Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cullen wil na dit seizoen weg uit Nederland: 'Dat lijkt ons ook beter'

Laatste update:
/

Robert Cullen zal Nederland in de zomer van 2013 gaan verlaten. Het contract van de Japans/Britse aanvaller bij VVV-Venlo loopt ten einde en hij heeft volgens directeur Hans Soentjens zijn zinnen gezet op een avontuur in Engeland. Bijtekenen zit er dus niet in. “Met een transfervrije status is die kans wellicht wat groter.”

De Limburgers zijn er echter niet rouwig om dat de 27-jarige Aziaat na dit seizoen zijn heil elders gaat zoeken. “Over het totaal genomen is het niet helemaal geworden wat we ervan hadden verwacht”, geeft Soentjens ruiterlijk toe in Voetbal International. “Vandaar dat het ook ons beter lijkt om na dit seizoen verder te kijken.”

Cullen maakte twee jaar terug de overstap van het Japanse Roasso Kumamoto naar VVV, waarvoor hij tot nog toe 61 wedstrijden speelde en negen keer scoorde. Mocht er zich in de winterstop al een club melden voor de speler, dan is men in Venlo bereid om nu al te praten over een vertrek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oke een avontuur in Engeland....maar dan wel als visser en zeker niet als voetballer...

Wie kan me vertellen over welk niveau in Engeland je komt te spelen als je het niveau van VVV maar net aan kan?

19 december 2012 om 16:38

League One denk ik, als je geluk hebt en een goede zaakwaarnemer een kleine club in de Championship.

19 december 2012 om 16:40

League one denk ik, 3e niveau. Ik vind Cullen een matige speler. Hij is niet snel, niet technisch, weinig scorend vermogen, niet fysiek. Hij werkt heel hard en heeft een goed uithoudingsvermogen. Wat is Cullen nu eigenlijk een 10, een spits, vleugelspeler? Gelukkig had ehij een Noord-iers paspoort zodat hij niet de hoofdprijs verdiende.

Waarom denken voetballers toch dat ze makkelijk aan de bak in Engeland kunnen. Zie Hutchinson, die verlengt zijn contract ook niet , omdat hij in Engeland wil spelen. Bij Hutchinson kan ik me nog indenken, dat pakweg een Wigan, Reading of Aston Villa hem wil halen, omdat Hutchinson bij PSV voetbal.

Maar welke club heeft nou interesse in Cullen? Misschien Barnet?

19 december 2012 om 16:39

Spelers zijn niet snel tevreden, denken allemaal dat zij de sterspeler zijn en willen in die vijftien jaar dat ze profvoetballer zijn zo veel mogelijk geld verdienen.

Dit is jammer genoeg niet een aziaat waar VVV flink op kan verdienen. Maar je kunt natuurlijk ook niet altijd Honda's halen. Ben trouwens altijd benieuwd naar hoe dit soort type spelers functioneren in een team wat vooral aanvallend voetbalt.

Deze speler is niet van meerwaarde bij VVV en ze zullen er ook niet om rouwen dat hij transfervrij de deur uit gaat. Maar met alle respect, als je bij VVV niet uit de verf komt, heb je op de hoogste twee divisies in Engeland ook niets te zoeken.

Middelmatige speler dit, mag blij zijn met een middenmoter Championship.

Goede speler voor een Watford of Hartlepool United. Voor de rest zal er niemand op hem zitten te wachten. Clubs als Brighton en Derby County zijn al te hoog gegrepen. Die jongen mag echt blij zijn dat hij in de eredivisie mag meedoen bij Vvv.

nou succes in de league one of serie c knul. championship is nog te hoog gegrepen denk ik

Engeland dit Engeland dat. Snap niet dat iedereen zo maar naar Engeland wilt als je niet in de Premier League kan voetballen. Zie Cullen nou niet echt gauw in de Premier League terecht komen. Ga dan naar een kleinere voetballand waar je waarschijnelijk om het kampioenschap kan spelen en Europees lijkt me veel mooier. Tsjechië, Polen, Slowakije om er een paar op te noemen.

Ja, niet egt een uitblinker. Meer een bruikbare speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren