Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Miljoenenboete deert ambitieus Inter niet: ‘We willen weer prijzen winnen’

Laatste update:

Internazionale kreeg vrijdag een fikse tegenvaller te verwerken: de Italiaanse grootmacht heeft zich niet aan de Financial Fair Play-regels en kreeg van de UEFA een boete opgelegd van minstens zes miljoen euro, een bedrag dat kan oplopen tot liefst twintig miljoen. Inter blijft evenwel ambitieus.

/

Al geruime tijd doen i Nerazzurri pogingen om Yaya Touré over te nemen van Manchester City en het is de bedoeling dat er meer topspelers naar Milaan komen. In die plannen komt geen verandering door de FFP-boete, benadrukt algemeen directeur Michael Bolingbroke. “Voorzitter Erick Thohir en alle andere mensen bij deze club willen dat Inter zo snel mogelijk weer prijzen gaat winnen”, tekent Goal op uit de mond van de beleidsbepaler.

“En ik kan jullie garanderen dat we alles doen wat in onze macht ligt om ervoor te zorgen dat dit ook werkelijkheid wordt. Inter verdient het beste, dus we blijven hard werken. We willen er zeker van zijn dat trainer Roberto Mancini spelers van de hoogste kwaliteit tot zijn beschikking heeft en dat hij een team kan opstellen dat om de prijzen kan meedoen”, maakt Bolingbroke duidelijk.

Denk je dat Yaya Touré naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan heeft Intermilan nog een lange weg te gaan. De Italiaanse competitie is niet meer zo aantrekkelijk. Buiten veteranen zie ik toppers niet naar Inter gaan. Ze moeten maar een mix maken van potentionele toppers en een paar veteranen.

9 mei 2015 om 16:28

De Italiaanse competitie is niet meer zo aantrekkelijk? zo te zien heb je de laatse jaren geen serie A gekeken..
dat bijv milan slecht speelt, betekend dat nog niet voor de gehele serie A...

9 mei 2015 om 16:46

De serie a is op Juventus na echt niet geweldig. Ze zakken elk jaar steeds verder af. Ik volg het al 2 jaar niet meer omdat het me niet kan boeien.

9 mei 2015 om 16:56

"ze zakken elk jaar steeds verder af" en "ik volg het al 2 jaar niet meer"
Hmmm, waar zit het gat in deze redenering....

De Serie A is absoluut niet meer de Serie A van de jaren negentig en begin jaren nul. Echter durf ik toch wel te stellen dat de weg terug naar boven toch nu al zo'n drie jaar flink bezig is. Valt ook te zien aan de Europese prestaties dit jaar. De Milanese clubs lopen echter wat achter.

9 mei 2015 om 16:58

De Serie A zakt helemaal niet verder af. Voor het eerst sinds jaren weer 3 ploegen in de halve finales van de Europese bekertoernooien en de competitie wordt ook steeds beter door de opkomst van bijvoorbeeld Napoli en Fiorentina de laatste seizoenen.

9 mei 2015 om 17:17

Jorinus, nog steeds is de achterstand op "de grote drie" nog enorm groot.

9 mei 2015 om 17:17

Verklaar dan juventus in de halve finale en de 2 italiaanse clubs in halve finales EL..

9 mei 2015 om 17:25

Ja, want 1 goed seizoen en je zit op hetzelfde niveau?

9 mei 2015 om 17:56

Paar seizoenen terug hadden alleen spanje en duitsland qua punten een beter seizoen dan NL dus een goed seizoen zegt nog helemaal niets

9 mei 2015 om 18:01

Traditioneel zitten de Italianen bij ''de grote drie'' pas de laatste paar jaar doet een club buiten München in Duitsland mee. Eerst even zien als ze dat tien jaar vol kunnen houden.

9 mei 2015 om 19:38

Nee maar dit bewijst de opmars van de serie A, of je t nou leuk vind of niet

die 6 miljoen zal Thorir inderdaad niet veel deren. Inter zal komende jaren stukje bij beetje steeds beter worden, talenten hebben ze in overvloed en elk jaar zullen ze wel 1 of 2 grote sterren halen, komend seeizoen Yaya

Het is dan buiten het aflopende niveau van de serie a, de vervallen stadions en de bezoekersaantallen die steeds minder worden nog meer tegen de stroming vechten. Kleine kans dat ze er nog bovenop komen buiten een compleet nieuw project zoals PSG.

9 mei 2015 om 16:43

Zowel Inter als Milan zijn van plan een nieuw stadion te bouwen. Ook andere clubs in Italië zijn bezig met het bouwen/renoveren van hun stadions.


On:
Ik ben al heel lang optimistisch geweest, Thohir en Mancini moeten het is een keer bewijzen hoe ambitieus ze zijn. Als 2015/2016 net zo slecht is als dit seizoen dan heb ik er geen vertrouwen meer in.

Dit is inderdaad wel het nadeel van de Ffp, zolang ze geen uitsluiting van grote toernooien toestaan zullen de grote clubs gewoon hun boetes betalen en met een kleinere groep spelers aantreden in de toernooien. Dat deert ze totaal niet.. Ik heb heel sterk het idee dat door de FFP een hele eenzijdige voetbalwereld zal ontstaan.. Over tien jaar zullen er waarschijnlijk nog maar 4 grootmachten over zijn Barcelona, Real, Manchester United en Bayern. Deze clubs hebben geen externe financiering nodig door idioot grote sponsordeals. Daar kunnen nieuwkomers als Chelsea, Man City en PSG samen met de oude garde van Inter Milan, AC Milan, Juventus, Arsenal en Liverpool gewoon niet tegen op.. Uiteindelijk is dit FFP volgens mij schadelijker voor het voetbal dan dat het echt helpt

9 mei 2015 om 16:40

PSG kan wel degelijk concurreren met die andere. Gezien hoeveel commerciële inkomsten zij hebben? Is gek. Maar ook Arsenal en Chelsea kunnen, mits een goed aankoopbeleid, meedingen. Het is niet altijd diegene die het meest uitgeeft, die het uiteindelijk ook haalt.

9 mei 2015 om 16:46

Nee ze zullen zeker mee kunnen dingen maar zeker niet domineren. Als je ziet wat voor enorme sponsordeals Man United en Bayern sluiten, dan is daar niet meer tegen op te boksen. Manchester United kan elk seizoen 100 miljoen pond gaan spenderen aan transfers door een grote sponsordeal van vorig jaar en dan ga ik ervanuit dat dit niet de enige sponsor is van Man United! Bayern exact hetzelfde bovendien kunnen zij jaarlijks het kampioensgeld bij schrijven. Ik denk dat er een donkere periode aankomt door deze Ffp, want er is gewoon niet tegenop te boksen voor Chelsea en Arsenal laat staan voor ajax of Psv..

9 mei 2015 om 17:09

Mja domineren inderdaad niet. Al lukte het SAF wel met minder uitgaven dan Chelsea, maar dat was dan ook een ongelofelijk goeie coach.

Tegen Bayern valt denk ik wel op te boksen, de clubs in de PL krijgen veel meer tv-inkomsten.

Arsenal kan ook wel elk jaar bijna 100 miljoen uitgeven, denk ik. Stravven zal dat wel weten.

9 mei 2015 om 17:23

Aan transfersommen? Ik denk het wel. Maar dan is er nog de vraag: Can they buy it or can they afford it? Want dat is een groot verschil. Hetzelfde geldt voor Chelsea, die kunnen 100 miljoen wel uitgeven, maar of ze het ook kunnen veroorloven is de vraag.

En Arsenal en Chelsea kunnen ongeveer evenveel uitgeven. Qua totale salarissen ontloopt het elkaar niet veel. En beide clubs kunnen wel een verlies leiden zonder in de problemen te komen.

9 mei 2015 om 17:36

Ja, aan transfersommen.
Oke, bedankt voor je verhelderende uitleg.

9 mei 2015 om 17:37

Kijk maar naar Nederlandse teams, als je die begrotingen bekijkt en vergelijkt met ploegen die een veel grotere begroting hebben doen de Nederlandse clubs het met beperkte middelen heel erg goed.

De ffp is gericht op dat de grootste ook de grootste blijven en dat niemand hier wat aan kan doen.
Chelsea doet het dan van alle clubs wel het handigst door veel jonge spelers aan te trekken en vervolgens uit te lenen om dit bedrag weer te kunnen besteden aan transfers en salarissen, dit gaat alleen wel ten koste van deze spelers.

En zo blijft het dus unfair, helaas. In NL laat twente EL schieten omdat ze bang zijn voor de sancties en dan het eventuele voortbestaan van de club, mochten er boetes bijkomen. En in die landen....ach ja, boeien, alles kan en alles mag.....

9 mei 2015 om 17:24

In Duitsland zijn ze ook niet zo makkelijk. In Engeland verschilt het per club. Clubs als Arsenal, Chelsea, United, Spurs en Southampton zijn gewoon gezond, City, Liverpool en QPR duidelijk niet. En er is wel een verschil tussen een schuld hebben van 40 miljoen met een omzet van 40 miljoen of met een omzet van 400 miljoen he, vergeet dat niet.

Dit is pure wanbeleid wat ze al jaren voeren na de CL winst. Heb het gevoel dat totaal geen idee achter zit waar ze laatste jaren mee bezig zijn. Lijkt ook niet beter te worden ze halen elke transferperiode een handvol middelmaat binnen.

Wat is finanvcial fair play regels

9 mei 2015 om 19:44

Ik bedoel financial fair play regels

Als Yaya Touré naar Inter gaat zullen ze zeker de top 3 halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren