Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Milik heeft de potentie om het niveau van Lewandowski te halen’

Laatste update:
/

Arek Milik werd afgelopen zomer voor 32 miljoen euro door Napoli overgenomen van Ajax. In zijn eerste maanden in Napels heeft de Poolse spits laten zien waarom de club uit de Serie A dat bedrag voor hem op tafel legde. Hij scoort aan de lopende band en maakt ook veel indruk op Napoli-keeper Pepe Reina.

In zijn eerste zeven wedstrijden scoorde de 22-jarige Milik al zes keer. Hij doet Reina denken aan Robert Lewandowski, met wie de Spaanse keeper samenspeelde bij Bayern München. “Lewandowski heeft meer ervaring en won al meer dan Arek. Maar Arek heeft nog een mooie toekomst voor zich en ik weet zeker dat hij bij ons snel zal uitgroeien tot een sleutelspeler”, zegt Reina op de UEFA-website. “Het is een genot om op trainingen doelpunten van hem om de oren te krijgen."

“Kan Milik het niveau van Lewandowski halen? Dat wordt niet makkelijk, maar hij heeft de potentie”, gaat Reina verder. “Ze verschillen zes of zeven jaar, dus we moeten geduld hebben. Ik ben ervan overtuigd dat hij het goed gaat doen bij Napoli zolang hij blijft groeien als speler en persoon. Als hij 25 of 26 jaar oud is, is hij volwassen geneog om te zien tot waartoe hij in staat is. Hij gaat een prachtige carrière tegemoet.” Woensdagavond treden Milik en Reina in de groepsfase van de Champions League aan tegen Benfica.

Wordt de periode van Arek Milik bij Napoli een succes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom niet inderdaad. Milik is nog erg jong en als hij op deze manier weet door te gaan kan hij een ontzettend goede spits worden, wie weet zelfs van wereldklasse. Eigenlijk wel opmerkelijk dat hij nu al direct op handen wordt gedragen en in Nederland nog de nodige kritiek kreeg, maar dat hebben we bijvoorbeeld ook eerder gezien bij een Zlatan.

28 september 2016 om 16:43

Omdat hij bij Ajax werd afgerekend op het feit dat hij niet goed kon meevoetballen. Zijn linkerbeen werd daarentegen alom geprezen. In Italie letten ze wat minder op dat meevoetballen denk ik, want wat ik tot nu toe heb gezien van Milik is dat hij er puur als afmaker staat. En dan is hij echt dodelijk.

29 september 2016 om 02:51

In Italie word er zeker wel rekening gehouden met meevoetballende kwaliteiten.. Alleen heeft Napoli met Jorginho, Mertens, Hamsyk, Callejon en Insigne al een overvloed aan goede voetballers.. Milik moet gewoon scoren en bij Napoli krijg je elke wedstrijd tegen welk team dan ook een handvol kansen!

Ben heel benieuwd, hoe oud was Lewandowski toen hij bij Dortmund ging uitblinken? Ik denk dat hij op z'n 22e misschien nog niet zo ver was als Milik nu, al is dat moeilijk te vergelijken omdat Milik pas een paar maanden in een zware competitie uitkomt.

28 september 2016 om 16:43

Lewandowski werd aan het begin zelfs lewanflopski genoemt.

28 september 2016 om 17:21

Nou Milik is veel beter dan Lewa dan toen.

28 september 2016 om 19:07

Als je lewandowski in de poolse competitie hebt gezien, zag je al dat hij een grootte zou worden.

Als ik hem zo zag bij ajax heeft ie een neusje voor de goal, maar mag hij wat meer onverbiddelijk zijn, een echte predator.

28 september 2016 om 17:00

Dat komt sowieso wel denk ik, is ook pas 23 nu en er is nog genoeg tijd en ruimte voor verbetering. Maar hij doet het nu wel gewoon goed en als hij zo doorgaat, weet ik zeker dat hij 30+ maakt dit in alle competenties

Beetje uit zijn verband gerukt die quote. Hij geeft aan dat dat niet makkelijk zal worden maar Milik wel de potentie heeft. Dat is hoffelijk. Milik is zeker een zeer goede spits met specifieke eigenschappen en nog veel groeipotentieel, Lewandowsi is denk ik meer allround en kan in meer speltypen renderen.

Ik ben het er zeker mee eens het niveau van Lewa kan bereiken. Hij is nu al beter dan Hor Lewa toen was. Ik hoop dat Milik zo door blijft spelen en als Lewa oud is geworden hij hem bij ons kan komen aflossen

“het is een genot om op trainingen doelpunten van hem om de oren te krijgen."
LoL wat is daar nou een genot aan.

Ik denk niet dat Milik op club niveau beter kan worden als Lewandowski.
Maar voor Polen wel want Lewandowski heeft geen eens zo een heel goed gemiddelde voor Polen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren