Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi maant Tite zijn mond te houden: ‘En ik zei hetzelfde tegen hem’

Laatste update:

Lionel Messi maakte vrijdagavond zijn rentree in het shirt van Argentinië na een schorsing van drie maanden en de aanvaller speelde meteen een hoofdrol in het oefenduel met Brazilië. Hij maakte het enige doelpunt van de wedstrijd: Messi miste na twaalf minuten een strafschop, maar scoorde in de rebound. De Braziliaanse bondscoach Tite maakte zich boos aan de zijlijn en Messi liet op zijn beurt meteen weten wat hij daarvan vond.

De strafschop volgde na een vermeende overtreding van Alex Sandro. De linksback trok aan de arm van Messi en tikte hem daarna licht op zijn voet. Tite had de indruk dat er sprake was van een schwalbe en vroeg om een gele kaart. Messi gebaarde vervolgens richting de zijlijn dat de bondscoach zich koest moest houden, zo blijkt uit beelden van Globo Esporte. "Ik deed mijn beklag omdat hij een kaart had moeten krijgen", erkent Tite na afloop.

"Hij zei dat ik mijn mond moest houden, en ik zei hetzelfde tegen hem. Daarna was het klaar. Ik wil er nu niet meer op ingaan. Als je geen vermaarde scheidsrechter aanstelt, dan kan Messi je opslokken. Maar het is een situatie die zich voordoet in de wedstrijd. Het blijft een buitengewone speler", aldus Tite, die achter zijn eerst oordeel blijft staan. "Het was een kaart, en ik had het recht om erover te klagen."

Matthew Conger uit Nieuw-Zeeland was de arbiter in Riyad. "Als het een Engelse scheidsrechter was geweest, had hij gezegd: 'Doorgaan'", vermoedt Tite. "Naar mijn idee was het geen strafschop. Maar Argentinië verdient de complimenten voor het winnen van de Superclásico." Messi zelf erkent in de Argentijnse pers dat hij 'niet echt weet' of de penalty terecht was. "Ik werd afgestopt. Volgens mij raakt hij me wel, maar ik weet het niet."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit tegenwoordig het nieuws is na een potje tussen twee rivalen, dan valt het allemaal wel reuze mee. Ook al was het maar een vriendschappelijke wedstrijd, voetbal staat daar op nummer 1 en wie wil je nou liever vernederen dan je grootste rivaal?

"tite had de indruk dat er sprake was van een schwalbe en vroeg om een gele kaart. Messi gebaarde vervolgens richting de zijlijn dat de bondscoach zich koest moest houden, zo blijkt uit beelden van Globo Esporte. " de ene geeft de scheids de schuld als het tegen zit en de ander de Zuid Amerikaanse bond. in dit soort verhitte wedstrijden kan dat ook gebeuren en moeten mensen zich daar niet te druk om maken. wees blij dat je wat passie en beleving ziet in een eigenlijk nietszeggend oefenpotje

16 november 2019 om 00:40

Ik heb net de samenvatting gekeken en man man man wat een intensieve wedstrijd was dat zeg, en dat voor een oefenwedstrijd!

16 november 2019 om 02:10

En de andere geeft zijn coach de schuld en scheldt hem uit voor hoe*renzoon als hij zelf slecht speelt. Dat is je idool Ronaldo japie krekeltje.

16 november 2019 om 10:36

@banyhalima Ronaldo is mijn idool niet dus maak jij je daar maar druk om. ik weet niet wanneer hij die uitspraak heeft gedaan maar als dat zo is is hij net zo dwaas als zijn landgenoot Mourinho die dat een keer in de camera riep

Waarom worden hier twee berichten aan gewijd? Waarom is dit nieuws?

Voetbalzone aub echt heeeel snel opkrassen met die irritante euro jackpot reclame! Zelden zoiets irritants meegemaakt op een website! 🙆‍♂️🤦‍♂️

16 november 2019 om 11:30

Ik mag het niet zeggen, maar er zijn manieren om die irritante reclames te blokkeren.. En ja ik weet dat het hun site in de lucht houdt, maar als advertenties irritant aanwezig zijn dan doe je toch iets fout als Voetbalzone zijnde.

Zo te zien heeft Messi eindelijk een prijs gewonnen met Argentinië!

Messi tegen tite, rap battle. Is messi even geniaal met zijn woorden als dat hij met zijn voeten is? Even serieus, hoe vaak gebeurd dit nou tijdens een wedstrijd. Ik kan tite begrijpen na wat messi zei de afgelopen WK en messi zit er duidelijk nog mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren