Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi en Neymar slaan toe, Bravo breekt Spaans keepersrecord

Laatste update:

Barcelona heeft zich zaterdagavond hersteld van de midweekse Champions League-nederlaag tegen Paris Saint-Germain. Het team van trainer Luis Enrique boekte een degelijke zege bij Rayo Vallecano en is de eerste Primera División-club ooit met nul tegendoelpunten na zeven speeldagen: 0-2. Nog nooit had een Primera División-club een doelsaldo van 19-0; het oude record stond op naam van Real Madrid (18-0 in 1987/88). Lionel Messi opende de score en is nog maar twee goals verwijderd van Primera División-topscorer Telmo Zarra: 249 om 251. Neymar was ook trefzeker en zit nu al twee goals onder zijn competitietotaal van vorig seizoen.

/

Barcelona was in de eerste helft superieur aan Rayo, dat opteerde voor gedurfd voetbal en, tevergeefs, probeerde om het balbezit van de bezoekers te verstoren. Sergio Busquets speelde een sublieme eerste 45 minuten en uiteindelijk profiteerde het team van Luis Enrique laat in de eerste helft van het feit dat de defensie van Rayo enkele meters te ver naar voren stond. De eerste kans was voor Alberto Bueno, die zijn inzet echter gekeerd zag worden door Claudio Bravo. De Chileen hield zijn doel schoon en verbrak daarmee een Spaans record van Pello Artola. De oud-doelman bleef in eerste 560 minuten van 1977/78 van een tegendoelpunt verstoken.

De verdediging van Rayo had zeer veel moeite met de rappe aanvallen van Neymar, Messi en Munir El Haddadi en in minder dan drie minuten tijd liep Barcelona uit naar een dubbele voorsprong. Na een lange pass van Gerard Piqué was Messi slimmer dan Abdoulaye Ba en werkte hij het leer over Toño: 0-1. Neymar verdubbelde niet veel later de voordelige marge. Dit keer was de lange bal van Busquets, die zag hoe El Haddadi het leer aan Neymar gaf. De Braziliaan maakte met een diagonaal schot zijn zevende competitiegoal van het seizoen: 0-2. El Haddadi liet richting de rust nog een goede kans op de 0-3 liggen. Neymar stond er beter voor, maar de tiener ging voor zijn eigen kans en faalde.

Na de onderbreking had Rayo zeer veel moeite om van de eigen speelhelft af te komen, al moest Bravo wel in actie komen op een harde inzet van Leo Baptistao. De tweede gele kaart voor Jorge Morcillo, na een charge op Neymar, was een domper voor de Madrilenen, die het laatste half uur met tien man verder moesten. Barcelona zocht naar een derde doelpunt, maar was onzorgvuldig in de afwerking. Messi passeerde Toño maar Emiliano Insua bracht tijdig redding, een zelfzuchtige Ivan Rakitic schoot recht op de doelman af en een kopbal van Marc Bartra miste precisie. Door de overwinning in Vallecas blijft Barcelona bovenaan staan, met twee en vijf punten meer dan respectievelijk Valencia en Atlético Madrid. Real Madrid heeft zeven punten minder, maar speelt zondag nog thuis tegen Athletic Club.

Barcelona wordt kampioen van Spanje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe speelde barca was het terechte overwinning of niet?

4 oktober 2014 om 19:55

Terechte overwinning, wanneer Barcalona ( Messi ) wat meer geluk hadden en hun dag iets meer hadden was het 5/6 - 0 geweest..

gewoon verdiende overwinning.

leuk record ook voor Bravo toch onverwachts dat hij 1e keeper zal worden.

4 oktober 2014 om 21:01

Ik vind Bravo constanter dan Mats. Je kan ze wel rouleren maar dan krijg je te maken met te weinig vertrouwen in beide keepers. Ik denk dat Ter Stegen later erin komt, want Bravo is nu gewoon beter.

5 oktober 2014 om 00:58

Wie is Mats dan? Bedoel je niet Marc-Andre??

5 oktober 2014 om 02:05

Mats is zijn afkorting voor Marc Andre Ter Stegen.

4 oktober 2014 om 19:55

Als je het artikel leest, zie je het vanzelf.

messi ongelukkig, had er wel 5 kunnen / moeten scoren.

4 oktober 2014 om 21:04

Klopt, Messi kreeg veel kansen. Zou meer moeten maken. Volgende keer misschien beter.

De tegenstander kreeg in de 2e helft kans na kans en als je dat toelaat tegen een topclub word het zoals in Parijs.

Nog nooit zon Messi gezien die kans na kans miste. Wat was er toch met hem, en dat misgunning en ego gedoe bij Barcelona was ook opvallend zag ik nooit eerder.

4 oktober 2014 om 19:57

Tegen Valencia vorig jaar had hij ook zo'n wedstrijd maar toen scoorde hij alsnog een hattrrick, en ook toen zijn kind was geboren dag erna tegen Celta was hij zo maar verder niet.
Dat ego gedoe is inderdaad belachelijk, mag Luis Enrique wel heel kwaad om worden en eruit stampen.

4 oktober 2014 om 20:07

Wat is er toch met hem? Barcelona staat aan kop, Messi scoort en geeft assists en mist een keer een kans, oh oh oh wat een drama toch..

Verder constateer je misgunning en ego terwijl je voor Real Madrid bent??? Ik adviseer je toch echt om met je eigen club te gaan bemoeien. Vorige week nog tegen Villareal 10 kansen weggeven, zelf nauwelijks iets gecreëerd en dan hier komen zeuren.

On

Barca verdient gewonnen tegen een zeer opportunistisch Vallecano. Messi had in 1 klap naast Ronaldo kunnen staan( wat doelpunten betreft) maar het mocht niet zo zijn. Geen reden tot paniek want Messi voetbalt weer met veel plezier.

Op naar de volgende!

4 oktober 2014 om 21:38

Daar mag hij best wel wat van zeggen hoor.
Ook al is hij voor Real Madrid.

Dit was echt een wanprestatie van iedereen. Op Bravo na was niemand maar dan ook niemand goed. Messi met een off-day voorin? Had 4 doelpunten moeten maken. Kan iemand trouwens Luis Enrique vertellen dat hij moet stoppen met Neymar te wisselen...hij wint wedstrijd na wedstrijd voor je en je vervangt hem door spelers die amper iets toevoegen.

Als hij niet zoveel werd gewisseld was hij sowieso topscorer van La Liga.

4 oktober 2014 om 19:59

Ik vond Messi sterk starten, en hij speelde vrij goed, alleen miste hij indd kansen die hij normaal altijd maakt.

4 oktober 2014 om 20:03

Eerste helft was Messi goed, 2. Goals 1 onterecht afgekeurd, 2e helft waardeloos als heel barca en 2 kansen gemist die hij normaal blind scoort.

4 oktober 2014 om 20:00

Pique vond ik goed spelen vandaag, Bartra ook wel.

4 oktober 2014 om 20:00

Die 2 zijn niet getest geweest achterin.

4 oktober 2014 om 20:08

Hij zat er redelijk vaak tussen en bracht aanvallend ook genoeg, alleen die kaart was onnodig.

4 oktober 2014 om 20:00

Mathieu en Pique vond ik ook wel goed spelen.

4 oktober 2014 om 21:37

Neymar willen ze wss nog geen 90 minuten laten spelen;

Weer de nul gehouden, Barca is mijn nummer 1 voor de landstitel!

Schitterend van Bravo. Bravo voor hem
In mijn ogen mag hij nu wel de nieuwe nummer 1 van Barça worden zeker voor dit seizoen, eenmaal wanneer Ter Stegen echt aangepast is mag hij ook de grote wedstrijden keepen. Alleen moeten ze hem tevreden houden dit seizoen om nu en dan in kleinere wedstrijden te laten keepen en hem te bewijzen. Bravo lijkt qua keeperskwaliteiten zeker niet onder te doen aan Valdès.
Jammer dat Ter Stegen er wel 3 tegen heeft gekregen in de CL tegen Psg.

4 oktober 2014 om 23:02

Nice.

Geen slechte wedstrijd van Barca, maar hier moet je minimaal met 0-5 winnen, Barca heeft teveel kansen laten liggen.
Pique samen met Bartra brengen veel meer rust in de ploeg (verdediging).
Xavi en Iniesta vond ik munder, Iniesta heeft dit jaar zijn beste niveau nog niet gehaald.
3 punten zijn binnen, das het belangrijkste

4 oktober 2014 om 20:12

Mathieu op lb was gewoon goed, Pique en Batra hadden zekerheid achterin waardoor ze rust toonde, ook dat mag gezegd worden.
Aanvallend welliswaar iets minder voorin geweest maar juist perfect achterin in combinatie met Pique en Batra.

Tja gewonnen en weer de 0 gehouden maar ben er behoorlijk gefrustreerd door, had makkelijk 0-6 kunnen zijn en Messi had een hattrick kunnen hebben. Totaal niet scherp en allemaal te ego, met als dieptepunt Munir en Iniesta.
2e helft was het toppunt van gezapigheid en een slappe instelling. Je moet gewoon de honger hebben om ze kapot te maken met ruime cijfers.
Maarja fck it, tijd voor alcohol.

Messi is weer heerlijk op dreef. Chapeau!

4 oktober 2014 om 20:00

Heb je de wedstrijd wel gekeken?

4 oktober 2014 om 20:02

Zijn veldspel was heel erg goed, maar o, die afwerking van hem vandaag. Echt dramatisch.

4 oktober 2014 om 20:03

Ja, dat bedoelde ik ermee hahah. Hij had er 5 in kunnen leggen

4 oktober 2014 om 20:18

Ja ik kijk niet alleen naar zijn goals. En ja, hij had er meer kunnen maken, maar de manier waarop hij speelt is meer dan goed.

4 oktober 2014 om 20:23

Heb jij hem wel gekeken GB?

Blij met de 3 punten, minder met het spel. Het is nog te traag en voorspelbaar. Dit komt vermoedelijk omdat Iniesta (en Busquets) niet in vorm zijn. Ik zag Neymar meerdere keren goede loopacties maken achter de verdediging, maar Busquets twijfelde telkens te lang. Niets lukte goed bij Iniesta. Tegen Psg speelde hij ook heel zwak. Hopelijk is hij binnenkort weer in topvorm.

Mathieru op LB heeft het goed gedaan. Barca is beter bestand tegen counters. Alba en Alves is gewoon te veel. Pique speelde heel goed. Bravo goede reddingen. 7 wedstrijden en 0 goals tegen in La Liga!!!

4 oktober 2014 om 20:01

Indd Iniesta durft precies ni diep spelen.
Als ze dat wat leer hadden gedaan, dan kon het 0-5 in de 1ste helft worden.
Iniesta is totaal niet in vorm.
Bij ligt da aan de trainer, hij speelt elke wedstrijd met een andere opstelling, dat is niet goed voor het spel.

4 oktober 2014 om 20:05

Ik begrijp er echt weinig van. Hij is minder opvallend bezig en als hij toch de bal heeft dan lukken zijn acties niet. Hij lijkt wel Messi van vorig seizoen (na zijn blessure).

4 oktober 2014 om 20:10

Met het grote verschil dat Messi wel rendement had.

4 oktober 2014 om 20:12

@ catalonia

Messi scoort of geeft altijd wel een assist. Die man is ziek

4 oktober 2014 om 20:01

Oftwel. Een goede avond. Echt lekker.

4 oktober 2014 om 20:07

Ik ben zeker tevreden met winst van Barca, maar het kon veel beter.

Iniesta waar ben je mee bezig...

Wat is de beste duo bij barca vinden juilie? Piqué,bartra,maschcerano,vermalen,matieu

4 oktober 2014 om 20:01

Ik denk toch echt deze combinatie, al ben ik erg benieuwd naar Vermaelen.

Mathieu moest duidelijk even wennen aan LB, maar dat is ook logisch, groeide wel heel erg in die rol en is echt beter dan Alba. Pique speelde goed en Bartra speelde ook niet slecht.

4 oktober 2014 om 20:03

Pique met Bartra is het beste.
Beiden zijn vrij goed in de lucht, Pique brengt rust, en Bartra is sneller en feller.
Masch zou ik niet in de verdediging opstellen.
Mathieu en vermalen zie ik als 2de en 3de keus.
Ik zou Masch is op de plaats van Busquets willen zien, en Busquets op de plaats van Rakitic.
Busquets kan de rol van Xavi het beste vervullen.

4 oktober 2014 om 20:03

Pique en Mathieu in vorm zijn de 2 beste verdedigers ter wereld dus zou dit op papier ook het beste duo zijn. Mascherano is toch meer een middenvelder.

4 oktober 2014 om 20:20

Luchador, je kan toch niet om Thiago Silva - David Luiz hheen? In vorm, kom je er gewoon niet langs

4 oktober 2014 om 21:13

David Luiz vind ik een zeer beperkte verdediger.

4 oktober 2014 om 23:07

Eens maar met Thiago Silva er naast heb je er twee die elkaar perfect aanvullen. Komt denk ik ook meer door Thiago Silva, neemt niet weg dat ik die twee de betere combinatie vind dan wat Barça heeft staan.

5 oktober 2014 om 08:50

Zelf vind ik de combinatie Marquinhos en Thiago Silva beter dan Luiz en Thiago Silva

4 oktober 2014 om 20:04

Mathieu-Mascherano-Pique-Alves.

Een degelijke overwinning. Het spel was alles behalve goed, maar goed 3 punten zijn binnen. 2 Spaanse records voor Barcelona en dus opnieuw de 0 gehouden. Bovendien heeft landskampioen Atletico Madrid vandaag verloren en hebben we een voorsprong van 5 punten op Atletico. Real Madrid speelt morgen een moeilijk thuisduel, al moeten dat wel 3 punten zijn aangezien de Madrilenen in een goede vorm zijn, spelen thuis en Athletic Bilbao is in een beduidend mindere vorm.

Ik ben vooral erg opgelucht. Alleen ben ik toch echt bang dat Lionel Messi de gevangenis in moet. Zou denk ik wel terecht zijn, maar het is heel erg vervelend voor heel FC Barcelona en zichzelf natuurlijk.

Vamos Barca!!!

4 oktober 2014 om 20:05

Haha Messi de gevangenis in? Messi moet minimaal een genocide plegen in zijn eentje om de gevangenis binnen te vliegen.

4 oktober 2014 om 20:17

Als Messi schuldig wordt bevonden gaat hij de gevangenis in. Dat zei commentator Sierd de Vos en die heeft heel erg veel Spaans voetbalverstand.

4 oktober 2014 om 20:03

Hij speelt Champions League en Bravo competitie.

4 oktober 2014 om 20:03

Bravo doet het beter vind ik 7x 0 is Tog goed bezig?

Wat heeft Messi gedaan dat hij misschien de gevangenis in moet?

4 oktober 2014 om 20:17

Belasting fraude.

4 oktober 2014 om 21:15

Messi zal niet de gevangenis in gaan er wordt vast wel een regeling getroffen.

4 oktober 2014 om 21:18

Oh ja dat zal vast wel, maar toch vrees ik er wel voor.

4 oktober 2014 om 21:29

Belasting ontduiken. Dat deed zijn vader vooral. Messi wist niet wat er aan de hand was. Waarschijnlijk moet hij de belasting betalen en een extra boete.

@gareth bale

Jij bent wel erg anti barca/messi he...
Jeetje haha laat iedereen zijn mening toch geven, zonder commentaar erop te leveren. Barca stond gewoon goed vandaag, in de afwerking slordig maar voor de rest prima.

4 oktober 2014 om 21:19

Heb jij wel gekeken?

Ik vond het echt heel erg slecht vandaag. Ik vond Messi notabene de uitblinker, terwijl hij dat record van Telmo Zarra al verbroken had moeten worden.

Volgende wedstrijd houdt Barca ook de 0 denk ik tegen Eibar. Maar daarna is het tijd voor el clasico en de doelpunten gaan gegarandeerd vallen tegen Barca.

Als Barcelona zo doorgaat. En Suarez komt er straks ook nog bij. Dan zijn ze titel kandidaat nummer 1. Wat een geweldige aanval krijgen ze straks toch. Neymar Suarez Messi !

4 oktober 2014 om 23:12

Dat moet ik nog maar zien..de aanval bestaat dan wel heel erg uit solisten. Kan goed uitpakken, kan echter ook de balans uit een team halen (daarom ben ik ook zo blij dat wij uiteindelijk niet voor Falcao zijn gegaan).

Hahahah ik hou m'n hart vast voor de 2 Luik tegen Ajax word denk ik in totaal 13-0 over 2 wedstrijden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren