Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Milik heeft de doop achter de rug, Napoli heeft hem in de armen gesloten’

Laatste update:

Napoli betaalde Ajax afgelopen transferperiode 32 miljoen euro voor de diensten van Arek Milik en de Poolse spits is meteen goed gestart in Napels. Volgens de doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport mag er dan ook geen twijfel over bestaan wie dinsdagavond tegen Dynamo Kiev de aanval van i Partenopei aan zal voeren, Milik of Manolo Gabbiadini.

/

“De voormalig aanvaller van Ajax heeft zeven wedstrijden in de Champions League in het shirt van de Nederlanders op zijn cv staan. Kort samengevat: hij heeft de doop al achter de rug en nu wachten we op het vormsel. Het is zijn moment, Napoli heeft hem in de armen gesloten nadat hij twee keer scoorde tegen AC Milan. In Palermo bleef hij echter droog staan, ondanks zijn geweldige loopacties die zijn collega’s in staat stelden aanvallend te spelen”, schrijft het medium.

Milik krijgt in dezelfde krant lof van Filippo Inzaghi: “Napoli zou iedereen kunnen verrassen. Ze hebben Gonzalo Higuaín laten gaan, maar beschikken over goede alternatieven. Milik is bijvoorbeeld heel interessant, hij maakt constant de juiste loopacties en staat vaak op de goede plek.”

Vind jij dat Napoli moet beginnen met Arek Milik?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bewijst maar hoe kritisch Nederlanders kunnen zijn. Bij Napoli zijn ze er hartstikke blij mee voor 32 miljoen.

13 september 2016 om 10:43

mee eens, maar jij bent het ook wel met me eens dat niemand heeft gedacht dat er een club 32 miljoen aftikt voor Milik? het jammerlijke is dat mensen hopen dat hij het slecht gaan doen zodat ze hun gelijk halen dat hij die 32 miljoen niet waard is.

13 september 2016 om 10:45

Dat komt ook omdat ze van die trainers alles moeten kunnen , koppen , links en rechts benig , mee voetballen , bal vast houden tis om gek van te worden

13 september 2016 om 13:43

je moet gewoon voetballen en je best doen. dat is alles. klinkt simpel, maar dat is echt alles.

13 september 2016 om 16:14

Als het zo simpel was kon klaas van fc bal op t dak ook wel bij napoli in de spits staan.

13 september 2016 om 12:03

Inderdaad. Milik heeft bij Ajax gewoon erg veel gescoord, met oog op het aantal minuten die hij heeft gekregen. Het was werkelijk stuitend om Ajacieden alsnog te zien klagen over zijn 'meevoetballende kwaliteiten'.

13 september 2016 om 16:16

Milik was simpelweg geen ajax spits. Vanaf het begin af aan is het zo geweest. Iemand als dolberg is bijvoorbeeld al veel meer een ajax spits (nee ik zeg niet dat dolberg beter is). Dolberg is namelijk meer een technische speler die aan de bal een actie kan maken en passend goed is, milik daarentegen is een spits die liever bediend wordt in plaats van zelf de actie te maken.

13 september 2016 om 12:50

Tja dat zijn vooral mensen die niks met Ajax hebben en lekker alles afzeiken wat er af te zeiken valt. Nu Milik het goed doet zullen een hoop mensen zich in allerlei bochten moeten wringen om hun domme opmerkingen weer recht te praten. Toen Suarez vertrok of Eriksen allemaal hetzelfde gelul. Hij kan het niet aan, belachelijke transfersom etc. Als ze 1 of 2 jaar vertrokken zijn bij Ajax durven die mensen wel ineens te beweren dat ze goed zijn. Het is te zielig voor woorden. Mijn reactie zal wel weer verwijderd worden maar hier zit gewoon een kern van waarheid in. De supporters van andere clubs hebben het vaak over Ajax dat de jeugdopleiding niet zo goed meer is maar waren er een hoop bij Psv toch blij dat ze een Bergwijn hadden binnen gehaald...

Gelukkig wordt het al wat minder, maar keer op keer als een grote speler uit onze compettie naar een grote club in een grote competitie gaat, is iedereen hier altijd zo cynisch dat zo'n speler toch niet slaagt. Ik weet, Milik is nog maar net daar en kan natuurlijk ook een mindere periode krijgen, maar de man was absoluut geen 32 miljoen waard volgens iedereen hier. Nu hoor je er niemand meer over en is men in Italie, maar ook daarbuiten, erg te spreken over de efficientie en de loopacties van Milik.

Wat ik alleen wil zeggen: Misschien moeten we eens wat trotser zijn op onze competitie en hoe wij spelers groot kunnen maken.

13 september 2016 om 11:16

Zou die mensen niet eens serieus nemen, want niemand heeft een glazen bol, Bij een dergelijke transfer worden altijd degene die idd mislukt zijn benoemd en voor de grap worden alle positieve gevallen vergeten. Daarnaast wordt er veel gesproken vanuit emoties, clubvoorkeur of er wordt simpelweg gehoopt dat een speler het niet gaat halen.

Toen Depay naar United ging was de afgunst onmenselijk, het leek erop dat Depay vele vriendinnetjes had afgepakt van veel leden hier.

13 september 2016 om 12:04

Dat is typisch Nederland. Als een speler een transfer maakt naar het buitenland reageert inderdaad iedereen heel cynisch. Ze misgunnen de desbetreffende speler een mooie toekomst en ze hopen dat diegene keihard faalt.

13 september 2016 om 13:16

Zolang het van Ajax komt zullen ze nooit trots zijn. Ze zijn ze ook niet slim om te bedenken dat Napoli een bod deed van 32 Mil en niet Ajax met een tegenbod van 32 Mil.

Om maar even een voorbeeld aan te geven hoe slim ze zijn. En dan vooral blijven schreeuwen...dat hij het niet waard is....ondertussen genieten de fans van hem en blijven de haters met een kater zitten....door maar te zeuren over zijn transfer.

Ajax klaagt niet en Napoli ook niet....en dan hebben ze niets met hem..speelt ook niet voor hun club etc. Maar wel klagen....zucht!

Bijzonder om te zien hoe Milik er in Nederland niks van kan en in Italie al met inzaghi vergeleken wordt. Typisch hollands weer..

13 september 2016 om 10:51

Tja in Nederland moet een spits mee kunnen voetballen en aan allemaal andere eisen voldoen. In Italië moet een spits gewoon doen wat hij moet doen, oftewel, scoren. Ik hoop dat hij veel mensen de mond gaat snoeren.

13 september 2016 om 10:54

Of Typisch Italiaans. Of Typisch voetbal, wanneer je 1 wedstrijd 2 ballen raakt, word je vergeleken met de beste spelers ter wereld. Raak je de wedstrijden erna niets meer, dan kun je er "niks" van. Ik denk dat men hier in NL niet vindt dat Milik er niets van kan, maar dat hij gewoonweg die 32 miljoen niet waard is/lijkt. Nogal een verschil.

13 september 2016 om 13:04

Volgens mij wordt hij niet eens vergeleken met Inzaghi..
Inzaghi noemt hem een interessante speler. Dat is alles..

Overdrijven is voornamelijk iets wat de media graag doet.

13 september 2016 om 22:58

Aah klopt, helemaal verkeerd gelezen!

Milik lijkt toch weer het bewijs dat het Nederlandse publiek veel spelers op de verkeerde facetten beoordeeld. Goede looplijnen, fantastische loopacties en vervolgens een bal intikken worden hier vaak afgedaan als 'intikkertjes' of 'simpele goals'. Als een speler niet in zijn eentje 4 man voorbij gaat en scoort, wordt hij snel afgemaakt als iemand die niet kan voetballen. Uiteindelijk blijken toch de spelers met inzicht in het spelletje zoals Eriksen, Huntelaar, Zlatan en Milik veel verder te komen dan spelers met een leuke actie, zoals een Depay, Babel, Kishna, Daniël de Ridder of Andy van de Meijde.

Denk dat het in Nederland tijd wordt dat we spelers anders gaan beoordelen.

Belachelijke keuze gabbiadini is veel beter dan milik. Tegen palermo zag je ook weer wat een beperkte spits milik. Kreeg geniale passes van zijn ploeggenoten, maar faalde hopeloos in de afronding.
De enige reden dat milik de hele tijd speelt is omdat de voorzitter niet wil dat zijn aankoop van 32 miljoen op de bank zit

13 september 2016 om 12:24

Jaaa hij is zo matig. Ik denk dat 1 van de puurste spitsen van de laatste tijd er wel wat meer kijk op heeft dan jij. Geef deze man de tijd en ik ben er van overtuigd dat hij een goede spits voor napoli zal zijn.

Milik is gewoon een topper in wording. Dat heb ik sinds zijn eerste wedstrijd bij Ajax geroepen en dat roep ik nog steeds. Heb er van gebaald dat hij van de Boer niet het vertrouwen kreeg wat hij verdiende. Ben blij geweest toen Overmars zei dat hij niet zou vertrekken, al begreep ik het toch wel Ajax voor een recordbedrag alsnog overstag ging.

13 september 2016 om 13:46

Zeker. Milik bracht wat Traore niet brengt. Scorend vermogen. Enorm efficiënt vond ik Milik. Daarnaast kon hij door zijn geweldige linkerbeen ook een wedstrijd openbreken voor Ajax als het niet liep.

Alleen maar mooi dat hij het goed doet. Volgend jaar zullen Klaassen en Bazoer waarschijnlijk verkocht worden. Kun je door Milik zijn prestaties alleen maar meer vragen. Daardoor zal eindelijk ruimte ontstaan voor het alom geprezen Jong Ajax middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren