Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oppermachtig VVV bezorgt Willem II rode lantaarn en treurig record

Laatste update:

Al voorafgaand aan de wedstrijd tussen VVV-Venlo en Willem II was zaterdag duidelijk dat zowel de hekkensluiter van de Eredivisie als de nummer zeventien van de ranglijst slechts belang had bij een overwinning. Uiteindelijk bleek de Limburgse formatie het meest doordrongen van de belangen, want waar de gasten lange tijd geen noemenswaardige kans creëerden, scoorde VVV vier keer. Pas nadat Marcel Seip, Robert Cullen, Bryan Linssen en Oguzhan Türk trefzeker waren geweest namens de thuisploeg, bepaalde Virgil Misidjan de eindstand op 4-1.

/

De elftallen, die beide met zes punten begonnen aan het degradatieduel, waren overigens niet per se van plan om vol op de aanval te spelen. Met name VVV-trainer Ton Lokhoff liet zijn team voorzichtig van start gaan en stelde met Cullen en Linssen slechts twee voetballers met echt offensieve intenties op. Dat weerhield de Limburgers er echter niet van om na een klein half uur op voorsprong te komen, al was het geen toeval dat de openingstreffer viel na een spelhervatting. Willem II slaagde er niet in om weg te werken, waarna rechtsback Guus Joppen de bal middels een artistiek hakje bij Seip bezorgde. Met een balletje achter het standbeen en een prima kapbeweging makte de centrumverdediger zich vervolgens al even knap vrij, om met zijn linkerbeen ook doelman David Meul kansloos te laten: 1-0.

Aan de andere kant kon linksback Niels Fleuren alleen ten koste van een gele kaart voorkomen dat directe tegenstander Genaro Snijders gevaarlijk kon worden. Verder wisten de Tricolores niet voor veel dreiging te zorgen, en dus kwam een Eredivisie-record om niet bijzonder trots op te zijn (34 uitwedstrijden op rij zonder zege) erg dichtbij. Zeven minuten na de pauze leek dit scenario onafwendbaar, toen de thuisploeg al tweemaal had gescoord.

/

Bij een uitstekende VVV-aanval stelde Barry Maguire zijn ploeggenoot Linssen al na anderhalve minuut in de tweede helft in staat om voor te zetten. Bij de eerste paal schatte Cullen de strakke pass op waarde, door bal glijdend achter Meul te schieten: 2-0. Even later was de stand zelfs 3-0 en dat mochten de Tilburgers zichzelf verwijten, want de complete defensie stond te schutteren; eerst glipte Cullen tussen twee bewakers door, na diens schot liepen twee verdedigers elkaar in de weg en kreeg Joppen de kans en in derde instantie was het Linssen die de bal via Philipp Haastrup van Willem II uiteindelijk achter Meul in het doel werkte.

De gifbeker was daarmee overigens nog niet leeg voor de bezoekers. Met nog twintig minuten te gaan speelde Ricky van Haaren zichzelf knap vrij en gaf hij de bal mee aan Türk, die een tegenstander passeerde en in de verre hoek ook Meul verschalkte: 4-0. Pas daarna deed Willem II wat terug; nadat Haastrup op de lat had gekopt was het Misidjan die de bal met een hard schot (via het been van medespeler Ryan Sanusi) achter VVV-keeper Niki Mäenpää kreeg, 4-1. De eretreffer kon echter niet voorkomen dat Willem II aan de ontmoeting in Venlo niet alleen de laatste plaats in de Eredivisie, maar ook een treurig stemmend record overhield.

Welke ploeg eindigt dit seizoen volgens jou hoger in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelofelijk! Willem II waar ben je meer bezig! Heb helemaal niks van strijd of passie gezien ben echt heel teleurgesteld in de wedstrijd als je met zulke cijfers verliest van VVV dan is het mij wel duidelijk waar we volgend jaar naar toe gaat....

Oppermachtig????
Volgens mij was er niet veel verschil te zien ook al doet de uitslag anders vermoeden, beter is om er effectiever van te maken
Oppermachtig heeft bij mij toch een heel andere betekenis

10 november 2012 om 21:56


Afca013 10 november 2012 om 21:22 #59importantadd
Boeiend Ajax is toch je club, of ook al zon wannabee Ajacied om overal bij te horen

Dit zei je dus zelf tijdens live meepraten.
En nu wel gefrustreerd lopen doen, haha!

On: en weer 3 punten voor VVV ze komen op dreef.
Alleen nog Wildschut dr. Weer bij en we gaan weer vlammen!

10 november 2012 om 22:02

Wat is er nu gefrustreerd aan het feit dat ik een andere titel in gedachte heb dan vz,
Het spel van VVV was gewoonweg te slecht om dat oppermachtig te noemen, het was nou geen barca of zo wat ik gezien heb. Ze hebben geen tientallen kansen gehad, maar de kansen die ze kregen zaten er in, dus effectief.
Of wil jij nu beweren dat VVV wel oppermachtig was?

Dus ik vraag me nu af wat je met het kopiëren van berichten uit een ander topic wil bereiken? Vriendjes kweken of zo? Hetgeen wat ik daar heb geschreven, heeft helemaal niks te maken met de titel hier, en ging over een discussie tussen Ajacieden onderling, hun hebben mij tekst en uitleg gegeven, dus klaar en wat mij betreft is de kou uit de wereld

10 november 2012 om 23:01

De manier waarop je het formuleert alleen al. Daarnaast was je ook al gefrustreerd aan het doen in het live meepraten topic.

"hetgeen wat ik daar heb geschreven, heeft helemaal niks te maken met de titel hier"
Jawel, het is nogal hypocriet. Je hebt daar je mening verkondigt, dus waarom zou die mening nu niet meer tellen? Omdat dat jou beter uitkomt?
"hun hebben mij tekst en uitleg gegeven, dus klaar en wat mij betreft is de kou uit de wereld"
Haha, niemand was het met je eens en uiteindelijk zei je niets meer, je werd gewoon gedist omdat je ongelijk had. Geef dat dan gewoon toe.

Daarnaast vind ik het vooral belachelijk dat je op randzaken ingaat en niet op mijn belangrijkste punt. Het enige wat je daarover zegt is dat je dat zogenaamd hebt opgelost (niet dus).

ON: VVV veel efficiënter. Willem II creëerden ook niet echt veel kansen, dus verdiend gewonnen door Vvv.

11 november 2012 om 01:36

Ben je nu echt serieus een On: berichtje aan het neerzetten omdat anders je post word verwijdert?

11 november 2012 om 09:18

Ben benieuwd hoe de wedstrijd was gelopen wanneer Willem II als eerste 2 frummeldoelpunten maakt ipv VVV

Prima overwinning van VVV Venlo,
eindelijk van die laatste plaats af!

Wat speelde Willem II toch weer ongelofelijk zwak. Als je 4 goals tegen krijgt bij VVV moet je gewoon jezelf kapot schamen. Geen fatsoenlijke kans creeeren en zo makkelijk af laten troefen, dan moet er toch heel wat gaan gebeuren wil je niet degraderen.

10 november 2012 om 22:08

of dit is gewoon de waarheid.
ik baal hier ook van maar dit team komt nog veel te kort om in de Eredivisie te spelen.
we zijn gewoon te vroeg gepromoveerd, denk ik.

11 november 2012 om 09:19

En zo slecht was het toch niet in de Jupiler League? Geen combi's, geen uitkaart en meer winnen dan verliezen!

Maar Willem II is natuurlijk qua Stadion, supporters, historie gewoon een Eredivisieclub

11 november 2012 om 14:27

dat zeker.

Prachtige overwinning voor Vvv! Volgende week tegen Ajax 1-2, 94e minuut doelpunt Radosavljevic! Nee zonder gekheid, dit zijn de wedstrijden die gewonnen moeten worden, en VVV is qua kwaliteit ook te goed om te degraderen, hoop dat ze zo door gaan!

10 november 2012 om 21:43

Az bedoel je

edit, leesfoutje van mij, dacht dat het ging overvorige week tegen AZ

10 november 2012 om 21:46

Nee, het was een voorspelling.

10 november 2012 om 21:52

Ja is las het al, maakt niet uit, dacht aan vorige week

10 november 2012 om 21:45

Ik hoop het niet ik hoop dat we thuis winnen van VVV! Maar hoeveel geluk heeft VVV wel niet gehad in die wedstrijd!

10 november 2012 om 22:04

Jullie móeten wel winnen. En ja, kwam wel geluk bij kijken, maar toch ook weer 85e minuut die gelijkmaker om de oren, was ook lullig moment. Denk dat dat de ommekeer is geweest van het seizoen misschien wel. Als ze die hadden verloren was vandaag een stuk lastiger geweest denk ik.

Ongelooflijk dat je met zo weinig strijd zon belangrijke wedstrijd in gaat. De spelers en trainer mogen hun eigen echt gaan schamen. Heel de week maar straftraining dan. Misschien dat er dan wat meer inzet komt.

Willem II gaat het erg moeilijk krijgen, maar wie weet, alles staat nog heel dicht op elkaar.
VVV zal niet vaak 6 punten in 7 dagen gesprokkeld hebben, lekker voor de Venlonaren

Ben wel blij met dit resultaat maar dat komt omdat ik ook voor RKC ben en voor ons is Willem II toch wel een aartsrivaal!

10 november 2012 om 22:09

voor RKC is Willem ll de aartsrivaal?

10 november 2012 om 22:45

Ja! De supporters van RKC hebben helemaal niks met Willem II!

11 november 2012 om 00:22

ik merk er eigenlijk nooit iets van bij ons.
de derby sfeer die er altijd tegen NAC is en ook tegen Den Bosch merk ik nooit tegen rkc.

Knappe overwinning eerste helft was niet om aan te zien 2e was stuk beter.
Overig vondt ik het willem2 publiek nog het leukste, wat die niet allemaal zongen. Humor hadden ze wel.

10 november 2012 om 21:57

wat zongen ze dan.

Willem ll is gewoon te vroeg gepromoveerd daar ben ik eerlijk in.
de punten moeten echt thuis gepakt worden maar dat word al lastig zat.
ziet er somber uit voor ons.

12 november 2012 om 22:30

Jingle bells,jingle bells......iedereen kan voetballen behalve Willem 2......hahahaha was leuk te horen van hun eigen supporters.

11 november 2012 om 09:22

''en WIJ Staan, WIJ Staan, WIJ Staan Weer Voor Lul!'' Dit soort liederen kwamen geregeld weer voorbij

Knap hoor hopelijk zetten ze dit door

Dat record heeft FC Den Bosch met plezier overgedaan!

Wat werd er zwak verdedigd zeg bij Willem Ii...

Ongelooflijk, het hele seizoen staat de verdediging bij Willem II best goed voor een degradatiekandidaat. Vaak credits gekregen voor het aardige veldspel maar meestal geen punten vanwege te goede tegenstanders. Spelen ze een keer tegen een club van het eigen niveau en loopt opeens álles mis achterin. Die laatste twee goals gaven echt flashbacks naar het degradatieseizoen waarin de verdediging rampzalig was.

Ik denk niet dat Willem II moet gaan panikeren in de winterstop en allerhande vage te dure spelers moet aantrekken. Gewoon zo doorgaan, een enkele tactische wissel doen en de spirit behouden. En hopen dat Joachim snel terug is want die voegt wel wat toe, zonder hem is het voorin wat tandeloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren