Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi: ‘De trainer mag zo’n beslissing nemen, want hij is de baas’

Laatste update:

Lionel Messi vormde dinsdag een ware plaag voor de verdediging van Ajax. De aanvaller was steevast dreigend en werd uiteindelijk na één doelpunt en één assist naar de kant gehaald door trainer Luis Enrique. “Als de coach zo’n beslissing neemt, dan is dat prima, want hij is de baas. Het team is het belangrijkste”, zei Messi.

/

De Argentijn, die tijdens het duel met Eibar nog een wissel weigerde, verliet onder luid applaus het veld in Camp Nou en werd gespaard voor de confrontatie met Real Madrid van komende zaterdag. In die wedstrijd kan Luis Suárez zijn officiële debuut voor Barcelona maken en Messi kijkt daar naar uit: “Hij zal zeker zijn toegevoegde waarde hebben. Hij is een indrukwekkende speler, een echte doelpuntenmaker”, zei de linkspoot tegen TV3.

Collega Ivan Rakitic sprak na het duel met Ajax van een ‘belangrijke zege’: “We hebben bij vlagen goed voetbal gespeeld. We wilden winnen, maar ook genieten en dat hebben we volgens mij wel gedaan. De tegentreffer? Ook dat is voetbal. Een fout van ons werd afgestraft, maar we hebben verder wel de gele wedstrijd gecontroleerd.”


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oh nu is hij de baas he? Volgende week was het toch even anders..

21 oktober 2014 om 23:53

Hoe ging dat dan? Heb ik even gemist geloof ik!

22 oktober 2014 om 00:10

Je hebt niks boeiends gemist. Er werd Messi gevraagd of hij wou wissellen en hij vond het niet nodig.

22 oktober 2014 om 00:20

Enrique vroeg gewoon aan Messi of hij zich goed genoeg voelde om de wedstrijd uit te spelen en Messi stak z'n duim omhoog.

22 oktober 2014 om 11:59

Neenee dat zei hi j niet. Hij zei nee je wisselt mij niet je wisselt neymar. Toen pas duim omhoog van goed gedaan en goed geluisterd. Helaas maar waar. Jullie kijken door een barca bril.

22 oktober 2014 om 12:31

Nee helemaal niet, dat gedoe over ga Neymar maar wissellen is totale onzin. Je ziet gewoon precies hoe en wat er gebeurt (op de beelden). Jij kijkt zeker door een Anti Barca bril..

21 oktober 2014 om 23:53

Komt er weer een hater die van niks weet, Enrique vroeg aan hem of hij gewisseld wilde worden hij zei nee. Dat Neymar wordt gewisseld en dat Messi zei 'nee Neymar' is door de media verzonnen. Messi weet ook wel dat het al binnen was vandaag na de 2-0 en dat zaterdag een belangrijkere wedstrijd op 't programma staat.

21 oktober 2014 om 23:56

Nee de media maakt het ervan want kijk het filmpje maar terug en Messi zie je zijn duim opsteken en dat lijkt me toch iets heel anders!

21 oktober 2014 om 23:58

Ladecima10, Als Ancelotti aan Ronaldo vraagt of hij gewisseld wil worden denk je dat hij dan ja zegt? Messi en Ronaldo zijn beide spelers die zoveel van het spelletje houden en iedere minuut willen spelen. Ik zou juist erg verontwaardigd zijn als Messi ja had gezegd...

22 oktober 2014 om 00:06

Volgende week? Mag ik je glazen bol eens lenen voor de lotto?

22 oktober 2014 om 00:53

@CampNouMagic - als een domme realfan als ladecima10 weer eens iets doms zegt waarom moet je dan eigenlijk over Ronaldo beginnen? Niet dat het me veel aantrekt maar dat hoeft ook weer niet toch

22 oktober 2014 om 00:57

Je hebt op de verkeerde persoon gereageerd no problemo

22 oktober 2014 om 07:21

@keylornavas

Ik geef alleen een voorbeeld, maak je vooral niet druk ik wil geen discussie beginnen.

Daar dacht messi afgelopen zaterdag nog iets anders over haha

22 oktober 2014 om 08:29

Nee hoor kijk maar even naar de reacties om je heen en wat er echt gebeurde

De Argentijn die zaterdag nog een wissel weigerde...

Hier baal ik dus van, bewerkte filmpjes door Madrid media, allemaal onderdeel van de laster campagne tegen Messi die eind 2012 gestart is.
Zat beelden op youtube waarin het gewoon echt niet waar is en dus bewerkt, maar het wordt allemaal maar voor waar aangenomen.

Gisteren al volop vragen aan Neymar en Luis Enrique en nu weer aan Messi zelf erover puur gebaseerd op leugens.
Iedereen hier gelooft het ook gewoon en het draagt bij aan de negatieve beeldvorming en dat is ook het doel erachter.
Morgen zal in Marca vast weer een stuk staan over hoe Messi teleurgesteld was met de wissel en Luis Enrique kan verkassen in de zomer.

22 oktober 2014 om 00:01

Ja allemaal grote onzin, ik vind dat je helemaal gelijk hebt. Er lijkt geen einde aan te komen, ze zoeken echt naar de negatieve kanten van Messi. Hij heeft er in mijn ogen niet veel en dus proberen ze alles uit te vergroten met wat verzinsels erbij. Tuurlijk wil messi niet gewisseld worden, hij houdt van het spelletje. Als hij juist wel gewisseld wilde worden zaterdag was ik erg verontwaardigd geweest.

22 oktober 2014 om 01:06

Mee eens dat ze nu negatieve kanten van messi aan het opzoeken zijn, maar dat is media he. In Messi zijn gloriedagen, was het Ronaldo die het moest ontgelden. Nu het laatste jaar zijn de rollen wat omgedraaid. Zonde dat mensen deze twee grootheden niet gewoon allebei in hun waarde kunnen laten. Er moet altijd een zogenaamde strijd zijn, maar zelf beleven zij dat allebei stukken minder zo. Natuurlijk kan je een voorkeur hebben voor de een of voor de ander, maar het is triest om te zien hoe de media ze eigenlijk allebei naar beneden halen...

22 oktober 2014 om 00:05

ja want iedereen neemt het klakkeloos over, maar omdat iemand van NOS het zegt is het waar? haha. Het kwam uit de pro real camp (marca is daar 1 van, die blijkbaar erover door blijft zeuren ook)

22 oktober 2014 om 00:06

Buitenlandse media neemt het blind over van Madrid media.

Het bestuur zou zich er ook tegen uit moeten spreken omdat het belachelijk is elke keer weer, ten tijde van Laporta zou dat nog gebeurd zijn maar met Rosell en Bartomeu wordt er gekozen om alles maar te negeren wat niet werkt en een verkeerd signaal afgeeft aan de spelers ook.

22 oktober 2014 om 00:33

Nah, er is ook al een ander filmpje voorbij gekomen zonder dat geknip. Daarin komt gewoon naar voren dat Luis Enrique vroeg hoe Messi zich voelde. Messi gaf aan dat hij zich goed voelde en voor hem niet gewisseld hoefde te worden. Dat is alles.

De media knipt en plakt nagenoeg alles.

22 oktober 2014 om 08:31

Hierro- ik weet niet of je het weet maar hij zegt de media neemt het klakkeloos over.. wat is de Nos? Precies media. Begrijpend lezen these days

22 oktober 2014 om 08:04

Zo probeert Marca dat aan Madrileense kant en zo probeert El Mundo Deportivo het over Real Madrid en co.
Overigens wil Marca ook nogal vaak bij Real Madrid kant stoken.

Neemt niet weg dat kranten hier groot van worden. Het is toch bijzonder dat er Nederlanders zijn, die de Spaanse kranten van naam kennen? Dat is dus precies de bedoeling, naam maken.

Messi is nou eenmaal een persoon dat groot nieuws is.

22 oktober 2014 om 09:06

Laster campagne, serieus gast?
Doe normaal man, alles verdedigen wat hij ook maar verkeerd kan doen? Je kan ook te ver gaan, ook Messi is geen heilige.

22 oktober 2014 om 09:13

Zoek de video op kerel, dan zie je t

jemig ik word langzamerhand echt moe van voetbalzone...hij weigerde geen wissel, feit is dat jullie een gemanipuleerde video neer zetten, waarbij het net leek of Messi helemaal niet luisterde. Zoek de echte video op, dan kan je zien dat Enrique vraagt of hij nog OK is om door te spelen, Messi steekt een duim op en Luis haalt Neymar eruit. De coach zei bij een interview precies dat : ''not subbing of Messi against Eibar? When we’re doing a sub, more so the third, we always ask several players how they feel.”

Dus VZ doe je real bril af

22 oktober 2014 om 00:02

Ik ben het totaal met je eens. Er verschijnen 5 topics over Ronaldo als ie een doelpunt maakt. Messi komt maar weer negatief in.

22 oktober 2014 om 00:10

Het is meer zo, Ronaldo hoekt Godin en niemand bespreekt het, geen enkel medium.
Messi doet niets verkeerd en wordt op basis van een bewerkt filmpje overal afgebrand zonder reden. Zo werkt die laster campagne helaas.
Nou wil ik niet dat Real spelers zwart gemaakt worden of iets maar Rupert Murdoch praktijken tov Barca spelers en voornamelijk Messi mag best afgepakt worden.
Maar zelfs al geef je ontkennend bewijs als nog blijft het hangen onder het mom van 'throw enough shit at a wall and some of it will stick' .

22 oktober 2014 om 00:43

hoekt godin hahahahahahahhaha je hebt me echt aan het lachen gemaakt als je dat hoeken vind dan ben je of een vrouw of een homo

22 oktober 2014 om 01:10

Catalonia, vergeet niet dat dit ook jarenlang bij Ronaldo is gebeurd he. Ik ben het met je eens hoor, dat media Messi op aan het zoeken zijn, maar tot anderhalf jaar geleden was Messi de onschuld zelve en Ronaldo de arrogante deugniet.

22 oktober 2014 om 09:55

Oxxis dat was puur ook omdat Ronaldo in de meeste gevallen arrogant was. Messi valt juist nu niet meer op en wordt nu juist wel aangepakt door de media.

Mensen praten hier zonder dat ze weten wat er is gebeurd. Lucho heeft zelf bevestigd dat hij aan Messi vroeg of hij zich had geblesseerd. Sheeple..

Het zit wel mee voor barca.. Ze hebben een dag extra rust.. Spelen thuis dus geen vlieguren.. Iedereen is fit.. En een gemakkelijke tegenstander.

Maar dat messi gewisseld zou worden was al voor de wedstrijd vast doorgegeven. Je kan daar wel vannuit gaan thuis tegen ajax dat je na 60 min wel goed ervoor staat.

22 oktober 2014 om 00:05

Jerrdrista, Overdrijven is ook een vak zeg.. Ja ze spelen nu thuis, maar zaterdag moet Barcelona naar Madrid reizen. Ja madrid speelt uit, in Liverpool.. Hoeveel uurtjes vliegen is dat? twee? Heb je trouwens Liverpool de afgelopen weken zien spelen? Dat is namelijk ook niet best.

22 oktober 2014 om 00:16

Wel iets meer dan 2. En Liverpool valt niet met Ajax te vergelijken.

22 oktober 2014 om 01:13

Het is 4 uur vliegen. Overigens is LFC wel even een klasse sterker dan Ajax. Nee, we zijn niet in vorm, maar dan nog mag het morgen geen walk over worden voor Real. Ik verwacht een gelijkspel.

22 oktober 2014 om 02:21

Ik ben niet aan't overdrijven het zijn gewoon kleine dingentjes die toch mee gaan tellen. Het zijn wel feiten.

Los van dat schat ik liverpool op anfield super sterk. En het word geen walk over zoals mensen denken.

Ajax verdedigd op Levante niveau.. Liverpool niet.

22 oktober 2014 om 08:35

Feit is ook dat beiden gewoon een wedstrijd hebben gespeeld ware het niet dat barca 90 minuten lang de bal heeft (nu hebben ze dat bijna altijd) maar ook dat telt mee qua vermoeidheid. Dat het thuisspeelt en een dag langer rust heeft is idd zo maar ik denk dat het voor een classico waar beiden ploegen dit meer dan gewend zijn niet veel zal beïnvloeden. Overigens was het vorig jaar beiden wedstrijden andersom en niet provocerend bedoeld maar we weten beiden wie die 2 wedstrijden heeft gewonnen. We zullen zien het is een wedstrijd opzich en beiden zullen op volle oorlogssterkte zijn. Het is wel zaak voor real ongeschonden vanavond erdoor te komen.

Hoezo loopt iedereen te janken dat messi een wissel weigerde ? Je kan beter indien het zo is zeggen dat luis enrique een mietje is want als je iemand wilt wisselen moet je gewoon dat bord omhoog gooien. Heeft ie weinig keus dacht ik ?

' maar we hebben verder wel de gele wedstrijd gecontroleerd.” '
ik prefereer toch een groene wedstrijd hoor meneer Rakitic, denk een beetje aan het milieu! Of moet ik zeggen Vz...

ot
Nee zonder dollen, dit was natuurlijk een zeer slechte wedstrijd van Ajax haar zijde, op de laatste 10 minuten na misschien. Toen Anwar El Ghazi op het veld kwam begon Ajax direct met wat meer 'flair' te spelen en als Klaassen die ene bal wat rustiger had geschoten had het zomaar 2-2 kunnen zijn geworden, en dat had het eigenlijk ook wel moeten zijn, hij stond zo ongelooflijk vrij (maar goed, als als als...)

Ik kan niet wachten op de Classico! Hopelijk Suarez aan de basis en anders sowieso dat hij nog wel in het veld komt. Ondanks zijn 'trekjes' is en blijft hij toch wel echt een geweldige speler.

Sommige barca boys hier geven gelijk de schuld aan Madridistas bewerkte video's media haat als het maar slechte nieuws komt over messi is het onze schuld

22 oktober 2014 om 00:45

faiza? ook nog chicks op voetbalzone zo te zien?

22 oktober 2014 om 01:47

Wel meer volgens mij. Ook een Gala supporter/kenner die vrouw is, maar die komt wel intelligenter over.

Van een mug een olifant maken. Dat kunnen wij, mensen, als de beste he.

"De gele wedstrijd..." Serieus ???

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren