Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Met ons programma, met PSV en AZ, kun je de borst natmaken'

Laatste update:
/

VVV-Venlo was zaterdagavond zeker niet minder dan NAC Breda, kreeg zelfs de betere kansen, maar leek door een late tegentreffer toch onderuit te gaan in De Koel. In vijf krankzinnige minuten bogen Robert Cullen en Maya Yoshida de score echter volledig om in het voordeel van de ploeg van Bredanaar Ton Lokhoff. De coach won met de club nu de laatste vier wedstrijden en dat is voor het eerst sinds 1961.

“Als je tien minuten voor tijd met 1-0 achterstaat en wint met 2-1, is dat mooi”, jubelt de succescoach tegen Eredivisie Live. “Ik had in die fase niet het idee dat we de wedstrijd nog zouden omdraaien. Het is een heel belangrijke zege. Voor rust hadden we wel een strafschop moeten krijgen. Na de 1-0 werd het rommelig. We zijn er wel voor blijven gaan. Als je dan in een paar minuten de wedstrijd kunt ombuigen is dat een groot compliment voor de ploeg.”

Jelle ten Rouwelaar moest in de slotfase nog tweemaal vissen. De doelman trekt openlijk een spijkerharde conclusie: “Wij zijn degradatiekandidaat. Alles zat tegen. Met ons programma, met PSV en AZ, kun je de borst natmaken.” De linkspoot noemt de zeperd in Venlo ‘onnodig’. “De bal stuit op, tegen mijn hoofd en het is 1-1. Die 2-1 valt uit het niets. Dan sta met je lege handen. We speelden heel erg goed in de tweede helft. We verdienden veel meer.”

Zie jij NAC Breda dit seizoen degraderen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nac kan degradatie beter aanvragen. Die lijken er door het toch wel zware programma uit de Eredivisie verdwijnen. Gewoon een gebrek aan kwaliteit.

3 maart 2012 om 23:41

Nac zorgt er thuis wel voor dat handhaving blijft bestaan. Exceslior is zo slecht dat het wel rechtstreeks degradeert dus niks aan de hand voor Nac. Nog 10 punten halen en je handhaaf je wel en met beetje mazzel ontloop je dan nacompetitie

4 maart 2012 om 14:13

En álweeeeeeer een onzinnige reactie van deze jongen... Kan deze vent een BAN krijgen a.u.b?

Ach NAC krijgt wel 1 punt of zelfs 3 tegen PSV want juist wij hebben het altijd ontzettend moeilijk tegen NAC en dan speelt NAC wel opeens fenomenaal..

Maja voordeel is wel dat we op zondag middag spelen want als het weer op een zaterdagavond was vreeste ik het ergste.,

4 maart 2012 om 00:35

Kwalitatief hoort Psv er te winnen en dat zal ook wel gebeuren al;s de spelers gemotiveerd genoeg zijn maar een wedstrijd in breda duurt 90 minuten en de club toont thuis veerkracht

4 maart 2012 om 08:13

@shannon25, jij dacht ik haal alle clichés maar weer te voorschijn? Dat is je aardig gelukt/

4 maart 2012 om 08:03

Qwertyiuop PSV verliest niet zo veel dit seizoen (jammer genoeg als ze verliezen dan is het in de competitie) dus ik denk niet dat PSV tegen NAC onderuit zal gaan, maar je hebt gelijk gemakkelijk zal het wel weer niet worden.

NAC gaat echt nog wel punten pakken.

Zul je ineens zien dat Nac als een Europese absolute topclub van het niveau Barcelona/real Madrid op de mat zal leggen tegen PSV zoals altijd. Ik vrees het ergste... Krijg een deja vu gevoel. Dit doet me denken aan Groningen. Ook dramatische weken, totdat ze tegen PSV moeten en opeens vleugels krijgen. Echt frustrerend!

4 maart 2012 om 01:18

Geloof me, als het op zaterdagavond was geweest had je moeten vrezen. Nu is het op zondagochtend, de helft van het publiek heeft een fikse kater en is zn stem kwijt na het altijd zware uitgaansleven in de Bredoase binnenstad. Het zal eng stil zijn, en NAC speelt nooit zo vroeg dus ik vrees een afstraffing! Maar hoop op het beste, as always...

Zul je altijd zien dat ze tegen Psv de punten wel gaan pakken. Gun Nac het beste, alleen niet tegen Psv.

4 maart 2012 om 00:08

Denk niet tegen PSv maar wel tegen Rkc, Nec en Heracles

4 maart 2012 om 00:17

waarom tegen die clubs? rkc is op dit moment goed bezig, dus daar geef ik nac een kleine kans op winst, nec zou nog kunnen, weet niet of die erg in vorm zijn de laatste tijd, en heracles zou ook van nac moeten winnen...

4 maart 2012 om 00:18

Ik hoop het

4 maart 2012 om 00:21

Gezien het programma zou het vooral tegen die clubs verwacht mogen worden. En dat het moeilijk zal worden dat zal geen enkele Nac fan ontkennen. Maar thuis heeft Nac iets extra"s en laten nu net ploegen als Nec en Heracles uit zwak zijn.

Doet me een beetje aan FC Utrecht - Ajax denken, die discussie hier boven me over NAC - Psv.

Ik dacht in de winterstop al dat VVV absoluut niet slechter zou worden van de transfer van Musa. Miljoenen pakken op 1 speler en voor dat geld een aantal directe versterkingen terughalen. Ik vind het knap van ze. Jammer alleen dat het begin van de goede reeks begon tegen Feyenoord ;

3 maart 2012 om 23:39

Musa heeft niks te maken met die versterkingen.zijn bijna allemaal huurlingen op de linksback lewa na

hangt er vanaf he, als het een Avondje NAC is dan kan het wel spannend worden je weet het maar nooit met Lurling of Schilder 1 bevlieging en het staat zomaar 1-0.

Wel jammer want vind NAC niet echt heel slecht qua spelersmateriaal, goed om mee te draaien rond plaats 10 - 12. Met Lurling, Schilder, Luickx, die kleine aanvaller, Schalk? Maar misschien toch de ervaring van Amoah kwijt

3 maart 2012 om 23:45

Van luikx kun je beter botteghin maken. Luikx komt helaas verdedigend echt te kort. Als je kijkt bij hoeveel tegendoelpunten (in negatieve zin) betrokken is.

3 maart 2012 om 23:48

Vorig jaar speelde hij toch als middenvelder? daar vond ik hem wel goed vooral dat linkerbeen van hem en de pass.

3 maart 2012 om 23:54

Jaa klopt, maar als verdediger bij nac komt hij echt te kort

06-05-2012 ERE NAC info RKC Waalwijk 0
20-04-2012 ERE NAC info Roda JC 0
10-04-2012 ERE NAC info Heracles 0
24-03-2012 ERE NAC info NEC 0
11-03-2012 ERE NAC info PSV 0

Dit zijn de thuiswedstrijden nog van Nac. Van Rkc en Nec moet er gewonnen worden. Tegen Roda/heracles 3 punten minimaal pakken en tegen PSv gaan voor een bonuspunten/punten dan blijf je als Nac zijnde wel in de competitie.
Alles wat je uit meepakt aan punten is mooi meegenomen maar ik ga uit van de thuiswedstrijden van Nac want uit is het niks

Noemt hij net de 2 topploegen waar Nac goede statistieken tegen heeft de laatste jaren

Nac-psv

26/11/2010 nac Breda psv 4-2
06/03/2010 nac Breda psv 2-1
18/10/2008 nac Breda psv 2-1
29/09/2007 nac Breda psv 1-1
31/03/2007 nac Breda psv 1-1
28/02/2007 nac Breda psv 3-0

Az-nac

08/04/2011 az nac Breda 1-1
05/03/2009 az nac Breda 1-2
31/08/2008 az nac Breda 1-2
22/01/2008 az nac Breda 1-2

Recht je rug Jelle en pak ze weer!!

4 maart 2012 om 08:06

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst, en al helemaal niet in de jammerlijke staat waar NAC zich in bevindt.je lijstje ziet er indrukwekkender uit BTW dan het is en in die jaren was NAC uberhaupt een stuk beter.

4 maart 2012 om 08:12

Maar toch heb ik altijd vrees voor Nac. Ze zijn blijkbaar toch een angstgegner voor Az en Psv.
En ja statistieken zijn er om doorbroken te worden, maar ik ben pas weer rustig na de 90 minuten.

4 maart 2012 om 08:23

Point taken, maar dan nog. Je moet een tegenstander niet onderschatten, maar al helemaal niet overschatten, je maakt ze daarmee sterker dan ze zijn.

Nac is samen met ADO en fc Utrecht kandidaat voor plaats 16. VVV zie ik nog wel meer punten pakken op die manier hoe ze nu bezig zijn.

heb gisteren nac live in het stadion gezien. Qua ondersteuning van hun eigen supporters hadden ze meer verdiend.op basis van het spel snap ik eerdere uitpsraken van Jelle en Karel echt niet. Die moeten niet met een NAC bril hun eigen wedstrijden bekijken maar iets objectiever. Dan hadden ze gezegd dat ze gelukkig op voorsprong kwamen maar over de gehele wedstrijd gezoien toch duidelijk de mindere waren.

Het is oderin om plaats 16 minstens net zo spannand als bovenin om plaats 1. Dat had ik 5 weken geleden toch niet verwacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren