Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Michiel Kramer: ‘Het is serieus een goede speler. Ik vind hem beter dan Minteh’

Laatste update:

Michiel Kramer is onder de indruk van de prestaties van Javairô Dilrosun bij Feyenoord. De aanvaller van RKC Waalwijk, met een kortstondig verleden in Rotterdam, is van mening dat de vleugelaanvaller momenteel zelfs beter speelt dan zijn directe concurrent Yakuba Minteh.

"Aan het begin van het jaar heb ik ook al eens over hem gezegd dat het best wel een goede speler is", opent Kramer vrijdag het item over Dilrosun in het sportprogramma van RTV Rijnmond. "Alleen dat hij het vertrouwen mist op het moment dat hij gaat spelen."

"Het is serieus echt een goede speler", maakt Kramer duidelijk dat hij graag naar Dilrosun kijkt. "Hij gaat echt nog wel van waarde zijn dit seizoen. Ik vind Dilrosun beter dan Yankuba Minteh."

Dilrosun beleefde in de laatste weken voor de winterstop goede invalbeurten tegen FC Volendam en Celtic. Daarna volgden basisplaatsen tegen Heracles Almelo en in het bekerduel met FC Utrecht.

Voormalig teammanager Bas van Noortwijk is het eens met Kramer. "Ik vind hem nu beter dan vorig seizoen", ontvangt Dilrosun complimenten. Van Noortwijk verwacht dat de vleugelaanvaller na de winterstop regelmatig zal spelen. "Bij Minteh is het alles of niets, dat mag op die leeftijd, en Igor Paixão moet minder rollen op het veld. Daar word ik zo moe van. Stop daar toch mee."

Van Noortwijk snapt dat trainer Arne Slot regelmatig rouleert in de voorhoede. "Dat doet hij omdat niemand levert." De trainer van Feyenoord kan ook nog Calvin Stengs als rechtsbuiten opstellen en heeft op links nog de beschikking over Luka Ivanusec.

Slot sprak zondag voorafgaand aan Heracles-uit kort over Dilrosun. "De rechtsbuitenpositie is nog weleens aan verandering onderhevig. En vandaag krijgt Javairô na twee uitstekende invalbeurten (tegen FC Volendam en Celtic, red.) de kans daar. Volgens mij heb ik altijd gezegd dat wij een x-aantal buitenspelers hebben die elkaar heel erg weinig ontlopen. En dat het heel erg dicht bij elkaar ligt", zo klonk het bij ESPN.

Wie vind jij momenteel beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hehe eindelijk een eerlijke speler. Wel wat anders dan die nep analisten op tv. Respect voor Kramer.

Ik vind ze allebei niets. Beiden opzich wel talent en kunnen wat met een bal, maar maken ook beiden te veel verkeerde keuzes. Minteh natuurlijk nog wel veel meer, dus daarom heb ik ook liever Dilrosun. Maar het is wel een lood om oud ijzer verhaal.

22 december 2023 om 19:15

Dilrosun is minimaal een klasse beter dan Ivanusec, beter dan Minteh (die overigens ook een klasse beter is dan Ivanusec) en als buitenspeler ook beter dan Stengs. Dat geldt ook voor Minteh. De meest betrouwbare buitenspeler van Feyenoord is Paixao.

22 december 2023 om 19:35

Dilrosun (en al helemaal Minteh?!) Een klasse beter dan Ivanusec vind ik een zeer boude stelling. Wat Ivanusec voor zijn blessure liet zien en na zijn blessure tegen Celtic heb ik Dilrosun bij ons niet zien doen. Leuk dribbelen met de kop omlaag, meer zie ik niet.Paixao haalde vorig seizoen een hoog niveau,.maar dit jaar totaal niet en Minteh, kom op man. Die is totaal ontoerekningsvatbaar.

22 december 2023 om 19:46

Ivanusec met de kop omhoog kan geen man passeren, heeft geen snelheid en al helemaal geen creativiteit. Gewoon een miskoop die bij Ajax niet zou misstaan. Op dit moment zou Ajax blij zijn met Dilrosen en Minteh. Beiden beter dan Forbes.

23 december 2023 om 13:10

Hij is inderdaad niet snel, maar hij heeft natuurlijk juist wel creativiteit. Uitstekend steekpass en goed in de combinatie. Het is gewoon niet echt een klassieke buitenspeler vind ik, meer een soort halve 10. Dat Dilrosun en Minteh beter zijn dan Forbs zou wel kunnen. Ik ben ook beter dan Forbs.

22 december 2023 om 19:32

Vind dat je wel erg streng bent voor Minteh.
Tuurlijk maakt hij veel fouten, maar hij is ook nog maar 19 jaar. Hij kan er niks aan doen dat wij hem huren en direct al verwachten dat hij alles goed doet.
Hij heeft wel een individuele actie en sticht altijd gevaar. Daarbij is zijn rendement niet eens zo dramatisch.
Dilrosun vond ik vorig jaar best goed, maar moest naar 10 en kreeg daarna geen kans meer. Heeft echt wel talent, maar mist zelfvertrouwen. Hopelijk geeft Slot hem een eerlijke kans, kan Alireza gewoon op het bankje blijven

22 december 2023 om 19:37

Ik vind Minteh als circusact heel leuk en ik snap dat ie 19 is, maar wat hij doet in het veld slaat in grote delen van wedstrijden echt helemaal nergens op. Wel zonde want hoe makkelijk hij mensen met een bal voorbij loopt is echt geweldig.

22 december 2023 om 21:12

Precies dat. Er zit ruim 6 jaar verschil tussen beide heren. Het feit dat beide heren qua niveau dicht bij elkaar liggen, spreekt nou niet bepaald in het voordeel van Dilrosun. Die moet gewoon naar een club als FC Twente om weer stappen vooruit te zetten. Voor Feyenoord komt hij tekort en ik denk niet dat Feyenoord nog echt plannen met hem heeft. Ik acht de kans groter dat ze een nieuwe aanvaller kopen.

23 december 2023 om 06:31

Dilrosun moet constanter worden.
Maar nu is het vaak 1/2 potjes een 8/9 en vervolgens 5 potjes een 3/5 en dat kan niet in de top.

Minteh is vooral een vervelende speler haha. Die gozer passeert zo makkelijk tegenstanders om er vervolgend niets mee te doen

Kramer moet meer naar zijn eigen spel kijken want hij is zo lang maar speelt altijd verstoppertje nooit aan speel baar en dat vind hij ook maar toch zie je geen verandering..

Het is allebei niet per se wat Feyenoord na zou moeten streven als ze zich willen blijven ontwikkelen zoals ze nu(!) in niveau zijn. Dilrosun is sowieso 'alweer' 25 jaar, maar speelt nog altijd als een talent van 19 jaar. Die is blijven steken in zijn ontwikkeling en is gewoon vreselijk wisselvallig. Dat is toch een soort speler dat als ze nog weer stappen gaan zetten, hij eerst een stap terug zal moeten doen, bijvoorbeeld naar de subtop of iets dergelijks.

Minteh daarentegen is nog maar 19 jaar en begint pas net. Het kan zomaar zijn dat zo'n jongen zich a la Sinisterra ineens manifesteert als toegevoegde waarde of sterkhouder. Op die leeftijd weet je dat zo'n speler wisselvallig is en vaak voegen ze nog niet zozeer veel toe aan een club als Feyenoord. Toch acht ik de kans veel groter dat Minteh van waarde gaat zijn voor Feyenoord dan Dilrosun.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren