub. Een beetje het zelfde als United van de afgelopen decennia. Dat gaat gewoon fout

7 april 2024 om 15:39

En dan?

Hier kan niemand iets doen dat het beter wordt. Gewoon te slechte kwaliteit simpel zat.

7 april 2024 om 15:42

@Pesso,

Kom nou. Juist jullie als PSV supporters zouden moeten weten wat een goede coach met een elftal kan doen.

7 april 2024 om 16:19

Ajax heeft een selectie vol internationals. Ook al klopt de balans jn de selectie van geen kant, ben ik ervan overtuigd dat dit Ajax onder een goede trainer derde was geëindigd. Nog steeds Ajax-onwaardig, maar qua individuele kwaliteit is Ajax echt niet (zo veel) minder dan Twente en AZ

7 april 2024 om 16:45

Ajax is wel sterker dan Volendam, Heerenveen of RKC lijkt me. Toch deden die het allemaal heel veel beter. Schip moet er toch uit joh. Die man straalt een en al gelatenheid en teleurstelling uit.

7 april 2024 om 15:23

En wie gaat dit elftal beter maken? Dit team staat vol miskopen, geen geraamte en geen structuur. Alles wat ajax in jaren heeft opgeboud is in 1 jaar kapot gemaakt. Zie niemand die dit elftal beter gaat laten draaien.

7 april 2024 om 15:24

De vraag is niet wie het beter maakt, de vraag is wie het slechter maakt. En dat antwoord is na vandaag, en eigenlijk al sinds januari, wel duidelijk. Van het Schip krijgt het niet voor elkaar.

7 april 2024 om 15:24

Van ‘t Schip kan er weinig aan doen dat Kaplan en Hato een shaggie aan het draaien zijn voordat ze überhaupt een bal geven.

7 april 2024 om 15:26

Hij kan er wel wat aan doen dat hij voor de 1-0 al een half uur na een ploeg zat te kijken dat werd weggespeeld, of in ieder geval er niet onderuit kwam. Dan moet je ingrijpen.

7 april 2024 om 15:34

Wie moet hij er dan inzetten? Medic? Of Fitz Jim? Die was zelfs bij Excelsior wissel. Hij heeft gewoon geen betere spelers. Accepteer nou gewoon dat het een waardeloze selectie is. Dat bleek al onder Steijn en nu ook onder Schip.

Niet voor niets dat Ajax in nog geen 2 seizoenen tijd al 5 trainers heeft versleten. En als er niets bijkomt kan de volgende ook niets bereiken

7 april 2024 om 15:36

Ik vind het echt kinderlijk eenvoudig om naar de individuele spelers te kijken. Individuele spelers kunnen een wedstrijd beslissen, maar voor mij is tactiek hetgeen alles beslissend is. Niet voor niets zijn er een aantal spelers bij PSV die nu ineens een heel stuk beter eruitzien dan ze voorheen waren. Dat heeft met tactiek te maken. En laat de coach nou net verantwoordelijk zijn voor de tactiek.

7 april 2024 om 16:21

Quick Boys slaagde erin om AZ tot op eigen helft vast te zetten. Goed druk zetten is op elk niveau trainbaar, zeker als je een winterstop hebt en tot aan Heerenveen-uit één wedstrijd in de week speelt.

7 april 2024 om 15:25

@tinus88: een paar jaar geleden, niet zo heel lang, waren dit soort wedstrijden en spelverloop in de Arena de normaalste zaak van de wereld. Toen stonden wij feyenoord 4e / 5e, en jullie speelde om kampioenschappen.Het is pijnlijk, maar moet je accepteren dat het soms zo werkt en hopen op betere tijden. Hoop dat jullie uiteindelijk wel boven nec komen en Europa in gaan. Beter voor iedereeb.

7 april 2024 om 15:28

Genieter ik hield al rekening mee met een grote nederlaag, dus alleen maar berusting bij mij.

7 april 2024 om 15:30

Het is oprecht niet zo pijnlijk, Feyenoord is veel beter dan wij momenteel en er is dit seizoen teveel gebeurd wil dit nog veel pijn doen. Ik onderga het en ga verder met mijn leven, hopend op betere tijden.

Het gaat mij vooral op de manier waarop. Dit Ajax wordt volledig weggedrukt, dat kan tegen een betere ploeg, maar zet daar dan wel wat tegenover. Dit was echt ronduit beschamend.

7 april 2024 om 15:35

Gebrek aan kwaliteit en ervaring. Er staat gewoon een jeugdelftal in het veld muv de keeper en Bergwijn. De selectie is gewoon niet goed genoeg voor dit niveau

7 april 2024 om 16:07

Van Schip en staf weg. Zet de trainer van jong Ajax er maar in. Haal Bogarde terug en zorg voor volgend seizoen een top trainer. Daarnaast in iedere linie een goede speler hal die hongerig zijn.Hato en Kaplan kunnen geen ploeg dragen

7 april 2024 om 15:26

Je kan hem net zo goed het seizoen af laten maken. Of wil jij de assistent voor de groep hebben? Ajax heeft gewoon 11 waardeloze spelers en staan waar ze horen te staan met die 11.

7 april 2024 om 15:28

Wat dacht je van Hato? Waarom krijgt die nooit eens de kritiek die die verdiend?

Vandaag ook weer 2 grote fouten bij de 2-0 en 3-0

7 april 2024 om 15:31

Vraag me al af vanaf het begin wat men nou in Hato ziet... Bij Barcelona loopt er een van 16/17 in de verdediging... Dat is pas een talent...

7 april 2024 om 15:50

Footyfoot. Hahah wat een logica ook weer he. weetje wie ook pas een talent was? Ene Lionel Messi! Hoeft niet te betekenen dat iedereen aan dat niveau moet voldoen

7 april 2024 om 15:30

Zo makkelijk om de schuld bij de trainer te leggen. De door de fans gehypte Hato en Kaplan laten het hopeloos afweten. Verwende snotneuzen, vooral Hato die de beste verdediger ter wereld wil worden. Lachwekkend en arrogant als je zelf wekelijks faalt. Ga eerst eens presteren bij Ajax zou ik zeggen.

7 april 2024 om 15:34

Ik weet niet hoevaak jij naar Ajax kijkt, maar ik zie deze ploeg elke week 90 minuten. Als je deze ploeg wekelijks negentig minuten ziet dan realiseer je je dat Van het Schip tactisch niets heeft bijgedragen sinds hij kwam. Hij heeft niemand beter gemaakt en we zitten nog steeds in hetzelfde schuitje.

Hato en Kaplan maken grove fouten, Hato zelfs twee, maar dit Ajax is beter dan het er nu uitziet. Maar we stellen keer op keer de verkeerde coaches aan.

7 april 2024 om 15:37

Tegen persoonlijke fouten is geen tactiek opgewassen. Gebrek aan kwaliteit en ervaring.

7 april 2024 om 15:41

Als ploegen met heel veel minder kwaliteit er een stuk beter uit kunnen zien, dan moet Ajax far ook kunnen. Ervaring en kwalitsit ontberen we schromelijk, natuurlijk. Maar de kans op persoonlijke fouten kun je gewoon minimaliseren d.m.v. een goeie tactiek, en daar ontbeert het nog schromelijker aan.

7 april 2024 om 15:41

Toen Van ‘t Schip instapte stond Ajax veel lager. Met deze selectie valt weinig eer te behalen. Voor geen enkele trainer. Als Ajax zich nog weet te kwalificeren voor Europees voetbal heeft hij het maximale resultaat behaald.

7 april 2024 om 15:45

Scorebordgelul. Als je Ajax nooit ziet spelen zeg aan alsjeblieft niets. Steijn had twee wedstrijden minder en potten tegen PSV, AZ, Feyenoord en Twente al gehad. Steijn was totaal niet geschikt voor Ajax, maar er is 0 voortgang in het spel en de tactische keuzes onder van het Schip. De verbetering is stand vertekent enorm. We speelden onder Van het Schip gewoon tegen veel mindere tegenstanders. En voor de duidelijkheid we wonnen niet van NEC, GAE, Zwolle en Almere onder deze coach.

7 april 2024 om 16:36

Ik kijk wekelijks naar Ajax. Begrijp je nu niet dat de selectie niet goed genoeg is? Het is kwalitatief gewoon zeer matig wat er op het veld staat. Plek 5 is het hoogst haalbare. En ja, ook de trainer is matig maar het is te makkelijk om alleen hem de schuld geven. Er is zoveel aan de hand bij Ajax momenteel. De bestuurlijke chaos en interne machtsstrijd zie je ook terug op het veld.

7 april 2024 om 15:32

Zeik niet continue in elk bericht over die jongen. Anderen maken de amateurniveau fouten dat lijkt me toch duidelijk

7 april 2024 om 15:34

Tuurlijk. Het ligt altijd aan een ander. Hato is wekelijks 1 van de zwakste schakels, maar dat mag niet gezegd worden.

Vraag mij echt af wat de boodschap van van 't Schip was naar Ajax toe deze pot. Zoals Ajax speelt lijkt de boodschap: "mannen we gaan toch niet winnen, dus probeer de schade te beperken"

7 april 2024 om 15:22

Het is echt prestatie wat wij voor elkaar krijgen. Al 2 jaar. Gewoon keer op keer een nog slechtere trainer dan de vorige aan weten te stellen

7 april 2024 om 15:23

Dat was ook de boodschap met de opstelling inderdaad. Echt ronduit belachelijk met hoeveel poep in de broek hier het veld is opgestapt. Er gaat zo ontzettend veel mis met deze tactiek en de spelers die erin opgesteld staan, niet normaal

7 april 2024 om 15:24

Ik denk eerder; mannen, we gaan toch niet winnen, maar de wedstrijd vooraf opgeven is in de geschiedenis nog nooit gebeurd, dus kijk maar wat je doet!” Haha, ongekend het verschil. Zoveel middelmaat bij Ajax. Nu is de kleine kanttekening wel dat Ajax behoorlijk jong team heeft. Feyenoord gemiddeld basiselftal is bijna 3 jaar ouder. Scheelt toch.

7 april 2024 om 15:25

@Maurootje, had hij dat maar gezegd. Dan spelen ze nog zonder druk en lekker vrijuit. Nu spelen ze geforceerd in een vreemd systeem en proberen ze dingen die ze niet kunnen. Oprecht beter als hij had gezegd wat jij suggereert.

Als Feyenoord tegen ploegen als Volendam ook zou kunnen scoren, hadden wellicht nog meegedaan voor de titel...

7 april 2024 om 15:27

Vorig seizoen verloor Psv van Cambuur… Feyenoord is echt met een sterk seizoen bezig hoor, alleen jammer dat PSV sterk speelt tegen zwakke eredivisie ploegjes die niet uit de druk kunnen voetballen.

7 april 2024 om 15:29

PSV had je dit seizoen nooit bij kunnen houden. Die hebben een abnormaal goed seizoen.

7 april 2024 om 16:00

Misschien niet, maar de achterstand was zeker minder groot geweest. Nu heeft PSV zich nooit opgejaagd gevoeld.

7 april 2024 om 16:38

Naja dat is niet helemaal waar. Het zijn soms net kleine details: Feyenoord vergeet van Psv te winnen terwijl ze daar veeeel beter waren en vergeet van Volendam te winnen. Dat zijn 2 wedstrijden die echt een heel groot verschil hadden kunnen maken qua "opgejaagd" voelen. Maar los daarvan heeft Psv gewoon een absoluut topseizoen waar alles goed gaat,alles goed valt en alles mee zit....daar had Feyenoord uiteindelijk nog steeds niks aan kunnen veranderen

Ajax nul aanvallen en zo slecht verdedigen..dit is echt zo dramatisch slecht...

weer een fout van Hato, maar ach hij is nog zo jong en moet nog veel leren.

7 april 2024 om 15:26

Vind die van Kaplan helemaal erg. Denkt blijkbaar dat hij alleen op het veld is

Zo ik heb het weer geprobeerd maar na de 1-0 toch echt de tv uit. Hier ga ik dus geen seconde maar aan verspillen zeg.

7 april 2024 om 15:24

Echte Ajacied. Weglopen as het tegen zit

7 april 2024 om 15:25

Maakt je geen mindere fan imo. Ik zou met dit weer ook voor iets anders kiezen als je een Jantje krijgt.

7 april 2024 om 15:27

Dan ben je fan ja, en geen supporter .

7 april 2024 om 15:36

Ik zou ook liever iets anders met m'n zondagmiddag doen dan m'n team compleet, kansloos vernederd zien worden.

7 april 2024 om 15:36

Dat vind ik zo'n onzin. Als de tv uitzet maakt dat echt niet dat hij er minder om geeft. Hou s op met dat gate keepen...

7 april 2024 om 16:11

Ik neem aan dat je als Feyenoorder ook niet aan de buis gekluisterd zat bij de 10-0 in Eindhoven

7 april 2024 om 16:12

Psv18

Ik kan vandaag niet kijken, wel Ajax radio aan. Hoe kansloos het ook is ik blijf luisteren.

Supporter blijf je altijd ook in slechte tijden.

7 april 2024 om 16:21

Ik kijk alles en altijd. Seizoenskaart. Maar ik ga niet me zondag hier aan verspillen. 6-0 zie ik nu. Heerlijk in de tuin gezeten met een biertje. Leven lacht me toe.

Tja Feyenoord heeft niets gecreëerd op die fout van Rulli na, zo geef je het echt weg. Maar verassend is het allemaal niet nee..

7 april 2024 om 15:24

Niets gecreëerd zegt ie, hahaha.14 schoten, waarvan 8 op doel.

7 april 2024 om 15:26

Als jij een paar afstandsschoten wat creëren noemt prima. Als Ajax die 1e goal niet letterlijk weg geeft rust je gewoon met 0-0. Echter is dit team mentaal zo invalide dat je 10 minuten later 3-0 achter staat.

7 april 2024 om 15:30

Haha je staat met 3-0 achter bij de rust met 8 schoten tegen op goal, en jij hebt het over een 1e goal. Jeetje..

7 april 2024 om 15:31

Als Nieuwkoop en Minteh de bal op Gimenez afleggen ga je met 5-0 de kleedkamer in haha. Gimenez ook nog een x 1 op 1 met Rulli, maar idd niks gecreëerd

7 april 2024 om 15:37

Kun je nagaan wat er gebeurt als Feyenoord echt gas gaat geven

7 april 2024 om 15:38

Pff Santi 2 100 % kansen gehad man, schei toch uit Hector.

7 april 2024 om 15:30

Met 280 corners en voorzetten ging die goal wel komen.

7 april 2024 om 15:45

@hector: ok boomer!

Eigenlijk is Ajax gewoon heel erg goed, maar ze kunnen het goed verbergen.

Zal Hato nog steeds gecomplimenteerd blijven worden? Hand boven het hoofd wordt wel goed getest...

Dus niet alles ligt aan Sutalo?

7 april 2024 om 15:35

Die is niet beter dan Kaplan of Hato of Rensch.

7 april 2024 om 15:37

Dat zeg ik ook niet. Maar sommige zeiden dat het alles lag aan Sutalo en dat het zonder hem beter zou gaan

Zo kan het ook. Als AZ gewoon die 2 fouten van PSV had afgestraft, was de wedstrijd zeer anders verlopen. Daarom staat Feyenoord dan ook op de tweede plek. Gefeliciteerd Feyenoord.

Hahaha Ajax is zo gênant slecht.

Ik ging al tegen beter weten in met enige hoop kijken, maar dit is toch gewoon nog slechter dan ik had verwacht. Zo veel fouten, zo een laf spel, geen enkele intentie om met balbezit een normale aanval op te zetten. De tactiek is zo slecht en de spelers maken het nog slechter

Ik heb nog nooit zo’n groot verschil gezien (in ons voordeel)

Ik wil niets, maar dan ook niets meer lezen over Hato! Zelfs onze Bart Nieuwkoop is beter!!

Schan. Da. Lig. 5 wissels in de rust aub. Ook weer die drama tactiek. Ga gewoon eens als een man 433 spelen ipv deze laffe boel. Helemaal klaar met Van t Schip en deze spelers. Want oke, Schip zet het weer verschrikkelijk neer. Maar dan kan je als speler nog wel enige trots uitstralen, enige focus en mentaliteit laten zien. Maar niks. Niemand. Allemaal bange oogjes. 11 bambis. Geen trots.

Weetje, ik vind het top dat we weer 3-0 voorstaan bij rust, maar ik vind het gewoon oprecht nu jammer worden, de staat van Ajax. En ik vind de positie van JvS onhoudbaar. Je gooit alles wat Ajax is overboord, speelt met 5 achterop, begint in minuut 5(!) met tijdrekken en staat dan alsnog 3-0 achter.

Hij is vast een topvent en dat ie het wilde doen is mooi, maar dit is echt heel heel slecht.

Ps: 10 10 10.

7 april 2024 om 15:28

100% eens. 200% want als ajacied is het verval nog wat pijnlijker. Een klassieker als deze is ook geen klassieker. Zelfs als er niks op het spel staat qua ranglijst, kan het nog wel een wedstrijd zijn. Maar niet met deze opstelling en de instelling van de spelers. 10 had erin gezeten.

7 april 2024 om 15:32

Ik vond de hele aanloop naar deze klassieker al minder. Totaal geen spanning en je wist gewoon eigenlijk al dat het 3/4-0 ging worden.

Ik kijk weer uit naar de klassiekers waar je een week in spanning naartoe leeft.

Ik heb liever nog een goede tactiek met deze zwakke spelers, zodat er iig nog enige intentie om aan te vallen is. Kansen creëren en wat minder achteruit lopen en Feyenoord laten komen... Maar ja, met deze stand zal van t schip waarschijnlijk wel nog meer op de verdediging gaan spelen. Voorspelbaar is een middenvelder voor een echte linksback, en iig niet Taylor eruit zodat die niks goeds kan blijven doen...

Wat een droevenis dit Ajax.
Natuurlijk ben ik blij met deze stand, maar dit is echt topper onwaardig.

Goede poging van Van ‘t Schip om er een soort AS Roma Light van te maken, maar helaas… Tegen zulke ketsers valt eigenlijk niet op te voetballen.

Oprecht benieuwd of het MyVision en EredivisieAjax vandaag nog lukt om iets zuurs over Arne Slot of de invloed van De Kuip op de VAR/scheids neer te pennen.😉

7 april 2024 om 15:28

Ik denk dat Myvision de schuld geeft aan Sutalo

Hato, wat een overschatte speler. Word totaal weggespeeld. Zal wel aan het vuurwerk liggen dat op het veld word gegooid.

Snap de hype rondom Hato echt niet. Inderdaad een talentvolle 18-jongen maar maakt toch zoveel fouten. Vandaag ook weer verantwoordelijk voor de 2e en 3e doelpunt. Stond weer te slapen en zorgde dat 3/4 Feyenoorders niet buitenspel stonden. Ik denk juist dan maar een paar wedstrijden op de bank om dit af te leren.

7 april 2024 om 15:29

Toen hij doorbrak was hij gewoon heel goed in een slecht Ajax. De laatste maanden is hij uit vorm en nonchalant.

7 april 2024 om 15:34

Maar dat was ook de hype.
Toen thuis tegen Feyenoord werd hij aan alle kanten door iedereen voorbij geloven.

Tegen Twente stond hij ook zwaar te schutteren en zo zijn er echt nog een hoop andere potjes.

7 april 2024 om 15:36

Zulke jongens moeten gewoon een leider naast zich hebben. Een paar ervaren spelers van 28/29 achterin zullen wonderen verrichten voor volgend jaar.

7 april 2024 om 16:14

Hato is jong en ze stellen dat gelijk aan "goed". Beetje zoals Riedewald vroeger. Op een gegeven moment ben je geen 16 meer.

7 april 2024 om 17:28

Wie is riedewald? Laat me raden, dat was toentertijd een supertalent met een gouden toekomst van de o zo geprezen jeugd opleiding.

Sorry Ajacieden maar het moet me echt van het hart: ik heb oprecht medelijden met jullie.

7 april 2024 om 15:29

Maar zij zijn ajax, zij zijn de beste.

Het is wel heel erg triest om Ajax zo te zien strubelen met zichzelf. Ajax onwaardig.

Hlynsson Taylor Bergwijn Hato zijn zo schandalig slecht.

Holy shit

Goede keus geweest om de zon te aanbidden dan een afgang van Ajax! Ga alsjeblieft ruimen van t Schip!

7 april 2024 om 15:37

Veel plezier met bidden! Deze wedstrijd kijken voelt als een lijdensweg op weg naar de kruisiging, om even in religieuze termen te blijven.

Met nog 5 wedstrijden te gaan staat Ajax nu virtueel achter NEC op plek 6. Als Feyenoord de beker wint betekent plek 6 play-offs voor de voorronde Conference League. Als NEC 5de wordt en de beker wint gaat NEC naar de Europa League groepsfase en AZ naar voorronde Europa League, ook dan moet Ajax play-offs spelen voor de voorronde Conference League. Ajax zal er in de resterende 5 wedstrijden dus alles aan moeten doen om plek 5 te heroveren en dan hopen dat Feyenoord de beker wint.

Niet alleen vh Schip maar de hele staf, straalt niets uit. Het is Feyenoord gegund. Het zijn zogenaamde Ajax mensen die het zelf kapot maken.

Zet dit hele zootje maar op marktplaats gratis af te halen

Wauw Feyenoord slacht eventjes Ajax af!

Ik ben er klaar mee. Ik kijk dit seizoen niet meer. Heb wel wat beters te doen.

Ben oprecht sprakeloos als ik naar dit Ajax kijk. Wat een ellende daar in Amsterdam.

Rulli goede keeper wel

Ik zou Wellenreuther wisselen voor nog een aanvaller. Ik heb medelijden met die keeper lol.

Op alle fronten is Ajax dramatisch. Geen inzet, geen uitstraling. Zowel de spelers als de staff hebben er geen zin in. Zoveel individuele fouten. Zelfs al zou feyenoord op 25% spelen hadden ze dit gewonnen.

7 april 2024 om 16:16

Hoe hebben wij kunnen verliezen van dit jaxi hè?!

Kansloos wedstrijd voor Ajax , dat wij als psv zijnde 2x niet kunnen winnen is gewoon ongelooflijk!

Die Taylor is ook echt een grap. Heeft alleen attitude, geen kwaliteiten.

En dan is er altijd nog: Even tot hier Ajax fragment van gister 😂😂😂😂😂 past mooi bij deze wedstrijd

Slot heeft medelijden met Ajax door de wissels toe te passen anders was dit nog verder opgelopen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren