Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi eist hoofdrol op bij comeback in Argentijnse shirt tegen Brazilië

Laatste update:

Argentinië heeft vrijdagavond een minimale oefenzege geboekt tegen Brazilië (0-1). Het duel, dat gespeeld werd in Saudi-Arabië, stond met name in het teken van Lionel Messi, die voor het eerst sinds zijn rode kaart in de troostfinale van de Copa América in actie kwam voor Argentinië. De superster van Barcelona miste een penalty, maar scoorde direct uit de rebound.

In de openingsfase van de wedstrijd was meteen genoeg te beleven. Brazilië kreeg na tien minuten een penalty, nadat Gabriel Jesus door Leandro Paredes naar het gras was gewerkt. De aanvaller van Manchester City ging zelf achter de bal staan, maar mikte naast. Drie minuten later kreeg ook Argentinië een strafschop. Messi, die door Alex Sandro onderuit was geduwd, zag zijn poging gekeerd worden door doelman Alisson Becker, maar de aanvaller reageerde in de rebound alert: 0-1.

Na de twee penalty's was er voor de doelen van beide landen een stuk minder meer te beleven. Brazilië had veruit het meeste balbezit, maar de Argentijnen hielden moeiteloos stand tot aan de rust. Een schot van Danilo, dat knap gepakt werd door Esteban Andrada, was de enige noemenswaardige doelpoging van de Brazilianen in de eerste helft.

In de tweede helft kwam Brazilië er nauwelijks aan te pas, terwijl Argentinië bij momenten gevaarlijk werd. Een vrije trap van Messi van grote afstand kon ternauwernood gekeerd worden door Alisson en datzelfde gold voor een kopbal van verdediger Germán Pezzella. Lautaro Martínez was tien minuten voor de tijd dichtbij, maar de spits van Internazionale mikte na een prachtige aanname ver over.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie sfeer voor zo’n onbelangrijke wedstrijd, wedstrijd die heel serieus benaderd werd door Argentinie als je ziet hoe Scaloni de overwinning met zn team gevierd heeft.Verder, aub Tite laat Jesus nooit meer een penalty nemen want hij kan het gewoon niet, en nooit gekund!Kan niet wachten tot de rentree ban Neymar. Met hem erbij is het een andere koek natuurlijk.

15 november 2019 om 20:18

Ik denk dat de halve finale van de Copa nog steeds diep zit bij ze. Wat ik tevens wel snap. Zoiets het namelijk diefstal. Maar deze wedstrijd werden ze wel gegeven (2x maar liefst).

15 november 2019 om 20:59

Naja, diefstal vind ik handsbal goal van Diego. Een wereld titel teveel. Maargoed, das mn mening dan weer.

15 november 2019 om 21:14

Dat is waar. Dat is echt diefstal ja. Laten we het een grove fout noemen dan. Die ook nog eens nadelige en onrechtvaardige gevolgen kreeg.

15 november 2019 om 21:25

Ben het volledig met je eens blink. Diefstal is groter dan wat argentinie afgelopen copa overkwam. Moeten ze maar inderdaad maar eens kijken naar die ene WK om te weten wat diefstal is

15 november 2019 om 22:33

Ach Blink182, 'onbelangrijke wedstrijd'. Mocht jouw Brazilië gewonnen hebben, kraaide je wellicht anders. Probeer toch eens die bril af te zetten. Dit was gewoon een dik verdiende overwinning van Argentinië. Suck it up.

15 november 2019 om 23:53

Ongefundeerde argumenten zonder poten om op te staan. Vriendschappelijke wedstrijden zijn onbelangrijke wedstrijden, als we het over feiten willen hebben. Of wil je iets anders beweren? Van mij mag Argentinie alle vriendschappelijke wedstrijden winnen, ik word er exht niet koud noch warm van. Verdiende overwinning was het ook. Beweerde ik iets anders in m’n post??

The goat keert terug en laat zich gelden, klasse zeg. Heb wel altijd het gevoel dat de opstelling van Argentinië veel sterker kan zijn dan het op dit moment is. Alsof er veel spelers een conflict hebben onderling, zo’n Juan Foyth is niet eens een volwaardige rechtsback, of ligt het aan mij? Maar goed, zo lang messi er is en de rest zich dienend opstelt, zullen ze nog wel meedoen om de prijzen.

15 november 2019 om 20:24

Messi is een geweldige speler maar hij kan het beter weer een keer laten zien op een eindtoernooi of in de officiele interlands. aan een oefenwedstrijd heb je niet veel

15 november 2019 om 20:32

Volgens mij presteert messi altijd op een eindtoernooi, maar wil niemand dat zien, tenzij er een prijs wordt gepakt. Messi gaf 2 assists op het vorige wk tegen Frankrijk, is het dan zijn schuld dat Frankrijk er 4 inlegt? Volgens mij niet. Messi heeft heel veel pech gehad in finales in de copa Amerika, maar dat hij weinig laat zien op eindtoernooien is klinklare onzin.

15 november 2019 om 20:35

Laten zien op een eindtoernooi. Door bijvoorbeeld beste speler van een WK te worden. Google eens naar het volgende artikel: "Lionel Messi is Impossible".

15 november 2019 om 21:16

Argentinie heeft bijvooorbeeld gewoon geen kwalificatie wedstrijden voor de copa, dus dan heb je gewoon mindere officiele wedstrijden dan europese team. En als je het over de laatste copa hebt, wijs mij dan maar iemand aan die wel zijn niveau haalde, het was een collectief falen. Als niemand zijn niveau haalt is er een andere probleem dan doodleuk naar 1 persoon kijken

15 november 2019 om 23:46

@hakimziyach22 twee assists is niet veel voor iemand die ze de goat noemen

15 november 2019 om 23:47

@stommylee niet mee eens. Ronaldo, Messi en Neymar vind ik de drie beste spelers ter wereld. ik zie alleen in het Argentijnse shirt zelden de Messi van Barca en vaak niet heel overtuigend. het lijkt of hij met de handrem op speelt bij Argentinie. als je Messi geen geweldige speler vind dan heb je echt zand in je ogen en zo kippig ben ik nou ook weer niet hoor

15 november 2019 om 23:50

@banyhalima nee, die hattrick tegen Lithouwen stelt imo weinig voor. dat is voor Portugal ook een veredelde oefenwedstrijd als je de matige tegenstand ziet. in de CL of op een EK, de Copa America of WK moet je het laten zien als je een speler bent van het kaliber Ronaldo of Messi. als je op dat niveau prijzen wint dan maak je je status als beste speler van de wereld waar

15 november 2019 om 23:51

@jeremy3112 toen speelde Messi idd goed al was Robben voor mij persoonlijk de absolute beste man op dat Wk2014, maar goed. ik zit niet in de jury en ik ben voor Oranje dus misschien was Messi idd de beste man op dat toernooi

16 november 2019 om 00:26

Jeremy, nou ja, Messi was in mijn ogen niet eens de beste Argentijnse speler van dat WK. Mascherano was by far de beste. Di Maria was ook niet slecht.Ik denk dat 3/4 van de Argentijnse populatie met mij eens zullen zijn. Dat Messi gruwelijk goed is, tsja, iedereen weet het.

16 november 2019 om 07:32

@japie - Zijn gewoon 2 goals sjon, sinds wanneer is dat weinig tegen de wereldkampioen?

16 november 2019 om 10:41

@1899vv ik vond hem niet best dat toernooi. niet dat de rest van het Argentijnse elftal het beter deed maar Messi kon zich niet echt onttrekken aan de malaise op dat WK

16 november 2019 om 13:43

Messi staat qua clubvoetbal waarschijnlijk op eenzame hoogte, maar betreft landvoetbal vind ik ee prestaties niet zo bijzonder hoor. Je speelt nu ook veel meer interlands dam vroeger. Maar wat Maradona voor impact heeft gehad , daar kan Leo niet aan tippen bij Argentinie. Voor spelers als Zidane, Ronaldo9, Bekcnbauer en Pele geldt exact hetzelfde. Messi hoeft voor mij geen WK te winnen. Dat deden Cruijff en Robben ook niet bij Oranje, maar die hadden wel veel meer impact dan Messi tot dusver op grote eindtoernooien.

15 november 2019 om 23:36

Je moet eigenlijk niet dienend spelen. Het moet een heel geheel worden, en met messi in je team kan je veel bereiken als het elftal en de tactieken kloppen. Het is jammer dat argentinie dit nooit echt voor elkaar heeft gekregen en ze zijn toch wel vaak ver gekomen in eindtoernooien.

Die wk finale tegen duitsland moet toch nog steeds door Messi zijn hoofd spoken. Wat is t jammer dat higuain niet t killer instinct had die avond dat die wel tegen belgie had

15 november 2019 om 21:46

Kijk dat Higuain die WK finale niet weet te beslissen oké..daar heb ik nog begrip voor, maar ik kreeg enorm grote hekel aan hem nadat hij ook op de Copa America finales kansen om zeep begon te gooien. Uiteindelijk wint Argentinië niet = Messi faalt. Argentinië wint = zouden zonder Messi ook winnen met al die sterspelers. Dat is waarom het na al die jaren zo zuur vind dat Messi nog geen interland titel heeft, want het was niet dat ze er nooit dichtbij waren. Met Icardi in huidige vorm is dat precies de ontbrekende sleutel voorin. Zo jammer dat de band slecht is tussen hem en sterspelers van Argentinië.

15 november 2019 om 21:53

Waarom zou je een hekel krijgen, higuain doet het toch ook niet express. In het algemeen is higuain een goede spits. Hij heeft wel een mooie kans om zeep geholpen, maar zijn kans viel dan volgens mij ook heel erg vroeg.die kans van palacio vind ik nog veel kwalijlker dan die van higuain. En messi had er ook een in de reguliere speeltijd die hij ongeveer 7/10 keer tussen de palen weet te plaatsen, het was geen 100 kans dat niet

Argentinië is overduidelijk nog bezig met zichzelf te vinden, geef ze nog wat meer tijd, komt wel goed met ze. Martinez, dybala, ocampos moeten allemaal nog ingespeeld raken met Messi.

15 november 2019 om 21:30

Moet dybala wel spelen

Die jesus heeft wel lef. Kan voor geen meter penalty’s nemen. Dit is al de 2de die hij achter elkaar mist

Man man man kan iemand Jesus een cursus penalties nemen geven. Twee penalties achter elkaar zo ongekend slecht en nonchalant nemen is echt een kunst.

Ben echt een Brasileiro fan, maar wat heeft Argentinie een prachtige uittenue zeg. Sowieso qua landen het mooiste thuistenue. Brazilie had een hoop balbezit maar weinig daadkracht. Argentinië verdiend gewonnen in een verder povere wedstrijd. Met Neymar en Douglas Costa is Brazilie al gauw een heel stuk sterker. En kan Firmino niet de pingels nemen bij afwezigheid van Neymar? Of Casemiro? Die Jesus bakt er weinig van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren