Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mensen vragen mij naar Ritsu Doan, maar we weten nog niet wie we willen’

Laatste update:

Ritsu Doan werd onlangs gelinkt met een stap naar de Premier League, waarbij onder meer Newcastle United als mogelijke nieuwe club werd bestempeld. De aanvallende middenvelder van FC Groningen zou volgens The Chronicle op de radar staan om zich in januari aan te sluiten bij Newcastle. Rafael Benitez wil nog niets kwijt over de vermeende belangstelling.

“Normaal gesproken praten we niet over spelers met de media. Maar in dit geval vertel ik je dat we niet eens in staat zijn om erover te praten. We moeten eerst een bijeenkomst hebben (met de clubleiding, red.). Dan zien we wat onze doelwitten zullen zijn. Mensen vragen mij naar Doan, maar we weten nog niet wie we willen halen”, wordt de manager van the Magpies geciteerd door diverse Engelse media.

Scouts van Newcastle zouden de twintigjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler al meerdere keren bekeken hebben. De vijfvoudig A-international van Japan, die nog tot medio 2021 vastligt bij de Trots van het Noorden, werd onlangs ook gelinkt met CSKA Moskou. Afgelopen zomer werd Doan door Groningen definitief ingelijfd door hem los te weken bij Gamba Osaka.

Verwacht jij dat Ritsu Doan deze winter of zomer vertrekt bij FC Groningen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Premier league is een vrij grote stap als je tegen Emmen amper in het stuk voorkomt.

18 december 2018 om 15:28

Het is best te doen hoor zolang het maar ploegen als Newcastle en Palace zijn. Er is gewoon geen garantie dat die slaagt, want ook Locadia die van een topclub komt komt nauwelijks aan de bak bij Brighton. Eveneens voor Jahankabash ( al is die volgens mij wel geblesseerd). Aan de andere kant kwamen spelers als Bacuna en Yoshida wel aan de bak.

18 december 2018 om 15:30

Klopt, het is natuurlijk een beetje een loterij. We moeten het afwachten, maar ik zou persoonlijk aan hem aanraden na dit seizoen naar Ajax of PSV te gaan, mocht dat mogelijk zijn. Anders denk ik dat een subtopper in Duitsland/frankrijk ook tot een mogelijkheid behoord.

18 december 2018 om 22:20

Tegen Emmen ging dan ook 80% door de lucht of over de zijlijn...dan komt hij lastig aan voetballen toe🤔.
Mahi is voetballend gezien de enige waar die nog een beetje op niveau mee kan combineren..Die jongen laat in veel kleine dingen zien dat hij echt nog makkelijk stappen kan zetten daar ben ik echt wel van overtuigd!

Dan wissel je de ene degradatiekandidaat in voor de andere, lijkt me toch ook geen aantrekkelijk vooruitzicht. Zie hem volgend jaar graag bij Ajax komen, dan heeft hij de (sub)topclubs voor het uitzoeken als hij het daar goed doet.

18 december 2018 om 15:58

Behalve dat je bij de ene wel een miljoenensalaris gaat krijgen en ook op een hoger niveau gaat spelen. Daarnaast, Newcastle staat hoger aangeschreven in Engeland dan Groningen in Nederland.

Kans bestaat ook dat hij meegaat in het niveau van Groningen (die best wel laag is op dit moment).

Hij kan altijd nog terug mocht hij daar mislukken wanneer hij gaat. Ik zie dus eigenlijk alleen maar voordelen.

Ik snap niet dat sommige zeggen dat hij naar Ajax of PSV moet gaan.

Vooral als ik kijk naar mn eigen cluppie.
Ziyech is veel en veel beter dan Doan is, en ook al is de kans groot dat Ziyech volgend jaar weg gaat, dan nog vind ik het geen toegevoegde waarde voor Ajax. Komt naar mijn inziens te kort voor de top van NL. Ajax kan voor die positie echt wel een betere speler invullen (of aantrekken, hoe je het wilt lezen).

Bij een club als AZ vind ik hem echt beter passen of FC Utrecht.

18 december 2018 om 15:41

Utrecht en AZ zijn van het niveau wat Groningen moet nastreven en waar het weer terug moet komen. Ook moet hij veel te veel kosten voor die clubs. Daarom zie ik heb echt niet naar AZ of Utrecht gaan.

18 december 2018 om 15:46

Tot ongeveer anderhalf jaar geleden hoorde Groningen ook nog tot de subtop. Vorig jaar kraakte het al flink en nu is het al helemaal drama, maar dat is bijvoorbeeld ook bij de buren te zien. Ze komen er vast beide weer overheen, om daarna weer aan te sluiten bij de subtop.

18 december 2018 om 19:19

Waar hij nu goed genoeg voor is nauwelijks relevant. Tegenwoordig betalen clubs voor de potentie in een speler. Dat maakt hem al onbetaalbaar voor de clubs die jij opnoemt. Ook commercieel gezien is het namelijk een interessante optie voor een club.

18 december 2018 om 15:47

Ik zit twee-wekelijks in het stadion, en wat Doan laat zien is werkelijk fenomenaal. Sinds Robben en Suarez is er bij de FC geen enkele speler die zich zo nadrukkelijk laat zien, en dan ook nog in een team waarin niks lukt. Zonder de acties van Doan dit seizoen had ik niet geweten hoeveel punten we al hadden achter gelopen op de Graafschap. De stap voor Doan naar Ajax zal de juiste zijn, niet nu, maar in de zomer of eventueel in de winterstop volgend seizoen. Natuurlijk is het nog geen Ziyech, maar dat hij kwaliteiten heeft, en die gaat laten zien weet ik 100% Zeker. Goede mentaliteit, geen moeilijke jongen en bereid om hard, heel hard te werken.

18 december 2018 om 19:27

Wat dacht je van de persoon die een nog mooiere loopbaan als Robben en Suarez heeft gehad (Ronald Koeman) En wat dacht je van tadic die de overstap maakte naar Twente. Twente wat toen 2 seizoenen eerder kampioen werd en de transfer waarde destijds nog niet zo hoog lag als er geen stijging was geweest was had doen evenveel gekost..

19 december 2018 om 00:19

Die waren inderdaad erg goed. Maar lieten niet zo hun klasse blijken als Doan dat nu doet. Tadic maakte vaak de actie vanaf links, en dat lukte telkens weer. Doan doet het op elke positie in het veld. Tuurlijk is hij soms onzichtbaar, maar met de bal in zn voeten komt er altijd dreiging vanaf.

18 december 2018 om 20:57

Ajax zou niet meer dan een tussenstop zijn. Zijn mogelijkheden reiken verder.

Een ploeg waar weinig voetbal in zit. Speelt degradatievoetbal in een competitie met fysiek voetbal in een moordend tempo. Lijkt mij geen verstandige stap voor Doan.

als je volgens jaar in een opstelling als hieronder speelt, kan je een jongen als doan er zeker goed bij hebben voor de extra dreiging vanaf minuut 60-70 . ik weet zeker dat hij zich enorm aan jongens als neres en tadic zou optrekken. een jaar later , zou er door een eventuele transfer vast een basisplaats voor hem zijn.

Onana
Mazroui
Magallan
Wöber
Tagliafico
Eiting
Blind
Neres
Van de beek
Tadic
Dolberg
18 december 2018 om 17:45

Als ik ajax was zou ik misschien wel 40 miljoen investeren om betere spelers in de basis te hebben dan Wober en Eiting. Ajax heeft het geld om veel beter te zijn dan dit dus waarom zou je het niet doen? Verder heb je Labyad nog en komt die Mexicaan misschien dus ik denk niet dat Doan nodig is.

19 december 2018 om 15:06

Aan de ene kant mee eens, Aan de andere kant : Die mexicaan heeft in 49 wedstrijden 5 goals en 3 assists. Is in mexico dus nog niet erg dominant. Als je die gok moet nemen voor 12 miljoen, of een wekelijks goedspelende Doan, die voor het zelfde bedrag vast wel op te halen is , wist ik het wel!

Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.

Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.

Ajax moet hem zsm vastleggen! Goeie prijs betalen, Cassiera erbij en hopsa. Bij Ajax kan hij flink wat wedstrijden spelen in het roulatie systeem en zich zo doorontwikkelen! Verder zou Ajax er goed aan doen meer te scouten in Japan en Zuid-Korea. Er loopt veel talent rond daar.

Als Doan nu al zo goed zou zijn als Ziyech was hij voor Ajax al bijna niet meer haalbaar. Jongen met heel veel potentie en zou Ajax, als ze hem goed begeleiden, in de toekomst nog wel eens heel veel geld kunnen opleveren. Ook v.dijk vond men niet Ajax waardig, en kijk nu eens... Soms moet je een gok nemen anders ben je te laat. Gezien de belangstelling uit het buitenland zijn er blijkbaar scouts die de potentie wel zien...het hoeft niet perse Ajax te worden, maar persoonlijk zou ik hem graag zien meedraaien in een goed team in Nederland.

Ik denk dat de PL nog een stap te ver is voor Doan, maar een Yoshida wist de stap ook vanuit de Nederlandse middenmoot te maken naar een basisplek in de PL, dus wie weet hoe het zal verlopen. Dit is wel een enorm talent en hij heeft ook nog extra commerciele waarde. Dat zullen clubs zeker meenemen.

We weten nog niet wie we willen. Op op een paar clubs na denkt echt niemand in de PL verder vooruit dan 2 weken... wat een niveau.

Wat dacht je van tadic die de overstap maakte naar Twente. Twente wat toen 2 seizoenen eerder kampioen werd en de transfer waarde destijds nog niet zo hoog lag als er geen stijging was geweest was had doen evenveel gekost.. Het zelfde geld voor kostic

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren