Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Men denkt dat hij de nieuwe Vieira is, dat zijn zijn kwaliteiten helemaal niet’

Laatste update:

Bryan McClair vindt dat veel mensen een verkeerd beeld hebben bij de kwaliteiten van Paul Pogba. De voormalig spits van Manchester United, die van 1987 tot 1998 zijn thuiswedstrijden speelde op Old Trafford, erkent dat de aankoop van 105 miljoen euro momenteel een moeilijke tijd beleeft onder José Mourinho, maar heeft er vertrouwen in dat de Fransman terug vecht.

"We zagen in Pogba een creatieve speler", zegt McClair, die bij United ook jarenlang werkzaam was als jeugdcoach, in gesprek met The Telegraph. "Ik denk dat mensen het idee hebben dat, vanwege zijn grootte, hij de nieuwe Patrick Vieira (oud-middenvelder van onder meer Arsenal, red.) is, maar dat zijn zijn kwaliteiten helemaal niet. Zijn kwaliteiten zijn kansen creëren en doelpunten maken."

Terwijl Pogba moeite heeft om aan de hoge verwachtingen te voldoen, floreren andere spelers wél onder Mourinho, zoals Jesse Lingard en Scott McTominay. "Niemand had Lingard op zestienjarige leeftijd genomen, want hij had de anatomie van een dertienjarige. We gaven hem wél de kans. McTominay had allerlei problemen met zijn groei. Hij groeide te snel en had te maken met blessures."

"Op die leeftijd groeien ze allemaal. Het belangrijkste is: geduld opbrengen. Voor iedere jonge voetballer is het moeilijkste de puberteit doorstaan. Ze gaan zichzelf bekijken in de spiegel, hun haar doen, een geurtje opdoen, zich met vrouwen bezighouden... Als je dat allemaal doorstaat en nog steeds van voetbal houdt, dan maak je een kans in het profvoetbal", besluit McClair.

Verwacht jij dat Manchester United tweede wordt in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pogba moet na dit seizoen weg bij Man Utd. Lekker naar een club die wel aanvallend voetbal wil spelen. Dat past meer bij zijn manier van spelen. Echter komt hij in mijn ogen nog te kort voor de absolute top (Real Madrid en Barcelona). PSG zou voor hem een mooie stap zijn, maar ik weet niet of zij dat wel kunnen met die FFP regels.

1 maart 2018 om 17:28

United is prima voor hem. Mourinho is vooral de persoon die weg moet. Men moet ook niet verwachten dat Pogba week in week uit wedstrijden naar zich toetrekt. Pogba is een goede speler om erbij te hebben en een marketing-product, maar een absolute wereldtopper is hij simpelweg niet. Met 2 of 3 aankopen en een aanvallende speelstijl is United gewoon weer favoriet (samen met City).

1 maart 2018 om 17:46

Ja dat is ook een optie. Als Mourinho weggaat dan moet ie wel blijven bij Man Utd.

1 maart 2018 om 22:24

Met 2 of 3 aankopen en mourihno zijn ze ook gewoon weer favoriet....

Ik zou pogba graag als nummer 10 willen zien in het systeem van mourinho . Daar komen zijn kwaliteiten echt tot recht kan hij doen en laten wat hij wil en zal veel assist en goals maken.

1 maart 2018 om 22:26

Pogba heeft 10 assist in 25 wedstrijden. De bruyne maar 18 assist in 40. Sorry maar pogba is statistiek wijs beter dan de bruyne. 15 wedstrijden minder gespeeld en toch 10 assists en 8 minder dan de bruyne.

1 maart 2018 om 17:51

10 mag hij zeker maar ik vind Pogba ook goed op links middenveld met Matic en een centrale middenvelders op rechts oa Herera, Scott McTominay of Fellaini

Ik denk dat niemand pogba ooit als de nieuwe Patrick Vieira heeft gezien. Alleen om zijn lengte, dan zijn er zoveel nieuwe vieira's geweest.. pogba moet gewoon een keer de kans krijgen op 10 met matic en een kilometer vreter ernaast. Dan zal pogba pas lekker gaan voetballen en ook punten voor je gaat pakken.

Wat een onzin van deze beste man. Ik ken niemand die dit dacht. Niemand ziet een defensieve middenvelder in Pogba of wel?

1 maart 2018 om 20:13

Vieira was geen defensieve middenvelder, dus de vergelijking met Pogba gaat juist wel op

1 maart 2018 om 22:24

Viera was een box to box en deed veel verdedigend werk. Pogba doet dat weinig is eerder een 2de yaya toure

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren