Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Met spelers als hij erbij kan PSG de Champions League winnen’

Laatste update:

Paris Saint-Germain wordt de afgelopen dagen hardnekkig in verband gebracht met de komst van Neymar en Laurent Blanc denkt dat zijn oude club goede zaken zou doen als het de Braziliaan over weet te nemen van Barcelona. Volgens de Fransman zou PSG in één klap een van de favorieten voor de eindzege in de Champions League worden.

Denk jij dat Neymar naar PSG gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ik begrijp niet waarom ze niet voor ousmane dembele gaat die jongen heeft echt potentieel om even goed te worden als neymar ect

PSG heeft wel wat meer nodig dan alleen Neymar om te kunnen concurreren met Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus etc. Ze hebben 5 spelers van een hoog niveau, terwijl ze ook nog veel spelers hebben van Europees subtop-niveau. Als je echt bij de allergrootsten ter wereld wilt horen, zul je minstens 9 posities erg goed bezet moeten hebben.

24 juli 2017 om 18:26

Voetbal is onvoorspelbaar en statistisch kan natuurlijk elke deelnemer de Champions League winnen. Dat wil niet zeggen dat de club kan concurreren met clubs als Juventus, Bayern, Real, Barcelona enzovoort. Natuurlijk kan PSG ze verslaan, maar momenteel is de selectie kwalitatief (nog) niet sterk genoeg om structureel bij de beste clubs ter wereld te horen. Gezien de financiele mogelijkheden zal dat vast niet lang meer duren, maar momenteel hebben ze nog te veel spelers van Europees subtop niveau.

Neymar is indd nog niet genoeg voor de echte top. Verdediging ziet er goed uit en het middenveld ook. Alleen in de aanval missen ze echt power. Neymar kan een groot deel aanvallende kwaliteiten brengen maar kan het natuurlijk niet alleen.

met een paar spelers als neymar erbij kan iedereen de cl winnen...

Als leicester city de premiere kan winnen dan kan psg de treble winnen met of zonder neymar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren