Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi liet verpletterende indruk achter: ‘Ik schoot tekort en dacht aan stoppen’

Laatste update:

Kevin-Prince Boateng keek in het tweede gedeelte van het seizoen 2018/19 zijn ogen uit op het trainingsveld van Barcelona. De middenvelder, destijds door Sassuolo verhuurd aan de Catalaanse grootmacht, kon namelijk niet geloven wat Lionel Messi allemaal voor dingen liet zien tijdens de oefensessies. Boateng had altijd een voorkeur voor Cristiano Ronaldo, maar na zijn halfjaar in Barcelona staat Messi duidelijk op plaats één.

"Die zes maanden bij Barcelona waren echt ongelooflijk", blikt Boateng, tegenwoordig actief voor het Italiaanse AC Monza, terug op verzoek van DAZN. "Ik kon in eerste instantie niet geloven dat ik daar mocht spelen. Ik dacht eerst nog dat Espanyol mij wilde hebben, niet het echte Barcelona!" De trainingen waren elk dag weer een feest voor de voormalig international van Ghana. "Ik was echt sprakeloos door Messi. Ik heb altijd gezegd dat Ronaldo de beste speler ter wereld is, maar Messi is echt van de buitencategorie. Hij is echt niet normaal."

Spanje in de ban van ‘hartverscheurende’ beelden Lionel Messi op training

Opmerkelijke beelden van Lionel Messi op het trainingsveld van Barcelona.Lees artikel

"Door de trainingen met Messi kreeg ik voor de eerste keer in mijn loopbaan het gevoel dat ik tekortkwam", biecht Boateng op. "De acties die hij uitvoerde op de trainingen waren echt onbeschrijvelijk. Ik dacht toen echt: Het is gedaan met mij, ik zet er een punt achter." Boateng wist in de kortstondige periode bij Barcelona nooit een basisplaats te veroveren. Hij verliet het Camp Nou medio 2019 met slechts vier wedstrijden achter zijn naam.

Boateng genoot desondanks volop bij Barcelona. Er waren echter ook tijden dat de liefde voor het voetbal ver te zoeken was, zoals tijdens zijn jaren bij Tottenham Hotspur. "Ik kocht op één dag maar liefst drie peperdure auto's, maar desondanks voelde ik van binnen veel pijn. Ik dacht dat ik geluk wel kon kopen. Ik speelde destijds niet en was ook niet gelukkig. Die leegte probeerde ik op een andere manier in te vullen. Met de kennis van nu had ik dingen graag anders gedaan in die fase van mijn leven."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"ik kocht op één dag maar liefst drie peperdure auto's, maar desondanks voelde ik van binnen veel pijn. Ik dacht dat ik geluk wel kon kopen."

tja...als je denkt dat drie peperdure auto's kopen je gelukkig moet maken, dan ligt het probleem toch echt ergens anders.
Snap dat je wat leuks wilt doen met je geld, maar op deze manier maakt geld idd echt niet gelukkig.

Wat een fenomeen was dit bij Milan zeg, de hattrick vanaf de bank om de 3-0 achterstand tegen Verona weg te werken. De goals tegen Barcelona in de CL en de vele vele afstandsschoten, prachtige speler. Jammer dat het erna steeds minder werd. Hoewel Milan geen wereldtop meer was was dat team in 2011/12 wel een genot om naar te kijken met o.a. Boateng, El Shaarawy, Zlatan, Robinho, Cassano en zelfs nog Inzaghi, en dat is nog alleen de aanval!

25 november 2020 om 14:32

Oeef El Shaarawy wat een talent toen.. had echt verwacht dat die jongen bij Real zou eindigen haha. Aardig naast. Volgens mij was hij toch ook hele lange tijd geblesseerd toch? Verder met je eens dat dat een top team was. Of het team met Dinho, Pirlo, Beckham en Seedorf☺

Boateng was bij AC milaan echt een van mn favoriete speler. Die actie tegen barca, de manier hoe hij Abidal voorbij kwam. Of dat doelpunt in de 8ste finale volgens mij, die met 2-0 was verloren. Voor de rest ja deze jongen kan op het (lange) lijstje vage aankopen van Bartomeu.

Ik ken het. Vervang "tottenham Hotspur" door "sgm 6" en "drie peperdure auto's" door 1 afgetrapte Toyoto Corola en je hebt mijn verhaal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren