Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meulensteen: ‘Als Ajax daar collectief druk opzet, komen ze in de problemen’

Laatste update:

René Meulensteen was jarenlang werkzaam bij Manchester United als veldtrainer. De rechterhand van Sir Alex Ferguson won veel prijzen met the Red Devils en zou het mooi vinden als zijn oude club woensdagavond de Europa League wint. Maar ook Ajax wat betreft Meulensteen winnen. In gesprek met ELF Voetbal legt hij uit waar de kansen voor de Amsterdammers liggen.

Meulensteen vindt de achterste linie van Manchester United de zwakste. Eric Bailly, een van de sterkhouders in de achterhoede, is geschorst voor de finale. "Daardoor liggen er kansen voor Ajax centraal achterin bij Manchester United”, klinkt het. “Als Ajax daar collectief druk opzet, komen ze in de problemen.”

Daar liggen kansen volgens Meulensteen, zeker omdat hij de voorhoede van Ajax het sterkste wapen vindt. “Sowieso heeft Ajax voorin de meeste individuele kwaliteit, met Kasper Dolberg, Justin Kluivert, Bertrand Traoré en noem ze maar op. Ajax moet het durven om er op te klappen, net als tegen Schalke 04 en Olympique Lyon. Ze moeten absoluut geen ontzag hebben voor United, dan maken ze zeker een goede kans."

Wie zie jij als favoriet voor de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We gaan winnen ik voel het!!

Ben vooral benieuwd naar Valencia vs Younes. Een gemiddelde back wordt al gek van Younes. Hoe zou deze verkapte buitenspeler zich voelen. Daar ligt vooral de kans. We zullen het zien!

24 mei 2017 om 17:15

Een gemiddelde back wordt al gek, maar jij vind Valencia minder dan een gemiddelde back? Weet niet of je regelmatig voetbal kijkt maar ben bang dat younes compleet opgegeten gaat worden door Valencia. Hoop dat het tegendeel wordt bewezen maar zie dit koppeltje duidelijk in het voordeel voor united.

24 mei 2017 om 17:24

inderdaad. juist valencia is een uitstekende back en youness gaat het knap moeilijk krijgen. ook zal hik goed mee moeten verdedigen als valencia op komt.

24 mei 2017 om 17:32

Echter younes zoekt de linkerbeen van Valencia op en daar ligt de zwakte van Valencia.

25 mei 2017 om 11:04

Nu ik de wedstrijd heb gezien moet ik je toch gelijk geven. Wat is Valencia een beest geworden zeg. Younes had geen schijn van kans.

Los van het artikel, Ajax maakt sowieso alleen kans als ze volledig vooruit spelen. Werkt er eentje niet mee, dan wordt het een drama. Rashford in de counter verwacht ik dat de tegenzet van Mou wordt. Misschien dat het juist wel een 442 wordt met Lingard en Rashford voorop, dat zou me niet eens verbazen eigenlijk. Rooney/rashford zou kunnen, maar verwacht ik minder. Die twee snelle ventjes voorin 1 op 1 tegen een verdediging die een hoge lijn speelt... Garantie voor spektakel van twee kanten zou je zeggen.

Ik hoop dat Ajax vanavond wint in de stijl van de vorige wedstrijden. Op voorsprong komen, een rode kaart krijgen, op achterstand komen, in de 96e minuut een verlenging uitslepen en Kluivert in de 122e minuut de winnende maakt met een puntertje. Denk dat iedereen met een Ajax-hart dan voldaan is

24 mei 2017 om 17:35

Denk dat ze me dan aan de beademing mogen leggen...

24 mei 2017 om 18:01

Lekker met de zuurstoffles naar museumplein

Ik schrik een beetje van zelfvertrouwen dat in Nederland heerst. De beer moet nog geschoten worden !
En dit wordt toch eigenlijk een onmogelijke opgave. MU heeft zo veel goede spelers, en vooral zo veel ervaring. En toch... ik geloof zelf ook dat het kan !
Wat ik me vooral voorneem is van dit moment te genieten !
Van begin tot einde !

24 mei 2017 om 18:46

Precies wat je zegt. De beer moet nog geschoten worden en dat geldt ook voor United. Iedereen zei voor de loting vd halve finale ook dat we met Lyon de moeilijkste tegenstander hebben geloot. En kijk waar Ajax nu staat.

Ben ajacied in hart en nieren, maar ben er toch niet zo gerust op. Onderbuikgevoel. Ben optimistisch, maar niet blind... voor de realiteit. Hoop zo dat ik me vergis! Weet wel dat IK manchester niet kan verslaan, dat moet Ajax dan maar doen.

manunited gaat winen met 0-2

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren