Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mijlpaal doet Advocaat niks: 'Ja, ik las het. Leuk, maar meer niet'

Laatste update:

Voor Dick Advocaat is de ontmoeting met Slovan Liberec een bijzondere. Niet alleen omdat AZ zich kan plaatsen voor de achtste finales, maar vooral omdat het zijn honderdste wedstrijd als coach op het Europese strijdtoneel betreft. Zelf kan de geroutineerde oefenmeester daar echter niet zo veel mee, zo bleek tijdens de persconferentie waarin het treffen met de Tsjechen werd voorbeschouwd.

/

"Ja, ik las het. Leuk, maar meer niet", reageert Advocaat laconiek op de website van zijn club. "Ik wil niet dat het bij honderd blijft, want we willen dit seizoen graag nog even doorgaan in Europa. Het is zelfs voor mij nog leuk, Europese wedstrijden. Het reizen, de andere stadions, goede wedstrijden, slechte wedstrijden. Ik geniet ervan."

Om die honderd duels bij AZ te overschrijden, zullen de Alkmaarders heel wat beter voor de dag moeten komen dan afgelopen zondag tegen Ajax. Toen ging het elftal kansloos met 4-0 onderuit. "Ik verwacht een veel scherper en agressiever AZ", aldus Advocaat, die bijval krijgt van Viktor Elm. Ook de middenvelder verwacht geen herhaling van zetten. "Er zijn maandag duidelijke woorden gevallen", onthult hij.

Bekert AZ donderdag verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Voor Advocaat ia de ontmoeting met Slobodan Liberec een bijzondere.' En nog geen twee zinnen later staat dat het voor hem niks betekent, worden artikelen hier uberhaupt wel eens nagelezen voor ze online gaan?

26 februari 2014 om 15:38

Je moet je niet zo drukken maken om dat soort dingen.
Wat jij moet doen is snel van je blessure aan je lies afkomen Thulani Serero.
Die gekke De Jong op het middenveld lijkt mij geen goed idee.

26 februari 2014 om 15:50

ik vindt die advocaat ect een grandioze trainer, en vooral in potentie is hij zeker beter als bijvoorbeeld jose mourinho

26 februari 2014 om 15:58

Je moet het iets minder letterlijk nemen. Het is bijzonder aangezien Advocaat de grens van 100 Europese wedstrijden haalt, wat op zich een knappe prestatie is al coach zijnde en vandaar dus de gradatie van bijzonder. Advocaat zelf daarentegen hecht er minder waarde aan, zoals te lezen is in het bericht.

26 februari 2014 om 18:40

Of je leert gewoon begrijpend lezen voordat je de site afkraakt, want in de door jouw genoemde zin staat namelijk niets dat incorrect is.

Je 100e, 250e, 500e, etc. wedstrijd is een 'bijzondere mijlpaal'. In die zin is de wedstrijd dus bijzonder. Dat Advocaat er rustig onder blijft en het hem niets boeit is iets totaal anders. Was dat nou echt zo moeilijk?

Zij staan met 1-0 voor en ze spelen thuis, dus het moet lukken

Iemand een lijstje met de trainer die meeste wedstrijden Europees heeft gecoacht? Ik ben er wel benieuwd naar. Kan het zelf niet vinden...

26 februari 2014 om 16:51

In Engeland loopt er een zekere "sir" Ferguson rond .
Ik denk dat die vooraan in het peletonneke zit.

Denk dat az redelijk eenvoudig met 2-0 wint.

tsja slobodan liberec is niet een bijzondere tegenstander, als het daarentegen in de finale van de EL was geweest tegen juventus dan wel waarschijnlijk..

hoop voor az dat het zo ver komt

26 februari 2014 om 16:20

ik hoop het ook. wellicht dat ze de schade en schande van de andere clubs in de EL nog een beetje recht kunnen trekken..

Klopt het dat dickie daarna tegen genk moet?
Als dat zo is kunnen ze stiekum nog ver reiken wat bijzonder knap is met dit materiaal.

26 februari 2014 om 16:11

Ja, Genk of Anzhi, was 0-0 in Rusland. Kwart finale zou inderdaad een topprestatie zijn met dit onsamenhangende zooitje.

"bijval van Victor Elm". Zo'n slechte middenvelder heb ik bij AZ de afgelopen 15 jaar nog niet gezien. Niveau Telstar. Een voetballer die geen idee heeft wat hij op het middenveld moet doen. Doelloos rondlopen (met de nadruk op lopen)......deze tobtrainer wilde Ajax verslaan met Henriksen en Elm op het middenveld, Koekkoek!

26 februari 2014 om 19:12

Ik hoop ook dat Elm zo snel mogelijk oprot, wat een drama is dat. Ik weet het niet maar volgens mij moet Advocaat zijn bril op.

Hij krijg bijval van Elm. Mijn god, dat die gozer nog aan mag schuiven. Liberec moet geen problemen geven en daarna kun je via het verzwakte Anzhi of het zwalkende Genk zomaar weer de kwart finales halen. Prachtig, alleen heeft dat ongetwijfeld weer gevolgen voor competitie en beker, deze labiele selectie kan maar eens per week scherp zijn is gebleken.

26 februari 2014 om 16:27

Achjah daarom spelen ze ook bij een club als AZ en niet bij een club in de premier league. In fysieke en mentale weerbaarheid zijn ze (en de meeste spelers in de eredivisie) gewoon nog niet zo ver ontwikkelt dat ze 3 wedstrijden in de week aankunnen.

Ik zou het niet zo erg vinden als ze alles op de EL en beker gooiden en wat meer jeugdspelers de kans geven in de eredivisie. De 5e plek haal je toch niet meer en lager dan 8/9e plek is ook onwaarschijnlijk omdat de omliggende clubs net zo veel punten laten liggen.

26 februari 2014 om 17:08

Voorheen zouden ze ook nooit bij AZ spelen maar de ambities en scouting zijn de afgelopen jaren gewoon veel minder geworden. Ik pleit ook voor de eigen jeugd maar ook Advocaat kiest liever voor Elm en Henriksen. Verbeek was in 2012 kampioen geworden met AZ als hij meer gerouleerd en beter gewisseld had.

26 februari 2014 om 18:16

Klopt. Veel daarvan heeft natuurlijk te maken met het wegvallen van Scheringa en Dsb. Waarvan nu (en vorig jaar helemaal) pas de gevolgen echt duidelijk worden omdat alle invloed uit die tijd nu verdwenen is (martens was de laatste speler uit dat tijdperk). In dat licht bezien doet AZ het nu gewoon naar behoren. Veel beter zit er niet in op het moment. En dan nog is AZ in potentie 'best of the rest'. Ze hebben wat dat betreft pech dat Vitesse er bij is gekomen.

Maar geef ze wat tijd daar bij AZ en ze zullen weer omhoog kruipen. Er zitten daar een aantal slimme mensen. Dat de club niet compleet in elkaar stortte in de afgelopen jaren is een klein wonder.
Ze zijn nu schuldenvrij, kunnen weer gaan bouwen en hebben toch weer een redelijke aantal spelers in de selectie die voor 5/7 miljoen verkocht kunnen worden.

26 februari 2014 om 18:27

Martens de laatste speler?
Ortiz bedoel je, die is er nog steeds

26 februari 2014 om 19:02

Ohja, je hebt helemaal gelijk!
Maar ik reken hem dan weer niet echt bij spelers van het kaliber El Hamdaoui, Dembele, Martens, Moreno, Pocognoli etc. Dat waren echt klasse spelers.
Dat Ortiz er nu vaak bovenuit steekt zegt ook wel iets over het verval

ik vind elm niet zo slecht als sommige mensen denken, hij heeft wel soms een aardige wedstrijd.
maar de gemiste kampioenschap van 2012 doet nog steeds pijn. ortiz bijna geen minuut gespeeld ! falkenburg in topform 90 minuten op de bank. maher en elm gewoon uitgeput.

Laat die stuntel Elm en Hendriksen er aub uit! Dan kunnen we de wedstrijd winnen, anders niet!

We weten nog dat AZ met 1-3 van Armitros uit won.
En thuis verloor (0-2), daardoor zich wel ternauwernood plaatste.

26 februari 2014 om 21:33

Ja maar dat was een omgekochte arbiter. Na 2 minuten geeft hij geel, stopt de kaart weg en geeft dan rood aan Henriksen.
Daarna gaf hij een paar minuten later Atromitos nog een pingel Kado die die door Esteban gestopt werd. Vervolgens floot hij alles van AZ af en mocht Atromitos alles.
Niets hielp, AZ bleef de baas maar het maakte de kansen, Gudelj en Mattias Johansson, niet af.

Dan uit het niets scoren die Grieken en raakte AZ onnodig in paniek. Het licht viel uit en de wedstrijd werd stil gelegd. De rest is bekend, AZ mazzelde enorm in het half uurtje op vrijdagmorgen.

Absoluut geen normale wedstrijd dus. Zoiets overkomt je 1 keer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren