Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mijn team heeft alles om nog een stuk verder te komen in dit toernooi'

Laatste update:

Juventus heeft woensdagavond indruk gemaakt. De Oude Dame verdedigde op bezoek bij Borussia Dortmund een 2-1 voorsprong en speelde een ijzersterke wedstrijd in het Signal Iduna Park. Juve won met 0-3 en Massimiliano Allegri was dolgelukkig: "Ik ben zeer benieuwd welke ploeg we vrijdag loten. Mijn team heeft alles om nog een stuk verder te komen", zei de coach.

/

Juventus speelde misschien wel zijn beste wedstrijd van dit seizoen. "Het was een prachtige partij", jubelde Allegri. "Maar juist nu is het belangrijk hier niet te lang van te genieten. Ik wil nog verder komen met deze ploeg. En ik denk zelfs dat we nog een hoger niveau kunnen halen dan we vandaag hebben gedaan. Carlos Tévez? Hij is een speler van de buitencategorie. Met hem voorin hebben we een speler die altijd het verschil kan maken."

Voor Borussia viel er woensdag dus niet veel te halen. "Juventus was gewoon de betere ploeg, daar moeten we eerlijk over zijn", zei Jürgen Klopp. "Voor ons was dit een avond om snel te vergeten. De vroege tegentreffer was natuurlijk het slechtste dat ons kon overkomen. We zijn volkomen verdiend uitgeschakeld, Juventus was dit seizoen een maatje te groot voor ons."

Zie jij Juventus als een outsider voor het winnen van de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is er toch gebeurd in en met Dortmund. Die werden helemaal kapot gespeeld door een ontketend juve. Het is dat Morata niet scherp was anders hadden er zo 3 bij kunnen liggen

19 maart 2015 om 00:36

Er zijn niet meer topspelers aanwezig in Dortmund. Je had eerst Gotze, Lewa en Reus. Nu is het alleen Reus... het hangt van Reus af.

19 maart 2015 om 07:29

Dortmund was een team zonder sterspelers. Dat was de kracht het waren een voor een spelers, die elkaar begrepen. Vetrek van sahin werd geweldig opgevangen door gundogan va kagawa door talent gotze en van gotze in mindere mate/of gewoon niet door mkhytarian. En lewandowski .... Daarnaast moestem de aanvallers het hebben van het middenveld, dat na maanden nu weer helemaal fit is. Maar, de enige die verloren heeft gister is klopp.. beginnen met sokratis als rb, terwijl kirch het geweldig deed. Beginnen met henrikh, die al weken zwak speelt. En dan nog is ramos erin gooien, die al weken niet gespeeld heeft. Naar mijn idee mocht cirxo spelen, aangezien hij veel beter is in kleine ruimtes dan auba. Nu is het hopen dat het volgend jaar beter gaat...

19 maart 2015 om 01:02

Dat heeft niets met scherp staan te maken, dat is gewoon een tekort aan kwaliteit.

Toch een verrassing dat ze zo makkelijk hebben gewonnen. Heerlijk dat Juventus erbij zit. Iedere ploeg zou nu Monaco willen loten haha. IIG hopen op ten minste 4 prachtige wedstrijdsn

18 maart 2015 om 23:53

Zul je zien loot Real hun. Ik hoop eigenlijk op:

Barcelona - Porto
Bayern - Real
Juventus - Psg
Monaco - Atletico

Persoonlijk als Barca fan wil ik dit zien haha, en hopelijk rekent Bayern met Real af dit keer en krijgen we een Bayern - Barcelona finale. Dan maakt het mij als Barcelona fan op zich minder uit als we verliezen omdat ik het Pep wel gun al heb ik liever de winst natuurlijk!

We zullen zien. Zo lang Barcelona geen Real of Bayern loot zie ik de kans dit jaar wel hoog om verder dan halve finale te komen.

18 maart 2015 om 23:58

Waarom bang voor Real? Die zijn gewoon te pakken hoor. Zeker met Messi in deze.vorm

19 maart 2015 om 00:02

geef mij maar
porto monaco
barcelona bayern
real juve/psg
atletico psg/juve

ik weet niet wie er beter is psg of juve. maar in ieder geval de beste van de twee tegen real. dit zijn naar mijn mening 4 wedstrijden met gelijkwaardige ploegen tegen elkaar.

19 maart 2015 om 00:09

Ik hoop echt niet dat het Barca-Bayern wordt. Zou de droomfinale zijn. Denk trouwens dat Atletico weer een redelijk makkelijke krijgt en dat ze zo nog meer de Dark horse zijn. In de schaduw van de rest stiekem toch meekomen.

19 maart 2015 om 00:09

Volgens mij rolt Barca elke ploeg op met deze Messi. De rest van Barca is ook goed, maar op Neymar na niet echt beter dan City. Iniesta of Silva, Suarez of Aguero, Toure of Rakitic... Vrij gelijkaardig. Maar Messi is zo enorm goed, zet hem bij City en City wint.

19 maart 2015 om 00:35

Jooho doe lekker makkelijk, Bayern is de zwaarste tegenstander voor Barca. Eerst moet Messi langs kast Boateng en dan nog langs Neuer. Een aanval met Robben in vorm en Lewa gaan het ook moeilijk maken tegen Barca.

19 maart 2015 om 00:49

Als Aguero er een hattrick tegen kan maken dan kan Messi dat zeker ook. Maar je hebt gelijk, Bayern zou ik pas in de finale willen zien

19 maart 2015 om 01:14

@
josephius, niet bang maar gewoon liever hun door Bayern zien uitgeschakeld worden als revanche voor vorige jaar en dan Barca - Bayern finale.

19 maart 2015 om 06:21

Nou elke spits kon die hattrick maken. Het waren 3 verdedigings fouten en Bayern speelde al heel vroeg met 10man. Ga er niet van uit dat Messi "zomaar" een hattrick maakt

19 maart 2015 om 07:55

Bayern maakt werkelijk gehakt van Barcelona daar ben ik van overtuigd.
De speelstijl ligt Barcelona totaal niet normaal, het is aan wat Guardiola besluit..

19 maart 2015 om 08:10

ik zie liever dit

Barcelona - Bayern
Juventus - Monaco
Real - Porto
Atletico - PSG

19 maart 2015 om 08:42

Wat lul je nou op neymar na, hij had een offday maar Neymar is na Messi de bestw speler van Barca op dit moment

19 maart 2015 om 08:54

Lars259
zeg toch dat Neymar beter is dan de speler van City op zijn plek? Normaal Nasri dus

Ik zag Juve niet als kanshebber eigenlijk. In de competitie is het spel lang niet altijd geweldig geweest, maar omdat ze amper tegenstand hebben staan ze weer makkelijk bovenaan. Ik zag Juve als een leuk team met wat goede spelers, maar meer niet echt.

Zit er wel flink naast denk ik. Natuurlijk zijn ze niet van het absolute topniveau, maar het niveau eronder met Psg, Chelsea enzo zitten ze wel. Dan ben je ook gewoon outsider. Achterin ijzersterk, middenveld is een perfecte combinatie van techniek, kracht, loopvermogen en creativiteit en voorin heb je als front man Tevez, wat gewoon een wereldaanvaller is. Morata erbij als groot talent en je hebt aardig wat bij elkaar.
Het enige wat ik eigenlijk mis is een creatieve 10. Vind Pogba meer een box-to-box zoals Touré denk ik. Mja, idk of ik nu iets geks zeg.

19 maart 2015 om 00:51

Pererya ofzo (weet ff zn naam niet precies) is anders een zeer aardige speler voor op 10!

19 maart 2015 om 01:02

Pereyra is geen echte "10". Mist scorend vermogen maar heeft stalen longen. Hij is Vidal 2.0 qua spel en ook beetje uiterlijk alleen minder goals. Aan afronden werken en het is gewoon Vidal.
Schijnt dat Juve wel een "10" zoekt, de fans willen dat sowieso en dan vooral 1 man: Firmino.

19 maart 2015 om 01:13

Pereyra heeft wel een ontzettende goede dribbel en is bijzonder rap op de eerste meters en is ook wendbaarder dan een Vidal. Ze zijn zeker te vergelijken, maar Vidal is verdedigend veel sterker en is(was) ook beslissender (scoren/assists/beslissende pass). En Pereyra beschikt dus meer over de bovengenoemde kwaliteiten. Ik vind Juve met hem op 10 een paar klasse beter.

19 maart 2015 om 01:23

Kan niks anders dan je gelijk geven Juvepsv amico.
Maar ik verwacht van een nummer 10 een goal of 10-15 per jaar in alle competities, niet 4-5. Daarom wil ik een speler als Firmino. Vorig jaar 22 goals, dit seizoen nog "maar" 8 maar in zijn carriere 59 uit 196.

Dit lijkt me mooie opstelling (als Pogba inderdaad vertrekt)
Op de bank nog spelers als Bonucci, Caceres, Coman en Morata.
En op de plaats Dzeko is Cavani de droom.

Gigi
Lichtsteiner
Barzagli
Chiellini
Evra/Aankoop
Marchisio
Pirlo
Pereyra
Firmino
Dzeko
Tevez
19 maart 2015 om 10:44

Je hebt Morata toch? Die kan met Tevez voorin.

Is die Firmino zo goed??

19 maart 2015 om 10:49

Groot gelijk een echte 10 zou perfect zijn voor dit Juve. Eentje die veel scoort en ook nog veel assists geeft en dan nog betaalbaar, dan kom je al snel uit op Firmino.

De Bruyne zou een droom zijn. Die zou perfect passen bij deze formatie en deze selectie. Maar onbetaalbaar ben ik bang.

Verder zie ik graag een pure linksback komen. Evra doet het na de winterstop verdienstelijk, maar ik zie graag een jonge rappe aanvallende back. Masuaku vond ik tegen ons tweemaal ijzersterk.

Mooie opstelling, ik verwacht aan de ene kant geen vertrek van Pogba. Hij lijkt te wachten op een ideale omgeving en gaat niet blind af op een aanbieding.

Volgend seizoen zie ik Juve graag met deze selectie.

Buffon
Leali (10 serie A en beker)
Rubinho

Lichtsteiner
Caceres
Rugani (serieus kandidaat voor basis)
Barzagli
Chiellini
Bonucci
Aankoop(Masuaku?)
Evra

*Ogbonna verhuren en zoals gezegd Rugani veelvuldig kansen geven.

Marchisio
Vidal
Pirlo
Pogba
Pereyra
Asamoah

Firmino
Tevez
Berardi
Morata
Coman
(Llorente)

Dan kun je de switch maken tussen 4-3-1-2 en 4-3-3 of zelfs 4-2-3-1 als daar om gevraagd wordt. Met deze selectie is Juve helemaal compleet.

19 maart 2015 om 11:59

@gooner4
We hebben Morata ja, Maar als back-ups hebben we Llorente en Matri die hun beste dagen gehad hebben. Ook Coman kan daar maar dat is niet de pure killer. Daarom graag een killer erbij en Morata als back-up/pinchhitter/talent.
En Firmino is zo goed

@juvepsv
Mooie selectie. De Bruyne zou heel mooi zijn maar die heb ik nog meer afgeschreven dan Cavani.
En als spitsen Tevez, Berardi, Marata en Coman. Even er van uitgaan dat Llorente vertrekt. Dan heb je eigenlijk maar 1 pure "9" met Morata. Tevez zakt toch wat terug en Coman en Berardi komen graag wat van de flank. Ik zou dan graag wel echte killer erbij willen als Dzeko. Verder erg mooie selectie en inderdaad Rugani kansen geven.

Ik zie Juventus alleen kans maken tegen een Monaco of Porto.

19 maart 2015 om 01:15

Hmm als je puur naar spelersmateriaal kijkt heb je 100% gelijk, maar.
Real Madrid won vorig jaar de CL met de volgende uitslagen:
Real-Kopenhagen 4-0 2-0
Real-Galatasaray 6-1 4-1
Real-Juventus 2-2 2-1
Real-Schalke 6-1 3-1
Real-Dortmund 3-0 0-2
Real-Bayern 1-0 4-0
Real-Atletico 4-1

Ze hadden moeite met een sterk Atletico met verlenging, 1 wedstrijd Dortmund en 2x Juventus.

Tuurlijk in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, en Juve werd maar 3de in die poule.
Punt is: Juventus verpest voor haarzelf tegen mindere ploegen. Vorig jaar Galatasaray. Jaar ervoor Shakhtar nadat Chelsea 3-0 werd opgerold. Nu is het kwartfinale. Alleen maar goede ploegen. Juventus is 9 van de 10x beter tegen topploegen. Ik vrees Bayern en Barca, de rest bring it on!

19 maart 2015 om 07:16

Juventus is altijd een zeer moeilijke horde voor Real Madrid. Hoe kansloos de wedstrijd vooraf ook lijkt, als het er echt om gaat is Juventus tegen Real absoluut niet kansloos. Sterker nog Real heeft het heel moeilijk met Italiaanse clubs. Ook AS Roma en AC Milan hebben het heel goed gedaan tegen een vooraf veel hoger ingeschaald Real. En dan heb ik het over de laatste 15 jaar.

Man, dat Dortmund is slecht zeg momenteel. Tevez wordt overigens te weinig genoemd in spitsenlijstjes, hij is een beest.

Juve is gewoon een outsider voor de CL winst. Ze hebben een geweldige keeper, zeer sterke verdediging en middenveld + een geweldige spits. Ik hoop dat ze aan het eind van de rit met de cup in handen staan.

Juve is favoriet tegen Monaco en licht favoriet tegen Porto.
Terwijl PSG en Atletico juist weer licht favoriet zijn tegen Juve.
Behalve als Juve hetzelfde niveau als vandaag haalt, moeten ze hopen dat ze Bayern, Barca of Real (in normale doen) ontlopen.

19 maart 2015 om 02:54

atletico beschouw ik niet beter dan Juve, sterker nog, ik vind juve beter. stabielere team, Italiaans(spirit) en naar mijn mening stuk betere spelers materiaal

19 maart 2015 om 05:14

Juve stabieler als atletico ik betwijvel het.en dat van italiaanse spirit slaat ook nergens op.geen team ter wereld dat kan tippen aan atletico op het gebied van werklust en arbeid.

19 maart 2015 om 11:45

moet jii eens Italië kijken dan snap je wat ik bedoel

Ik mijn ogen is enkel Monaco van een nog lager niveau dan Juve. Wel raar...... met name in de jaren 90 altijd Italiaanse ploegen in finale en halve finales, en nu is het al bijna een verassing te noemen dat er eens een Italiaanse ploeg in de kwartfinales is geraakt.

19 maart 2015 om 17:16

Ik vind Porto toch ook wel wat minder dan Juve en Juventus maakt goede kansen tegen teams als Atletico en Psg.

Ik hoop op Monaco of PSG. Porto vind ik eng en Barca, Bayern en Real(in normale doen) zijn een maatje te groot.

Monaco moet je eigenlijk van winnen en PSG schat ik 50/50, ik heb wel een goed gevoel tegen PSG.

19 maart 2015 om 01:59

Helemaal nu PSG Ibra mist in de eerste wedstrijd.

19 maart 2015 om 10:51

Was ik even vergeten, maar idd mooi meegenomen. Al heeft Zlatan wel altijd ontzettend veel moeite met scoren tegen Chiellini en Buffon.

Nu al zin in de volgende ronde. Hopen op een mooie loting. Vond Juve verrassend sterk vandaag, vindt het verder wel één van de zwakste teams die nog in het toernooi zitten.

19 maart 2015 om 03:00

dan kijk jij niet genoeg voetbal mijn vriend. dit juventus rokt Monaco en porto wel op. atletico naar mijn mening ook wel(juventus heeft betere basisspelers). de andere teams zijn inderdaad beter. maar juventus is niet de zwakste

19 maart 2015 om 07:08

Monaco geef ik je gelijk in. Porto durf ik echt niet te zeggen, hebben ook gewoon een heel goed team.

Juventus is gewoon kandidaat voor de CL.
porto en Monaco moeten gewoon te doen zijn. ook van atletico ben ik niet stuk. juventus is stabieler en hebben en hebben veel betere basisspelers.
PSG is iets sterker/gelijk waardig.
Barcelona is te sterk
en real madrid is in deze vorm gewoon te verslaan. maar als ze hun oude vorm vinden dan zijn ze te sterk

19 maart 2015 om 08:35

Juventus is kandidaat voor de finale ze winnen zeker niet de champions league

19 maart 2015 om 17:18

Hoe kan je nou wel kandidaat zijn voor een finale en niet voor de Champions League? Een team dat 'all the way' komt en in de finale staat heeft altijd kans om de Champions League te winnen. Je kunt niet met geluk zo ver komen.

Kunnen teams uit hetzelfde land elkaar loten?

19 maart 2015 om 11:46

ja tuurlijk anders zou het vervalsing zijn en weetje zeker dat barca en real de finale zal worden

19 maart 2015 om 17:19

Ja, in de Champions League is dit mogelijk vanaf de kwartfinale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren