Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mühren heeft broertje dood aan imago: ‘Dat interesseert me echt geen reet’

Laatste update:

FC Volendam is de derde club waarmee Robert Mühren de Eredivisie ingaat. Na eerdere periodes bij AZ en Sparta mag de 33-jarige spits het nu met de club uit het vissersdorp proberen. Doordat Mühren in de Keuken Kampioen Divisie meer presteert dan op het hoogste niveau, hoort hij vaak dat hij geen kwaliteiten heeft voor de Eredivisie. Deze meningen doen de aanvalsleider echter zeer weinig. “Dat interesseert me oprecht geen reet.”

“Ik voetbal waarschijnlijk nog twee jaar en daar wil ik gewoon echt van genieten”, zegt Mühren tegenover de camera’s van ESPN. “Ik ga keihard mijn best doen en als het in de Eredivisie ook lukt dan zijn we blij, maar als het niet lukt: Ja, dan niet. Maar ik denk niet: Waar hebben jullie het over? Want als mensen dat zeggen, dan interesseert me dat echt geen reet.”

De spits is ook niet verrast dat zijn trainer, Wim Jonk, langer aan de club verbonden blijft. "Goh, wie had dat gedacht, hè", lacht de spits over het aanblijven van de oefenmeester. "Nee, dat was voor mij geen verrassing. Het gaat toch goed met de club en we gaan er voor zorgen dat we nog een extra stap kunnen zetten." Jonk verlengde deze week zijn contract bij FC Volendam tot medio 2023 met de optie op nog een extra jaar.

Mühren doorliep, met een korte tussenstap bij Ajax, de gehele jeugdopleiding van FC Volendam. In de zomer van 2021 keerde de spits terug bij zijn jeugdliefde en beleefde hij een uiterst succesvol seizoen. Mühren maakte afgelopen jaargang 29 doelpunten in 37 wedstrijden. Volendam belandde mede door zijn doelpunten op de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie, een plek die recht gaf op promotie naar de Eredivisie. Mühren speelde eerder in zijn carrière voor AZ, Zulte Waregem, Sparta, NAC en SC Cambuur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is wel de eerste keer dat hij met zijn clubje Volendam in de eredivisie gaat spelen dus wie weet gaat hij vlammen aankomend seizoen.

Hij had bij az nog prima gepresteerd en volgens mij werd hij daar ook nog regelmatig misbruikt als nummer 10. Ik had eigenlijk verwacht dat hij weer een stap terug zou doen, om weereen club te helpen promoveren

30 juni 2022 om 11:47

Ja inderdaad heb je helemaal gelijk in. Bij AZ deed hij het naar behoren.

Komt altijd over als een open en joviale jongen en heeft bij mij wel de gunfactor. Hoop dat die er tien inschiet dit seizoen dan heeft die het prima gedaan

1 juli 2022 om 09:22

Klopt, en dat toonde maar weer aan wat voor waardeloze scout ik ben. Ik dacht toen echt: die gast moet je houden, die is ontzettend goed. Maar AZ zag het niet in hem zitten en bleek gelijk te hebben.



Als ik Lowie zo amicaal met hem zie op de foto, dan kan ik mij niet aan de gedachte onttrekken dat hij bij de selectie komt van oranje, mocht hij de competitie starten met 5 wedstrijden 5 goals.

30 juni 2022 om 11:44

Die kans is inderdaad aanwezig. Het is natuurlijk wel een typisch aanspeelpunt waar ome Louis naar opzoek is

30 juni 2022 om 12:38

Volendam speelt gelukkig ook in het oranje



Ik hoop dat hij veel succes heeft en scoort als een gek
Hij heeft gelijk, je bent 33 lekker ballen en schijt hebben aan commentaar

Btw, is hij familie van Arnold en Gerrie?

30 juni 2022 om 11:57

Iedereen is familie van elkaar in Volendam.

30 juni 2022 om 12:02

Hij is inderdaad een neefje van de 2 heren.



Wie maakt die titels hier zeg, manmanman. Een broertje dood hebben aan iets betekend letterlijk dat je ergens een hekel aan hebt. Nu staat er dus in de titel, Mã¼hren heeft een hekel aan imago, het interesseert hem geen reet. Wat is het nou?

30 juni 2022 om 12:13

Een broertje doodhebben aan betekent dat het je geen moer interesseert. Wat dat betreft wel vrij samenhangend met de tekst

30 juni 2022 om 12:26

@maurits,

Een broertje dood hebben betekend juist dat je ergens afkeer/haat voor hebt

30 juni 2022 om 12:36

Ergens een broertje dood aan hebben betekent ‘ergens een grote hekel aan hebben’, ‘ergens een afkeer van hebben’.

Deze uitdrukking gaat terug op het letterlijk verliezen van een broertje aan de dood door een ziekte. Dat kwam vroeger (helaas) tamelijk vaak voor. Ergens een broertje dood aan hebben betekent letterlijk ‘daaraan is mijn broertje overleden’. De uitdrukking sloeg dus eigenlijk op de ziekte waaraan hij was overleden. Aan die ziekte had je dan uiteraard een enorme hekel en zo kon een broertje dood aan iets hebben de figuurlijke betekenis ‘een hekel aan iets hebben’ krijgen. Wie nu bijvoorbeeld zegt ‘Ik heb een broertje dood aan recepties’ bedoelt dat hij recepties afschuwelijk vindt.

30 juni 2022 om 12:46

Nee hoor Maurits12, dat betekent het niet, het betekent ‘ergens een grote hekel aan hebben’, ‘ergens een afkeer van hebben’. @roypsvakzz heeft nog een extra alinea voor je gekopieerd van onzetaal.nl om het extra uit te leggen

30 juni 2022 om 12:59

Blijkbaar leef ik onder een steen! Een snelle google search had mij een afgang bespaard :D

1 juli 2022 om 09:24

Haha, maar je wint nu wel een prijs voor het zijn van een van de weinige mensen op deze site die gewoon ruiterlijk toe kan geven dat hij er naast zat Ik geef jou zilver en mezelf goud, want ik heb net openlijk toegegeven dat ik een waardeloze scout ben.

Mooi, zo'n ouderwetse uitdrukking, maar als je ergens een broertje dood aan hebt, heb je er een hekel aan. Het kan Mã¼hren niet schelen, dat betekent het dus niet. Overigens werd onze eindredacteur altijd boos van zulk ouderwets taalgebruik.

Afgezien van de verkeerde titel, geweldig om Volendam in de Eredivisie te zien! Mag dan misschien geen ‘echte’ Eredivisie club zijn. Toch zie ik zulke clubs er graag bij. Brengen een ander soort energie dan andere clubs, er wordt veel over gesproken bij promotie en ze hebben schitterend herkenbare tenues.

100 doelpunten in de laatste 3 jaar KKD. In Volendam geen twijfel. Deze man gaat er tussen de 14 en 16 maken komend seizoen.

Is altijd gevat en positief. Heeft het bij AZ en Sparta goed gedaan, maar is wel afhankelijk van goede aanvoer. Een kans is heel vaak een doelpunt bij hem. Technisch en een goede teamspeler. 100 goals in 3 seizoenen is niet niks . Het was wel in de KKD , maar waarom scoren die andere spitsen er dan ook geen 100?. Hij is 3x op rij beste speler van de competitie geweest, dus dan kan hij gewoon goed meekomen in de eredivisie. Maar wel in een goed elftal, dus Volendam zal goed moeten versterken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren