Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Messi heeft erover nagedacht, hij heeft daar geen zin meer in’

Laatste update:

Argentinië verloor de finale van de Copa América na strafschoppen van Chili en voor Lionel Messi was dat het sein om er een punt achter te zetten. De wereldster liet weten zich niet meer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg. Analytici tuimelen over de vraag of de hevig geëmotioneerde Messi zijn uitspraken in een opwelling heeft gedaan, of dat hij erover nagedacht heeft. Ronald de Boer denkt het laatste.

/

Bij Argentinië gaat het in de ogen van Messi te veel over de randzaken, geeft De Boer te kennen aan Metro. “Daar ergert hij zich aan”, verzekert de oud-prof van onder meer Barcelona. Zo uitte Messi zijn onvrede over de vertraging van het vliegtuig van de Argentijnse selectie. “De Argentijnse bond is een ramp”, twitterde hij.

De Boer denkt ook dat de druk op de schouders van Messi te hoog is. De ster van Barcelona wordt continu vergeleken met de legendarische Diego Maradona, die Argentinië in 1986 de wereldtitel bezorgde. Van Messi worden eveneens wonderen verwacht. “En als het dan niet lukt krijgt alleen Messi de schuld”, vertelt De Boer.

Overigens denkt oud-coach Leo Beenhakker dat Messi nog niet goed over zijn afscheid heeft nagedacht. Beenhakker denkt dat het een goed idee is om Messi even met rust te laten, om in september eens te vragen wat de dribbelaar écht wil.

Denk je dat Lionel Messi ooit nog terugkeert in het shirt van Argentinië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap niet dat Messi door de Argentijnen verantwoordelijk wordt gehouden voor het verliezen van 3 finales terwijl Higuain ze alle 3 kon beslissen maar het evenvaak ook na liet, Rojo gister een stomme rode kaart pakte waardoor het weer 10 tegen 10 is en Aguero schiet vaker een bal het stadion uit dan tussen de palen.

27 juni 2016 om 18:56

Was geen rode kaart van Rojo.

27 juni 2016 om 18:58

Ik snap ook niet wat men in higuain ziet. Hij is snel en sterk maar maakt maar 1 van de 3 zuivere akansen af. Pipita heeft letterlijk al 2 finales door de neus van argentinie geboord. Als tevez had gespeeld ipv Higuain was argentinie wereldkampioen geweest en de copa gepakt en hoefde messi niet zo te janken.

ON: ik snap de teleurstelling enz maar wat is dit voor instelling zeg. Je ziet simeone & co toch ook niet zeggen laat maar zitten we gaan nooit meer voetballen voor atletico. Ik ben heel erg verbaasd door Messi. Ik ben ook heel erg benieuwd wat de reacties zouden zijn als CR7 dit zou doen. denk ik de trant van wat is dit voor arrogante egotripper die enkel aan zichzelf denkt en niet eens de eer heeft om het tenue van zijn land te verdedigen

27 juni 2016 om 19:08

Hij scoorde anders best veel deze copa, en had een paar lekkere goals.

27 juni 2016 om 19:28

Het gaat er bij messi dan ook om, dat hij de zondebok is, als ze falen. Het blijft altijd een teamsport. Het gaat bij hem om de randzaken die niet goed zijn.

27 juni 2016 om 20:54

Ronaldo moet wel 250 km reizen om in Portugal te spelen, en Messi moet de halve wereld over.

28 juni 2016 om 01:28

Tuurlijk is Messi de zondebok. Messi faalde keihard en miste een cruciale penalty tijdens de finale.

27 juni 2016 om 19:04

Messi laat zich ook niet in de finales zien. Wk niet en copa nu ook al 3x niet

27 juni 2016 om 19:17

kijk maar eens wat messi heeft gedaan in de finale. hij speelde goed. hij had alleen helemaal geen hulp van zn teamgenoten. en als hij bij elke dribbel wordt neer getrapt, kan hij ook weinig forceren. hij heeft zich laten zien deze finale. de rest van het team, m.u.v. mascherano, romero en banega, was nutteloos.

27 juni 2016 om 20:01

Laligathomas logisch als hij wordt gedekt door 3 a 4 man. Eigenlijk onstond er dan ruimte voor andere spelers maar die doen er niks mee. Ook higuain heeft last van finale angst ofzo want hij mist echt reuze kansen

27 juni 2016 om 20:01

Jij hebt de finale dus duidelijk niet gezien

27 juni 2016 om 20:07

Zelfs met 3 tot 6 man om zich heen, kwam hij er af en toe door. Maar wat kan hij daarna doen als de rest nog op eigen helft is. Dan pass je een paar keer naar aguero of een andere medespeler, en die knalt de bal meteen het stadion uit.

27 juni 2016 om 20:24

Haha je hebt blijkbaar niks gekeken.

27 juni 2016 om 20:38

Haha jij ook niet

27 juni 2016 om 22:28

Messi was in de finale duidelijk de beste aan argentijnse zijde. Higuain en Aguero faalde echt hard.

28 juni 2016 om 01:09

Jij hebt niet gekeken, natuurlijk niet want je bent een blinde Messi/barça hater.
Chili was bang voor Messi er kwam zo veel dreiging van hem af dat Díaz zo snel een rode kaart opleverde omdat ze hem niet konden stoppen. Dat zijn teamgenoten daar niet van profiteren is niet geheel zijn schuld, maar daar hebben mensen zoals geen boodschap aan dat snap ik want nogmaals je haat alles wat ook maar met Messi/barça te maken heeft

28 juni 2016 om 08:37

Thomas je bent gewoon een onderkruipsel van de laagste categorie. Echt misselijkmakend

Ik, en bijna iedereen hier hoopt dat hij het zei omdat hij heel erg geëmotioneerd was. Messi heeft trouwens niet direct gezegd dat hij stopt met interland voetbal. Ik hoop dus echt dat hij binnenkort zijn eerdere statement ontkracht.

28 juni 2016 om 00:20

Dat heeft hij wel gezegd en hij heeft gezegd dat hij er al langer over na gedacht heeft, geen emotionele beslissing dus.

Totaal niet eens met de Boer. Deze uitspraken van Messi zijn "in het moment" en in een opwelling van diverse emoties gedaan. Hij gaat zeker nog mee naar het WK 2018!

27 juni 2016 om 20:27

Voor ons "voetballiefhebbers" hoop ik dat ie doorgaat.
Voor ondankbaar Argentinië zou ik zeggen: zak ik de stront ondankbaar volk. Blijf je icoon Coke-Pluisje dankbaar voor wat hij ergens in t verleden deed waar je geen zak meer aan hebt.

Komt wel terug. Hij is zelf een legende en in mijn ogen de beste voetballer aller tijden. Echter voetbal je met het hele team en ga je met het hele team ten onder. Ik snap wel dat het dan een slopende situatie is dat kritiek vanuit alle hoeken komt als er niet gewonnen word.

3 finales in 3 opeenvolgende jaren met je nationale ploeg wordt bij geen enkele speler als falen gezien, behalve bij Messi.

Dat zijn onmenselijke verwachtingen waaraan hij moet voldoen.

27 juni 2016 om 19:03

Welke andere speler heeft dat dan gehad en juist bijna heel de wereld komt op voor messi. Hij wordt altijd het meest positief in het nieuws gebracht vergeleken met anderen dus kom niet met zo een onzin reactie

27 juni 2016 om 19:06

Denk dat dit bij Messi ook niet door iedereen als falen wordt gezien maar als je de beste van de wereld (in geval van Messi zelfs ooit) wil zijn dan mag er verwacht worden dat hij minimaal 1 van die finales zou beslissen of in ieder geval nadrukkelijk aanwezig zou moeten zijn.

27 juni 2016 om 19:17

Onmenselijke verwachtingen waaraan hij moet voldoen? Stop dan eens met zeggen dat hij van een andere planeet is enzovoort.

27 juni 2016 om 19:18

Ajahhaahahahhahaahahh

27 juni 2016 om 19:31

Het blijft een teamsport. Ze verwachten, dat Messi in z'n eentje die titels pakt.

27 juni 2016 om 19:33

Hij moet gewoon niet emo doen. Ronaldo heeft ook zoveel druk op zn schouders, en dan moet hij het ook nog eens doen met C voetballers zoals Nani , Eder en Andre Gomes.

27 juni 2016 om 20:22

Argentinie is een veel groter voetballand dan Portugal is en heeft in de geschiedenis van het voetbal meer gepresteerd. Messi wordt vergeleken met de groten der aarde (maradonna, pele, cruijf) waar dat voor Ronaldo niet opgaat. Hiermee heeft Messi niet alleen de druk van de hedendaagse voerbalwereld, maar ook die van de geschiedenis.

Ronaldo kent die druk op een andere manier. Zonder deze te bagatelliseren, heeft hij "minder" druk, denk ik.

27 juni 2016 om 20:29

Ronaldo heeft helemaal niet zoveel druk: moet Portugal elk toernooi winnen? Een 2e plek zou voor heel Portugal ook al top zijn. En C voetballers? Heb je de wedstrijden gezien van Argentinië? Qua naam stervoetballer, qua spel een dikke D

28 juni 2016 om 01:11

Wel een groot verschil tussen verwachtingspatroon.
Ronaldo wordt gezien als een held op zijn land 3e te laten worden in de zwakste EK poule die er was. Terwijl Messi gefaald heeft omdat hij 3 finales heeft gehaald en niet gewonnen heeft.

27 juni 2016 om 20:33

Ik geef je groot gelijk, hij heeft drie keer op rij een finale gehaald, wat inderdaad een wereldprestatie is.

Ik zie messi gewoon in 2018 terugkeren. Het was een emotionele reactie. ik snap waarom hij zo denkt, als 3x achter elkaar de finale bereikt en 1x in extra tijd verliest en de andere 2 verliest met penalty's dan ga je ook denken dat een titel pakken met je land niet voor hem bestemd is

Zou het heel jammer vinden als hij ermee stopt. Vind het ook best arrogant om nou niet meer voor je land te spelen. Misschien een rare vergelijking maar Robben stond in de finale 2010 in de CL verloor 'm nog geen 2 maanden daarna verliest hij de WK finale. Verliest in 2012 weer de CL waar hij ook nog een penalty miste. Werd daarna ook nog met Nederland gelijk kei afgestraft op het EK. Maar Robben gaf niet op. Wilt zelfs na fiasco van het Nederlandse elftal nog doorspelen. Al snap ik de frustraties van Messi die krijgt nog veel meer kritiek dan Robben, maar zo gaat dat bij grote spelers. Bij Chelsea krijgt Hazard kritiek, bij Brazilie Neymar, bij NL Robben, bij psg Zlatan.

27 juni 2016 om 19:06

Ja iedereen krijgt kritiek en als messi doorgaat kan hij nog zeggen van ik heb ervoor gestreden maar als je dan zo je kand in de steek laat... want als messi stopt dan gaan mascherano, aguero en higuain waarscheinlijk ook stoppen. En dan maakt argentinie gelijk minder kans....

27 juni 2016 om 19:35

Dan moet de kritiek wel terecht zijn en dat is het vaak in dit geval niet. Bij verlies is het altijd de schuld van messi.

Wel heel triest van Messi om meteen na een verloren finale te roepen dat je de hoop op hebt gegeven en dat je er mee kapt.
Ik heb de interview van Messi gezien en ik zag een verslagen Messi.
Ik heb wel medelijden met al die Messi fans in Argentinie die zijn gewoon in de steek gelaten door Messi.
Ik weet zeker dat die fans altijd voor Messi zijn opgekomen en zo worden ze bedankt.
Triest.

Gisteren werd er door de scheids 9 kaarten uitgedeeld. Het voetbal dat gespeeld werd was niet het type voetbal waar Messi kan uitblinken. Bij elke bal contact die Messi had zag je gelijk Vidal en nog 2 andere en ze komen gelijk met een tackle erin, ja oké dat is een manier van Messi aanpakken dan moet je dat doen maar gisteren was er teveel vechtvoetbal heen en weer en Messi kan je niks kwalijk nemen. In Argentinië is het alleen Messi en als Argentinië verliest dan kennen ze ook alleen Messi terwijl hij juist de gene is die ze elke wedstrijd erdoor heen sleept. Het mocht gewoon niet zo zijn punt!

27 juni 2016 om 19:08

Ja begrijpelijk..... messi die elk jaar voor de ballon gaat de topscorers prijs van de wereld als beste speler wordt gezien en uitstekend presteerd voor barca dan verwacht je ook wel wat bij zijn land en ja als het niet lukt dan verwacht je sws kritiek een proffesinal moet daarmee om kunnen gaan. En niet janken en zeggen dat je wilt stoppen!

29 juni 2016 om 23:59

Je kan Barcelona toch niet gaan vergelijken met Argentinië. Barcelona is een machine kan je never nooit vergelijken met Argentinië. Barcelona speelt al jaren lang met de zelfde spelers, al doe je een blinddoek om ze heen vinden ze mekaar nog bij wijze van. Aguero di Maria die presteren ook niet. Ik vind het allemaal overdreven hoe er wordt gereageerd en mensen denken dat hij ermee wilt stoppen omdat hij verloren heeft tuurlijk niet, er speelt zoveel daar achter wat wij allemaal niet weten geloof me nou maar

Messi heeft voor Argentinie in totaal aan 7 grote eindrondes meegedaan. Hiervan heeft hij 4x de finale bereikt, wat al als een uitzonderlijke prestatie mag worden gezien. Helaas valt uit alles op te maken dat de druk te hoog bij Argentinie te hoog is voor hem, normaal gesproken schiet hij nooit een strafschop zo onbezonnen in, maar meestal over de grond in een hoek. Ik verwacht echter dat hij er over 2 jaar gewoon weer bij is op het WK.

28 juni 2016 om 01:12

Hij mist ze ook wel eens bij Barça. Messi en penalties is nooit helemaal een gelukkig huwelijk geweest.

Uitkomen voor je land is een grote eer, het moet niks te maken hebben met verliezen of winnen, zeer zwak van Messi als hij nu al stopt.

27 juni 2016 om 20:24

Uitkomen voor je land is idd een eer, maar ook een keus! Weinig vakantie en wel een gezin hebben.

Waarde leden,

Messi moet niet zo zeiken. Hij is gewoon een turbo knor die haakt op de tweede dag van de ontgroening. Kan niet eens fatsoenlijke bakken adten. Die tattoos van hem maskeren dat hij eigenlijk gewoon een watje is, net als die watjes van clubje 10 die nooit aan het eiland staan in de zaal

Ik heb getyped

27 juni 2016 om 20:15

En nu in het Nederlands..

Heel erg zonde, aderlating voor Argentinie. Toch vind ik niet dat je zoiets mag weigeren, je bent een volksvertegenwoordiger. Ik denk toch dat wel een soort opwelling is geweest. Ik zie hem wel een comeback maken over twee jaar.

Messi beste voetballer ooit!

Geef Messi groot gelijk, met zulke klote supporters die alleen hem de schuld geven, terwijl hij ze hoogstpersoonlijk 3x een finale bezorgt. Maradona bezorgde Argentinië ook alleen de finale, de beslissende goal maakte hij ook niet.
1. De Afa is een ramp
2. 0% support
3. Wereld sterren naast Messi doen niks.
4. Hoop dat ie lekker gaat genieten van zijn gezin.

Argentinië is hem niet waard, laat hem maar schitteren bij Barca, krijgt ie de waardering die hij verdient.

Dat Messi geëmotioneerd was na de wedstrijd, kan ik snappen en dat veel druk op hem staat ook nog. Maar om direct te zeggen om te stoppen, vindt ik zielig en laf. Hij zou gewoon zich moeten afvragen of en hoe hij het kan om gooien.

Logisch, een tweedeling in de selectie van winnaars en verliezers. Di Maria, Higuain, Rojo lieten weer andermaal zien zo snel mogelijk uit de selectie te moeten verdwijnen. Voor Messi een emotionele uiting om te stoppen maar mogelijk ook onbedoeld een slimme zet om de corrupte prutsers van de bond en de niet presterende spelers definitief eruit te krijgen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren